View Full Version : Женско Мнение
Имам въпрос към нежния пол,ако приятеля ви има стрии в следствие спорт,рязко отслабване,или по други причини това би ли ви отвратило,примерно поради това че ходи на фитнес и се нацепи зверски как ще реагирате? :-o
LovelyGirl
08-21-2009, 21:58
На мен не биха ми пречили, а още повече пък да ме отвратят :)
Dollystar
08-22-2009, 06:47
Не бих се отвратила. Много голямо значение има и количеството им де.
има значение количеството и къде са :)
няма значение за мен.. + тва и аз имам стрии (не много,но се виждат..) и тва е тъпо.. :?
Zaharinka
08-22-2009, 13:47
Не.Голяма работа резкички в кожата аз като на циците имам от прекомерно порастване сега кво да направя 8-)
ако не са много видими няма проблем и изобщо не може да става въпрос за отвращение :)
balon4eee
08-22-2009, 16:04
ако той си е готин не 8-)
Благодаря за мненията!!! Стана ми любопитно,а и повечето ми познати които се занимават със фитнес,страшно много се притесняват от този факт че са нацепени,но с тези мнения виждам че не е от толкова голямо значение. :) Почти всеки човек ги има... но какво да се прави :)
Ам, според мен не са особено привлекателни, но ако не са на лошо място и не са много и големи няма да ми прави впечатление и едва ли ще ми е проблем.
Имам въпрос към нежния пол,ако приятеля ви има стрии в следствие спорт,рязко отслабване,или по други причини това би ли ви отвратило,примерно поради това че ходи на фитнес и се нацепи зверски как ще реагирате? :-o
По ръката имаш нали ?
Близо до мишницата, по-скоро отгоре нея .. където се заформя
бицепса, нали?
И аз иам там и то май само там имам аз :shock:
По ръката имаш нали ?
бицепса, нали?
Или ме познаваш,или не знам как нацели мястото почва леко към бицепса ,но не ме тревожи много и по колената леко,да ти кажа честно не им обръщам особено внимание,мажа ги там с някакво олио Икаров, и това е :)
ElinoOor
08-23-2009, 03:53
Не.Голяма работа резкички в кожата аз като на циците имам от прекомерно порастване сега кво да направя 8-)
+ абсолютно същото 8-)
По ръката имаш нали ?
бицепса, нали?
Или ме познаваш,или не знам как нацели мястото почва леко към бицепса ,но не ме тревожи много и по колената леко,да ти кажа честно не им обръщам особено внимание,мажа ги там с някакво олио Икаров, и това е :)
Бе не вярвам да е особен проблем да имаш стрии там 8)
Аз също имам там стрии и си го обяснявам по следният начин !
Когато отслабваш 1во отслабваш в лицето и ръцете
и от рязкото отслабване в ръцете и се образуват ... 8-)
темата не е за тук
но не биха ми направили лошо впечатление :)
случват се такива неща понякога .. ( :
sweet_bubka
08-25-2009, 22:11
Приятелят ми има стрии точно поради същите причини посочени по горе,но са на място където не се виждат,а и са малко въобще не ми пречи 8)