View Full Version : дънки
yordanka_
08-23-2009, 07:03
от доста време си търся дънки но не намирам такъв модел какъвто ми се иска а аз искам да са тип "пури" или там както му се вика не съм много наясно, но така де трябва да са по мен чак до глезена, малко тип клин са, но дънки. та мисълта ми е ако някой знае къде мога да намеря нещо такова в Пловдив, да помага :D
ето малко помощ http://www.denimology.co.uk/bfu.php?image_url=http%3A%2F%2Fwww.denimology.co.u k%2F2009%2F06%2Fashley-greene-paige%253Dpremium-denim-jeans-2.jpg&image_width=440&image_height=718&alt_attribute=ashley-greene-paige=premium-denim-jeans-2.jpg / http://photos.twilightladies.com/displayimage.php?album=583&pos=4 ne6to podobno trqabva da e :-D
Dollystar
08-23-2009, 07:19
И аз такива си търся само че малко по-дълги надолу, за да се нагъват и става много яко на кец или токче. Тука в Блг никъде няма такива, но да ти кажа сега като зареждат есенните колекции няма как да не се намери нещо такова.
g1rl4eto_
08-23-2009, 07:21
Странно в малък град като моя ги има ,в Пловдив да ги няма... :-o
yordanka_
08-23-2009, 07:30
Странно в малък град като моя ги има ,в Пловдив да ги няма... :-o
а ти от къде си смисъл ако си близо до пловдив аз вече с тея дънки съм изтрещяла така че мога да ви направя едно гостуване на вашия град :D ако си на близо де :-D
g1rl4eto_
08-23-2009, 07:40
^ Ем не много от Габрово съм :D
yordanka_
08-23-2009, 07:43
начи няма да ме огрее скоро да си купя такива дънчици :( ще чакам да видя какво ще дойде с новата колекция по магазините :)
еми нз . . те тези за по изчистени може би в по големите магазини (понеже там нали продават класически шарки и модели) може да има . иначе в шумен и варна под пъд и над път такива :D
дори мисля че видях такива в new yorker но бяха по тамни и дълбочки (а ти надали искаш дълбоки)
sladi4ka_qni4ka
08-23-2009, 09:13
такива дънки има и в най - малките градове. ... невъзможно е да няма и в големите .. просто не търсите както трябва .. тип "цигара" ... :) :-o
shakira96
08-23-2009, 09:26
Тея дънки според мен ги има навсякъде. Поне аз имам такива. Ако някой е от София може да отскочи до базар Илиянци. Там имаше доста такива.
Мис 60 имат мн добри такива модели
във Фокс има такива, даже в момента са намалени и със сигурност в Теранова има =)
такива ги има почти навсякъде бе :-o
Terranova новата колекция
http://prikachi.com/files/1031605I.jpghttp://prikachi.com/files/1031606d.jpghttp://prikachi.com/files/1031607J.jpg :)
sweet_bubka
08-26-2009, 09:06
странно :-o
YouCantStopMe
08-26-2009, 09:14
Леле,пълно е с такива.Как не намирате,не знам.Хах.Няма начин да няма никъде.
iiordanova
08-26-2009, 09:43
BlueCat .. В Terranova пуснали ли са ги тези дънки..? И на каква цена са долу-горе..?
в Тели Уейл има и сега са намалени и са около 30-40 лева :P
в Тели Уейл има и сега са намалени и са около 30-40 лева :P
Верно??? Щото там на дънки под 70-80лв дори намалени не съм попадала.
Относно Terranova - не съм ходила от 2 месеца там, така че не мога да дам отговор. За цена предполагам, че са към 60-70лв, обикновено са по толкова.
