PDA

View Full Version : Родителите и ?

kPuCTuAn4yYy
08-22-2009, 11:14
Еми с две думи родителите и не ме одобряват.Незнам точната причина не съм някой грозник или олигофрен.Не са чак толкова враждебно настроени към мен,но просто виждам,че не им е приятно да съм с нея.Единствената причина за която се сещам е,че баща и е "УШЕВ" а пък повечето ми от компания за задържани и той ги е виждал и си сигурно си мисли,че и аз съм хулиган.Какво да направя ?

fc
08-22-2009, 11:15
Хаха аз бих влязал в стаята която е той и да му кажа "Yo gangsta mada faka" 100% ще те обича!!!

rozovsluncho
08-22-2009, 11:46
Неразбрах много много за кфо става въпрос...ама говори с тях тфа е решението

w0sh
08-22-2009, 11:49
баща и е полицай, пък той е бабаит.
Кво да направи.

umri
08-22-2009, 11:59
Някой път като срещнеш баща й му кажи, че ако иска някой път може да пиете бира по мъжки и да си говорите. Едва ли би отказал и като си поговорите може да те сметне за готин пич, ама трябва да внимаваш все пак. Ако те опознае ще е по-мек, даже може и да те хареса. Докато си говорите за нормалните неща вмъкни нещо от сорта, че харесваш дъщеря му и, че си добронамерен.

w0sh
08-22-2009, 12:02
хаха. Кой нормален човек кани ей така бащите на по бира.
ха.

umri
08-22-2009, 12:10
Зависи от ситуацията. Ако се заговорят някой път и може да го подхвърли какво пречи. Аз лично за да направя такова нещо трябва много да държа на момичето, но в повечето случаи бих я зарязал, защото един ден като й разбия сърцето и ушевия... Не съм изпадал в такава ситуация за сега. Винаги родителите са ме харесвали 8-)

sulley
08-22-2009, 12:16
Добре де,ако това не й пречи особено на момичето или на вързката ви,остави нещата така и не се затормозявай с разговори. :-o

Hilary_
08-22-2009, 12:45
Ако твоето момиче не им отдава много голямо значение може би след време искат или не ще свикнат с теб ... ще видят, че държиш на дъщеря им ии няма да я оставиш ... :-o

3oPuTy
08-22-2009, 14:25
Според мен причината не е в компанията ти и това,че баща й е кука :) По-вероятно е да я ревнува (най-вече ако сте по-малки) :)
Казвам ти го от личен опит,защото до преди 2 години и нещо ходих с едно момче,което на външен вид си беше типичното лошо момче ... Всички от компанията му бяха прибирани я за притежание на трева,я за сбиване в някоя дискотека,я за нещо друго ... Като за капак самата му визия напомняше за ония смъкнати рапета от американските тийн филми :-D Баща ми естествено беше против това да бъда с него,защото цитирам "Не може аз почти 30 години да градя кариера и да съм на толкова високо ниво в полицията,а дъщеря ми да излиза с няк'ви кретени,повечето от които са минали през ръцете ми!" ... Естествено после се изпокарахме и тъй като бях сигурна в миналото на моя (е вярно пушеше трева от време,на време и се беше сбивал няколко пъти,но никога не е бил задържан ...) и накарах баща ми да му провери досието,като преди това му казах,че ако има дори едно малко провинение в него ще го напусна :) Естествено баща ми не откри нищо за него :-D Хах даже го беше извикал вкъщи за да му се извини пред мен и майка ми :-D
Оф отплеснах се :oops: Тааа мисълта ми беше,че ако баща й толкова много се съмнява в теб няма да е никакъв проблем да ти види досието и да разбере,че ти не си като приятелите ти и готово :-D

Adda
08-22-2009, 15:37
Докажи им, че се грижиш добре за дъщеря им. Опитвай се пред тях да си личи, че си порядъчен. Можеш да поговориш с приятелката си и ако тя е съгласна да казва някоя добра дума за теб между другото - нещо за училище или че помагаш на вашите, или работиш, ще измисли. А иначе вероятно е точно заради компанията ти недоброто отношение, няма просто така да решат че не те харесват.

Gnidi4ka
08-22-2009, 15:47
Докажи им, че се грижиш добре за дъщеря им. Опитвай се пред тях да си личи, че си порядъчен. Можеш да поговориш с приятелката си и ако тя е съгласна да казва някоя добра дума за теб между другото - нещо за училище или че помагаш на вашите, или работиш, ще измисли. А иначе вероятно е точно заради компанията ти недоброто отношение, няма просто така да решат че не те харесват.

8) не знам дали е заради компанията ама с другите неща съм напълно съгласна

sehenwurdigkeiten
08-22-2009, 16:11
дсадасд

DevilWish
08-22-2009, 17:41
Ако твоето момиче не им отдава много голямо значение може би след време искат или не ще свикнат с теб ... ще видят, че държиш на дъщеря им ии няма да я оставиш ... :-o
И аз така мисля ;)