Влез

View Full Version : Как сте?

Amiliq999
08-21-2009, 19:14
Понякога се замислям, колко много може да означава този простичък въпрос "как си?". Мисля че всеки има нужда да сподели как се чувства, какво го мъчи или какво го радва. Затова правя тази тема, за всеки, който иска да сподели нещо :) и така КАК СТЕ? :)

smiirnoff
08-21-2009, 19:16
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=261785 ;)

Cellmate
08-21-2009, 19:18
И сега някой есезнайко ще ти каже, че има такава тема и не знам си какво. Иначе нещата не са на добре като цяло. Мерси че попита. А ти?

Amiliq999
08-21-2009, 19:19
благодаря, и аз съм добре, уж. :)

vampirekiss
08-21-2009, 19:25
Как съм ли?уж нямам причина да се чувствам зле,но аз така се чувствам.Ад ме е на себе си,на околните,на всичко.

Добра тема.Наистина е по-добре кагато го споделиш.

bebenceto23
08-21-2009, 19:28
Ами била съм и по-добре, благодаря! :(

Dimana99
08-21-2009, 19:35
добре съм
малко уморена обаче

sweetEmily
08-21-2009, 19:43
объркана съм :(

ByK
08-21-2009, 19:50
Неподходящ раздел :(

F_CK_all_I_need_is_U
08-21-2009, 19:56
Мн съм зле..аама има ли знчение 8-)
Ти как си??

Cellmate
08-21-2009, 20:00
Сега ще ви кажа как трябва да сте. Трябва да не се интересувате от мнението на другите хора за каквото и да е. Да, много хора го казват, но малко го правят. Живеем в шибано повърхностен свят да го е** ! Където всеки си мисли: "Ами сега ако изляза с тези дрехи дали няма да си кажат хората, че съм луд?" или "Ако тръгна с него какво ли ще си каже Иван за мен?"; "Дали да не стана емо? Гледам че е модерно" и т.н. Кво ви е** ве хора? Кво се спичате заради това, което може би ви е казал някой или би ви казал? И какво? Утре ще легнете в ковчега и преди това ще сте останали с убедеността, че сте живяли като червеи под камък, пълзящи за одобрението на хора, които дори не цените. А с какво ще ви запомнят въпросните хора? С нищо. Но ако правите както намерите за добре може и да ви мразят, да, но поне няма да сте им безразлични. Изградете си идентични и уникални образи, а не да копирате това, което ви се струва, че е модерно и би се приело от хората около вас. Съзнавам, че може би не съм избрал най-подходящата тема за словоизлиянието си, но трябваше да си го кажа, защото ако има нещо, което да ме вбесява най-много, то това е повърхностното мислене!

Ае със здраве мучачоси.

GossipGirl89
08-21-2009, 20:16
Уфф, еми уж съм добре ама... :? май не съм много добре... Нещо съм като пребита

tuzaro
08-21-2009, 20:30
бомбок сме майна :lol:

coteto
08-21-2009, 20:59
нещо съм обърканаа и си мисляя зааа 1 човек :-o

w0sh
08-21-2009, 21:00
нещо ми лиспва.

MakeMeLaugh
08-21-2009, 21:01
Постоянно го позлвам този въпрос към всеки :)
Странното е, че някои реагират странно ;д

NamelessRomantic
08-21-2009, 21:04
I hate myself and I want to die.

R.I.P Curt Cobain.

LovelyGirl
08-21-2009, 21:16
Преди приятелят ми, никой не ме питаше как съм и това не ми правеше впечатление.Отначало ми беше много странно, когато той започна и все се чудих защо ме пита :D , но с времето свикнах и ми става хубаво като чуя този въпрос.Така че, той ме научи и аз да питам хората как са :)

Иначе аз съм добре :)

Hilary_
08-21-2009, 22:24
нещо ми лиспва.

ейй това са моите думички!!! :D :D

По темата:

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=261785

PurpleDream
08-21-2009, 22:59
днес един приятел попита едно момиче:
- How are you?
и тя каза : - Nice :razz: :lol:

veseto0o0o0o
08-21-2009, 23:13
Че на кой му пука как съм що съм и ко прая ? :wink: Няма значение как съм и да кажа зле съм кой ша обърни внимание ? Всеки гледа той да си е добре ам така де живеем във 21-ви век все пак на никой не му пука за на другия проблемите. Не е ли така ве ?

