View Full Version : Гълтате ли?
Bebeto666
08-19-2009, 20:19
Е? :) Хареса ли ви? Колко често го правите?
BlueFace
08-19-2009, 20:19
Много ми харесва :grin: :grin: Всеки път като ям го правя 8-)
sladkata_bebz
08-19-2009, 20:39
Аз да.Отскоро го правя.На приятеля ми му харесва,а аз нямам нищо против.Все пак е той,не ме е гнус от него и от всичко,което му доставя удоволствие.
NaNa_SladuRana
08-19-2009, 22:19
да и ми харесва :oops:
LovelyGirl
08-20-2009, 08:14
Да, гълтам и да, харесва ми :smt026
angelqueen
08-20-2009, 11:33
Да, гълтам!Правя го всеки път.Приятно е особено,когато знам,че и на него му харесва! :)
Да разбира се и нямам абсолютно нищо против :) само условието е той да не ме има за курвичка или за бройката.
miminkaa
08-20-2009, 13:31
Нееееееееее и нямам такова намерение :-x :-x
gabi1992
08-20-2009, 22:32
Не...поне засега нямам такова намерение :smt018 :-D
MakeMeLaugh
08-20-2009, 22:59
Последно предупреждение за групичката, която постоянно ми се налага да й трия мненията (по-точно заяжданията), не само в тази тема.
Гледайте си своите паници, не се впрягайте на чуждите.
Да се пише само зададената тема - ако има нещо извън нея - имате си л.с. или пишете на някой от екипа.
Не е приятно да ви търпим 'магариите', дошли сме тук да се забавляваме, обменяме опит, водим цивилизован спор/диспут по зададена тема.
Всеки има право сам да избира какъв да е, кой бил еди-какъв си, си е негова работа, стига да не пречи на другите, не като вас.
Всеки, който продължи, може да получи едноседмична почивка от тук.
Лека вечер.
Да,гълтала съм няколко пъти и да харесва ми,като знам,че спермата му е здрава! :)
LovelyGirl
08-21-2009, 09:35
Какво значи да му е здрава спермата :-o 8-)
sweetchef
08-21-2009, 09:37
Не не го правя 8-)
ImmortalTechnique
08-21-2009, 09:51
Гълтайте момичета. Полезно е, протеинчета само. 8)
zelenookata18
08-21-2009, 11:25
Не го правя
Лелее човек и аз съм така :D :D :D
u3BaH3eMeH
08-21-2009, 14:35
хахахаха :D :D :D :D
sweety_blondy
08-21-2009, 15:29
Аз да.Отскоро го правя.На приятеля ми му харесва,а аз нямам нищо против.Все пак е той,не ме е гнус от него и от всичко,което му доставя удоволствие.
+1
BePoHuKa
08-21-2009, 16:17
Последно предупреждение за групичката, която постоянно ми се налага да й трия мненията (по-точно заяжданията), не само в тази тема.
Гледайте си своите паници, не се впрягайте на чуждите.
Да се пише само зададената тема - ако има нещо извън нея - имате си л.с. или пишете на някой от елипа.
Не е приятно да ви търпим 'магариите', дошли сме тук да се забавляваме, обменяме опит, водим цивилизован спор/диспут по зададена тема.
Всеки има право сам да избира какъв да е, кой бил еди какъв си си е негова работа, стига не пречи на другите, не като вас.
Всеки, който продължи, може да получи едноседмична почивка от тук.
Лека вечер.
Ухааа най-сетне добричкия MakeMeLaugh си показа ноктите! 8-) =D>
Преди гълтах редовно,но реших да не ми става навик,защото се губи ефекта :-D
И кой ефект точно се губи,секса и всичко свързано с него е за двама,нещо не мога да разбера ,и да гълтам не виждам какво лошо има!
