View Full Version : Родителите и ?
kPuCTuAn4yYy
08-22-2009, 11:14
Еми с две думи родителите и не ме одобряват.Незнам точната причина не съм някой грозник или олигофрен.Не са чак толкова враждебно настроени към мен,но просто виждам,че не им е приятно да съм с нея.Единствената причина за която се сещам е,че баща и е "УШЕВ" а пък повечето ми от компания за задържани и той ги е виждал и си сигурно си мисли,че и аз съм хулиган.Какво да направя ?
Хаха аз бих влязал в стаята която е той и да му кажа "Yo gangsta mada faka" 100% ще те обича!!!
rozovsluncho
08-22-2009, 11:46
Неразбрах много много за кфо става въпрос...ама говори с тях тфа е решението
баща и е полицай, пък той е бабаит.
Кво да направи.
Някой път като срещнеш баща й му кажи, че ако иска някой път може да пиете бира по мъжки и да си говорите. Едва ли би отказал и като си поговорите може да те сметне за готин пич, ама трябва да внимаваш все пак. Ако те опознае ще е по-мек, даже може и да те хареса. Докато си говорите за нормалните неща вмъкни нещо от сорта, че харесваш дъщеря му и, че си добронамерен.
хаха. Кой нормален човек кани ей така бащите на по бира.
ха.
Зависи от ситуацията. Ако се заговорят някой път и може да го подхвърли какво пречи. Аз лично за да направя такова нещо трябва много да държа на момичето, но в повечето случаи бих я зарязал, защото един ден като й разбия сърцето и ушевия... Не съм изпадал в такава ситуация за сега. Винаги родителите са ме харесвали 8-)
Добре де,ако това не й пречи особено на момичето или на вързката ви,остави нещата така и не се затормозявай с разговори. :-o
Ако твоето момиче не им отдава много голямо значение може би след време искат или не ще свикнат с теб ... ще видят, че държиш на дъщеря им ии няма да я оставиш ... :-o
Според мен причината не е в компанията ти и това,че баща й е кука :) По-вероятно е да я ревнува (най-вече ако сте по-малки) :)
Казвам ти го от личен опит,защото до преди 2 години и нещо ходих с едно момче,което на външен вид си беше типичното лошо момче ... Всички от компанията му бяха прибирани я за притежание на трева,я за сбиване в някоя дискотека,я за нещо друго ... Като за капак самата му визия напомняше за ония смъкнати рапета от американските тийн филми :-D Баща ми естествено беше против това да бъда с него,защото цитирам "Не може аз почти 30 години да градя кариера и да съм на толкова високо ниво в полицията,а дъщеря ми да излиза с няк'ви кретени,повечето от които са минали през ръцете ми!" ... Естествено после се изпокарахме и тъй като бях сигурна в миналото на моя (е вярно пушеше трева от време,на време и се беше сбивал няколко пъти,но никога не е бил задържан ...) и накарах баща ми да му провери досието,като преди това му казах,че ако има дори едно малко провинение в него ще го напусна :) Естествено баща ми не откри нищо за него :-D Хах даже го беше извикал вкъщи за да му се извини пред мен и майка ми :-D
Оф отплеснах се :oops: Тааа мисълта ми беше,че ако баща й толкова много се съмнява в теб няма да е никакъв проблем да ти види досието и да разбере,че ти не си като приятелите ти и готово :-D
Докажи им, че се грижиш добре за дъщеря им. Опитвай се пред тях да си личи, че си порядъчен. Можеш да поговориш с приятелката си и ако тя е съгласна да казва някоя добра дума за теб между другото - нещо за училище или че помагаш на вашите, или работиш, ще измисли. А иначе вероятно е точно заради компанията ти недоброто отношение, няма просто така да решат че не те харесват.
Gnidi4ka
08-22-2009, 15:47
Докажи им, че се грижиш добре за дъщеря им. Опитвай се пред тях да си личи, че си порядъчен. Можеш да поговориш с приятелката си и ако тя е съгласна да казва някоя добра дума за теб между другото - нещо за училище или че помагаш на вашите, или работиш, ще измисли. А иначе вероятно е точно заради компанията ти недоброто отношение, няма просто така да решат че не те харесват.
8) не знам дали е заради компанията ама с другите неща съм напълно съгласна
sehenwurdigkeiten
08-22-2009, 16:11
дсадасд
DevilWish
08-22-2009, 17:41
Ако твоето момиче не им отдава много голямо значение може би след време искат или не ще свикнат с теб ... ще видят, че държиш на дъщеря им ии няма да я оставиш ... :-o
И аз така мисля ;)