са бе и на мен ми беше странно,защото последния път като ходих с една съученичка си взе дънки 99.99 лева и всички бяха по толкова.но преди няколко дни аз приятелки си взе и каза,че са 30 :shock: в Мол Пловдив има до 28 намаления във всички магазини и си мисля да отида да си купя някакви :P
Ии във Видин ги има да не кажа навсякъде, но на повечето места са такива :grin:
са бе и на мен ми беше странно,защото последния път като ходих с една съученичка си взе дънки 99.99 лева и всички бяха по толкова.но преди няколко дни аз приятелки си взе и каза,че са 30 :shock: в Мол Пловдив има до 28 намаления във всички магазини и си мисля да отида да си купя някакви :P
В мола 28 :shock: Супер, тва е щото им са празни магазините, като така са надули цените... :o И аз трябва да се разходя до там да си харесам нещо :D
Black_Fyed_Peas
08-27-2009, 10:07
в почти всички магазини ги има, в теранова сега са заредили такива
Дам сега има такива навсякъде. Аз си купих почти същите миналата година ама не ме кефи как ми седят и не ги нося. 8-)
Както по-горе казаха има ги навсякъде...аз също си взех такива миналата година и много ме радват .. :grin: :P :-)
тея в Теранова какви пари са?Става въпрос за http://prikachi.com/files/1031605I.jpg :)
Black_Fyed_Peas
08-27-2009, 17:59
^^ 60 или 70 бяха.. много са затова което са :? :D
а бе,да ти кажа,за дънки от Теранова толкова не бих дала,защото не съм сигурна докога ще издържат без да се разпаднат :?
иначе ти знаеш ли къде има в Пловдив някакви тип цигара ? бях в Тели Уел,там бяха останали само М и Л,а аз съм С примерно,да не кажа вече ХС .. :-)
radoslava
08-28-2009, 10:07
ami az predi sedmica si gi vzeh tezi na terranova ot novata kolekciq za 49.99 Mall Plovdiv :) :)
TheLittleAngel
08-28-2009, 11:37
Такива има навсякъде. Чудно ми е как не можеш да си намериш. Даже вчера си купих такъв тип дънки за 33 лева, от 5-то авеню (тези, които са от Търново и близки градове, знаят за какво говоря). Там даже имаше дънки от старата колекция, намалени на 19 лева. Моите са от новата коликция и са с копчета. Момичетата от магазина ми казаха, че повечето нови модели ги правят с копчета, а не с цип.
ОМГ .. глупости точно пък в Пловдив в ВСЕКИ магазин който продават дънки има от тоя тип цигара .. да не казвам че в някои магазини само такъв тип има аз съм от пловдив и вече си накупих 5 чифта такива :D :x
незнам къде гледаш ти за дрехи но ако излезнеш на центъра,в мола, в гранда, форума се има такива :P
Ооо тея наистина са мн яки!!
аз пък си взех преди 1 месец дълги дънки за 20 лв от тайли лейл и ню уоркъра
и отивам аз преди няколко дена и същите дънки които си бях взела сега са качени на 70-80 лв :lol: :lol:
почти навсякъде има скини джийнс : ) Аз имам само 2 чифта :D :D ее не точно като на Ашли.. но и такива съм виждала по магазините. За перфектният чифт дънки се изисква обикаляне и мноого мерене :D поне при мен :-D
dead_princess
08-29-2009, 09:11
в Теранова имаше такива
Такива има навсякъде. Чудно ми е как не можеш да си намериш. Даже вчера си купих такъв тип дънки за 33 лева, от 5-то авеню (тези, които са от Търново и близки градове, знаят за какво говоря). Там даже имаше дънки от старата колекция, намалени на 19 лева. Моите са от новата коликция и са с копчета. Момичетата от магазина ми казаха, че повечето нови модели ги правят с копчета, а не с цип.
А има ли вече нова колекция на 5-то авеню :-o Аз последно като ходих нямаше нищо интересно.
TheLittleAngel
08-29-2009, 10:35
А има ли вече нова колекция на 5-то авеню :-o Аз последно като ходих нямаше нищо интересно.
Ами, повечето модели, които са изложени са стари, но в някои магазини има и нови. Тази седмица, би трябвало да получат дънки от новата колекция, така че проверявай. :)