Ако говориш на мен,кой говори че има нещо лошо? Нали и аз го правя. И второ,губи се ефекта че е нещо специално,ако го правиш по няколко пъти на ден,партньора ти ще го сметне за нещо обикновенно и като даденост. Различно е,когато сама го изненадаш без да очаква,като изненада. При мен има разлика от преди и сега 8)
Ами да теб питах,чесно да ти кажа аз го приемам за нещо нормално,а за теб не знам ти си знаеш,не те критикувам,а просто ми стана интересно,ако става въпрос за изненада да разбирам,но за мен това е нормалния край
Ясно,аз не се и изразих достатъчно ясно. И аз го приемах за нещо нормално,но вече ми писна все да угаждам( но това неща не много свързани с темата) :D
Ясно,аз не се и изразих достатъчно ясно. И аз го приемах за нещо нормално,но вече ми писна все да угаждам( но това неща не много свързани с темата) :D Е ако е само за угаждане те разбирам аз затова казах,че секса е за двама.
slun4evka
08-22-2009, 08:16
ahahahaa :razz: :razz: :razz: :razz: Да му е като цимент :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Neftochimic
08-22-2009, 08:59
нечуплива, неугаваема... брех... :razz:
Len4etyYyy
08-22-2009, 10:02
Не съм и нямам желание
Гълтам, но не винаги. На мнението на EsCaDa20 съм :)
sehenwurdigkeiten
08-22-2009, 12:39
Гълтайте то спермата е протеин
Да дига 170 от лежанка.
+++ :lol:
ubuntureload
08-22-2009, 19:54
Само манджа да има и ти си на линия бе .... :-)
По темата ...
Не гълтам ... само се празня ....
Само манджа да има и ти си на линия бе .... :-)
Ама разбира се ти съмняваш ли се ?? :lol: :lol:
П.С. Амаа нали знаеш, че всеки път и ти ми правиш компания а? :oops: :lol: :lol: :lol: :D :D
Гълтам и го правя почти винаги.Почти,защото доста често ми свършва в задника!
ти луда ли се ве :shock:
DollLyyY
08-22-2009, 21:56
Понякога :)
dontgiveafuck
08-22-2009, 22:00
еми що не. не трябва да сме егоисти :D
uNvaLuabL3
08-22-2009, 22:12
ам до сега съм го правила само 1 път... :oops:
peteto_love
08-22-2009, 22:43
Естествено,че не...За сега не съм се съгласявала на подобно нещо...
minimalist
08-23-2009, 12:50
Естествено,че не...За сега не съм се съгласявала на подобно нещо...
баце, прости ми, ама кое му е "естественото" ?
Mo0nlight
08-23-2009, 13:14
Бре .. колко момичета гълтат .. Чак се изненадвам. :] Alexandra93 мн ме радва мацето.
;)
mynichka09
08-23-2009, 13:41
Да и ми харесва
VerryBerry
08-23-2009, 13:44
винаги го правя и ми харесва.На него също 8)
Drogiranata_
08-23-2009, 14:22
Мн ясно ,че гълтам.
Magic_Girl
08-26-2009, 04:50
Гълтам когато си искам. :D Иначе си е яко, харесва ми.
GabisiTa
08-26-2009, 06:39
Да, харесва ми.. :-P
Хаха еми ще ти обясня по-точно ще ти копна от Чичко Гугъл (явно нямаш много голяма сексуална клутура и нз какви рискове може да има) :НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, СПЕРМАТА МОЖЕ ДА СЪДЪРЖА СЪЩО И БАКТЕРИИ, КАКТО И ОПАСНИЯ ПРИЧИНИТЕЛ НА СПИНА - Т.НАР. НІV-ВИРУС!
БОЛЕСТИ НА СПЕРМАТА - заболяванията на спермата съществуват и те не са никак малко.
Така както всяка друга течност в човешкото тяло боледува, така и спермата също може да се разболее. По-долу, накратко ще разгледам основни болестни състояния на спермата, тъй като все пак, тяхното разбиране е доста сложен процес, с който се занимават лекарите (ще отбележа, че съществува специалност от медицината, която е посветена на заболяванията на мъжката полова система и тя се нарича АНДРОЛОГИЯ; практикува се от лекари-андролози, които за съжаление в нашата страна, работят само към Университетските болници, докато в по-малките болници, те се заместват от лекари-уролози, които също се занимават с лечението основно на пикочните органи, но и на половите органи на мъжа, поради тяхното анатомично и физиологично единство).
Основни болести на спермата:
* Сперматорея - самоволно отделяне (изтичане) на сперма без ерекция и оргазъм. Характерно е при заболявания на централната нервна система - прогресиращи парези и парализи, миелит, травми, както и при хроничен запек, уретрит, фоликулит. Самата сперматорея може да окаже влияние върху ерекцията и оргазма както и да предизвика неврастения. Това състояние не е еднакво с полюциите, които са нощни изпразвания от физиологичен тип, както и не е простаторея, тъй като при простатореята има изтичане на простатен секрет от уретрата без наличието на сперматозоиди в края на уринирането или по време на дефекация. Самата простаторея се дължи на пареза на простатните канали или механична компресия от твърди фекални маси. Простатореята често се среща при мъже с лабилна нервна система, при продължителен онанизъм, при прекъсване на половия акт.