Moonchild
08-22-2009, 00:11
Липсва ми 1 човек,следователно зле съм

mrtn
08-22-2009, 06:33
Ами сега ми е заспало, но като цял съм добре. Ми ти как си ? :)

haritov
08-22-2009, 06:45
След пореден опит,анср успяха да ми изнасилят тотално флота!
Добре,че цял ден нямах нет иначе не знаеха,че ги чака конкурса мис петролен магнат!

пп
поне знс да ми бяха оставили :-x

Amiliq999
08-22-2009, 07:30
благодаря на всички, които се включват в темата ми. Аз не съм много добре (за тези които ме попитаха), но след като направих тази тема вече се чувствам много по-добре. Да знам че има други подобни, или дори същите теми, но честно казано, аз не обичам да се ровя в стари теми, а сигурно има и други, които поглеждат само новите теми, а старите се забравят и си остават някъде там сред форумите. Така че правя тази тема, с целта още повече хора да и обърнат внимание и да споделят нещо. Тези които смятат че на никой не му пука за техните проблеми, ами ИЗНЕНАДА!!! НА МЕН МИ ПУКА! Именно заради това питам "Как сте?". И аз си мислех че на никой не му пука за моите проблеми и нищо не споделях, докато една приятелка не ме хвана за ръка и не ми каза "НА МЕН МИ ПУКА ЗА ТЕБ!". Дори да го е казала, за да ми олекне, на мен определено ми поногна и ми се отрази много добре, така че се надявам да помогна на повече хора да се почувстват добре, чрез тази тема.
Cellmate
МнениеПуснато на: Пет Авг 21, 2009 11:00 pm Заглавие:
Сега ще ви кажа как трябва да сте. Трябва да не се интересувате от мнението на другите хора за каквото и да е. Да, много хора го казват, но малко го правят. Живеем в шибано повърхностен свят да го е** ! Където всеки си мисли: "Ами сега ако изляза с тези дрехи дали няма да си кажат хората, че съм луд?" или "Ако тръгна с него какво ли ще си каже Иван за мен?"; "Дали да не стана емо? Гледам че е модерно" и т.н. Кво ви е** ве хора? Кво се спичате заради това, което може би ви е казал някой или би ви казал? И какво? Утре ще легнете в ковчега и преди това ще сте останали с убедеността, че сте живяли като червеи под камък, пълзящи за одобрението на хора, които дори не цените. А с какво ще ви запомнят въпросните хора? С нищо. Но ако правите както намерите за добре може и да ви мразят, да, но поне няма да сте им безразлични. Изградете си идентични и уникални образи, а не да копирате това, което ви се струва, че е модерно и би се приело от хората около вас. Съзнавам, че може би не съм избрал най-подходящата тема за словоизлиянието си, но трябваше да си го кажа, защото ако има нещо, което да ме вбесява най-много, то това е повърхностното мислене!

Ае със здраве мучачоси.
Благодаря ти за изказаното мнение, аз мисля че темата си е подходяща, все пак съм я направила именно заради това, всеки да си каже какво го мъчи, така че браво на теб :)

Neftochimic
08-22-2009, 08:55
мек... :(

Amiliq999
08-22-2009, 09:03

:razz: тук не мога да ти помогна :P

evi_vd
08-22-2009, 09:23
не знам как съм ..

sulley
08-22-2009, 12:39
Искам да съм до любим човек,когато има нужда от мене.Ама тъпите,егоистични,отвратит елни,не-пукащи-им-за-нищо подобия на хора,просто няма да ми позволят. :-x
Иначе яка тема. 8-)

Hilary_
08-22-2009, 12:41

:shock: :lol: :lol: :lol:

Еми какво чакаш бе .. :lol:

elito96
08-23-2009, 14:46
и аз + тва се чувствам ужасно зле :-#

elito96
08-23-2009, 14:47
и аз + тва се чувствам ужасно зле :-#

mechtaq_za_teb
08-23-2009, 14:51
Благодаря, добре. :) А ти как си?

