Влез

View Full Version : Съвети, помощ искам..

des1t000
08-19-2009, 15:59
:cry: :cry: :cry: как да го върна паак при мен..историята ни започна така..значии момчето е от София аз съм от Ботевград.. всичко започна декември месец..както в повечето случаи по скайп, писахме писахме... настъпи нощта на нова година и получих смс от непознат номер, минаха ден два и разбрах от кого бях толкова доволна и щастлива... и ето дойде деня на нашата първа среща 01.02... денят когото няма да забравя видяхме се и от този ден насетне аз усещам как започвам да се привързвам към него все по силно и по силно ..мина месец, мина два..виждахме се всеки ден..и през ден все едно нямаше разстояние :smt049 :smt049 :smt049 ... стана май месец той си купи кола и започнаха проблемите... започна да говори само за нея, аз пък от своя страна не спирах да му натяквам за това..ии така в продължение на 3 седмици..караници скандали и така..дойде ми рожденият ден.. не успя да дойде беше зает с това да си управя колата.. и получих просто един тъп смс "чрд".. ии аз както винаги не си замълчах и го попитах защо е направил така..и той ми не ми се пишеше повече,, :shock: .. ии се разделихме.. признавам и аз доста се заяждах с него за малките неща който ме дразняят а на него не му правят впечатление... но ми липсва ужасно много... виждахме се веднъж след това и той се държи хем студено и отдръпнато но и с топлина и обич.. а не желае да говори с мен за това..но постоянно ми звъни и се интересува как съм..какво да правя... :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022

Anabel
08-19-2009, 16:06
Мисля,че това момче вече не те заслужава :? :? :? От къде на къде заради една шибана кола/с извинение/ няма да те види на рожденния ти ден и ще ти пише такъв смс :? Май ще е най-добре просто да го забравиш и точка изтрий му скайп,номер всичко за което се сетиш,намери си ддруг и това е...защо трябва да прадължаваш да се измъчваш независимо дали било с малки или големи неща?!В една връзка всякакъв тип такива неща могат да я развалят....А и може да е от тези момчета,че си има вече нова количка и дай за гъзарийка да ги наварти 300 мацки и да не знае на коя по напред да обърне внимание.А и пак казвам АКО ТЕ ОБИЧА НИКОГА НЯМА ДА ТЕ ПОСТАВИ НА 2РО МЯСТО.

stup1fy
08-19-2009, 16:09
Мисля,че това момче вече не те заслужава :? :? :? От къде на къде заради една шибана кола/с извинение/ няма да те види на рожденния ти ден и ще ти пише такъв смс :? Май ще е най-добре просто да го забравиш и точка изтрий му скайп,номер всичко за което се сетиш,намери си ддруг и това е...защо трябва да прадължаваш да се измъчваш независимо дали било с малки или големи неща?!В една връзка всякакъв тип такива неща могат да я развалят....А и може да е от тези момчета,че си има вече нова количка и дай за гъзарийка да ги наварти 300 мацки и да не знае на коя по напред да обърне внимание.А и пак казвам АКО ТЕ ОБИЧА НИКОГА НЯМА ДА ТЕ ПОСТАВИ НА 2РО МЯСТО.
Totally съгласна

des1t000
08-19-2009, 16:09
разбирам го но не искам да приема от една страна че е край.. заради един голф.. но все пак защо тогава продължава да ме търси.. :-o

stup1fy
08-19-2009, 16:14
разбирам го но не искам да приема от една страна че е край.. заради един голф.. но все пак защо тогава продължава да ме търси.. :-o
Защото малко или много се е привързал към теб.

ThisIsMe
08-19-2009, 16:14
Трябва да го забравиш и да продължиш напред.Как може колата му да е по-важна от теб,не ги разбирам такива хора...и точно на рождения ти ден ти е показал,че нищо не значиш за него.И не му се писало повече от ч.р.д,,ебахти индивида..не си хаби нервите за този скъпа,можеш да си намериш много по-добър от него.Само трябва да осъзнаеш,че заслужаваш нещо по-добро.Успех ти пожелавам,но мисля че този успех няма да е с този ,който ти липсва..опитай се да го изтръгнеш от живота си и да разбереш,че на този свят има мн по-добри ,по-грижовни и по-мили момчета. :)

Riva
08-19-2009, 16:15
Голфа винаги прави проблема..А сега по темата-не сте от един град въпреки че не е кой знае какво разтоянието и това е пречка донякаде.Поговори си с него малко по-сериозно и просто виж на каде отиват нещата.

rozovsluncho
08-19-2009, 16:16
Остави го бе момиче! :? Не си струва!Ако иска нещо ще дойде при теб ще ти се извини и нещата ще потръгнат,но не си заслужава сега да си биеш нервите заради него :? И съм напълно съгласна с горните мнения :)

soul1199
08-19-2009, 16:19
еми 6ом толкова го иска6-кажи му да се съберете 8)

des1t000
08-19-2009, 16:21
опитвах се и се опитвам да говоря с него..започна ли тази тема той казва че има работа и т.н... иначе за вс друго може да говорим.. като се виждахме аз му казах че ако иска това да е края да ми каже че не иска да ме вижда и така не е трудно да го каже ако не в очите ми поне по телефона или скайп..той и това не прави затова съм объркана. ни така ни иначе :x

