View Full Version : нз какво да си говорим, на каква тема.плс помоглете.спешно
monika551
08-22-2009, 14:38
имам проблем.денс (22.08.2009) след 1 час и 30 мин.(17:00) ще ходя на рожд. ден на моя приятелка и тя ще ме запознае с неините пиятели но като ме запознае какво да си говоря стях и по-точно с едно момче.кава тема да подхвана,а и сам мн срамежлижа .моя ви се даите накоя идея.спешно!(аа ние с момчето сме в един блок и не варви да му кажа на кои етаж си и т.н. защото знам а и тои знае че знам.той също знае май аз на кои сам)
Punisherrr
08-22-2009, 14:47
Тогава питай за апартамент.. :-D
мани шегата сега.. по-добре не си пиши списък с теми..така не става работата. Не го мисли толкова... опитай да бъдеш по-спонтанна. Например като го срещнеш там се опитай да зебележиш нещо,което той показва,че го интересува...говори с него за това..
Защо не питаш и приятелката ти..нали тя го познава.
Кажи му,че си го виждала...из блока 8-) и си искала да се запознаете...дрън дрън ;) Такива ми ти работи
Ако ти отговаря с поглед,гледащ през прозореца и с отговори тип ''мда'' ''хубаво'' ''ок'' ..не си праи труда и се оттегли деликатно 8-) Иначе най-много да си изнесла 15 мин. лекция и накрая да се чувстваш още по-тъпо.
И все пак успех с Големи Разговор :smt064
Колко теми смяташ да пуснеш?
Миии за каквото ти хрумне ... на момента се мисли ... давай въпросите от старите ни познати лексикони може и да мине номера ... :D :D
Просто бъди красива и никви проблеми няма да имаш в разговорите.
PurpleDream
08-22-2009, 15:23
ееее*аси толкова много неща по света и ти не можеш да намериш за какво да говориш ли :? разбери от какво се интересува или говорете някви общи работи...
Ми като сте на рожден ден,значи ще сте в една компания,там учавствай в разговорите по-активно и го поглеждай отвреме-навреме,усмихни му се и ако ти се отдаде възможност,просто спомени,че си го мяркала из твоя блок и топката вече е в него..
Bombshell
08-22-2009, 21:17
Просто...най-важното е да не губиш самообладание и да превъзмогнеш срама...
Трябва да се внедриш в обстановката...да се слееш...ннее мога да ти го обясня, ако сама не успееш, няма кой...
Трябва просто да се отпуснеш...
Както каза @Punisherrr, завържи някакъв нелеп разговор, за нещо, с което той се занимава в момента или подобно...
Не е нужно веднага като го видиш да му се метнеш...понаблюдавай го малко...надъхай се и действай
Хайде, успех
Какво стана на рд-то ?
Тъкмо мислех да задам същия въпрос :D
Е авторке как мина детския рожден ден от 17.00ч.?!Успя ли да завържеш някой разговор или цял следобед мълча и се делеше от хората?! :-o
monika551
08-23-2009, 16:16
naoih se i go celunah darja se mn ne prili4no i mn sajlqvam.tyrqbva da mu se izvnq kato go vidq no me e sram da se sre6na snego.roditelit e mi razbraha i izgubih doverieto im.stana ujasno.no pone go celunah no toi ne otvarna :-#
^ Ей тия форумни правила и тая кирилица :?
А ти толкова ли нямаш мярка,че си се напила :shock: ... Леле как мразя пияни момичета и то от толкова рано (рано,защото РД-то все пак е започнало от 17.00ч. и ако от тогава сте почнали с алкохола - леле-мале :?
Що се отнася до целувката - с какъв акъл го направи,след като току-що сте се запознали и очевидно той не ти е намекнал по никакъв начин,че иска да те целуне?! :-o
За извинението - ми намери му скайпа и му се извини там (както правят повечето младежи днес ... :?) или му драсни някой СМС или помоли приятелката ти да говори с него ...
Относно вашите - кое точно ги накара да загубят доверието си в теб?!До колкото помня беше казала,че отдавна не си на 14-15 годинки,което ме навежда на мисълта,че си поне на 17 и нещо (въпреки,че аз все още мисля,че не си на повече от 14 ама айде) и не е чак такава болка за умиране ако се напиеш веднъж (най-вече ако преди не ти се е случвало или поне вашите не са те хващали) :?
Едит:И к'во ти е било неприличното държание,че не разбрах?! :-o
ЛОЛ стига сте пили посред бял ден беееееее
KathieXx
08-23-2009, 16:32
ЛОЛ стига сте пили посред бял ден беееееее
така е модерно за да ни видят повече хора :)) :x не ги разбираш просто 8)
vagarious
08-23-2009, 16:45
^ Ей тия форумни правила и тая кирилица :?
