Влез

View Full Version : Малка ли съм ???

cookie66
08-24-2009, 07:22
Имам вече много предложеиня за секс но ...... ме е стрях първо защото се чувствам малка и второ че ме е стрях от отварянето :(( да го направа ли или да почакам малко ??? обяснете ми дали боли при отварянето и дали тече много кръв ... защото найстина незнам нищо за него

Seattle
08-24-2009, 07:25
Щом го задаваш този въпрос значи си малка.
Но въпреки това, можеше да ни кажеш на колко си :?

ludiq0maks
08-24-2009, 07:33
Може ли и аз да пусна 1 предложение , надявам се да ме одобрат имам добро CV :D :D :D :D ..... майтап ... Ако си под 15 си малка и щом мислиш, че не си готова не го прави . Това е от мен 8)

NeverTheSame
08-24-2009, 07:34
Да!

sladkata_bebz
08-24-2009, 07:51
Може би не си готова и си малка.Изчакай още докато се почувстваш готова,дотогава прочети из форума за секса.

GabisiTa
08-24-2009, 07:53
Щом не се чувстваш готова не го прави!

l0lz
08-24-2009, 08:06
Малка си, щом не си готова и те е страх.

SummerRain
08-24-2009, 08:13
И как да преценим дали си малка, след като не си писала на колко години си? 8-)

LovelyGirl
08-24-2009, 08:17
След като си сигурна, че не искаш, какво питаш?
И защо изобщо се чудиш, след като се мислиш за малка?!Само защото другите го правят, трябва и ти ли?
Чакай да ти дойде времето.

Punisherrr
08-24-2009, 08:53
Имам вече много предложеиня за секс но ...... ме е стрях първо защото се чувствам малка и второ че ме е стрях от отварянето :(( да го направа ли или да почакам малко ??? обяснете ми дали боли при отварянето и дали тече много кръв ... защото найстина незнам нищо за него

Ето защо НЕ трябва да го правиш :
1. ''Имам вече много предложеиня за секс'' - това не значи,че трябва! То предложения за много работи има,но кое е редно помисли!

2. '' ме е страх '' - щом те е страх и по 'многото предложения' предполагам значи нямаш сериозно гадже. Нямаш човек,който да държи на теб,да те обича и да го е грижа за това да се отпуснеш и да си добре. Като цяло... явно не си говорила с момче на тази тема. > лошо.

3. ''защото се чувствам малка '' - щом се чувстваш малка - значи си малка за това. => не му е времето сега! Когато му е време няма да се чувстваш нито малка,нито ще те е страх. А времето ще му дойде (поне най-подходящото),когато намериш момче,което да държи на теб!

4. '' обяснете ми дали боли при отварянето и дали тече много кръв ... защото найстина незнам нищо за него '' - точно,защото не знаеш нищо за това можеш също да си направиш извода,че не ти е време.
И все пак : Някои ги боли повече,някои по-малко. Други не ги боли. При някои тече малко кръв. При други малко повече. (като цяло няма да е особено внушително количеството). При други НЯМА кръв. => индивидуално е. Не можеш да знаеш.
Но едно нещо можеш да знаеш - когато го направиш с чувства тези неща няма да те притесняват,защото ще знаеш,че си в ръцете на този,който те обича и ще се наслаждаваш на много по-силно чувство от ''муш-муш''.

Е,ти избери как искаш да бъде.

uBo
08-24-2009, 09:22
Може ли и аз да пусна 1 предложение , надявам се да ме одобрат имам добро CV :D :D :D :D ..... майтап ... Ако си под 15 си малка и щом мислиш, че не си готова не го прави . Това е от мен 8) ами ако е на под 15 едвали ще знае кфо е CV

dif4u1912
08-24-2009, 09:54
няма значение на колко си.....ако не се чувстваш готова от вътре и не те е хванал хормона и не ти се прави секс...недей :) всичко си идва само със времето.....а на този въпрос дали боли и колко кръв тече мила мога да ти отговоря така;при всяко момиче е ама напълно различно....ако ти кажа че няма да те боли най вероятно ще те излъжа...а за кървенето щи дам пример за мойта приятелка...бях и първия и я отворих и имах съвсем лек блед отенък от кръв по пръста...от там нататък не е имало и следа от кръв ;) успех

cookie66
08-24-2009, 10:20
Az sym na 13 sega 6te prava 14

Rofl4e
08-24-2009, 10:22
Малка си .. чакай поне до 16.. :)

uBo
08-24-2009, 10:23
1. ПИШИ НА КИРИЛИЦА. Не е голяма философия.
2. :? :? Прекалено си малка.

