View Full Version : Искам най-добрия си приятел. Хелп?
kizametsu
08-20-2009, 17:23
Помогнете ми? :-# Аз съм момче. А напоследък не мога да спра да мисля за друго момче. Не знам какво да правя. На всичкото отгоре той пък е най-добрият ми приятел. Познавам го откакто бях в детската градина. Повече от десет години.
Мисля че започнах да мисля за него по по-...различен начин когато преди няколко месеца го заварих само по хавлия, тъкмо си бе взел душ. Едва се сдържах да не му скоча, но го отдадох на хормони. И а естествено това най-много да ми беше изкарало синьо око. Не мисля че той е гей, аз дори не съм. Харесвам момичета. Но от толкова малък е бил до мен и изведнъж да започна да го искам по този начин.
Преди няколко дена той дойде у нас, да слушаме музика и разни такива. Всяко движение което правеше ме възбуждаше, как пиеше от зеления чай или начина, по който гледаше пианото ми. /той обича да свири на него, аз го държа там единствено заради него/ Гррр, доста е срамно, но усетих че... ъъъ... ами сещате се, възбудих се. Отново щях да му скоча. Искам да го завържа за леглото, да го съблека и да не го оставя да си тръгне докато не съм задоволен. Лошо ли е това? Знам че не трябва да мисля така, той е много важен за мен като приятел, но как да контролирам тази жажда? Опитах да излизам с момиче, но само за него мислех, начина по който кожата му бе по-нежна и по-бледа от нейната. Колкото повече емоция има в очите му, въпреки че цвета на очите й беше същия като неговия.
Ако това не премине скоро ще го изнасиля... и накрая ще загубя приятелството му. :-# :-# :-# Идеи? Плс помогнете. :-#
zagadkataa
08-20-2009, 18:57
1 ти наистина ли не си гей ?!
най - добрия ти приятел .. ти искаш да го изнасилиш а той си мисли че си му приятел .. малкоо е странно ... казваш че "харесваш" момичета а зашо искаш него .. оф оф убарках се ... мн странно наистина ... или си гей или не си ! :D
1. Ти си ГЕЙ, в най-добрия случай Би, за което честито...(май не знаеше)
2. Нагъзи се и му кажи "Чукай ме" , за да не пишеш повече глупости по форумите, че някой докато не ти ремонтира аналното отверстие май ще си си все същата разгонена лелка... 8)
Мисля, че е най - добре да му кажеш. Ако наистина ти е добър приятел ще те разбере (това не означава, че ще ти каже "ОК, давай сега със свирката" :D ) но ако той няма и малко от това, което чувстваш ти, по - добре да си останете приятели и мисли за момичета ;)
На*би някое момиче и си готов.
Пич ти си чист педерас само т'ва щи каза ае успех за нататак давай си дупето наляво надясно :? обарнал си резбара сри :( :( :( :(
Добре, защо така скочихте на момчето, че е гей? Давам му максимум 15 години, а през това време още не са определили хората сексуалната си ориентация (въпреки че ще тръгнете да ме оборвате) Според мен ако му каже ще му спадне... (желанието :D ) Но наистина, мисли си за момичетата...
lololilitka
08-20-2009, 19:28
Помогнете ми? :-# Аз съм момче. А напоследък не мога да спра да мисля за друго момче. Не знам какво да правя. На всичкото отгоре той пък е най-добрият ми приятел. Познавам го откакто бях в детската градина. Повече от десет години.
Мисля че започнах да мисля за него по по-...различен начин когато преди няколко месеца го заварих само по хавлия, тъкмо си бе взел душ. Едва се сдържах да не му скоча, но го отдадох на хормони. И а естествено това най-много да ми беше изкарало синьо око. Не мисля че той е гей, аз дори не съм. Харесвам момичета. Но от толкова малък е бил до мен и изведнъж да започна да го искам по този начин.
Преди няколко дена той дойде у нас, да слушаме музика и разни такива. Всяко движение което правеше ме възбуждаше, как пиеше от зеления чай или начина, по който гледаше пианото ми. /той обича да свири на него, аз го държа там единствено заради него/ Гррр, доста е срамно, но усетих че... ъъъ... ами сещате се, възбудих се. Отново щях да му скоча. Искам да го завържа за леглото, да го съблека и да не го оставя да си тръгне докато не съм задоволен. Лошо ли е това? Знам че не трябва да мисля така, той е много важен за мен като приятел, но как да контролирам тази жажда? Опитах да излизам с момиче, но само за него мислех, начина по който кожата му бе по-нежна и по-бледа от нейната. Колкото повече емоция има в очите му, въпреки че цвета на очите й беше същия като неговия.
