PDA

View Full Version : Любов или омраза

baby_join_me_in_dead
08-19-2009, 21:16
Здравейте,искам да споделя една история с вас...
Аз съм момиче - на 15 години.
Имах приятел,който много обичах...
Ще започна всичко от начало - преди 1 година и 2-3 месеца.

Беше юни и се запознах с едно момче. Не беше нищо особено
беше хубав,но нищо особено... Нещата потръгнаха и не след дълго
ме покани на среща... Запознахме се,харесахме се,почнаха едни обяснения в бюлов колко ме обича и т.н.
В началото знаех,че ми е временно гадже,но нещата към 6тия месец почнаха да стават сериозни и се обичахме. Давах всичко за него, бих умряла дори. Както предполагате с ходенето от толкова време(6 месеца) последваха и мн целувки и опипвания...
Към 9 месец вече даже се бяхме опипвали наголо навсякъде...
Тогава започнаха и по-честите караници... И винаги за глупости...
Знам че постъпвах лошо понякога,знам че и аз не винаги съм била права... Но той беше много ревнив... Ревнуваше че съм си писала с момчета и едвали не съм флиртувала с всички... Спрях да общувам с приятелите ми (от мъжки пол), изобщо нямах право да говоря с момчета... Но на мен не ми и пукаше за друг - исках и обичах само него... Като навършихме една година и трябваше да си прекараме незабравимо - аз 2-3 сни преди това се държах грубо,но 2 дни преди това почнах да съм мила и с опитах да оправя нещата! И ХОП
той провали годишнината ни! Той не излзе с мен нито нищо... Аз много му се ядосах и не го потърсих целия ден... Слез 1 седмица се опита да ми внуши че аз съм виновна за всичко... А аз се опитах да поправя нещата... Както и да е много ме ядосваше... Винаги за всичко бях виновна ... Аз ... Скоро след това бях на рожден ден ... Голяма компания - едно момче през цялото време ми говореше (не мога да отрека че беше красив) и се запознахме разказа ми че е учил в моето учелище а сега е студент 1ва година и т.н.
Даде ми номера му и аз дадох моя(Чудя се защо... :-|)
Беше ми писнало от ревнивият съпруг - който всъщност нямах а ми беше просто гадже... Той разбра за момчето и направи ненормален скандал... Разсърди се за около 20 дни O.o Аз дори не излезнах с него и му казах че имам гадже като ми звънна...
Както и да е и сърденето му отмина и уж се сдобрихме... Както се досещате ежедневно слушах ''Ти флиртуваш със ддруги '' ''Ти товааа'' '' Ти онова'' ... Ад просто... Но го обичам - мислех че ще му мине... Но когато сцените продължиха се отказах...
Исках да сложа край...
Да го зарежа... Уморена бях... Всичко аз правех... Аз организирах кога да излизаме,аз му са обаждах,аз го юрках за неща които трябва да свърши - уморих се... Исках почивка,исках да съм сама
дори за краатко време...
Като му казах всичко това... Той започна да ми казва
колко ме обичал как искал да бъде с мен и че всичко ще се оправи...
Вързах се - отново...
И му простих...
След 5 ДНИ МЕ ЗАРЯЗА... Без причина - нещата се оправиха беше прекрасно... държахме се добре един към друг... И ме заряза без НИКАКВА причина или обяснение...
Цяла вечер не ми вдигаше и като вдигна каза че неиска да ме чува и че не му е хубаво с мен...
Междувременно към 10тия месец направих грешка... Реших,че искам да правиме секс... И правихме сичко беше прекрасно и хубаво... И ме заряза...

Пиша това със сълзи на очи... За да покажа моята история за поука пред младите момичета,които си мислят че приятелят им ще е единствен завинаги... И са готови на всичко за него, а после ще съжеляват...
Сега съм сама, изоставена... Зарязана... Сред толкова време...
Всеки ми казва - ще срештнеш нов,по-добър,животът е пред теб...
Проблема е че неискам друг... Проблема е че съм глуха и сляпа за него... Проблема е че ще му простя че ме заряза...
Знам,че и вие ще ми кажете неща които съм чула...
Но нека историята ми е поучителна за тези които вървят по моите стъпки...
Не мога за го забравя и това е... Дадох му всичко... Всичко ;( И ме изостави...
Готова съм и за съвети, ако имате?
В момента го мразя и го обичам... :-#

KimBerLy1912
08-19-2009, 21:32
Мила,самата ти си на 15.. "Млада" си..както се изразяваш в своя текст...
Той не трябва да е за поука на "младите",а за лична твоя поука и в своята преценка виждам,че се опитваш да откриеш къде и как грешиш...
Човек се учи докато е жив,много по-добре и истински от своите грешки,отколкото от чуждите...