Amiliq999
08-23-2009, 15:02
благодаря че попита, днес съм в супер добро настроение :grin: досега гледах много яки филмчета, които ми приповдигнаха настроението :grin:

0utrageous
08-23-2009, 15:31
чувствам се използвана..една от поредните..и така шибано захвърлена..
много е кофти когато те зарежат.. и то без да ти кажавт защо
иде ми да :smt021 ама сърце не ми дава дайбаа..толкова го обичам ;д

Amiliq999
08-23-2009, 15:46
иде ми да :smt021 ама сърце не ми дава дайбаа..толкова го обичам ;д
Разбирам те, много добре. Мен много пъти са ме зарязвали без обяснение и точно така съм се чувствала - използвана, поредната играчка и т.н. Ами незнам какво да ти кажа, защото нищо няма да те успокои достатъчно (знам го от личен опит), но мога само да ти кажа да не ти пука, горе главата, смело напред и това е. А пък и да ти кажа, дори сега да ти казвам това и аз отвътре съм пълна развалина, след поредното зарязване, но все пак се чувствам добре, поне за момента, така че радвай се на момента, не мисли за станалото, може би така е трябвало да се получи... :)

FiRe_LaDy
08-23-2009, 17:28
Добре съм ... като се изключи,че моя човек е на 30 - 40км от мен и няма да го видя няколко дена и ми липсва вече,а замина тая сутрин ...

differentbynature
08-23-2009, 20:36
Много зле... :?

vivteen
08-23-2009, 20:58
По-зле не съм била :(

eatmybrain
08-23-2009, 21:46
Багодаря ти че попита :] хубаво е някой да ти задава този въпрос и найстина да му пука .. поне мъничко.
Спомням си веднъж видях едно момиче,не се бяхме срещали доста време и тя ме попита как съм. Отговорих и а тя > :shock: > "ама аз само питах как си ? "
И см г/д добре,а ти? :)

Amiliq999
08-24-2009, 07:52
Добре съм ... като се изключи,че моя човек е на 30 - 40км от мен и няма да го видя няколко дена и ми липсва вече,а замина тая сутрин ...
и аз се чувствах зле, когато приятеля ми замина за Гърция, за две седмици. Чувахме се почти всеки ден, но страшно много ми липсваше, а времето като че ли нарочно минаваше бавно :( Но пък, когато се върна ме изненада супер приятно и бях толкова щастлива, така че мисли си колко хубаво ще е когато се видите и че той може да те изненада много приятно и колко добре ще си изкарате :)

Amiliq999
08-24-2009, 07:55
Много зле... :?
ще се оправиш :) сигурна съм :)

Amiliq999
08-24-2009, 07:56
По-зле не съм била :(
Не си мисли такива неща, защото винаги може да стане и по-зле, това не е успокоение, но си мисли, че все пак след нещастието ще дойде щастието :)

Amiliq999
08-24-2009, 08:01
Багодаря ти че попита :] хубаво е някой да ти задава този въпрос и найстина да му пука .. поне мъничко.
Спомням си веднъж видях едно момиче,не се бяхме срещали доста време и тя ме попита как съм. Отговорих и а тя > :shock: > "ама аз само питах как си ? "
И см г/д добре,а ти? :)
някои хора не обръщат внимание какво говорят, казват нещо, само за да мине номера, но това никак не е приятно. Когато аз питам някого "как си?" винаги съм готова да го изслушам :) и дори ако трябва да му дам съвет и да помогна, с каквото мога :)
Аз не съм никак добре, имам проблеми в къщи, наште се скараха много жестоко, а не им е и за първи път, но на мен психиката ми страда сериозно от тези кавги :( но засега се оправям, мина ми малко.
И аз ти благодаря, че ме попита, каксъм :)

mechtaq_za_teb
08-24-2009, 14:31
иде ми да :smt021 ама сърце не ми дава дайбаа..толкова го обичам ;дОф, колко познато чувство. Но недей да се ядосваш... всичко ще отмине. Ще срещнеш друг и тогава ще си се чудиш как си могла да плачеш за него. Успех!

GreenMimss
08-24-2009, 17:03
никога не казвам найстина как се чувствам, защото настроението ми се променя за минути :(

LadyDi
08-24-2009, 17:14
Пие ми се айран.

Amateur
08-25-2009, 03:22
Изморен и си лягам :D :D :D