View Full Version : ''приятелка''
funky921
08-21-2009, 22:38
.. Има едно момиче с което уж сме най-добри приятелки, но разбрах че е говорила много зад гърба ми и че е казвала мои тайни.. После пред мен се прави на много добричка.. Постоянно се опитва да ми подръжава.. От преди 4 години пиша стихове и песни, но спрях и по време на учебната година отново започнах усилено да пиша. Като ме видя веднага каза : ОО.. и аз пиша песни.. ии.. други такива неща.. Но спрях да и обръщам внимание след като двама много важни вече за мен хора се появиха в живота ми (звучи като някое тъпо изречение от резюме на филм , но наистина е така) Сега съм неразделна с тях и сме много добри приятелки или поне те на мен.. Знам че има някой до мен. :smt007 :smt007 :smt007
ThePowerOfLove
08-21-2009, 22:57
И къде е проблема? Имаш хора до тебе, тая не ти е приятелка.. Какъв съвет искаш? То е очеизвадно :D Зарязваш я
smiLexaga1n
08-22-2009, 00:17
^ съгласна. :)
То си личи, че т'ва момиче явно има някаква полза от теб и за това пред теб се прави на първа приятелка. И @ThePowerOfLove го каза .. теглиш и' една майна :) , защото това момиче явно не ти е приятелка. А и щом си имаш много добри приятели бъди си с тях и я зае*и тая..
PurpleDream
08-22-2009, 00:40
И къде е проблема? Имаш хора до тебе, тая не ти е приятелка.. Какъв съвет искаш? То е очеизвадно :D Зарязваш я
++
fire_cat
08-22-2009, 09:22
Еми ти си знаеш - спри да й се доверяваш и въобще я разкарай. Хубаво е, че си си намерила хора, които да са до теб.
Ми то май няма проблем, а тя просто споделя.
Иначе към авторката - честито, че си намерила, хора които те уважават. :)
angel4eto7
08-22-2009, 10:16
можеш само да се радваш за това че си разбрала на време що за човек е и си си намерила хора на които да вярваш :) 8)
vikatavili12
08-22-2009, 11:28
темата се изчерпва най-добре да я заключите нищо лично :)
stupid0boy
08-22-2009, 19:16
Ами нормално... мисля, че всички ти казаха еби я в гъзъъ......
stupid0boy
08-22-2009, 19:16
Ами нормално... мисля, че всички ти казаха еби я в гъзъъ......
Хубаво, че се е получило така добре за теб, но занапред гледай да избягваш ситуации като с първата ти приятелка ;)
NamelessRomantic
08-23-2009, 00:55
.. Има едно момиче с което уж сме най-добри приятелки, но разбрах че е говорила много зад гърба ми и че е казвала мои тайни.. После пред мен се прави на много добричка.. Постоянно се опитва да ми подръжава.. От преди 4 години пиша стихове и песни, но спрях и по време на учебната година отново започнах усилено да пиша. Като ме видя веднага каза : ОО.. и аз пиша песни.. ии.. други такива неща.. Но спрях да и обръщам внимание след като двама много важни вече за мен хора се появиха в живота ми (звучи като някое тъпо изречение от резюме на филм , но наистина е така) Сега съм неразделна с тях и сме много добри приятелки или поне те на мен.. Знам че има някой до мен. :smt007 :smt007 :smt007
Радвам се за теб.