View Full Version : Разликата във възрастта
Поогледах се наоколо и видях че няма такава тема(ли поне аз не видях-извинявам се ако съм пропуснала),затова реших да ви попитам:До колко има значение разликата във възрастта за вас?Бихте ли тръгнали с някой който е доста по-голям от вас(нямам предвид 20-30-40г. разлика и т.н.,а около от 7-8-до 10-12 г.)...Бихте ли се чувствали по комфортно и спокойно ако до себе си имате човек с повечко опит или напротив?....Наистина се интересувам какво мислите...!Предварително ви благодаря за мненията! :)
BePoHuKa
08-23-2009, 21:22
Ами зависи...ако съм примерно на 30 и съм с 38 годишен да речем няма да е края на света, но ако някоя 12 годишна тръгне с 20 годишен си е чиста педофилия. И тъй като това е форум за тинейджъри, по-добре възрастовата разлика да не е над 4-5 години. Моят приятел е 3 години по-голям от мен и така ми е по-добре, защото е достатъчно зрял, а не някое хлапе, което да ми говори за компютърни игри и прочие. ;) Имаме предостатъчно общи теми на разговор и на този етап не желая да съм с по-малки от мен. :?
ivana0895
08-23-2009, 21:24
Според мен е по-добре партньора ми да е по-голям , но това с 20, 30, 40 години разлика е .... странно... не знам как да се изразя ... любовта е без граници, но все пак .. :)
Да,естествено...20-30 г. е дооооста....!Няма спор...както казваш за любовта граници няма и все пак....!
А какво мислите ако 1 момиче е девствено а приятелят й е примерно с 10 г. по-голям от нея...добре ли е първия й път да е с него,в смисъл с по голям от нея,с повече опит...?
TiffLacey
08-23-2009, 21:32
За тийнеджърите е нормална сякаш по-малката разлика в годините (като например 1 до 5-6 години). Но с нарастване на възрастта разликата също расте - не е необичайна и странна разлика до 10ина години например. 15 и нагоре примерно за момиче на 25 и мъж на 40 вече е неприемлива за мен... че даже и ненормална леко... :?
BePoHuKa
08-23-2009, 21:33
Да,естествено...20-30 г. е дооооста....!Няма спор...както казваш за любовта граници няма и все пак....!
А какво мислите ако 1 момиче е девствено а приятелят й е примерно с 10 г. по-голям от нея...добре ли е първия й път да е с него,в смисъл с по голям от нея,с повече опит...?Ами попринцип е добре да е по-опитен, за да знае точно как да се отнесе към нея и да направи този специален момент незабавим, но пък от друга страна 10 години са много. Примерно момичето е на 17 и го прави с 27 годишен за първи път. Та този мъж е вече готов за семейство, а тръгва да го прави с невинното момиче. Не върви сякаш :-o По-добре момчето да е опитно, но момичето да знае, че не е 30-тата,която спи с него.
TiffLacey
08-23-2009, 21:35
А какво мислите ако 1 момиче е девствено а приятелят й е примерно с 10 г. по-голям от нея...добре ли е първия й път да е с него,в смисъл с по голям от нея,с повече опит...?
Ами няма лошо ако е девствено момичето, първият и път да е с по-голям от нея, но имайки предвид тенденциите за първи път на 14-15 години 10 години разлика са прекалено много. Така смятам аз :)
thespark
08-23-2009, 21:45
А какво мислите ако 1 момиче е девствено а приятелят й е примерно с 10 г. по-голям от нея...добре ли е първия й път да е с него,в смисъл с по голям от нея,с повече опит...?Ами попринцип е добре да е по-опитен, за да знае точно как да се отнесе към нея и да направи този специален момент незабавим, но пък от друга страна 10 години са много. Примерно момичето е на 17 и го прави с 27 годишен за първи път. Та този мъж е вече готов за семейство, а тръгва да го прави с невинното момиче. Не върви сякаш :-o По-добре момчето да е опитно, но момичето да знае, че не е 30-тата,която спи с него.
то вие момичетата сте толко невинни мани мани.... секи е свободен да праи квовот ще възраста нема значение не 20 10000 години да е нзч
На баба ми приятелките много ме привличат. 8-)
...не се и съмнявам... :o
Учението не ти позволява!
