View Full Version : Цветни ли са стаите ви :P
Е ? Примерно ние сега оградихме нова къща и почвам да управям стаята си мисля да е с две тъмно червени и две бели стени като пред белите стени ще има,червени мебели а пред червените бели мебели :-P.Предишната стая също ми беше цветна но беше почти цялата сина :grin: .Незнам но мн съм се запалил по бяло и червено.Е ? Какви са вашите стаи ? :-P
Моята е с жълта стена и сини мебели. :grin:
Зелена е цялата.Много обичам зеленият цвят.
И аз се колебая между зелена и червено-бяла.Но незнам все още :?
стаята ми е червена, като една цяла + малка част от др две е с луксозен тапет (червено и медно), мебелите са от светъл масив... :grin:
PurpleDream
08-23-2009, 22:27
моята е лилавааа :-P
eatmybrain
08-23-2009, 22:35
ами стените са в жълто
северната стена и една издадена част са на вертикални раета [сини червени жълти оранжеви зелени]
тавана е скосен,тъмносин на жълти звезди
ами стените са в жълто
северната стена и една издадена част са на вертикални раета [сини червени жълти оранжеви зелени]
тавана е скосен,тъмносин на жълти звезди
:shock: :shock: :shock: леле колко хубаво :). и мойта стая е няква нестандартна,като триъгалник е :grin: нещо такова \_/
:)
Biskfitka
08-23-2009, 23:12
Моята е оранжева (преди беше розова...)
Едната ми стена е бяла,а останалите са...някакъв смес от цветове розово и оранжево.А пък тавана е боядисан на половина-едната част бяла,другата в този цвят.Всъщност самия латекс е някъв специален и лъщи доста на определена светлина.Интересно е.Някой път ще я снимам. :)
Двете стени са цвят шампанско-почти бледо жълто,а останалите две-бледо зеленко със зелени и жълти мебели :-)
В моята стените са .... розовиииииииииииии :lol: :lol:
П.С. Не се ебавам ... :-o
JoOoOooOO
08-24-2009, 00:53
стаята ми е сива и съм със червени щори и пердета и като дигна щорите а пердетата са пуснати и става мн якоо ! :smt040
стаята ми е сива и съм със червени щори и пердета и като дигна щорите а пердетата са пуснати и става мн якоо ! :smt040
Йеее ебаси,умирам за червени щори но майка ми казва,че ако на моята стая сложи червени щори и на другите трябва да са червени,а ако щорите са червени трбва и къщтата да боядисамечервена :D :D :D.Но аз все пък настоявам и няма да я послушам :-D Сори ако съм допуснал грешки в правописа ама ми се спи 8-)
Нямам стая.
Живея в контейнер. =)
JoOoOooOO
08-24-2009, 01:15
Нямам стая.
Живея в контейнер. =)
иии да бе спомням си те...
в оня зеления магазин живееш....
Нямам стая.
Живея в контейнер. =)
Знаем ;-)
vikatavili12
08-24-2009, 05:57
някаква зелена но не наситено (това не ми е любим цвят)
аа мебелите съ зелени и светлоооооооо0оооо0ооо0оо кафяви :)
Моята също, ама не е била розова :-D и със светло кафеви мебели :)
iiordanova
08-24-2009, 07:38
Стаята ми е със зелени тапети , с фигурки ( правоъгълници , кръгчета ). Много са хубави. :grin:
Шкафовете ми са бели.
Общо казано - зелено и бяло , но другото лято ще правим ремонт.
RainbowGirl
08-24-2009, 10:22
и ние другото лято ще правим ремонт и мисля стаята ми да е в светло зеленко и розово :grin:
Моята е жълтичка със светло кафеви мебели :)
жълта с жълти мебели 8-)
лудница бате..
Jumbie483
08-24-2009, 10:39
Моята е черно-бяла :D
Всичко е боядисано в черно и бяло.. Само гардероба се набива на очи с кафявия си цвят, но и неговия ред ще дойде :D
funky921
08-24-2009, 11:14
моята е лилава :grin: :grin: :grin:
миии бяла е,мебелите са в светло кафяво,дограмата и тя светло кафява..
Biskfitka
08-24-2009, 12:32
Моята също, ама не е била розова :-D и със светло кафеви мебели :)И мойте мебели са светло кафяви. 8-) А завесите са някакъв странен цвят-понякога ми изглежда червено,друг път лилаво.. :-o 8-) .дограмата е бяла ии килима ми има оранжево ,червено и жълто .. (малко по-пълно описание ;д)
mim4ety_sara
08-24-2009, 13:54
Жълти стени,а мебелите са пдч с оранжево по тях . :-D
BrainlessROCKBABY
08-24-2009, 14:03
моите са с малоумни тапети - по принцип са бели с картинки, ( :lol: )
ама почти навсякъде и по шкафовете има постери, китарки от картон, стикери, само по тавана няма..
моята е лилава :grin: :grin: :grin:
И моята.