stup1fy
08-19-2009, 16:25
опитвах се и се опитвам да говоря с него..започна ли тази тема той казва че има работа и т.н... иначе за вс друго може да говорим.. като се виждахме аз му казах че ако иска това да е края да ми каже че не иска да ме вижда и така не е трудно да го каже ако не в очите ми поне по телефона или скайп..той и това не прави затова съм объркана. ни така ни иначе :x
Абе,той наясно ли е ,че :
1во - От едно приятелство може да се породи любов,но от една любов приятелство е почти невъзможно?!
2ро - няма цял живот да му ходиш подир гъза
По-добре да знаеш всичко с точност , дори отговорът му да не е точно това ,което искаш да чуеш.Няма смисъл така да ти звъни,да се виждате и ти само да седиш,да го гледаш и да се дразниш ,че не можеш да бъдеш с него.
Хващаш го на тясно и да си казва всичко.

kateto1996
08-19-2009, 16:35
Аз мисля че не е прав.Доколкото видях снимките ти си мн. хубава и е мн глупав че е постъпил така.Той не се отнася с уважение и изобщо не те е зачитал.Може би е срещнал друга и е дожаднял за промяна , но знай че каквато и да е причината ти заслужаваш нещо по добро което да ти осигури сигурност и любов.забрави го!Такива боклуци нямат място в твоето сърце.утре като се събудиш се осъзнай и посрещни живота с нов лик и с усмивка.
Това е от мен.Дано да съм помогнала.

ThisIsMe
08-19-2009, 16:40
Виж сега,той по всякакъв начин ти намеква ,че не иска да е с теб,не му се натискай и го остави.Не е нито първия ,нито последния на Земята ;)

des1t000
08-19-2009, 16:44
Виж сега,той по всякакъв начин ти намеква ,че не иска да е с теб,не му се натискай и го остави.Не е нито първия ,нито последния на Земята ;)
.. добре тогава в такъв случаи защо продължава да се интересува как съм, какво става с мен какво правя и най-вече намерила ли съм някой и като му кажа че не съм той казва аа това е добре

cinderella_gugutka
08-19-2009, 17:03
защо вместо да мислиш как да си го върнеш не се замислиш дали си заслужава да бъдете заедно.разбирам напълно 4е ти липсва,но ако се съберете после пак ще скъсате за нещо подобно и ще ти е много кофти

ImmortalForever
08-19-2009, 17:06
Вече чука колата..

des1t000
08-19-2009, 17:43
това последното беше добре казано..ама колата не е вечна :o

bubsy_f
08-19-2009, 17:50
оф..нз как заради една кола става всичко..ама е страшен глупак щом е направил така...според мен не трябва да не му се натискаш..да не е единствен .. :shock: опитай да се държиш по студено с него...и ако той го усети и ти каже, че му липсваш примерно - ОК..пак ще сте заедно..ама ако нищо не каже ..ясно е :? ама аз мисля, че в никакъв случай не трябва да му се набутваш :?

des1t000
08-19-2009, 18:49
многоо объркано.. чувствам сее раздвоене и нерешителна... :(

Priceless
08-19-2009, 18:50
Заради голф ли, бе човек :shock: Дано поне не е 2-ка :D
По темата: Не си заслужава ;)

w0sh
08-19-2009, 18:52
Ако сте от Перник напълно разбирам.

des1t000
08-19-2009, 19:17
още по зле голфа..е 3-ка и не е Перник а София ... :o :-o

Amateur
08-19-2009, 22:53
Абе тоя не те заслужава,държи се като пълно дете....

marti93
08-20-2009, 15:27
поговори с него за чувствата си ,но бъди спокойна,неплачи и не му

натяквай..ако те разбере ок ако ли не му кажи че искаш време да

помислиш за това искаш ли да си на 2-ро място ,а колата му да е на 1-во ?!
:)

des1t000
08-20-2009, 20:07
... той неможе да зареже тъпата си пропаднала кола :-x .. иде ми да и нарежа гумите!

NamelessRomantic
08-21-2009, 00:25
... той неможе да зареже тъпата си пропаднала кола :-x .. иде ми да и нарежа гумите!
Ми давай де!Какво чакаш?Ако това ще те накара да се почувстваш по-добре сериозно го направи,ако наистина ти прави проблем само заради колата го заслужава.Показва невероятно детски характер.

Bombshell
08-21-2009, 00:46
В една връзка единия обича повече от другия и това винаги ще бъде така. :)

des1t000
08-21-2009, 08:47

+ :grin: :( :( :( :)

Sh@d0w
08-21-2009, 09:34
Вече чука колата..

++++

Има такива хора които си падат по коли => http://vbox7.com/play:8979bb71

des1t000
08-22-2009, 07:10
:D :D

peteto_love
09-02-2009, 12:03

+ :grin: :( :( :( :)

Да иам ги,но едва ли една кола е по ценна от човек...Егати мъжете са мн тъпи понякога..Деси горе главата мъже бол.

cinderella_gugutka
09-02-2009, 12:12
като го искаш толкова защо не му го кажеш?????

Hilary_
09-02-2009, 12:31
Говори с него ... как така не му се пишело повече ?? :shock:
Пфф .. изяснете се ... :?

lubomirky
09-02-2009, 17:40

голф не е кола, голф е диагноза в България.. малко уважение