Ако това не премине скоро ще го изнасиля... и накрая ще загубя приятелството му. :-# :-# :-# Идеи? Плс помогнете. :-#
оффф бе къф геййй т'ва си е чиста тема ебафка,ама явно вие не схващате :lol: :D
Еммммм педал си :-o :-o :-o
Flander виж ся момчето си е обърнало резбата ако не е гей тогава е Би АМА ЩОМ ГО ВЪЗБУЖДА СЪЩИЯ ПОЛ И ИСКА ИНТИМНИ ОТНОШЕНИЯ С НЕГО КАКВО ДА СИ ГОВОРИМ :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
но спокойно приятелю аз попринцим мн мразя педалите ( тия нежните) а има мъжкари здрави пичове мн точно даже едно момче от бижшата ми компания беше Би ама си беше супер точен не беше някаф женчо имаше си тяло абе мн точен пич и никой незнаеше че е би освен мен една вечер бяхме на маса и той ми сподели така че не се плаши и да си гей спокс само не бади путка гледай ти повече да ръгаш не та ти цепат дупката :D
Flander виж ся момчето си е обърнало резбата ако не е гей тогава е Би АМА ЩОМ ГО ВЪЗБУЖДА СЪЩИЯ ПОЛ И ИСКА ИНТИМНИ ОТНОШЕНИЯ С НЕГО КАКВО ДА СИ ГОВОРИМ :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
но спокойно приятелю аз попринцим мн мразя педалите ( тия нежните) а има мъжкари здрави пичове мн точно даже едно момче от бижшата ми компания беше Би ама си беше супер точен не беше някаф женчо имаше си тяло абе мн точен пич и никой незнаеше че е би освен мен една вечер бяхме на маса и той ми сподели така че не се плаши и да си гей спокс само не бади п***а гледай ти повече да ръгаш не та ти цепат дупката :D
Е за тва съм съгласен с теб. Ако темата не е ебавка обаче да не казвам 90 % (айде 70) съм сигурен, че ония като го напсува, нашият човек ще си е съвсем нормален. Ако обаче и ония е такъв отишла работата...
BePoHuKa
08-20-2009, 19:45
Не съм сигурна дали темата е ебавка.. :-o
В случай, че не е:
Ако му кажеш, че искаш да спиш с него-край с приятелството ви. Мъжките индивиди най-много ги е страх от гейове. По-добре изчакай да премине, за да се разбере истинската ти сексуалност. Пробвай с момиче! :)
Абе щом се обичат малдите да се взимат ...... дано темата е ебафка пич
Фландер тоя нашия човек е изгорял ако и ония е такъв :D
Фландер тоя нашия човек е изгорял ако и ония е такъв :D
точно...
Ако му кажеш, че искаш да спиш с него-край с приятелството ви. Мъжките индивиди най-много ги е страх от гейове. По-добре изчакай да премине, за да се разбере истинската ти сексуалност. Пробвай с момиче!
Единствео за това да пробва с момиче съм съгласен. Не може да чака да премине - така става по - лошо. Щом го иска значи няма да се откаже ей така от тази фикс идея (казвам го от опит) Трябва да му каже с риск за приятелството му. По - добре да няма такъв приятел, отколкото целия живот да е гей!
Темата си е чиста ебавка, вижте как е написал текста си, все едно е някой автор на книги и няма нито един отговор след това. :( :booooomb: :? :-x
В случай, че не е:
Ако му кажеш, че искаш да спиш с него-край с приятелството ви. Мъжките индивиди най-много ги е страх от гейове. По-добре изчакай да премине, за да се разбере истинската ти сексуалност. Пробвай с момиче! :)
Само да уточниш момичето него ли ше такова или той нея? Май първото... :lol: :lol:
Gnidi4ka
08-20-2009, 20:52
:shock:
remix1912
08-20-2009, 21:00
Ако не е ебавка темата.
Аз на мястото на приятеля ти ако ме доближиш ще ти бия един ъперкът и ще те заровя в градината после
shmurkam
08-20-2009, 21:02
Иу :shock:
lololilitka
08-20-2009, 21:50
Ейй добре че бях аз да ви кажа,че е ебавка,няма нужда да го повтаряте сто пъти :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Може би си прекалено дълго си на сухо. Намери си момиче или ако виждаш, че никоя не ти пуска.. е.. тогава може би наистина си гей [-X :smt102
ПС. тва важи в случай че не е ебавка.. но де да знаеш.. всякви ги има. :-o
kizametsu
08-20-2009, 22:29
На*би някое момиче и си готов.
O_O Аз съм правил секс с момиче. Беше си супер. Няма повече да коментирам за това, просто ще кажа че не се отвратих или нещо подобно, а точно обратното. Да не говорим, че нямаше начин да се отвратя, момичето беше ужасно красиво, а и умно и забавно. /още не знам как на мен ми излезе късмета с нея/
Иначе BePoHuKa, напълно съм съгласен. Ако му кажа той едва ли ще иска да остане мой приятел, но приятелството му ми е прекалено скъпо. А как да му остана приятел, трябва все едно да го заблуждавам един вид. Той да ме мисли за приятел, а аз да гледам как да го съблазня.. нз, ама се чувствам като перверзник. Хм, той до скоро си имаше приятелка де, но сега не и това ми дава надежда. Едва ли има шанс да ъъ ме харесва. Пък и не знам нищо детайлно за гей секса. :( Дали някой би помогнал с това? Или просто ще й потърся из нета.
Пич ти си чист гей само т'ва щи каза ае успех за нататак давай си дупето наляво надясно :? обарнал си резбара сри :( :( :( :(
:D Сори, "пич", ама харесвам и момичето. Хм, не съм мислил по този начин, но това вероятно значи, че съм би. А и човек като не е опитал как ще знае, че е напълно хетеро. Аз намирам бисексуалността за нещо нормално, даже има двойно повече избор пък и шанс да те огрее, хех. ;)
Добре, защо така скочихте на момчето, че е гей? Давам му максимум 15 години, а през това време още не са определили хората сексуалната си ориентация (въпреки че ще тръгнете да ме оборвате) Според мен ако му каже ще му спадне... (желанието :D ) Но наистина, мисли си за момичетата...