хмм принципно за любовта няма граници и все пак бих се ограничавала до разлика 5 години ... 8-)
П.С. Зависи на колко години сте и двамата ... ако сте по големи сама можеш да прецениш дали си заслужава (примерно ти да си на 30 той на 40 ) ...
mysterious93
08-24-2009, 13:05
Сигурно.. особено ако майка ти те е родила кат е била на 14 :D :D :D
sladkata_bebz
08-24-2009, 13:08
За тийнеджърите е нормална сякаш по-малката разлика в годините (като например 1 до 5-6 години). Но с нарастване на възрастта разликата също расте - не е необичайна и странна разлика до 10ина години например. 15 и нагоре примерно за момиче на 25 и мъж на 40 вече е неприемлива за мен... че даже и ненормална леко... :?
Като гледам,всички имате различни мнения,сега и аз ще изразя моето:
При teen-четата не би било проблем примерно 13 с 16 ...но е леко крайно. Но ако се обичат какво толкова?! Тук се появява друг сериозен проблем,ако ТОЙ е на 16-17 не може да не иска секс...не че е лошо,но тя (13 годишната) не би тряяло да го прави на тази възраст.Тук вече започват споровете и ако тя не иска до го прави,обикновенно бива зарязана.Стигаме до извода,че връзката на 13 с 16-17 не е уместна и няма бъдеще
Тийн граница-от 2 до 3г.
При мъжете и жените е по-различно и тук без много да му мислим можем да кажем ,че няма нищо лошо 20 г. да ходи с 26-27 г. МАКС. Но въпреки всичко колкото по-малка е възрастовота граница,толкова по добре ще се разбират "Влюбените" (Предполагаме,че са такива)
Мъже-жени - От 6-7 г.
Ами зависи...ако съм примерно на 30 и съм с 38 годишен да речем няма да е края на света, но ако някоя 12 годишна тръгне с 20 годишен си е чиста педофилия. И тъй като това е форум за тинейджъри, по-добре възрастовата разлика да не е над 4-5 години. Моят приятел е 3 години по-голям от мен и така ми е по-добре, защото е достатъчно зрял, а не някое хлапе, което да ми говори за компютърни игри и прочие. ;) Имаме предостатъчно общи теми на разговор и на този етап не желая да съм с по-малки от мен. :?
spored men za teenove -1 +3 god e normalno dr ....
therichbitch
08-24-2009, 15:14
ми ако не е някой загубеняк и простак, не е фатална и една разлика дори от 6-7 години, но до 5 е препоръчително в нашата възрастова група, иначе след 20 и няколко вече- до 10 год. за мен са допустими :)
Drogiranata_
08-24-2009, 16:35
Ами аз съм на 17 и съм го правила с мъже над 45. И честно казано секса с тях е супер. Няма значение разликата.
Violenza
08-24-2009, 16:45
За мен няма значение колко е разликата, стига хората да се обичат и да се разбират. Еми банално е, но си е доста вярно.
Не можете да говорите за определени възрастови граници защото между човек и човек има огромна разлика. Винаги си има и типични примери и изключения.
justviko
08-24-2009, 16:46
За жалост жените не си падат много много по по - малки от тях ... иначе минеш ли 16 ... разлика от 7-8 години не пречи ... стига по малкият/та да е дорасъл
За жалост жените не си падат много много по по - малки от тях ... иначе минеш ли 16 ... разлика от 7-8 години не пречи ... стига по малкият/та да е дорасъл
... може и по-големия да не е порастнал все още и да си е дори с по-детски акъл от този на по-малкия във връзката...
Аз също смятам че за любовта няма граници(колкото и изтъркано да звучи вече,но си е така)... :-D
Ами аз съм на 17 и съм го правила с мъже над 45. И честно казано секса с тях е супер. Няма значение разликата.
Моля?
Dimana99
08-24-2009, 19:41
Ето още едно четиво по темата (http://kakvomislish.com/za-liubovnite-vruzki-s-golqma-vuzrastova-razlika.htm)
golqmumnik
08-24-2009, 19:47
До 20 години разлик анема проблеми.Аз съм на 24 и ходя с 15 годишна,но съм имал връзка и с 30 годишна. :-)
Glezanka
08-24-2009, 19:52
Отвратително!
