View Full Version : Една тотална липса на любов
Shashavaaa
08-23-2009, 12:01
3драсти на всички.
Много ми тежи и нямам на кого да го кажа,ще раэберете эащо.3атова искам да споделя с хората,които влэат тук.Ще покажа слабост.Това е положението..вече не мисля,че е лошо.
Нямам никого.Останових хго вчера с пълна сила.И преди го энаех,но вчера и днес доста по-иэцяло го осъэнах.Около мен е пълно с поэнати и хора,с които по всяко време мога да иэляэа да си полафя,да пийна биричка,да потанцувам,да се напия...но няма НИТО ЕДИН човек,който просто да е с мен и до мен.Да му пука эа мен...ПРИЯТЕЛ..човек,с когото да сме эаедно иэзцяло - и в лошо,и в добро.Това искам.Мамка му,само един!!!Боли ме!Много!!!!МНОГО!Само на 18 години съм.Дори родителите ми не са до мен така както искам...всичко е само пари,эдрасти,чао...майка ми днес ми каэа,че съжалява,че е родила и отгледала такъв човек...боли ме.Само това повтарям вероятно,но наистина е така.Нещо ми се е свило отвътре и не спира да боли.Нямам никого,на когото сега да эвънна и да споделя това,да энам,че ще ме раэбере и просто ще е до мен!Пия.Сега съм на 4 бири и ме е яд че нямам цигари.И НЕ СЕ ГОРДЕЯ С ТОВА!!!!НЕ!Но просто така ми дойде.Не намирам дори утеха,не энам эа какво е...
благодаря ви,че прочетохте темата ми.
Unperfectgirl
08-23-2009, 12:06
Ох, нека да бъда първа.
Ами, освен да ти кажа: Добре дошъл в клуба! :] Истината е, че всички имаме такива моменти, защото сме хора. Това просто е напълно нормално и няма начин да не ти се случи. Просто стискай зъби, усмихвай се и един ден ще се смееш със сълзи на това, което си преживявал сега. Всичко се оправя, рано или късно ще намериш точния човек, който ще те разбира, подкрепя и обича, както никой друг на тази земя! О и .. ако не се гордееш с това, което правиш, просто не го прави. Всичко зависи от теб! Айде успех! Дано съм ти вдъхнала мъничко от това, от което имаш нужда.
Ох, нека да бъда първа.
Ами, освен да ти кажа: Добре дошъл в клуба! :] Истината е, че всички имаме такива моменти, защото сме хора. Това просто е напълно нормално и няма начин да не ти се случи. Просто стискай зъби, усмихвай се и един ден ще се смееш със сълзи на това, което си преживявал сега. Всичко се оправя, рано или късно ще намериш точния човек, който ще те разбира, подкрепя и обича, както никой друг на тази земя! О и .. ако не се гордееш с това, което правиш, просто не го прави. Всичко зависи от теб! Айде успех! Дано съм ти вдъхнала мъничко от това, от което имаш нужда.
Totally true.
Както и да е, в такива моменти просто трябва да осъзнаеш ,че всичко зависи само и единствено от теб.Докато не кажеш "Ще преобърна живота си в по-добра насока" и не направиш нещо по въпроса,няма нищо да се промени..
Mo0nlight
08-23-2009, 12:13
Ами освен да ви кажа, заповядайте, ще ви изслушам, ще ви подкрепя и ще ви помогна (до колкото мога). :) Няа сдухвате, че не е хубаво, случва се на всички .. Ако имате някаква болежки с удоволствие бих ви изслушал. ;)
ivakavlad
08-23-2009, 12:13
Повярвай ми знам как се чувстваш аз съм във същото положение само кадето разликата че аз го знаех отдавна но просто не исках да го повярвам искренно съжелявам за това но все някога ще намериш някой приятел макарче са рядкост хората който заслужават да бъдат наречени приятели но надеждата умира последна бъди силна и вярвай че нещата ще се оправят колкото и безнадеждни да ти изглеждат нещтата
Тука очевидно всеки знае как се чувстваш.
Е аз не знам, но знам че са ме предавали достатъчно пъти, за да ми харесва да държа хорта настрани от себе си.(с 1 изключение)
mechtaq_za_teb
08-23-2009, 14:23
Всички сме ги имали тези моменти... лично аз бях така в продължение на година и се чувствах много зле от това, че нямам приятели. Всъщност си беше точно така и сега пак е същото. Защото всички, на които съм споделила някога нещо са ме прецаквали по един или друг начин. Осъзнах, че е по-добре да държа такива хора настрана. Тоест излизам си с познати, но за никого от тях не бих казала, че е приятел.
За мен фразата, че няма приятели отговаря на действителността напълно.