Хм... почти на 18 съм. Иначе мерси. Какво да ми кажеш точно? Плс, айде кажи!
но спокойно приятелю аз попринцим мн мразя педалите ( тия нежните) а има мъжкари здрави пичове мн точно даже едно момче от бижшата ми компания беше Би ама си беше супер точен не беше някаф женчо имаше си тяло абе мн точен пич и никой незнаеше че е би освен мен една вечер бяхме на маса и той ми сподели така че не се плаши и да си гей спокс само не бади п***а гледай ти повече да ръгаш не та ти цепат дупката :D
Хаха, ама абсолютно съм съгласен да знаеш. Хич не ми се нрави на мен да ми го ръгат. =D
Ок, сега само трябва да пропъдя мисълта, която ми нашепва до го завържа за леглото и да го кхъм-кхъм... или може би да го напия първо, иначе няма да ме огрее, цц.
ПП: Ъъ, браво на тия хора дето помислиха, че се ебавам, ама колко приятно ми стана да ме смятат за лъжец... както и да е, благодаря за помощта на другите. ^^ Ако се реша... ще направя нещо утре, а ако не... е и приятелството му ще ми е достатъчно за сега. :)
kizametsu
08-20-2009, 22:53
Може би си прекалено дълго си на сухо. Намери си момиче или ако виждаш, че никоя не ти пуска.. е.. тогава може би наистина си гей [-X :smt102
Не искам да звучи самодоволно, но мога да си намеря момиче. Имам едни познати които обичат да сменят гаджета бързо, по седмица-две са с тях и после чао-чао, една Деса ми е хвърлила око даже/секси е, ама е супер глупава/... обаче това нещо не го разбирам. Не че съм старомоден и не съм бил с момиче за по веднъж, е само веднъж се случи така, но нз, не е в мой стил. Пък и тия момичета не са моя тип, обичам ги по-... умни? Не тъпи като галоши, с боядисани руси коси и да харесват чалга. Иу. Не ми е това проблема да не мога да намеря... проблема ми е, че дори да съм с момиче често мисля за него. Гррр, тоя човек направо ме побърква.
Моя приятел не е никак грозен, всъщност е доста секси. Има много нежно лице, малко като на момиче, хехе и с прекрасни очи, но в същото време е и висок и силен. Да не говорим, че е ужасно умен и схватлив. И добър. И щедър. Оф, звуча като момиче! Отврат. :( Но винаги е бил ужасно добър към мен, веднъж като бяхме с един друг приятел се сбихме с едни идиоти и той/не другия приятел, а този с който искам да правя секс/ така се ядоса, че за малко щеше да ги пребие от бой, пффф, а аз имах само синьо под окото, другите бяха доста по-зле/ама такива хлапетии сме били, хах/.
Винаги ми е бил като брат. Затова е доста объркващо да мисля за него така... пък и никога не съм мислил за никой мъж или момче по различен начин, само той е единствения който може да докара такива мисли в главата ми...
Отдалечи се извесно време от него.. Дано стане..Ако ли не събери пари и вари на психолог или там каквит им казват кажи ми какво мислиш и да видим какво ще стане.. Имам такива познати.. Някои се осъзнаха,а други откриха че си "падат" по мъже.. Успех :)
kizametsu
08-20-2009, 23:22
Ох, мерси. Нз как ще се отдалеча от него, той ми е най-добрия приятел. Но защо пък не, може и да стане... :въздъх:
Само като гледам к'ви снимки си сложи на профила, ми е ясно, че темата не е ебавка... :shock: Викнете Насето да се оправят един друг, ама не знам кой кого...
kizametsu
08-20-2009, 23:41
Ае аз съм отгоре, а другия да се оправя. =D
ПП: Ей, какво му е на профила ми? 8)
Ае аз съм отгоре, а другия да се оправя. =D
ПП: Ей, какво му е на профила ми? 8)
Нееее, нищо. :shock: :lol:
kizametsu
08-20-2009, 23:45
:-D Хехе, ок. ^_^
:shock: Викнете Насето да се оправят един друг, ама не знам кой кого...
Лол от другият ми ник имах честта да се запозная с този "Индивид" там работата не е много добре :? :-o Ноо както и да е..
По темата: дето ти казах за отдалечаването нищо че ти е най-добрият приятел има ли мерак има и начин пробвай..нямаш какво да губиш :)
kizametsu
08-21-2009, 00:05
Хаха, само за "Насето" слушам? Обяснение? :-$
Иначе дам, ще опитам това, от утре няма да го виждам. Ще са правя на болен или нещо. :въздъх: Дано помогне.
ПП: Кое не е добре? Бтв сега вече и "индивид" ме наричат, хах. :D
ПП: Кое не е добре? Бтв сега вече и "индивид" ме наричат, хах. :D
Ако става въпрос за моят пост.. Нямах тебе в предвид :) :P
kizametsu
08-21-2009, 00:11
Хаха. Ок. И мерси за помощта. ^^
Извинявай за въпроса и отклонението от темата, но емо ли си ?
kizametsu
08-21-2009, 00:21
:D :-D :D Аз? Емо? По-скоро бих станал чалгар. Метъл съм. Ако те бърка нещо профила това е вокалист на една японска метъл група. Ама мен ме ми прилича на емо. (Kyo от Dir En Grey) А може и да се чудиш защото има момчето емо дето се целуват май, не съм мн сигурен по това отношение.
