View Full Version : моля ви отговорете
DIVINE_TIME
08-23-2009, 20:02
Предварително се извинявам за глупвата тема иза това, че влизам от акаунта на една приятелка, но наистина бързам да ви попитам...
Тази вечер с приятеля ми правих секс за първи път.. (почти на 17 съм) всичко уж си беше наред... доста ме болеше,но .. се търпеше.. обаче имаше ужасно много кръв .......... а съм чувала че по принцип ако има.. има няколко капки само... а при мен беше сякаш ми е дошло... и поне 15 мин след това още кървях.. сега съвсееем лекичко ..
иначе не ме боли, но просто адски много се притесних с тази кръв... кажете ми има ли нещо страшно, защото ще полудея.. и моля момичетата да споделят имали ли са този проблем при първия си път :( :smt012 :smt089 защото наистина не ми се иска да говоря с майка ми за това...
BePoHuKa
08-23-2009, 20:05
Ами при всеки е различно уж, но колко точно кръв? Сякаш ти е дошло или по-малко? :-o Повече? (имам предвид след това като си кървяла)
MakeMeLaugh
08-23-2009, 20:07
Не се притеснявай, при всяко момиче е различно кървенето - при някои няма, при други е повечко като теб.
СамО трябва да спре до утре :)
Все пак малко или много това е една раничка и то протрита ;)
П.П. Следващият път пиши описателни заглавия по разглежданата темата/проблем, мерси :)
DIVINE_TIME
08-23-2009, 20:08
охххх... извинявам се че ще пиша неграмотно но ми е много притеснено.
ами ... нали ви казвам.. първите 15 минути сякаш съм в първия ден от менструацията си.. много кървях... а сегаааааа около 30 минути и 1 душ по-късно.. поспря :(
а наистина го исках.. не съм малка.. бях отпусната и не го правихме много време... няколко тласъка бяха общо взто......
BePoHuKa
08-23-2009, 20:09
охххх... извинявам се че ще пиша неграмотно но ми е много притеснено.
ами ... нали ви казвам.. първите 15 минути сякаш съм в първия ден от менструацията си.. много кървях... а сегаааааа около 30 минути и 1 душ по-късно.. поспря :(
а наистина го исках.. не съм малка.. бях отпусната и не го правихме много време... няколко тласъка бяха общо взто......Спокойно, би трябвало всичко да е наред. ;) Стига да спре напълно.
DIVINE_TIME
08-23-2009, 20:17
Благодаря ти много че ми отговори.. надявам се всичко да е наред... и извинете за заглавието на темата..
Някои други момичета ако имат опит.. умолявам ги да пишат. :(
TiffLacey
08-23-2009, 20:24
Кървенето при първия път е нещо доста относително (както повечето биха казали). При мен нямаше кръв, но тя все пак е нещо нормално, все пак химена се разкъсва. Важно е в следвашите дни да не правиш отново секс, за да може раничката да зарасте, но е възможно да има кървене и при втория и третия път, но много по-малко. И все пак всичко е относително... :)
DIVINE_TIME
08-23-2009, 20:35
Мдаааа... пък ние искахме още утре да повторим.. :D ох ся.. сякаш спря да ми кърви.. дано !!!!
При моят пръв път тече цяла нощ и чак сутринта спря! Аз също се бях уплашила, но нямаше към кой да се обърна... Споко, нищо ти няма!
thespark
08-23-2009, 21:47
ша мреш ... край 8-)
ша мреш ... край 8-)
При тфа от смърт! :?
DIVINE_TIME
08-24-2009, 06:30
При моят пръв път тече цяла нощ и чак сутринта спря! Аз също се бях уплашила, но нямаше към кой да се обърна... Споко, нищо ти няма!
Благодаря ти за окуражаващият отговор. :)
falshiwata
08-24-2009, 16:14
На мен и капчица не ми капна.. :?
Кървенето при първия път е нещо доста относително (както повечето биха казали). При мен нямаше кръв, но тя все пак е нещо нормално, все пак химена се разкъсва. Важно е в следвашите дни да не правиш отново секс, за да може раничката да зарасте, но е възможно да има кървене и при втория и третия път, но много по-малко. И все пак всичко е относително... :)
Така е ! :)
:) Всичко е наред-не се притеснявай,ще спреш да кървиш много скоро
DIVINE_TIME
08-25-2009, 20:13
Мерси ! :) Вече всичко е наред! :)
Magic_Girl
08-26-2009, 04:20
Ох, при всяко момиче е РАЗЛИЧНО! Това го пиша за стотни път вече.
Punisherrr
08-26-2009, 06:41
Мерси ! :) Вече всичко е наред! :)