View Full Version : Притеснявате ли се от аналния секс?
deadmemorial
08-20-2009, 17:54
Притеснявате ли се от аналния секс?Не ви ли е някакси напрегнато когато ви предстои.. някои хора не са съгласни с това.. мислят, че е нехигиенично и т.н. вие какво мислите по въпроса? Правили ли сте го ? Какво е чуството? Наитина ли е нехигиенично?
Определено съм за !От всичко трябва да се опита ако не ти хареса няма да го правиш.. Някой като каже, че тази дупка си имала друго предназначение, ами устата за какво е ... дайте и свирки да не правим.ТРябва да се забавляваме на макс стига всичко да е в рамките на нормалното и допустимото!
Не! Страх ме е само гаджето ми да не ми се изсере в устата, както се хвалеше, че е напривала една съфорумка от кеф в устата на гаджето си, докато я лижел... 8-) Не ми харесва идеята уста=тоалетна...
lololilitka
08-20-2009, 19:31
Може да пробваме след някоя година,но за сега ВХОД ЗАБРАНЕН!
Точно това,че някои момичета са напрегнати им докарва неприятните усещания!Трябва да си отпусната и добре предразположена псхически и физически за аналния секс!
Веднъж да се съглася с Alexandra93.... :)
Въобще не се притеснявам нито съм напрегната.Точно това,че някои момичета са напрегнати им докарва неприятните усещания!Трябва да си отпусната и добре предразположена псхически и физически за аналния секс!
Айде да го направим,а? 8) :oops:
BePoHuKa
08-20-2009, 19:53
Не! Страх ме е само гаджето ми да не ми се изсере в устата, както се хвалеше, че е напривала една съфорумка от кеф в устата на гаджето си, докато я лижел... 8-) Не ми харесва идеята уста=тоалетна... :razz: :razz: :razz:
Инъче по темата: Не, не се притеснявам.
KokoDjambo
08-20-2009, 19:54
Въобще не се притеснявам нито съм напрегната.Точно това,че някои момичета са напрегнати им докарва неприятните усещания!Трябва да си отпусната и добре предразположена псхически и физически за аналния секс!
Хм...не те ли е шубе ,че пак може да се насереш?Питам щото ти се е случвало няколко пъти да осереш пейзажа!
BePoHuKa
08-20-2009, 19:55
Хм...не те ли е шубе ,че пак може да се насереш?Питам щото ти се е случвало няколко пъти да осереш пейзажа!
Защо се заяждаш? Случва се..
Dimana99
08-20-2009, 20:10
Против съм и от аналния секс!
gabi1992
08-20-2009, 22:19
Не! Защото не мисля да го практикувам :D Задниците са създадени, за да серат, не за обратна реакция - да им се тика нещо вътре :?
Не се притеснявам. Просто не ми харесва.
/off
Ей, LadyDi - 1 седмица по-стара на ник от мен и почетен потребител :) Искам и аз :) Малко останахме такива - и airJ изчезна нещо...
off/
/offtopic
WaKoooooooooo :)
Добре е да видиш стара муцуна :)
LuniChkaa
08-21-2009, 09:40
Абе дупката си може тя сичко... вие знаете ли кое е най мръсното място?
Устата бе хора там има повече бактерии от задниците ви!
ти пък ко си тръгнал да сравняваш устата със задника .. има спр голяма разлика задника бил по чисст :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: кви ги дрънкате е хора .. :lol:
sweetchef
08-21-2009, 09:45
Не се притеснявам.И според мен е нехигиенично :)
minimalist
08-21-2009, 09:52
/offtopic
WaKoooooooooo :)
Добре е да видиш стара муцуна :)
тъй, верно не са останали много живи от ония години :>
Не ми пречи,но ако на човек интимната хигиена е на ниво 0.... :? :? :? :? :?
sweety_blondy
08-21-2009, 15:32
притеснявам се и точно заради това не съм го направила още с приятеля ми .. но в най-скоро време може и да пробвам :)
NeverTheSame
08-21-2009, 16:07
Ммм...не точно.
Просто предпочитам тая дупка да я използвам само по прендназначение ;)
Таа вагина за кво седи там :-o
Таа вагина за кво седи там :-o
За раждане на деца и уриниране. 8-)
KpbCTHuKbT
08-21-2009, 17:21
Абе ко да се притесняваме, ръчкай там и после си понасяй последствията.