Ok. Дано наистина не приличаш на "такива" хора. Меко казано са противни. А за това с проблема ти може утре да ти пиша, че сега лягам. Лека нощ и на другите.
kizametsu
08-21-2009, 00:31
Ах никак не приличам на тях даже. Тия хора са супер слаби същества, имат мн комплекси явно. Щом чак се режат и се разстройват така лесно, не им трябват ножове или психиатри, трябват им антидепресанти... както и да е, ще се радвам да чуя какво мислиш за проблема ми, лека и мека. То и аз ще лягам май. Бтв никой не ми обясни за тоя Насето, ццц. Е, нищо, лека.^^
Стига сте обиждали човека :x
Пич,би си и това е.
Твърде малка е вероятността той да се окаже би затова не рискувай..
Според мен трябва да се отдръпнеш ВРЕМЕННО ,докато поотминат нещата..
Да се надяваме ,че ще поотминат де.
Не си заслужава да погубиш толкова дълго приятелство за ..това (:
Успех .. просто не знам какво повече да кажа (:
ludiq0maks
08-21-2009, 06:02
Пичаго, я се стегни , ходи е*** едно п*** , щом имаш варянт некъв , после удари 2-3 водки и легни да спиш и ше ти мине странната мисъл от главата. А й металяга си , тряя си HARD. След акта с момичето и водките мое си пуснеш нещо диво , да кажеме Judas , Slipknot или нещо, което те кефи. Мани не се излагай с тия педа*ски работи.
kizametsu
08-21-2009, 11:27
Пич,би си и това е.
Хм, мерси. Днес му писах по скайпа да му кажа, че не ми се излиза, защото уж щяхме да ходим да търсим някакви книги. Оф, ама не знам какви извинения да измислям. Днес може да ми е лошо, ама утре какво да е. Все пак ако ще останем приятели трябва да му призная, че съм би. И това не знам как да направя.
Иначе това привличане го чувствам от няколко месеца и съм се сдържал да не му скоча досега. Така де, страха да не ме намрази ме е спирал по-точно. Май прекалявам с мангата... тия японци мн перверзни и ме опорочиха.
ПП: Жесток ав бтв, тоя прилича на един Мику от една група, даже мн прилича на него. :D
thespark
08-21-2009, 11:37
В случай, че не е:
признавам си страх ме е затва ги бия :razz:
kizametsu
08-21-2009, 11:44
Пичаго, я се стегни , ходи е*** едно п*** , щом имаш варянт некъв , после удари 2-3 водки и легни да спиш и ше ти мине странната мисъл от главата. А й металяга си , тряя си HARD. След акта с момичето и водките мое си пуснеш нещо диво , да кажеме Judas , Slipknot или нещо, което те кефи. Мани не се излагай с тия педа*ски работи.
Мразя водка, предпочитам мастика, но това няма зн, защото идеята ти да се напия я пробвах. :) Не доведе до много. Не съм бил с момиче откакто за него започнах да мисля. Опитах се да излизам с едно доста приятно момиче, не беше чалгарка и не беше повърхностна. Но не се получи. Също така не мисля че безразборен секс с чалгарки дето приличат на к*р*и ще ми помогне тук. Аз все още свиквам с мисълта, че съм би... всъщност като се замисля няма нищо лошо в това. ^^
ПП: Охх, ти да знаеш колко "хард" ставам като го видя. =D
kizametsu
08-21-2009, 11:49
признавам си страх ме е затва ги бия :razz:
Хаха, мн умно. <_< Тя имаше предвид друго, че ви е страх да не обърнете резбата, ако някое момче е по-добро в свирките от момиче, защото ще ви хареса, чувал съм че наистина са по-добри. Пък и спагетите са прави докато не ги нагрееш. Тъй че като не е опитвал човек и не може да е сигурен. Аз харесвам и момичета и момчета, нз още към кое клоня обаче. /в момента клоня към секс с най-добрия си приятел, оф, като по филмите направо, ама че драма...<_</
ludiq0maks
08-21-2009, 11:53
Дееба , няма ли как да се изкорени т'ва в мозъка , където кара хората да обръщат резбата :-o :-o
Пич,би си и това е.
Хм, мерси. Днес му писах по скайпа да му кажа, че не ми се излиза, защото уж щяхме да ходим да търсим някакви книги. Оф, ама не знам какви извинения да измислям. Днес може да ми е лошо, ама утре какво да е. Все пак ако ще останем приятели трябва да му призная, че съм би. И това не знам как да направя.
Иначе това привличане го чувствам от няколко месеца и съм се сдържал да не му скоча досега. Така де, страха да не ме намрази ме е спирал по-точно. Май прекалявам с мангата... тия японци мн перверзни и ме опорочиха.
ПП: Жесток ав бтв, тоя прилича на един Мику от една група, даже мн прилича на него. :D
Признавам,нещата при теб наистина са много усложнени.Наистина трябва да му признаеш ,че си Би,но пък има голяма вероятност да се отдръпне .. Но пък от друга страна,няма как да продължиш да го лъжиш и да го отбягваш,както сам каза - днес ще ти е лошо,а утре какво?
