Влез

View Full Version : Раздвоена!

sLadkaTa_LoRi
08-19-2009, 17:18
Моята история е доста дълга, но ще се опитам да я съкратя възможно най-много.
Преди година срещнах момче, в което се влюбих от пръв погледа и което до ден днешен не мога да залича от съзнанието ми. Между нас имаше много пречки.. пренебрегнах всичките си приятели заради него, разделих се с момче, което адски много ме обичаше и с което бях заедно много дълго, общо взето провалих целия си живот.. но не получих нищо. Проблема беше в това, че той се сещаше за мен веднъж месечно и само тогава се виждахме. Е.. аз реших, че не мога повече да бъда "на повикване" и срещнах друго момче. С него се чувствам много добре, разбира ме, подкрепя ме винаги, и със сиг имам чувства към него. Само, че той живее в чужбина и скоро ще замине. Каза ми че ще си идва скоро, но ме попита дали искам да има нещо наистина сериозно между нас, попита ме на какво съм готова да съм с него.. дали бих го чакала!?
За мен растоянието никога не пречи на любовта, а и той ще си идва доста често, но преди седмица момчето, което провали целия ми живот и момчето, от което се отказах (все едно де) отново ме потърси, но този път не просто за да се видим.. каза ми, че иска да е с мен от тук нататък и че нищо друго не го интересува, каза ми, че е осъзнал, че тези наши срещи не водят до нищо добро и иска да е с мен постоянно, а не както е било до сега.
Не знам какво да правя.. към първия чувстава са ми повече от силни, та аз го обичам, от една година насам не съм спирала да мисля за него, но той ме толкова нарани.. от къде да знам, че няма пак да го направи..
А какво да кажа за другия.. срещнах го скоро, но не съм чувствала някой толкова близък.. като се сетя, че ще замине и още сега ми става мъчко, да не говорим за после.. още сега усещам липсата му..
Просто исках да споделя с вас как се чувствам, наистина ми е много трудно и не знам какво да правя.. Дали да се поддам на старите си чувства и да рискувам отново да съсипе живота ми.. или да забравя за миналото и да започна отначало с момче, което ми гарантира сигурна връзка (именно от такава имам нужда).. нзз..

DevilWish
08-19-2009, 17:25
Сама казваш, че имаш нужда от сигурност, тогава защо не заложиш на второто момче?Не разбирам ,защо ще се унижаваш прощавайки на някой ,който толкова много те е наранил ;) :С Според мен, той не те заслужава . . обаче знам ,какво чувстваш . . но си помисли добре. . :С Успех!
Сори ,че не мога да ти дам съвет точно какво да правиш и кой да избереш ,защото наистина е много трудно.Не познавам момчетата, че да ти дам достатъчно обективно мнение .. .:С

GossipGirl89
08-19-2009, 17:35
Наистина много кофти ситуация. Не знам кое е по-добре да послушаш в случая - разума или сърцето... Казваш, че с второто момче се чувстваш добре и на сигурно, но пък казваш и че обичаш много пюрвия... Ако избереш втория ще можеш ли да загърбиш чувствата към първия ? Ще можеш ли да си щастлива въпреки че не си с човека, когото обичаш?

NamelessRomantic
08-19-2009, 17:58
Помисли и от гледна точка на второто момче - той ти дава всичко което искаш от едно момче, с него си сигурна и изведнъж да го зарежеш заради първия,който ти е натровил живота.По дяволите,знаеш фактите и тук изборът е напълно твой,защо пишеш все едно е някаква объркана ситуация?

producenta
08-19-2009, 18:42
Стой си на гъза,че ако новия разбере няма да имаш,ни единия ни другия и ще се самонаказваш с вибратора.

Priceless
08-19-2009, 18:43
По дяволите,знаеш фактите и тук исборът е напълно твой,защо пишеш все едно е някаква объркана ситуация?

Съгласна съм. Ние не можем да ти кажем кой да избереш. Това си е наистина важно решение, което мисля, че трябва да обмислиш добре и напълно сама да си вземеш решението ;) Но лично според мене ... не можеш да си сигурна, че наистина този път нещата между теб и тоя първия ще се наредят както трябва. Недей да повтаряш грешката си .. Ще е тъпо :?

sulley
08-19-2009, 19:53
Не се хаби напразно,остани си с добряка.С него ще си си добре,според мен.Не преследвай плейбойчетата,които не знаят на коя да звъннат първо. :?

Hilary_
08-19-2009, 20:07
мм може би наистина трябва да прецениш сама ... в смисъл какво искаш ти ?? Сигурното ... или това, което те влече повече?? :-o Труден избор е, но гледай после да не съжаляваш ... успех :-)

donkihot
08-19-2009, 20:13
naistina si v mnogo kofti polojenie..kakvo bih te posavetvala ami..poslushai sarceto si..moje bi tazi stara liubov ima nujda ot oshte edin shans...no kato za nachalo go izpitai...priemi da se vijdate,izlizaite bez obvarzvane,priatelski...izvestno vreme badi taka,a kogato razberesh kakyv e toi i kakvo iska da pravi sama preceni kakvo ti da napravish..a novoto momche? badi si s nego,kakvo ti prechi da izlizash i s dvamata,estestveno s edinqi hodish,a s drugiq ne..pazi go,no izpitai i drugiq,za da si sigurna...i vnimavai da ne izneverish,prosto badi priatelka sys starata liubov,no se pravi i na nedostapna!

FiRe_LaDy
08-19-2009, 20:15
Според мен е по добре да не се ровиш в миналото,а да продлъжиш напред със сегашния си приятел.Казваш,че имаш чувства,че той има,че е сигурно с него и че имаш нужда именно от това - какво повече?Сама си прецени,но аз съм на мнение,че оня пак ще те нарани и ще съжаляваш!

0u7l1n3
08-20-2009, 08:24
Ми като си раздвоена сабери се на ено място брат... :razz:

fire_cat
08-20-2009, 08:33
По-добре си помисли за чувствата си. С кое момче се чувстваш по-добре и дали вече нищо не изпитваш към онзи, който те е наранил. Ти сама каза, че мислиш, че пак ще те нарани. Опитай да продължиш напред с новото момче и забрави за другия. Все пак да оставиш отново някой, който много държи на теб заради онзи, който преди те е накарал да се чувстваш кофти, ще е доста гадно от твоя страна.

Aicken
08-20-2009, 08:37
сладка Лори , ти си проста!

MiglenaK
08-20-2009, 09:17
Замисли се дали наистина го обичаш първото момче или просто си го втълпяваш. Та вие дори връзка като хората не сте имали, от какъв зор го обичаш тогава?

blabalbla
08-20-2009, 09:21
може би към първото момче е само овлечение .. по-добре избери второто,но все пак това е твой избор :-)

badaboom
08-20-2009, 10:29
Хвани си трети 8-) 8-) 8-)