* Сперматурия - също е ненормално отделяне на сперма, но този път
тя попада в урината. Най-честите причини за сперматурията са гръбначно-мозъчните разстройства, стриктурите на уретрата, състояния след операции и манипулации на простатната жлеза, ектопия на семепроводите.
*Аспермия - това е пълна липса на еякулат по време на полов акт или мастурбация при запазено полово влечение и потенция. Причините могат да са механични - вродени или придобити и нервно-психични. При механичните причини се придава значение на вродените аномалии, възпалителни процеси - трипер, туберкулоза, наранявания. Нервно-психичните причини са следствие на заболяване или последствие от травма на нервната система. В повечето случаи липсва оргазъм и еякулация при запазено спермопроизводство. Аспермия се среща и при мъже, провеждащи лъчетерапия или подложени на радиационно облъчване.
*Oлигоспермия - характеризира се с намаление на сперматозоидите в еякулата. В повечето случаи обемът на еякулата е непроменен, но броят на сперматозоидите е под 50 милиона в 1 ml. Причините за олигоспермия са различни неблагоприятни фактори, които оказват въздействие върху сперматогенния епител на извитите каналчета на тестисите. Редица заболявания, могат да доведат до олигоспермия - крипторхизъм, хипотрофия и атрофия на тестисите, инфекциозни заболявания, отравяния с медикаменти, алкохол, никотин, тежки метали.
*Азоспермия - това е пълна липса на сперматозоиди в еякулата вследствие поражение на сперматогенния епител на извитите каналчета на тестиса. Появява се като резултат на липсата или хипоплазията на тестисите, двустранен крипторхизъм (т.е. не спадане на тестисите в скротума), травми на тестисите, механично въздействие от хидроцеле, варикоцеле и ингвинални хернии, дегенеративни промени в семенните каналчета вследствие на трипер, заушка, туберкулоза и др. Причини за азоспермията могат да бъдат и липсите или намалените количества на витамините А и Е, а също - диабет, алкохолизъм, отравяния, облъчвания.
*Некроспермия - това е състояние, при което в спермата се установяват мъртви сперматозоиди над 25-30%. Интересното е, че заедно с тях има и нормални сперматозоиди, които обаче също са мъртви. Разграничаването на живите от мъртвите сперматозоиди е важно, тъй като не винаги всички неподвижни сперматозоиди са мъртви. Това става чрез специално медицинско оцветяване на сперматозидите. Най-честите причини за възникване на некроспермията са възпалителните заболявания на епидидима, семенните мехурчета и простатната жлеза. Значение има и количеството на фруктоза в семенната течност.
*Акиноспермия - състояние, при което има живи, но неподвижни сперматозоиди. Това е важно за отдиференцирането им от некроспермните такива.
*Хемоспермия - тя се манифестира с наличието на кръв в спермената течност. Има истинска и лъжлива хемоспермия. Истинската хемоспермия възниква в резултат на смесването на кръв и сперма в семенните каналчета на тестисите, семепроводите, семенните мехурчета, простатната жлеза. Оцветяването на спермата е равномерно. При лъжливата хемоспермия кръвта е от уретрален произход, тя е свежа и не е хомогенно смесена със сперма. Хемоспермията се появява като симптом на епидидимит, везикулит, простатит, коликулит, аденом и карцином на простатната жлеза, папиломатоза на уретрата, уретрални кондиломи.
Това е само част, от богатата патология на спермата, тук ще вметна само, че тя е подвластна и на всички инфекциозни агенти като бактерии, вируси, гъби, микоплазми, рикетсии, хламидии и т.н. Всички те, също могат да доведат до боледуване на спермата.
Айде приятно четене!!!!!!!!!!!!!!! ;)
аз не съм много ЗА и до този етап ще стигнем просто всяко нещо с времето си :)
LovelyGirl
08-26-2009, 09:46
Хаха еми ще ти обясня по-точно ще ти копна от Чичко Гугъл (явно нямаш много голяма сексуална клутура и нз какви рискове може да има) :НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, СПЕРМАТА МОЖЕ ДА СЪДЪРЖА СЪЩО И БАКТЕРИИ, КАКТО И ОПАСНИЯ ПРИЧИНИТЕЛ НА СПИНА - Т.НАР. НІV-ВИРУС!