Поеми риска , обясни му всичко и да се надяваме ,че ще те разбере и ,че няма да се отдръпне .. А и не мисля ,че ти си виновен,човек не може да контролира чувствата си.
П.П. Мику от An Cafe ,може би не си видял,но те подкрепих в музикалната тема отностно J-Rock-a (:
+1 :)
kizametsu
08-21-2009, 12:27
Пич,би си и това е.
Признавам,нещата при теб наистина са много усложнени.Наистина трябва да му признаеш ,че си Би,но пък има голяма вероятност да се отдръпне .. Но пък от друга страна,няма как да продължиш да го лъжиш и да го отбягваш,както сам каза - днес ще ти е лошо,а утре какво?
Поеми риска , обясни му всичко и да се надяваме ,че ще те разбере и ,че няма да се отдръпне .. А и не мисля ,че ти си виновен,човек не може да контролира чувствата си.
П.П. Мику от An Cafe ,може би не си видял,но те подкрепих в музикалната тема отностно J-Rock-a (:
Хм, да, като събера кураж след ден-два и май ще му кажа. Пък да се надявам, че няма да ме намрази. Защото самият аз не знам дали това е само физическо, ако беше само физическо дали щях само него да забелязвам, защото други момчето или мъже не ме привличат. Или просто не им обръщам внимание де... И е напълно вярно, че човек не може да контролира това което изпитва... не мога да кажа "няма да съм би" и това да стане.
ПП: Аа, Мику и Канон от групата са жестоки бтв. /все още ми е мъчно за Бо обаче, ама другите двама също са сладури/ Честно заради някои от японските рокери нямам нищо против да съм би. =D /като тия от An Cafe... или The GazettE, чуй ги ако не си досега/^^
Пожелавам ти успех и се надявам приятелят ти дори да не е Би да прояви разбиране и да запазите приятелството си.После да кажеш какво е станало (:
П.П. Слушам от 1-2 год. J-Rock и доста групи съм прослушала,но първата ми групичка си беше the gazette.Обожавам си ги! <3
kizametsu
08-21-2009, 12:51
Ех, да. Ще кажа какво е станало после. И аз се надявам да прояви разбиране.
ПП: На мен първата ми група беше Dir En Grey, преди около 2 години. Ама мога спокойно да кажа, че Уруха е секси. :D :D
kizametsu
08-22-2009, 11:57
Хм, вчера към 6 и нещо вечерта отидох до тях и му казах, че ме привлича. Първо казах, че съм би ест. Не мога да го избягвам вечно, а ако ми каже, че това не му харесва поне мога да го забравя по-лесно и да спра да фантазирам за развратен секс, грр. stup1fy, мерси за подкрепата. Реакцията му беше странна. Всъщност не беше почти никаква. Гледа ме странно известно време после предложи да гледаме някой екшън/ :shock: :shock: :shock: !!/, не сме отваряли тема за това което казах, той сигурно се опитва да не мисли за думите ми, а днес не мисля че ще се видим и нз какво да правя...
Ако наистина не си гей и не се чувстваш като такъв или бисексуален, забравяй за това много бързо и намери някое момиче за да те 'задоволи'. Все има някоя симпатичничка покрай теб.
Ако обаче мислиш че можеш да си го позволиш и то съзнателно, трябва да говориш много деликатно с приятеля си по този въпрос. В случай че не ти стиска, провокирай го (отново много деликатно) и разбери дали има някакъв шанс и ти да го привличаш.
Хм, вчера към 6 и нещо вечерта отидох до тях и му казах, че ме привлича. Първо казах, че съм би ест. Не мога да го избягвам вечно, а ако ми каже, че това не му харесва поне мога да го забравя по-лесно и да спра да фантазирам за развратен секс, грр. stup1fy, мерси за подкрепата. Реакцията му беше странна. Всъщност не беше почти никаква. Гледа ме странно известно време после предложи да гледаме някой екшън/ :shock: :shock: :shock: !!/, не сме отваряли тема за това което казах, той сигурно се опитва да не мисли за думите ми, а днес не мисля че ще се видим и нз какво да правя...
да, и извинявай не го прочетох този пост
SuperFresh
08-22-2009, 13:39
Пич ти си БИ .. честитка ;]
gabi1992
08-22-2009, 13:52
В случай, че не е:
Склонна съм да се съглася.Но е доста тъпо да се стига до 'изнасилвания' само защото ти не можеш да се проумееш действителността.Времето ще каже най-добре, не прибързвай с глупостите!
Според мен щом вече си му казал, трябва да докараш работата до край. Следващият път, когато говорите му казваш, какво мисли да правите след като си му казал и как ще продължавате. Ако избягва въпросите караш направо докато каже нещо, било то и "не" Просто защото трябва да разбереш какво мисли, защото ще ти е много трудно така да продължаваш...
YourPoison
08-22-2009, 19:30
според мен темата е ебавка ..
възбудих се докато четях :-)
омг форума се препълни с педали
ANTIHUMAN
08-22-2009, 20:05
В случай, че не е:
BePoHuKe аз като казах на най-добрия ми приятел, че го харесвам си мислише, че се шегувам. После говорихме сериозно по скайп (не си писахме) и му казах всичко. Той е хетеро, но сме си приятели. Това става преди 1 година, сега нямам човек до себе си и не искам.