Можеж да я направиш на бели и червени хоризонтални раета :] Така ще изглежда и по голяма :] http://images.ibox.bg/2008/09/12/66898/519x352.jpg xD като втората снимка, обаче бялото да не е по дебЕло и да са по широки ест. :]
Моята също, ама не е била розова :-D и със светло кафеви мебели :)И мойте мебели са светло кафяви. 8-) А завесите са някакъв странен цвят-понякога ми изглежда червено,друг път лилаво.. :-o 8-) .дограмата е бяла ии килима ми има оранжево ,червено и жълто .. (малко по-пълно описание ;д)
Ти да не ми живееш в стаята :-D и на килима ми има оранжево, ама щорите ми са кафяво-бели от тея хартиените..нз дали ги знаеш :D :)
моята е с жълтеникави стени и тъмно кафеви мебели
Леле , винаги съм се чудела как може хората да си правят червени стени.Толкова е ужасно да живееш в такава стая.Нищо лично , изказвам мнение.
desito_love
08-24-2009, 15:29
Моята стая е с жълтеникави стени. :-o на едната стена имам картина, която майка ми е рисувала :)
dead_princess
08-24-2009, 15:37
моята е в зелено :)
SomewhereInTime
08-24-2009, 16:58
И аз много обичам зеленото, обаче стаята ми не е зелена, но скоро ще бъде :grin: .
По темата: не е цветна :D
eatmybrain
08-24-2009, 16:59
ами мерси UNITED 8-)
защо не я направиш червено и зелено .. само като идея ? :)
Converse333
08-24-2009, 19:22
жълти стени,с лилави вертикални линии,мебелите са лилави,жълти и бежови.
Biskfitka
08-24-2009, 20:35
Ти да не ми живееш в стаята :-D и на килима ми има оранжево, ама щорите ми са кафяво-бели от тея хартиените..нз дали ги знаеш :D :)Не.Мойте щори са от тия външните и са бели :-P
Obsession
08-24-2009, 21:08
Моята е току-що ремонтирана 8) Може да се каже, че е цветна ;) С тапети съм и основният цвят на стените е... като пяна от шампанско, а в ъглите имам детски тапети в жълто, оранжево и розово. Мебелите са в тъмночервено и тъмнокафяво. За жалост тавана е бял, защото нашите не ми разрешиха да си го направя оранжев :o
ПП: на 18 съм и обожавам детските "неща", имам и детски завивки и плюшки на нощните шкафчета, а новите тапети са просто убийствени! :-)
ArrowsOfDeath
08-24-2009, 21:59
Стените са #FFFF00, а тавана #FFFFFF
моята стая е с тапети :? на някакви цветя... не ми харесва, с нетърпение чакам ремонта 8-)
sunshine1
08-25-2009, 21:40
моята е в зелено :)
Priceless
08-25-2009, 22:12
Ми моята е в небесно синьо и зеленичко .. всичко 8-) Пердета, щори .. 8-)
svetlidim
08-26-2009, 17:54
Моята е в жълто :) и пердето ми е някакво златисто-жълто и идеално допълва картинката, като цветове има също и доста кафяво (дървени мебели) и много си я харесвам така. Чувствам се супер уютно, особено по Коледа :D
светло жълта и мебели венге , имам килимче в синъо и жълто и пердетата са в синъо и жълто
Dimana99
08-26-2009, 20:17
Искам да си я боядисаме червена, но той не иска :) Нещо го мързи и трябва да му се скарам
ElinoOor
08-26-2009, 20:19
стените са бледо жълти,почти не личи цвета
дивана е в жълто и много тъмно синьо
а килима и пердетата са в цвят бордо (много го мразя,но заради баба ми.. сега съм прибрала килима и съм махнала пердетата)
останалото е в неутрални цветове
ми не. преобладава бяло и кафяво 8-)
NeverTheSame
08-27-2009, 06:45
Eмиии да.
Веселки тaпети ии синьо-зелени мебели :P
sexa_na_kompleksa
08-27-2009, 07:01
Стените са ми светло зелени. : )
angel4eto100
08-29-2009, 08:26
Оранжеви тапети и дървени мебели в светли цветове, с бели щори. Общо взето топли нюанси 8-)
В момента все още е бяла със стотина плаката,но скоро ще е в жълто и лилаво (бледи нюанси),защото щорите ми са в такова лилаво,мебелите ми са пръскани със синьо-лилава боя,настилката ми също е в такива нюанси,а останалите мебели (легло,ракла,столове,маса,в атата и т.н.) са ми от светло дърво :)
От цялата стая само едната стена и рамките на прозорците и вратата към терасата ще са жълти (а и тръбите за парното),а другите 3 стени ще са лилави :-)
Beautyful
08-29-2009, 10:22
Бледо зелено+ жълто и малко оранжево..Много пъстра и весела обстановка,аз точно това търсех и това се получи :)
Pliok0019
08-29-2009, 10:36
Розова ми я стаята. Леглата са сини, а секцията - синьо и лилаво.
nefchi_bs
08-29-2009, 10:44
Лилава е ама отива към розово малко :D
your_secret
08-29-2009, 11:00
Зелено+бяло :)
PurpleSand
08-29-2009, 11:10
Стената - мноооого светло розаво
Мебелите - мнооого светло розаво + кафеникаво ( пак светло)
Щори-бели
Врата-бяла
:D
lenito_sf
08-29-2009, 14:42
Много искам да боядисам стаята си в оранжаво и жълто(нещо средно между жълто и мръсно бяло).. смисъл 2 стени оранжави и 2 жълти .. Мебелити ми са от тъмен масив и плотовете на гардероба са в това мръсно бяло към жълто :D
Моята стая е цяяяялата в розово, че чак ми писна този цвят :D От малка обичам розовото :-)
TwoSmokingBarrels
08-30-2009, 10:27
Цялата е оранжева :)
smiLexaga1n
08-30-2009, 10:42
Като правихме ремонт исках розова стая, но в последствие ми я направиха зелена ии много си я харесвам. 8-) Иначе мебелите са по поръчка и те бяха със същия зелен цвят като самата стая.