PDA

View Full Version : Права / Къдрава коса

DieFrau
08-20-2009, 16:28
Здравейте ! Искам да се направя красива за утре вечер,но искам да съм с права коса. Аз имам къдрава коса, изправям се и след 30 мин се начупва в крайщата. И лак слагам и кристали и какви ли не балсами, но нееее ! Какк да я изправя така че да стане идеално правя и да ми издържи цяла вечер ? Пресата ми е керамична .. ако има значение ! Бях чувала за изправяне с ТАЛК :?
Благодаря !

p3tinc3t0
08-20-2009, 16:31
Има решение-утиди на фризьор :wink:

DieFrau
08-20-2009, 16:34
Да знам :) Но въпроса ми е в домашни условия как да стане :?

p3tinc3t0
08-20-2009, 18:01
В домашни условия никога не можеш да направиш това, което искаш..за това ти казах утиди на фризьор...

LittlePrincess
08-20-2009, 18:07
^ не се ли Отива на фризиор ?? :D Както и да е.. и аз мисля, че е в домашни условия с твоята коса едва ли ще се справиш

miminkaa
08-20-2009, 18:12
С лак трябва да ти остане права...Или на фризьорb:)

mysterious93
08-20-2009, 19:48
абе стига с тия фризьори :lol: братовчедка ми ходи вееднъж.. косата й е до раменете.. и за изправянето и взели към 18 лева (можело и 3-4 лева по малко ама я питали дали да я напръскат с нещо нз с кво и тя се съгласила.. може би с лак знам ли или някъв спрей уж да се задържало) и след като излязла .... имало малко мъгла и хоооп косата пак къдрава.. все едно никой не я е пипал.. и каза че като се изправя сама макар в мъгла може да бухне ама то косата й се върнала с изходна позиция :D

а пък и аз щом с моята преса успях (не е скъпа.. 33 лева) обаче върши работа.. първо си сресвам косата и слагам кристали колкото да има нещо.. и може и пяна(последно тафт слагах) и изправям.. честно казано веднага не става идеално права :D ама я минавам по 2 пъти.. и аз понеже я изправям все вечер (все тъй става нз що :D ) и сутрин като стана е леко бухнала няма как.. и като я среша и мина още веднъж - 2 пъти и става добре.. а ако пресата ти е по - силничка.. още по - добре.. само дето тъй като я минавам по 2 -3 пъти и изгаря много :( ама аз се изправям рядко щото ме мързи :D

пък ако и това не стане егати косата дето имаш :-o а като искаш и на фризьор пробвай ама.. и там н е е100% сигурно :D

Undying
08-20-2009, 19:51
Аз също за изпращането ми тази година отидох на фризьор за изправяне и ефекта беше "по-добре сама да си се бях изправила". След 1 часа косата ми изглеждаше така както изглежда и когато аз съм си се изправяла...Пари на вятъра.