Признай му, ако си смел. Ако ти е истински приятел ще те разбере!
ANTIHUMAN
08-22-2009, 20:09
Той тази тема няма да я и отвори! Недей му напомня. Недей бъди като мен да кажеш: ,,Обичам те!'' и после да ти чете 1 час конско, защо му го казваш, той е хетеро и т.н.
BePoHuKa
08-22-2009, 20:11
В случай, че не е:
BePoHuKe аз като казах на най-добрия ми приятел, че го харесвам си мислише, че се шегувам. После говорихме сериозно по скайп (не си писахме) и му казах всичко. Той е хетеро, но сме си приятели. Това става преди 1 година, сега нямам човек до себе си и не искам.
Признай му, ако си смел. Ако ти е истински приятел ще те разбере!Е аз какво да направя? Браво на приятеля ти.. Един от малкото е. Ако прочетеш някои мнения в тази тема сам ще се убедиш. Не ми говори врели некипели, ставала съм свидетел на такива неща.
Абе не знам, ама ако му е истински приятел и кво ? Ще му каже не те познавам, ще го пребие така ли? Е браво... истински приятел...
dontgiveafuck
08-23-2009, 00:27
Ако това не премине скоро ще го изнасиля... и накрая ще загубя приятелството му. :-# :-# :-# Идеи? Плс помогнете. :-#[/quote]
един съвет: самоубий се шибано емо такова.
thespark
08-23-2009, 00:28
Чист наторален Федербал :razz: :razz:
ElinoOor
08-23-2009, 02:34
Еммммм педал си :-o :-o :-o
Човече ти си си чиста проба бисексуален :(
Zaharinka
08-23-2009, 12:53
Изчукаiте се за пробата може да не ти хареса и пак да се върнеш към мацките 8-)
kizametsu
08-23-2009, 22:58
един съвет: самоубий се шибано емо такова.
Ае простак такъв, я вземи ти се застреляй, да спестиш на света един тъп хейтър. Тука това на какво прилича да обиждаш потребители наред, пфф, ама че идиотщина, малко разум да имаше в главата щеше да си замълчиш, вместо да се правиш на... .
Човече ти си си чиста проба бисексуален :(
:D Ах, мерси, вече го осъзнах. ^^
Абе не знам, ама ако му е истински приятел и кво ? Ще му каже не те познавам, ще го пребие така ли? Е браво... истински приятел...
Прав си. Благодаря ти. Истински приятел ми е, от мн години го познавам и не мисля, че захвърли приятелството ни просто така. Той не ме отблъсна или нещо такова като му казах. Вярно че няма да отвори темата. Днес цял ден съм се чудил дали ще ми се обади. Както предположих не го направи. Ем, дано утре събера кураж да го конфронтирам...
Parallel
08-23-2009, 23:06
Мъжки ти си си пълен педераст... Земи оправи малко че ще праят на луд другите...
AlMiNaToRa
08-24-2009, 11:52
Eдин съвет от мен:
Не му се натрапвай повече,за да не си развалиш приятелството.
Влез в някой сайт за запознанства,намери си някой гей и се изчукайте,за да разбереш първо дали ще ти хареса,а после реши какво да правиш.
Иначе и аз съм бисексуален и в това няма нищо лошо.Само се пази!
Успех! :-)
kizametsu
08-24-2009, 12:08
Eдин съвет от мен:
Не му се натрапвай повече,за да не си развалиш приятелството.
Влез в някой сайт за запознанства,намери си някой гей и се изчукайте,за да разбереш първо дали ще ти хареса,а после реши какво да правиш.
Иначе и аз съм бисексуален и в това няма нищо лошо.Само се пази!
Успех! :-)
Благодаря за съвета. ^^ И аз не смятам, че в да си би има нещо лошо. Но проблем ми е, че само за него ме е грижа, нз, безразборен секс не ми звучи добре. :neutral: Нз дали ще помогне... ама като искам само него пък какво да направя... днес дано се обади поне, трябва да говорим сериозно. :oops:
Xrisenceto
08-24-2009, 12:28
Знам,че това може би е нормално,но ми е гнусно :?
dif4u1912
08-24-2009, 12:43
гей бил...жив ташак си прави с хората във форума ей тва е истината :D
kizametsu
08-24-2009, 13:42
Знам,че това може би е нормално,но ми е гнусно :? Гнусно? Ъъ. :D Момчетата имат еднакви неща, защо ще е гнусно? Ако са две момичета мъжете ще умрат да им се кефят, нали?
И да не бях би, да бях гей, какво от това, бих бил горд... човек е такъв какъвто е, не можеш да контролираш сексуалната си ориентация.
Xrisenceto
08-24-2009, 14:53
Знам,че това може би е нормално,но ми е гнусно :? Гнусно? Ъъ. :D Момчетата имат еднакви неща, защо ще е гнусно? Ако са две момичета мъжете ще умрат да им се кефят, нали?
И да не бях би, да бях гей, какво от това, бих бил горд... човек е такъв какъвто е, не можеш да контролираш сексуалната си ориентация.
