View Full Version : Съвети някаквиии
Значи ситуацията е следнатаа ...С приятеля ми не сме се виждали от половин месец и утре трябва да ходя до тях и искам да му стане толкова хубаво искам да го изненадам с нещо...Ама не знам кво ...Искам буквално да го изтощя от секс и само аз да съм активната... Някакви по специални идейки?? :oops: :P
Купи си секси униформа или еротично бельо ... :D :D
а или му направи един хубав стриптийз ..
golqmumnik
08-22-2009, 20:40
Сложи си двустранен пенис колан и го изчукай в гъза,гаранция ще му бъде хубаво и на теб също :grin: :-)
^ :shock: ама верно си голям умник само, че в кавички ... :lol: :lol:
ГОлям умник на теб това ли ти харесва да прави приятелката ти с теб ?
А относно униформите и секс белъото няма кога да стане че съм от сутринта там...
golqmumnik
08-22-2009, 20:44
ГОлям умник на теб това ли ти харесва да прави приятелката ти с теб ?Да,но не го правим винаги,само когато съм в настроение,но е много вълнуващо :-)
Купи си секси униформа или еротично бельо ... :D :D
а или му направи един хубав стриптийз ..
...а може и да опитате неща които до сега не сте опитвали....може да му хареса...или ако все още не си изпълнила някоя от фантазиите му(ако ти е споделял за такива)-давай!Сега е момента..! :-D
Ми аз знам само една фантазия негова сексуална ,която не мисля че съм готова да направя - анален :? Искат ми се някакви отговори от момчета,а каат на какво ше се изкаефят максимално...
ImmortalTechnique
08-22-2009, 20:54
Нали ти казаха бе, момиче. Секси униформа, жартиери, чорапки мрежени, нещо такова. Пък това, че си от сутринта не ти е проблем. Издебваш момента, влизаш в банята, слагаш секс униформата и го сюрпризираш.
Не е въпроса кога ше я сложа а кога ще я взема...щото не съм пълна с такива униформи :D :D :D
BePoHuKa
08-22-2009, 21:01
Направи му стриптийз 8-) Бъди повече отгоре повреме на секс, направете го няколко пъти.. различни пози.
ImmortalTechnique
08-22-2009, 21:02
Е кога ще я вземеш? Предния ден, кога иначе.
Пробвайте пози, които не сте правили до сега. Това ще го накефи. Една 69 задължително...А пък ако искаш да го пръснеш от кеф..го завържи така че да не може да те докосва и започни да мастурбираш бавно, ако те е срам можеш да докосваш тялото си, да прокарваш ръце по цялото тяло, да си помачкаш гърдите...това ще го побърка
Гарантирам 8-)
Пробвайте пози, които не сте правили до сега. Това ще го накефи. Една 69 задължително...А пък ако искаш да го пръснеш от кеф..го завържи така че да не може да те докосва и започни да мастурбираш бавно, ако те е срам можеш да докосваш тялото си, да прокарваш ръце по цялото тяло, да си помачкаш гърдите...това ще го побърка
Гарантирам 8-)
това ми хареса...така че смятам да го пробвам ... а става въпрос за утре така че нямам как сегаа да скоча и да си вземам униформи :D ама искам просто да го изцедя и никога никога никога да не забрави тоя ден ...
Радвам се че бях от полза...Да можеше и моята приятелка да иска да ме изцеди...ама не ще :D да взема и аз да пробвам това с мастурбацията :grin: :razz: :grin: :razz:
Абе подръж я 15-20 дена на сухо пък да видим дали няма да иска да те изцеди :? :D :D :D :D :razz:
peteto_love
08-22-2009, 23:30
Гарантирам 8-)
Идеята е добра.
peteto_love
08-22-2009, 23:30
Гарантирам 8-)
Идеята е добра.