View Full Version : Безцветна къна?
От доста време слушам как къната заздравявала косата, придавала и блясък и т.н. Знам със сигурност за червената и черната къна, ама нито един от тези цветове няма да ми отива, затова питам има ли... кестенява къна?
Т.нар. безцветна къна наистина ли е безцветна или има някакъв русо-оранжев отенък?
От кои марки сте доволни? Арома са ми казвали за нищо на света да не си взимам, индийска къна (оридиналната), освен това някаква египетска имало..
Въобще всичко за къната, което е добре да се знае и е полезно, че аз никаква информация и опит нямам. :-D
thirteen
08-20-2009, 19:05
Преди използвах черната на Арома, но това беше преди 4 години. Косата ми стана доста суха. Некомпетентна съм за фирми, но съм сигурна, че има избор на кестеняво.
Явно къната на всеки влияе различно, не е панацея.
А махането? Ако се къносам веднъж и резултатът е плачевен, след колко време евентуално ще падне къната?
thirteen
08-20-2009, 19:12
Къната е коварно нещо. Можеш да я потъмниш, но не и да я изсветлиш.
Дамм, нямам представа как ще ми повлияе на косата, какъв ще е цветът.. надали ще се престраша :-D
А някой ползвал ли е безцветна ?
При положение че има хиляди продукти за коса, за какво ти е точно с къна да се боядисваш. Не мисля че е уместно, по-добре си купи някаква маска, или балсам, или кристали, или каквото и да е било, но щом не искаш да си променяш цвета на косата по-добре не експериментирай. Особено с къна...
mysticinside
08-20-2009, 21:09
Има къна цвят кестен,и кафяво.Кестенът е с леко червеникъв отенък а каффявото до колкото знам си е кафяво :)
sweet_bubka
08-21-2009, 08:15
Като се къносвах използвах на Арома косата ми ставаше супер всички страшно много я харесваха беше мека и блестяща и такаа... изчаках 5 месеца да падне малко и реших да се направя с кестенява къна пак на АРОМА(преди това бях с черна) и всичко ок.Понеже се къносах вечерта и ми изглеждаше се че се е получило много добре.Обаче като отидох на училище .... хахахахахаха Един приятел ме попита:"Защо отгоре косата ти е зелена"? :shock: Взех си огледалцето и какво да видя наистина косата ми стоеше зелено-жълта :shock: :razz: И пак си я направих с черна къна.Сега вече 9 месеца чакам да падне и ми трябват поне още 3-4 месеца да израсте и да играе ножичката :-o .Та мисълта ми е НЕ ПРОБВАЙ КЕСТЕН НА АРОМА да няма изненади и със теб :oops: .Относно безцветната къна само съм чувала за нея,но съгурно пак има някакъв отенък незнам :o
vampire_girl_
08-21-2009, 08:19
Има толкова бои,които са хубави...
На една позната косата и става много суха от къната,но ти си преценяваш.