ImmortalTechnique
08-21-2009, 18:35
Ако ми залепне някоя семка от люта чушка на главата, притеснява ме ами как, знайш ли как смъди :D
Zaharinka
08-21-2009, 20:10
Не ме блазни идеята отходната дупка да става входна 8-)
Е тва е ужасно.. :smt018 Никога не съм го правила и нямам намерение да го правя..Не знам какво удоволствие изпитвате.. казвали са ми, че е било гадно и много боляло, но от време на време се усещало някакво удоволствие :shock: :(
deadmemorial
08-21-2009, 22:11
Хмх.. ами от мнението ви се объркам.. но наистина всеки си има мнение.. но пък няма много позитивни.. а казжат че на който не му хареса.. не го е пробвал :-o
Значи има едни такива четки, които завират през гърлото на шишета и ги чистят. Като ви е нехигиенично, ползвайте такава ! :-D
:razz:
Хем не сте го опитвали, хем мислите, че е гадно.. Мноо деградация, ей.. :lol:
Aleksandra87
08-24-2009, 09:00
Не се притеснявам, просто не ми харесва и това е. На който му харесва да го прави ... 8)
GabisiTa
08-24-2009, 09:08
Е тва е ужасно.. :smt018 Никога не съм го правила и нямам намерение да го правя..Не знам какво удоволствие изпитвате.. казвали са ми, че е било гадно и много боляло, но от време на време се усещало някакво удоволствие :shock: :(
Ако не се отпуснеш достатъчно много ясно, че ще боли. Много момичета се страхуват да правят анален секс само защото приятелки им казали, че много боли, гадно е и т.н. Докато човек не опита, не може да каже дали е гадно или не ... :)
BigFakeSmile
08-24-2009, 09:20
еми страх не е точната дума...просто нямам никакво желание да го правя...скоро :D
Не съм го правила нямам и намерение да го правя..
И според мен е гнусарско и отвратително..
miss_kiss181
08-24-2009, 11:57
Не съм против, но аз лично не бих го направила. :)
eManyeLa
08-24-2009, 12:03
Не съм против, но аз лично не бих го направила. :)
++++
aleks1994
08-24-2009, 12:59
Значи има едни такива четки, които завират през гърлото на шишета и ги чистят. Като ви е нехигиенично, ползвайте такава ! :-D
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
MaryPebals
09-14-2009, 04:47
Притеснявате ли се от аналния секс?Не ви ли е някакси напрегнато когато ви предстои.. някои хора не са съгласни с това.. мислят, че е нехигиенично и т.н. вие какво мислите по въпроса? Правили ли сте го ? Какво е чуството? Наитина ли е нехигиенично?
Вече не се притеснявам и не мисля,че е нехигиенично.А колкото до чувството....не знам как да го опиша?!
bqsna_teenagerka
09-14-2009, 08:30
Не съм го правила,притеснявам се от аналния секс. Мисля,че ако мацката е чистоплътна и пича използва презерватив,за да няма инфекция всичко ще да е наред!
Не съм го правила,притеснявам се от аналния секс. Мисля,че ако мацката е чистоплътна и пича използва презерватив,за да няма инфекция всичко ще да е наред!
И от какво се притесняваш?!
Ета страх си е. Зема да извадя някоя люспа от домат.
DjPiRgOs
09-23-2009, 09:28
Точно затова се заглеждам към момичета които държат на хигиената
:razz:
Хем не сте го опитвали, хем мислите, че е гадно.. Мноо деградация, ей.. :lol:
+1 ;) Де-гра-дей-шааааан! :D :D :D Е тоя лаф не писва бе! :razz:
Abigoria
09-23-2009, 19:44
Не! Защото не мисля да го практикувам :D Задниците са създадени, за да серат, не за обратна реакция - да им се тика нещо вътре :?
Абсолютно.. Изходна дупка си е...
Колко време след анален секс,ануса възвръща нормалното си състояние-да се затвори? Приблизително,като време се интересувам.Това бе най-близкта тема до анален секс и ,за да не пиша нова,пиша тук.Това си е вид притеснение де. :oops:
marsella
10-05-2009, 20:31
Който се притеснява, просто не го прави :-P
Nikkynce
10-05-2009, 20:33
Винаги серете преди секс!!! :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Не ми харесва, не го практикувам ;)
elito0o0o0
10-05-2009, 20:45
Въобще не се притеснявам нито съм напрегната.
Ний за тебе знаем :lol: :lol:
Dilqna92
10-05-2009, 21:43
Правя го ,но винаги имам едно на ум!
mimsssssss
10-06-2009, 14:28
тази александра 93 ми напомня за една стара съфорумка милена плд :D яки изказвания имат тея девойки
Neopitom3na
10-08-2009, 15:56
:?
galenata
10-08-2009, 17:07
Много модерно станало да правиш анален секс бе...И то сред 14-15-16 годишните ...
тази александра 93 ми напомня за една стара съфорумка милена плд :D яки изказвания имат тея девойки
Абе не ви разбирам вас. Разбирам да е някаква тотално тъпа и деградирала,да я ебаваме по цял ден,ама момичето си има умствен багаж ;) Е,да има си звезди в тоя форум,дето само чакам да напишат нещо за да се скъсам от смях ама александра93 не е една от тях.
bilqnavod
10-09-2009, 21:17
:)
Прав си, братко мой...