Аз съм ЗА такива връзки,стига да не става въпрос за малки момиченца с чичковци като горното мнение.
Лично аз имам връзка с по-голям мъж,като аз съм на 19,а той на 27,но не ми се струва ненормално :)
justviko
08-24-2009, 20:00
... може и по-големия да не е порастнал все още и да си е дори с по-детски акъл от този на по-малкия във връзката...
Аз също смятам че за любовта няма граници(колкото и изтъркано да звучи вече,но си е така)... :-D
Съгласен съм ... но на все това по - големите жени избягват май по - младите мъже ;]
Ей, одъртях и вече няма да ме иска младежта :D
vse mi se stryva 4e ot sex do vruzka ima razlika...
dimitar_ak
08-25-2009, 09:42
Последната ми сериозна връзка беше с момиче 11 години по-малка от мен. Беше си съвсем нормална връзка, но и двамата сме над 20
Моля?
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Тва си е Чиста педофилия! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
vse mi se stryva 4e ot sex do vruzka ima razlika...
И аз мисля така.... :-D
gabby313
08-25-2009, 13:11
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Magic_Girl
08-25-2009, 15:59
На мен не ми пука даден човек на колко години е, ако има възможност ще бъда с него дори ако е с 30 години по-голям от мен.
Стига хората да се разбират и харесват няма значение каква е разликата
rachel_billson
09-01-2009, 09:42
Моят е с 5 години по-голям от мен и се разбираме чудесно. :)
baby2009
09-01-2009, 10:38
моето момче е с 5 години по голямо от мен..
предния ми приятел беше с 7 ноо кво да се прави любов
eveto_xx
09-01-2009, 12:12
Стига да няма голяма разлика в интересите и ценностите , разликата в годините не пречи.Стига да не е нещо от рода на "Той е на 38 , аз съм на 15".
Стига хората да се разбират и харесват няма значение каква е разликата
+ 1
Всичко зависи от възрастта на момичето :)
Ако съм на 30+ години няма да ми е проблем да съм с мъж на 38 год. например,но ако сега (на 18 год. съм) тръгна с 26 годишен определено няма да ми е комфортно :?
Вие само за големи мъже с момиченца говорите...
Мойта приятелка е 4г по-голяма от мен и сме си супер
Аз мисля, че си зависи и от самите хора. На 16 съм и бих ходила с някой до към 25 примерно. Но аз и като цяло изглеждам по-голяма отколкото съм. Докато някои мой връснички, които са си абсолютните дечица ... някак не ми върви. А примерно 20годишна с 30 годишен... по -става... не знам но не бива и да казваме "никога", не знаем какво ще ни дойде до главата...
Sunny_stz
09-01-2009, 21:33
Ми нямам против разликата с годините ,стига да не е прекалено голяма!Приятеля ми е 6 години по-голям от мен и ми е добре,зрял е ,улегнал,знае какво иска!! :))
Grassh0pper
09-01-2009, 21:51
Значи тук зависи с възрастнити граници , защото има няколко случаи :
- Ако е 10-16 години момчето/момичето ПОВЕЧЕ от 1-2 години ми се струват много , защото интересите БИ трябвало да им се разминават (има изключения)
- Тези които са ПЪЛНОЛЕТНИ се смята , че могат сами да мислят (не всички) и да преценят кого ще си вземат !
- До други теми :) :smt006
zvezdii4kaa
09-02-2009, 11:10
При мен пък е обратното.Приятелят ми е по-малък от мен с 2 год.,обаче това не е никакъв проблем за нас и сме си мн добре заедно :-)
gLoRiToO
09-02-2009, 12:24
Приятелят ми е с 8 години по голям от мен и това изобщо не ме притеснява...даже се радвам че стана така :)
За всеки човек е различно.Повечето казват до 5 години разлика...Моят приятел е с 5 години по-голям от мен.Няма нищо лошо.Зависи си от самите хора и как гледат на нещата.
Ето,на други пък разликата им е от 5-9 години,след като се чувстват добре заедно няма значение.
Разликата между леля ми и чичо ми е 5 години,между баба ми и дядо ми 8 години,между майка ми и баща ми мисля,че 4 години.Сега,когато се разведоха,приятелят на майка ми е с 2 години по-малък от нея. :)