iwancho
08-24-2009, 10:38
И аз съм на 14,ама не пускам смотани теми като твоите,изчакай да станеш на 15-16 ,тогава го прави, до тогава си чети книжките и да не забравиш да прочетеш важните теми в разделите ; "Любов,Секс" , щото след 1-2 годинки да не пишеш тема от сорта на "Глътнах му спермата,бременна ли съм? ; Правихме го без презерватив и много съжълявамммм ;( "

THE_FOX_
08-24-2009, 10:45
Бягай да си играеш с кукли мойто дете :grin:

mynichka09
08-24-2009, 11:01
Направи го,когато си готова за това

ameli
08-24-2009, 11:47

малка си, изчакай докато предложенията станат повече :D

не просто си изчакай, всичко с времето си

miss_kiss181
08-24-2009, 11:47

1. ''Имам вече много предложеиня за секс'' - това не значи,че трябва! То предложения за много работи има,но кое е редно помисли!

2. '' ме е страх '' - щом те е страх и по 'многото предложения' предполагам значи нямаш сериозно гадже. Нямаш човек,който да държи на теб,да те обича и да го е грижа за това да се отпуснеш и да си добре. Като цяло... явно не си говорила с момче на тази тема. > лошо.

3. ''защото се чувствам малка '' - щом се чувстваш малка - значи си малка за това. => не му е времето сега! Когато му е време няма да се чувстваш нито малка,нито ще те е страх. А времето ще му дойде (поне най-подходящото),когато намериш момче,което да държи на теб!

4. '' обяснете ми дали боли при отварянето и дали тече много кръв ... защото найстина незнам нищо за него '' - точно,защото не знаеш нищо за това можеш също да си направиш извода,че не ти е време.
И все пак : Някои ги боли повече,някои по-малко. Други не ги боли. При някои тече малко кръв. При други малко повече. (като цяло няма да е особено внушително количеството). При други НЯМА кръв. => индивидуално е. Не можеш да знаеш.
Но едно нещо можеш да знаеш - когато го направиш с чувства тези неща няма да те притесняват,защото ще знаеш,че си в ръцете на този,който те обича и ще се наслаждаваш на много по-силно чувство от ''муш-муш''.

Най-добрия и пълен отговор по темата.
+1000000000 :) :)

Extremescream
08-24-2009, 12:25
Замисли се над това-пишеш във форум,където питаш едва ли не дали си готова за секс.Ние откъде да знаем?
Замисли се и над това-имаш ли необходимата сексуална култура,човек до себе си.И да,малка си.На няма и 14 години си мастурбирай,ама нищо повече.

aloveyou
08-24-2009, 12:43
Малка си..Изчакай поне да станеш на 15-16 и тогава го прави

Hilary_
08-24-2009, 13:03

Като се чувстваш малка не го прави бе ... :x

Какво "отваряне" бе кви са тия изрази да не си консерва та да те отварят ... :? :?

radybt
08-24-2009, 13:15

Като се чувстваш малка не го прави бе ... :x

Какво "отваряне" бе кви са тия изрази да не си консерва та да те отварят ... :? :?
Да ,найстина мн тъп израз :lol:
По темичката , малка си !

Axel_f
08-24-2009, 15:05
Абе момиченце, къде ми мислиш на 13 за секс?! Естествено, че си малка! Най-добре да започнеш сексуален живот на 17-18, за къде бързаш?! Сексът няма да избяга, пък и в началото не е кой знае колко приятно изживяване. Удоволствието идва по-късно и то до голяма степен зависи от партньора ти и от чувствата ви един към друг! Ако нямаш сериозен приятел, да ходите поне от 2-3 месеца, в който да си сигурна, че те обича и на който да имаш доворие, изобщо не си го помисляй! Особено на тая "смешна" възраст, на която си! :o