БОЛЕСТИ НА СПЕРМАТА - заболяванията на спермата съществуват и те не са никак малко.
Така както всяка друга течност в човешкото тяло боледува, така и спермата също може да се разболее. По-долу, накратко ще разгледам основни болестни състояния на спермата, тъй като все пак, тяхното разбиране е доста сложен процес, с който се занимават лекарите (ще отбележа, че съществува специалност от медицината, която е посветена на заболяванията на мъжката полова система и тя се нарича АНДРОЛОГИЯ; практикува се от лекари-андролози, които за съжаление в нашата страна, работят само към Университетските болници, докато в по-малките болници, те се заместват от лекари-уролози, които също се занимават с лечението основно на пикочните органи, но и на половите органи на мъжа, поради тяхното анатомично и физиологично единство).
* Сперматорея - самоволно отделяне (изтичане) на сперма без ерекция и оргазъм. Характерно е при заболявания на централната нервна система - прогресиращи парези и парализи, миелит, травми, както и при хроничен запек, уретрит, фоликулит. Самата сперматорея може да окаже влияние върху ерекцията и оргазма както и да предизвика неврастения. Това състояние не е еднакво с полюциите, които са нощни изпразвания от физиологичен тип, както и не е простаторея, тъй като при простатореята има изтичане на простатен секрет от уретрата без наличието на сперматозоиди в края на уринирането или по време на дефекация. Самата простаторея се дължи на пареза на простатните канали или механична компресия от твърди фекални маси. Простатореята често се среща при мъже с лабилна нервна система, при продължителен онанизъм, при прекъсване на половия акт.
тя попада в урината. Най-честите причини за сперматурията са гръбначно-мозъчните разстройства, стриктурите на уретрата, състояния след операции и манипулации на простатната жлеза, ектопия на семепроводите.
*Аспермия - това е пълна липса на еякулат по време на полов акт или мастурбация при запазено полово влечение и потенция. Причините могат да са механични - вродени или придобити и нервно-психични. При механичните причини се придава значение на вродените аномалии, възпалителни процеси - трипер, туберкулоза, наранявания. Нервно-психичните причини са следствие на заболяване или последствие от травма на нервната система. В повечето случаи липсва оргазъм и еякулация при запазено спермопроизводство. Аспермия се среща и при мъже, провеждащи лъчетерапия или подложени на радиационно облъчване.
*Oлигоспермия - характеризира се с намаление на сперматозоидите в еякулата. В повечето случаи обемът на еякулата е непроменен, но броят на сперматозоидите е под 50 милиона в 1 ml. Причините за олигоспермия са различни неблагоприятни фактори, които оказват въздействие върху сперматогенния епител на извитите каналчета на тестисите. Редица заболявания, могат да доведат до олигоспермия - крипторхизъм, хипотрофия и атрофия на тестисите, инфекциозни заболявания, отравяния с медикаменти, алкохол, никотин, тежки метали.
*Азоспермия - това е пълна липса на сперматозоиди в еякулата вследствие поражение на сперматогенния епител на извитите каналчета на тестиса. Появява се като резултат на липсата или хипоплазията на тестисите, двустранен крипторхизъм (т.е. не спадане на тестисите в скротума), травми на тестисите, механично въздействие от хидроцеле, варикоцеле и ингвинални хернии, дегенеративни промени в семенните каналчета вследствие на трипер, заушка, туберкулоза и др. Причини за азоспермията могат да бъдат и липсите или намалените количества на витамините А и Е, а също - диабет, алкохолизъм, отравяния, облъчвания.
*Некроспермия - това е състояние, при което в спермата се установяват мъртви сперматозоиди над 25-30%. Интересното е, че заедно с тях има и нормални сперматозоиди, които обаче също са мъртви. Разграничаването на живите от мъртвите сперматозоиди е важно, тъй като не винаги всички неподвижни сперматозоиди са мъртви. Това става чрез специално медицинско оцветяване на сперматозидите. Най-честите причини за възникване на некроспермията са възпалителните заболявания на епидидима, семенните мехурчета и простатната жлеза. Значение има и количеството на фруктоза в семенната течност.