Сама го каза,живота продължава... Успех и другия път по-умната...

Между тебе и приятеля ти има прекалено много грешки,и не смятам,че е редно да се събирате....

Предстоят ти още мноооого нови емоции и чувства... :)

stup1fy
08-19-2009, 21:43
И двете думи ,които употребяваш са прекалено силни за възрастта ти , да не говорим ,че има хора на 50 год. ,които още не са ги изпитали.
Пък и не виждам смисъл някой нещо да ти говори или да те утешава,щото ми е пределно ясно ,че си от тоя тип момичета дето като кръшнат по някой батко и нямат отказване,тотални лепки.
Пича не стига ,че те е заебал,ами дори не ти е дал основателна причина.
Ще си малко време в депресия и ще ти мине (: Животът продължава и не ми казвай 'нее,той е моя живот' щот щи плесна един шамар (:

baby_join_me_in_dead
08-19-2009, 21:49
Ами не... Не е така... Преди него ги сменявах и най-дълго издържах по месец и нещо... :shock:
В началото даже не го харесвах...
Нз обаче всички мои приятелки и тн... Мислеха че е супер добър и че ме обича... Ако зависеше от него едвали не щяхме да се ожениме... И какво заряза ме защото сме се карали напоследак... Защо тогава ме е лъгал толкова време че ме обича... В картичката (За 1 година) пишеше че тва са най хубавите му 365 дни... :x Наистина ми идва да го убия... :?
Направо понякога искам да го вана и да почна да го душа... Пропиля ми 1 година и ме развали... Преди 3-4 месеца осъзнах че немога да обичам и да бъда с друг... Не мога да си представя да ме пушка и целува друг...
Не мога...

stup1fy
08-19-2009, 21:54
Ами не... Не е така... Преди него ги сменявах и най-дълго издържах по месец и нещо... :shock:
В началото даже не го харесвах...
Нз обаче всички мои приятелки и тн... Мислеха че е супер добър и че ме обича... Ако зависеше от него едвали не щяхме да се ожениме... И какво заряза ме защото сме се карали напоследак... Защо тогава ме е лъгал толкова време че ме обича... В картичката (За 1 година) пишеше че тва са най хубавите му 365 дни... :x Наистина ми идва да го убия... :?
Направо понякога искам да го вана и да почна да го душа... Пропиля ми 1 година и ме развали... Преди 3-4 месеца осъзнах че немога да обичам и да бъда с друг... Не мога да си представя да ме пушка и целува друг...
Не мога...
Е,то оставаше и за година да не ти каже ,че те обича.Хората лъжат ,знаеш ли?Ако не знаеш,запиши си го и от днес нататък да го знаеш.
Всички зарязани си мислят така в началото,не мога да си представя живота без него , а у.
Ами свиква се,дори в началото да не можеш - ще бъдеш принудена.
Мисля,че причината му да прекрати 1 годишна връзка е достатъчно тъпа и именно тя символизира колко тъп е той.
Съжалявам , но поне аз не мисля да те лъжа.

w0sh
08-19-2009, 21:57
хубав житейски урок.
нямам какво да допълня.

KimBerLy1912
08-19-2009, 22:34
хубав житейски урок.
нямам какво да допълня.

Много сериозен си станал 8)

baby_join_me_in_dead
08-19-2009, 22:36
Мисля,че причината му да прекрати 1 годишна връзка е достатъчно тъпа и именно тя символизира колко тъп е той.

Така и той е един тъпак :-x
Как може да го обичам... И същевременно да искам да не съществува,да го убия...
Както се пее в една песен...
The one I love - I hate, But the sex is great.