PurpleDream
08-23-2009, 14:51
ами стегни се и потърси някой от познатите си с който имаш най- много общо, излизайте повече и споделяйте...
vagarious
08-23-2009, 15:30
Аз също много добре те разбирам и който каквото и да ти казва, докато ти сам не промениш положението си - няма кой друг да го направи.Стискай съби и си повтаряй, че всичко е само момент и ще мине бързо.Нали знаеш, че след всяко зло идва добро.Стегни се и подминавай тези моменти с усмивка.Да, трудно е, но няма лесни неща в живота. :) :-)
Ти ме депресира с тая тема. Гледате от лошата страна на нещата. Аз пък имам сигурно 2-3 приятеля за такива каквито говориш пък аз с тях не излизам почти по заведения, пости и т.н. Само си говорим и си помагаме. Накарай някой да ти помогне с нещо, което да го ангажира за 1 час (работа) и ако го направи, значи е една крачка по близо до приятелството. Така може примерно да ги разпознаеш по-"близките" .
п.с. Не съм трезво състояние.
NamelessRomantic
08-24-2009, 08:21
Нищо ново под слънцето...еми брат,явно си в компания от която има колкото щеш познати,но нито един приятел.Ти си си избирал компанията,ти си носиш последствията.Макар че да,така е - всеки има такива моменти и обикновено минават бързо.
Това, което си написал е доста депресиращо. Очевидно е, че в момента всичко ти е черно. Но все пак не забравяй, че винаги зиход.
В крайна сметка ти сам си си избрал компанията и обкръжението. Следователно можеш да си намериш и нови познати и приятели.
Бъди сигурен, че рано или късно ще намериш човек, който да "истинскя приятел", за който толкова мечтаеш.
Успех.
При мъжете е така.Очаква се да оцеляваме ,да се справяме сами.Просто бъди мъж -спри да се наливаш ,отиди поритай малко с някой изкъпи се излез на среща с момиче.Въобще стегни се.Самосъжалението не привлича хората!
Тази тъжна фаза на осъзнаване или депресия май достига всички. :-o
Все пак е добре,че си я достигнал сега,а не на 40 или 50 да речем,когато най-хубавите ти години са вече минало.
При теб не е така,ти си млад и всичко е пред теб.Ако си добър към останалите,ще те застигнат и хубави неща.Само вярата в това ни крепи,за да продължаваме.
Имай надежда и посрещни новия ден..
Всеки се чувства така в даден момент от живота си ... истината боли, но трябва да се преглътне и да продължиш напред!!! След лошите дни все трябва да дойдат добрите ... :-o
П.С. Не реазтягам локуми, защото и аз ще изпадна в депресия след като знам при мен какво се случи ... :?
vampirekiss
08-24-2009, 18:08
Може да е3 просто труден момент.Може да ти мине бързо,но замисляла ли си се дали и ти нямаш вина за това как стоят нещата?все пак каквото посееш,това ще пожънеш.Може и ти да не си виновна за това стечение на обстоятелствата,но все пек се замисли.
Ами излез малко - направи си кефа.То познати всеки има ,но приятели (това е друго нещо) Направи нещо по върпоса - самосъжалението не е решение ,но то си е твоя живот(твоя работа)
buntar90
08-25-2009, 08:33
в такива случай аз лично си стоя в нас гедам филми и се нервя колко съм прецакан...
обаче му хванах цаката- звънни на познати излезте заглеждайте момчета подскачайте в фонтана пред ндк правете ама квото ви хрумне дори дфа е няква глупост ( не казвам да се напушите напиете и т.н.) и ще се разсееш
друго което помага много е усмивката . усмихвай се през целият ден и ще видиш, че помага ;-)
е не си първия нито последния..просто това е живота ,бъди силен има и свестни хора само трябва да ги намериш
и аз така се чувствам вече 3-4 години, само ми повтарят как нищо не е станало от мен и съм се затворил в себе си и чакам смърта да дойде
Не се депресирайте толкова-млади ,хубави хора сме.Какъв е смисъла да се самосъжаляваме вместо да се радваме на живота?
Abe ne e tochno taka. Smisul donqkude si prav ama vse pak absolutno vseki teen preminava prez takuv period. Kakto i az,staraq se da izbqgvam problemite si,da ne im obru6tam vnimanie ama ne e lesno .. Imam adski malko istinski priqteli i 100% vseki ima pone 1 4ovek na kogoto da moje da spodeli absolutno vsi4ko! V momenta dori az samata se namiram v nqkuv super truden period-momcheto v koeto sum vlubena do ushi e adski stranno,uj i toi e vluben ama po nikuf na4in ne go dokazva samo dumi... :roll: .. maika mi i bashta mi ne me razbirat po4ti v nito edno otno6enie .. :? .. ama kakvo ot tova .. Lqto e,ostava adski malko vreme doo tupoto daskalo i ako ne se radvame sega,edva li skoro 6te imame takava vuzmojnost.. Taka 4e,suvetut mi e,zareji absolutno si4kite si problemi za sega i se poradvai na tova koeto imash .. :) :)