Казах,че го приемам,но ми е гнусно.Точно за това,че имат еднакви неща е гнусно.Мнението ми за лезбийките е същото независимо,че на момчетата това им харесва. ;)
kizametsu
08-24-2009, 14:57
Напротив, когато имаш същите атрибути знаеш на човека какво ще му хареса и знаеш какво да очакваш. 8-)
Xrisenceto
08-24-2009, 15:43
Напротив, когато имаш същите атрибути знаеш на човека какво ще му хареса и знаеш какво да очакваш. 8-)
Aз нямам атрибутите на приятелят ми,но знам какво му харесва и какво да очаквам ;)
Ъъъ.. тука малко не съм съгласна 8-)
При момичетата - добре,по-може,защото момичетата ги "ръгат" и могат да си помагат с всякакви предмети (почти всякакви)
Но при момчетата,не мисля ,че е така.Надали до сега са те "ръгали" ,нито пък твоя приятел ,така че нито ти нито той може да знаете кое би било приятно за другия.
Някак си като прочетох предишните постове и блокирах малко,но се надявам ми схвана мисълта 8-)
casualhooligans
08-24-2009, 16:06
2. Нагъзи се и му кажи "Чукай ме" , за да не пишеш повече глупости по форумите, че някой докато не ти ремонтира аналното отверстие май ще си си все същата разгонена лелка... 8)
:shock: :shock: :razz: :D :razz: :D
Ако темата не е ебавка....
Момичетата те отхвърлят ...само най-добрия ти приятел е до теб,и си се привързал към него(доста си се привързал)
justviko
08-24-2009, 16:50
kizametsu имам въпрос към теб ... ти на 12 ли си ? Аман от малки педерастчета :smt070 :smt070
kizametsu
08-24-2009, 20:01
kizametsu имам въпрос към теб ... ти на 12 ли си ? Аман от малки педерастчета :smt070 :smt070
...Ако беше прочел по-предните ми мнения щеше да знаеш, че съм почти на 18...
Момичетата те отхвърлят ...само най-добрия ти приятел е до теб,и си се привързал към него(доста си се привързал)
Така е, винаги е бил до мен и се привързах. Не че момичетата не ме харесват, но той ми е бил един вид опора, както никой друг.
Ъъъ.. тука малко не съм съгласна 8-)
При момичетата - добре,по-може,защото момичетата ги "ръгат" и могат да си помагат с всякакви предмети (почти всякакви)
Но при момчетата,не мисля ,че е така.Надали до сега са те "ръгали" ,нито пък твоя приятел ,така че нито ти нито той може да знаете кое би било приятно за другия.
Някак си като прочетох предишните постове и блокирах малко,но се надявам ми схвана мисълта 8-)
Е, тука е различно малко, но ако си чела достатъчно yaoi ще знаеш, че единия е събмисив, а другия е доминантен. Усеща се кой иска да е отдолу и кой отгоре, лошото е когато двама се съберат и да искат да са отгоре и двамата, хех. :-D Ноо, говоря че знам какво да правя с него, знам примерно на мен какво ми харесва, тъй че и на него ще му хареса. Не става дума за ръгане, не винаги е нужно това.
Dimana99
08-24-2009, 20:11
хаха точно
А,ти си импулсивния пич 8-)
Ами не може да кажеш ,че не го харесват момичетата,аз съм дори член на фен клуба.
Владимире,ти още ли не си говорил с него? :-o
п.п. Не винаги става като при yaoi-To :D
заключете темата докато не е написал че е изнасилил приятеля си
kizametsu
08-24-2009, 21:32
заключете темата докато не е написал че е изнасилил приятеля си
:shock: Иип, ама аз не бих го направил! Верно, че се пошегувах, ама бях изнервен...
А,ти си импулсивния пич 8-)
Ами не може да кажеш ,че не го харесват момичетата,аз съм дори член на фен клуба.
Владимире,ти още ли не си говорил с него? :-o
п.п. Не винаги става като при yaoi-To :D
Знам, че не винаги става така. :D О, ще има мой фен клуб? :-) А, тогава да не ти давам скайпа на моята пр, че и тя това иска. 8-)
Иначе не съм говорил с него още. Ще му дам... време? ...до утре... че май по-дълго не бих издържал, хах.
justviko
08-24-2009, 22:21
kizametsu аман от такива като тебе ... толерантост толерантност ... ама и по форумите вече да разправяте как искате да шибате най - добрите си приятели ... бахти педерастията ... някой администратор да вземе да я заключи тая тема че нещатата не са добре ...
kizametsu
08-24-2009, 22:27
Значи аз не съм човек и не заслушавам мнение или помощ?
FromAutumToAshes
08-25-2009, 07:27
:D Сори, "пич", ама харесвам и момичето. Хм, не съм мислил по този начин, но това вероятно значи, че съм би. А и човек като не е опитал как ще знае, че е напълно хетеро. Аз намирам бисексуалността за нещо нормално, даже има двойно повече избор пък и шанс да те огрее, хех. ;)
Ми аз не съм пробвал с момче ама съм си 200%, че съм хетеро :D и нямам нужда да го тествам.. Щото просто не ме привличат. А щом теб те привличат И момчета, И момичета чисто и просто ти си БИ сексуален. За съвет освен да ти кажа да не слушаш всички тези "съвети", а да направиш това което смяташ за правилно и това което искаш наистина. Какво ще стане е друг въпрос. Избора е твой успех ;)
Само за инфо ти ли искаш да го е*еш или тои да те е*е :?: Не за друго просто ми е любопитно :oops: :D Айде със здраве и умната.. пък ако не русата :grin:
looperman
08-25-2009, 10:55
поредната тема за бъзик според мен :-({|=
Колкото повече гейчета,толкова по-малко конкуренция за момичетата :D :lol:
Xrisenceto
08-25-2009, 12:24
Добра логика :-|
П.П. Ей за тва на жените не им стигат мъжете и има толкова много самотни дами 8-)
justviko
08-25-2009, 12:41
Като се замисли човек ... по прав от това не може и да бъдеш :-D :razz: :razz: :razz:
ааааааааааа? олеле ...
