PDA

View Full Version : Крем за лице

Converse333
08-23-2009, 19:47
Искам съвет какъв крем за лице да си купя.Кожата ми е смесена,т.е. леко мазна в Т-зоната,иначе си е нормална.Досега използвах дневния крем на Нивеа от тийн-серията,но никак не съм доволна.Ако можете да ми препоръчате нещо ефикасно и да не е на много висока цена-15-20 лв,защото никога не бих дала толкова пари за един крем. 8-)

Carmen_Kass
08-23-2009, 19:50
Aз в момента съм с Eveline Pure control.Антибактериален,хидра иращ с матиращ ефект.Доволна съм,а и беше някъде около 4лв.

http://beautycosmetic.biz/images/evelinpurekrem.jpg

whispercheto
08-23-2009, 19:52
ем незнам и немога да ти препоръчам нищо.съжелявам
аз не ползвам кремове за лице защото не обичам пък и кожата ми е мазна и от кремовете става още по-зле.иначе всяка вечер си мажа лицето с един гел от oriflame като за почистване и изсушаване.

adizitk1
08-23-2009, 19:57
ем незнам и немога да ти препоръчам нищо.съжелявам
аз не ползвам кремове за лице защото не обичам пък и кожата ми е мазна и от кремовете става още по-зле.иначе всяка вечер си мажа лицето с един гел от oriflame като за почистване и изсушаване.
и моята е такава, за това единствените кремове от който съм доволна са Здраве, Бочко и един Кларина (той е на Хималая) :)

Converse333
08-23-2009, 19:57
А Carmen_Kass този крем нали не прави така наречения кир ефект 8-) т.е. самия крем не попива и започва да се бели и пада.
(Незнам дали ме разбра. 8-) )

Carmen_Kass
08-23-2009, 20:16
А Carmen_Kass този крем нали не прави така наречения кир ефект 8-) т.е. самия крем не попива и започва да се бели и пада.

И аз си мислех,че ще стане така,обаче-нищо подобно.Добре си попива в кожата и го няма този ефект,поне при мен.

пс:Веднъж от един крем на Лореал получих този отвратителен кир ефект.

Converse333
08-23-2009, 20:59

И аз си мислех,че ще стане така,обаче-нищо подобно.Добре си попива в кожата и го няма този ефект,поне при мен.

пс:Веднъж от един крем на Лореал получих този отвратителен кир ефект.

Ок,навих се да си взема този.Мерси много на всички за отговорите. :) :-)