Amateur
08-19-2009, 22:46
Виж са!Спри да му прощаваш и така нататъка....няма смисъл представи си да се съберете тои да започне да ти изневерява и тн и ти да му прощаваш,повярвай ми не е хубаво!Аз бях като теб с бившето ми гадже,тя ми изневеряваше аз си затварях очите прощавах с надеждата тя да се промени но уви вече от 3 месеца не сме заедно и съм друг човек много по добре ми е така че колкото и да ти е гадно и тн трябва да бъдеш силна и да не си слабата в случая не му ходи по гъза определено не те заслужава!!!!!

abv01
08-19-2009, 22:59
Хи-хи ето за това мисля че връзките по на 14, 15 дори 16 години са безсмислени.

stup1fy
08-19-2009, 23:03

Така и той е един тъпак :-x
Как може да го обичам... И същевременно да искам да не съществува,да го убия...
Както се пее в една песен...
The one I love - I hate, But the sex is great.
Песента е на Dope - Bitch.
Обожавам Dope.
Ъ..каква беше логиката? 8-)
Аре стига,то е ясно ,че квото и да ти говорим ти пак ще си знаеш твоето.
После не искам да виждам теми "Заеба ме (2ри епизод)"

stup1fy
08-19-2009, 23:04
Хи-хи ето за това мисля че връзките по на 14, 15 дори 16 години са безсмислени.
Гордееш ли се с това ,че си зодия Дева?

fire_cat
08-20-2009, 08:42
Да престанеш да общуваш с приятелите си (от мъжкия пол) е било страшно тъпа постъпка. Ти си се поддала единствено на чувствата си и си го послушала. От къде накъде ще те кара да прекъсваш контакта си с тези хора?!? Той все едно направо не ти е давал право на живот. Явно просто те е използвал докато се стигне до секса и хоп - вече не му пука какво правиш. Зарязал те е. Според мен той въобще не заслужава вниманието ти. Опитай се да го забравиш и си помисли какво ти е причинил. Съсредоточи се ърху другите неща в живота си и дори можеш да се обадиш на онова момче, което преди си сметнала за готино. Ако той още изпитва интерес - пробвайте да излезете и може да се заформи нещо хубаво..!

baby_join_me_in_dead
08-20-2009, 10:20
Да престанеш да общуваш с приятелите си (от мъжкия пол) е било страшно тъпа постъпка. Ти си се поддала единствено на чувствата си и си го послушала. От къде накъде ще те кара да прекъсваш контакта си с тези хора?!? Той все едно направо не ти е давал право на живот. Явно просто те е използвал докато се стигне до секса и хоп - вече не му пука какво правиш. Зарязал те е. Според мен той въобще не заслужава вниманието ти. Опитай се да го забравиш и си помисли какво ти е причинил. Съсредоточи се ърху другите неща в живота си и дори можеш да се обадиш на онова момче, което преди си сметнала за готино. Ако той още изпитва интерес - пробвайте да излезете и може да се заформи нещо хубаво..!

Не пазя номела мууу :-x
Мн съм зле... Никога не предполагах,че би могъл да ме зареже,затова си нямах и ''резерви'' :x

0u7l1n3
08-20-2009, 10:56

Мн съм зле... Никога не предполагах,че би могъл да ме зареже,затова си нямах и ''резерви'' :x

ЕЙ СЛАДУРАНО.. я не се отчайвай толкова, че ше има шамари! :-)

fire_cat
08-21-2009, 08:00

Е няма страшно. :-D Ще има и други момчета.

Pavcho001
08-21-2009, 08:04
Мила , объркана си. Помисли хубаво някой ден сама без съвети и приятели какво искаш. Но никога не загърбвай любовта. Тя е лудост и красота!

П.п. Има още прекалено много да учиш за любовта.

Aicken
08-21-2009, 08:22
АНДРЕА И КОСТИ - УПОТРЕБЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕНААААА АААААААААААА .MP3 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

baby_join_me_in_dead
08-21-2009, 20:35
Мила , объркана си. Помисли хубаво някой ден сама без съвети и приятели какво искаш. Но никога не загърбвай любовта. Тя е лудост и красота!

П.п. Има още прекалено много да учиш за любовта.

Аз знам какво искам... Искам него... Дори като съм му бясна...
Неговия бест фр беше излизал с една приятелка и й е казал че от 5 дена не е излизал от тех... Това означава ли нещо? :-o