Ай честито вече си ГЕЙ
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kizametsu
08-25-2009, 21:16
Ми аз не съм пробвал с момче ама съм си 200%, че съм хетеро :D и нямам нужда да го тествам.. Щото просто не ме привличат. А щом теб те привличат И момчета, И момичета чисто и просто ти си БИ сексуален. За съвет освен да ти кажа да не слушаш всички тези "съвети", а да направиш това което смяташ за правилно и това което искаш наистина. Какво ще стане е друг въпрос. Избора е твой успех ;)
Само за инфо ти ли искаш да го е*еш или тои да те е*е :?: Не за друго просто ми е любопитно :oops: :D Айде със здраве и умната.. пък ако не русата :grin:
Хаха, мерси. :D
Като се замисли човек ... по прав от това не може и да бъдеш :-D :razz: :razz: :razz:
Брей. Това, че съм би ще рече, че и момичета харесвам... baka.
LeVsKaR4eTy
08-25-2009, 23:08
пич само едно може да ти кажа и това е че си истински геиииииииииииииииииииииии ииииии я се еби сас момиче ве тапак тва е иситната че аз геиовете както ги мраза ше зема те отрепам ;) аз кат си представа некое момче ми праи свирки и ако преди тва ми се е надървил щте овисне и няма повече нема да стане за тва няма да си представиям :D аиде лека нощт приятни сънища мерси :)
ludiq0maks
08-26-2009, 05:38
пич само едно може да ти кажа и това е че си истински геиииииииииииииииииииииии ииииии я се е** сас момиче ве тапак тва е иситната че аз геиовете както ги мраза ше зема те отрепам ;) аз кат си представа некое момче ми праи свирки и ако преди тва ми се е надървил щте овисне и няма повече нема да стане за тва няма да си представиям :D аиде лека нощт приятни сънища мерси :)
Абе тебе от каменната епоха ли те пуснаха ??? Земи влезни в някой час по български и се образовай малко.
Magic_Girl
08-26-2009, 05:45
Пич, ти определено си гей, не можеш да ме убедиш в противното. Това, че харесваш момичета е временно, след време няма да ги харесваш. Но ако искаш да си с него разбери дали и той е гей. :)
FromAutumToAshes
08-26-2009, 06:14
Пич, ти определено си гей, не можеш да ме убедиш в противното. Това, че харесваш момичета е временно, след време няма да ги харесваш. Но ако искаш да си с него разбери дали и той е гей. :)
ХАХХА и я кажи, по кое разбра, че той определено е гей и след време дори няма да харесва момичета... Нещо екстрасенс ли си к'во ? хаха ... Много тъпо изказване от твоя страна. Да не би да си в главата му, че да знаеш какво става в момента с него или след време какво ще стане... Айде бягай моля те. Смешно е това, което каза...
Magic_Girl
08-26-2009, 06:18
ХАХХА и я кажи, по кое разбра, че той определено е гей и след време дори няма да харесва момичета... Нещо екстрасенс ли си к'во ? хаха ... Много тъпо изказване от твоя страна. Да не би да си в главата му, че да знаеш какво става в момента с него или след време какво ще стане... Айде бягай моля те. Смешно е това, което каза...
Познавам такива със същия проблем. Отначало ги кефят момичета, после нещо им става, започват да харесват момчета и стават гейчета.
kizametsu
08-31-2009, 17:30
Познавам такива със същия проблем. Отначало ги кефят момичета, после нещо им става, започват да харесват момчета и стават гейчета.
:shock: Ъъ, да е, то по твоята логика бисексуалните не трябва да съществуват... 8-) Но нем, той не е гей. :oops:
kizametsu
08-31-2009, 17:33
пич само едно може да ти кажа и това е че си истински геиииииииииииииииииииииии ииииии я се е** сас момиче ве тапак тва е иситната че аз геиовете както ги мраза ше зема те отрепам ;) аз кат си представа некое момче ми праи свирки и ако преди тва ми се е надървил щте овисне и няма повече нема да стане за тва няма да си представиям :D аиде лека нощт приятни сънища мерси :)
Абе тебе от каменната епоха ли те пуснаха ??? Земи влезни в някой час по български и се образовай малко.
Някой да ми преведе какво каза този човек, че явно е наистина от каменната епоха. :lol:
Е тва е да забиеш нож в гъза на най добрия си приятел :D
Xrisenceto
09-01-2009, 08:02
А оня ден гледах еидн филм къде едно момче се праеше на педал само ,за да вкара една мацка в леглото и се исчука с най-добрия си приятел щот тя се възбуждала от гейове.Ама спечели мацката де :lol: Абе тва май не е по темата ама реших да споделя 8-)