*Акиноспермия - състояние, при което има живи, но неподвижни сперматозоиди. Това е важно за отдиференцирането им от некроспермните такива.
*Хемоспермия - тя се манифестира с наличието на кръв в спермената течност. Има истинска и лъжлива хемоспермия. Истинската хемоспермия възниква в резултат на смесването на кръв и сперма в семенните каналчета на тестисите, семепроводите, семенните мехурчета, простатната жлеза. Оцветяването на спермата е равномерно. При лъжливата хемоспермия кръвта е от уретрален произход, тя е свежа и не е хомогенно смесена със сперма. Хемоспермията се появява като симптом на епидидимит, везикулит, простатит, коликулит, аденом и карцином на простатната жлеза, папиломатоза на уретрата, уретрални кондиломи.
Това е само част, от богатата патология на спермата, тук ще вметна само, че тя е подвластна и на всички инфекциозни агенти като бактерии, вируси, гъби, микоплазми, рикетсии, хламидии и т.н. Всички те, също могат да доведат до боледуване на спермата.
Нямах това предвид с коментара си.
Знам какво значи да му е здрава спермата, но не знаех какво си искала да кажеш ти точно с коментара си.
За това попитах.
MakeMeLaugh
08-26-2009, 10:15
Midi4ka,
това, дето го написа всичкото е като всеки път да се радваш, че ядеш здрава ябълка, щото в нея няма болен червей и да се хвалиш с това..
някаво такова нещо, дето всеки го знае и се вижда с просто око, си го изкарала като велик казус.
Нямах това предвид с коментара си.
Знам какво значи да му е здрава спермата, но не знаех какво си искала да кажеш ти точно с коментара си.
За това попитах.
Добрем...просто казвах! ;)
Midi4ka,
това, дето го написа всичкото е като всеки път да се радваш, че ядеш здрава ябълка, щото в нея няма болен червей и да се хвалиш с това..
някаво такова нещо, дето всеки го знае и се вижда с просто око, си го изкарала като велик казус.
Не,не съм го изкарала като велик казус нито пък се хваля...просто копнах и го поставих...какво толкова е станало?! Не е зле да се прочете и да се знае,нали?! ;)
MaryPebals
09-14-2009, 04:44
Гълтам ,харесва ми.
BlueFace
09-14-2009, 12:11
Ааааааа защо трябваше да цитирате 60 реда текс ,за да напишете коментар 3-4 реда :shock: :shock:
mOBSCENE
09-14-2009, 12:15
Не.Неискам.
HeRoInChIcK
09-14-2009, 13:52
да,харесва ми
xXxXSweetDreamsxXxX
09-14-2009, 13:55
Гълтам ,харесва ми.
Dimana99
09-14-2009, 14:14
Гълтам ,харесва ми.
Dimana99
09-14-2009, 14:15
Гълтам ,харесва ми.
guinessgirl
09-14-2009, 15:00
да.
TwoSmokingBarrels
09-15-2009, 18:19
Бати колко момичета гълтат :-D
aхаха да бе ебати гнусотията да не съм луда повръща ми се от сперма :-&
seduction1mplex
09-15-2009, 21:12
Понякога (:
xXxXSweetDreamsxXxX
09-15-2009, 21:26
Бати колко момичета гълтат :-D
Е това проблем ли е? :lol:
gangsterpimp
09-16-2009, 09:27
КВО ДА ГЪЛТАМ ЪЕ :o
MaryPebals
09-18-2009, 20:56
да и ми харесва :oops:
И на мене ... :oops:
monincetyyy
09-19-2009, 09:49
Понякога 8)
Не, не съм опитвала до сега и нямам намерение да го правя щото нз какъв ще е вкусът, просто съм притеснена...
SexYy_PalavniK
09-21-2009, 10:06
момичета гълтайте бе ти си е супер полезно
pinkisexapilla
09-21-2009, 10:53
Не обичам.
pisentseto
09-21-2009, 15:58
ем понякога
Fam0usGIRL
01-31-2010, 20:49
plamenvt ако няя к`во да кажеш по темата по добре млъквай и стига си питал коя на колко е !!
по темата : гълтам често :D
ef4etyYy
01-31-2010, 21:57
Да, щом на него му харесва що не :-)
TwEEtyNkA
02-01-2010, 13:03
не го правя
Гълтам и го правя почти винаги.
VampirePrincess93
02-04-2010, 15:53
ДА гълтам и и да харесва ми :P