А ти толкова ли нямаш мярка,че си се напила :shock: ... Леле как мразя пияни момичета и то от толкова рано (рано,защото РД-то все пак е започнало от 17.00ч. и ако от тогава сте почнали с алкохола - леле-мале :?
Що се отнася до целувката - с какъв акъл го направи,след като току-що сте се запознали и очевидно той не ти е намекнал по никакъв начин,че иска да те целуне?! :-o
За извинението - ми намери му скайпа и му се извини там (както правят повечето младежи днес ... :?) или му драсни някой СМС или помоли приятелката ти да говори с него ...
Относно вашите - кое точно ги накара да загубят доверието си в теб?!До колкото помня беше казала,че отдавна не си на 14-15 годинки,което ме навежда на мисълта,че си поне на 17 и нещо (въпреки,че аз все още мисля,че не си на повече от 14 ама айде) и не е чак такава болка за умиране ако се напиеш веднъж (най-вече ако преди не ти се е случвало или поне вашите не са те хващали) :?
Едит:И к'во ти е било неприличното държание,че не разбрах?! :-o
За възрастта й и аз мисля така. :x Щом вашите от една целувка "губят доверието в теб", може да не е имало такова. Хахах боже колко елементарна постъпка.Питаш какво да си говорите, а накрая правиш най-грозното за едно момиче(да се напие) и да му се нахвърлиш.Еми нямаш извинение. :x :x
LittlePrincess
08-23-2009, 16:48
И от къв зор се напи? Да се праиш на яка ?
Punisherrr
08-23-2009, 16:58
naoih se i go celunah darja se mn ne prili4no i mn sajlqvam.tyrqbva da mu se izvnq kato go vidq no me e sram da se sre6na snego.roditelit e mi razbraha i izgubih doverieto im.stana ujasno.no pone go celunah no toi ne otvarna :-#
еее девойче бе...вместо да се напиеш и да му се отъркаш да беше послушала моя кротък,примерен съвет :?
а и ПИСАНЕТО НА КИРИЛИЦА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!
Аз не знам как хората като се видят и НЯМАТ теми за разговор.
Светът предлага толкова много.
Като като започнем от Юсеин Болт и стингем до финансовата криза.
bmwsasho
08-23-2009, 17:13
Браво, браво...алкохола непрощава...не си мислете, че е интересно да се направиш на парцал, евентуално да не поминш какво е станало или да легнеш някъде да спиш и отново да пропуснеш вечерта..., ноооо има надежда, ще пораснете и вие :)
monika551
08-23-2009, 20:57
ami da na 14 sam a i roditelite mi ne znaqt za celuvkata.za neprili4noto darjani prosto se bqh napisla i go celunah samo tova a i obarkah v19:00 be6e rojdenniq den i posle mom4eto ni pokani v tqh ii tam sabraha pari za uiski,kola i vodka i az si sipah polovin plasmasova 4a6a uiski i q izpih mn barzo i me 6atnamn zdravo.moita priqtelka(rojdeni4kata)mi vika celunigo be 6toto si mislila 4e me e harsal.vsa6nost na rojdeniq mom4eto me zagovori i taka lele mn mi haresva be hora.
на 14 и вече пукаш като руснак.
поздравления.
monika551
08-23-2009, 21:02
незнам какво ми стана.аз не сам такава.нещо в главата ми стана ии... незнам.мн ми е гадно.
Нарича се съдържание на спирт в кръвта и действа пагубно.
Нарича се съдържание на спирт в кръвта и действа пагубно.
То при нея може да е било и съдържание на кръв в алкохола (както казва един алкохолик,който редовно кисне в кафенето до нас :D )
По темата:Ти пък като не можеш да пиеш к'во си се хванала да пукаш уиски или водка?!Като ще пиеш алкохол по-добре да беше изпила една бира ... Поне нямаше да се алкохолизираш и да си показваш пиянските изпълнения :?
епа ти какво очакваш ?? :? :? Не е трябвали така да действаш ... :-o
Нищо .. човек се учи от грешките си ... за това не прави и грешката да му се извиняваш!!! Минало заминало ... дигаш главата и да не ти пука!!! :?
А за родителите ... ще им мине ... :)
П.С. Гледай другия път да не се нальокаш така!!! :? :?
mechtaq_za_teb
08-24-2009, 04:26
За каквото се сетиш... но най-важното е да се отпуснеш и да не ти пука много много, защото тогава притеснението ще си личи.
mechtaq_za_teb
08-24-2009, 04:28
naoih se i go celunah darja se mn ne prili4no i mn sajlqvam.tyrqbva da mu se izvnq kato go vidq no me e sram da se sre6na snego.roditelit e mi razbraha i izgubih doverieto im.stana ujasno.no pone go celunah no toi ne otvarna :-#Съжалявам много. Но недей да се притесняваш за това... има много други момчета. :)