Най-малкото помисли за евентуалните последствия!Сексът не е шега работа и определено не е игра за деца. А ти си още дете. Или си мислиш, че болестите, предавани по полов път са безобидни, или, че презервативите не се късат?! Чувстваш ли се достатъчно пораснала, за да поемеш такава отговорност...?Сама си отговори.

justviko
08-24-2009, 15:12
Аз мисля че преди да направиш 16 години недей ... смисъл вижда ми се тъпо 13-14 годишни да се пляскат наляво надясно но това е моето мнение ... като си убедена че ти е дошло времето сама ... тогава го направи ... не сме ние хората които трябва да ти кажем малка ли си или не ...

justviko
08-24-2009, 15:29
И аз съм на 14,ама не пускам смотани теми като твоите,изчакай да станеш на 15-16 ,тогава го прави, до тогава си чети книжките и да не забравиш да прочетеш важните теми в разделите ; "Любов,Секс" , щото след 1-2 годинки да не пишеш тема от сорта на "Глътнах му спермата,бременна ли съм? ; Правихме го без презерватив и много съжълявамммм ;( "

Абе и ти не си особенно голям да даваш акъли ... земи и ти чети книжки пък като пораснеш още малко се включи ;]

evi_vd
08-24-2009, 15:31
аз пък ще кажа, че не си малка, но ще те излъжа 8-)

Sladurcho
08-24-2009, 15:40
ехеейййййй на 14 годинки и вече се чудиш дали да спиш с някой батко или не... ми дилемата е много сериозна според мен... :lol:
Щом се чустваш малка за какво изобщо ни питаш дали да спиш с някой или не да не би ние да сме хората които ще ти диктуват животеца..... странна работка.... пък щом имаш много обожатели незнам как ще им обесниш че не искаш да спиш с всички тях.... ама ако почнеш можеш да станеш от онея мнооооого вървежните и да ядеш много ... близалки

YourPoison
08-24-2009, 15:45
малка си .. само това ще ти кажа ...

Marinchety
08-24-2009, 18:24
Всеки е устроен различно и е строго индивидуален при едни боли при други не при едни има кръв при други не но щом задаваш тези въпроси предполагам си още малка изчакай да се почувстваш готова и тогава го направи :)

Alex3nd
08-24-2009, 19:15
Давай момиче шибай се твоят ред е дошъл аз направих сефтето на 11 :razz: ПС за неразбралите аз съм момче

PepSsSi
08-24-2009, 19:23

Ako si готова няма да питаш НАС- непознатите за теб хора от нета. Отваряне.... абе ти да не мислиш, че си консерва бе?
Не всички ги боли и не при всички има кръв, но ако обичаш или поне държиш на човека всичко ще е ок. Сексът е удоволствие, но не си мисли,че отваряш краката и сичко е супер, не е така. Сексът (удоволствието) се научава с времето... ако ще го правип просто ей така, защото е модерно или защото другите го правят НЕДЕЙ.
Абе девствеността си е твоя, ти решаваш :) :-P

Midi4ka
08-24-2009, 19:23

Какво по-ясно,точно и изчерпателно искаш от този отговор!!!

ERvili
08-24-2009, 19:41
...Добре казано!!! :)
Май е излишно да ти казвам че си малка още и ти е раничко за секс още...Не се придържай към правилото"всичките ми приятелки са го правили,само аз не съм"... Според мен първият път е изключителен момент в живота на всяко момиче,затова не бързай,а го направи когато наистина се чувстваш ГОТОВА и с човека на когото имаш ДОВЕРИЕ и ОБИЧАШ...това е от мен!Успех!!!

LambOfGod
08-24-2009, 20:23
ХАЬАХЬХАЬХАХЬХАЬХАЬХАХЬАХ ЬА!!!! :razz: :razz: :razz:
УМИИИИИРАААААААМ! :razz: :razz: :razz: :razz:

Xeon
08-25-2009, 07:42
Малка си, щом не си готова и те е страх.

Аха, виждам, че се мъчищ да напишеш нещо свястно, но..нямаш сивак за това..та щом я е страх и не е готова е малка? :shock: То има момичета на по 17-18 години дето ги е "страх и не са готови" и значи ли, че са малки ВЕ. 8-)

elit092
08-25-2009, 08:22
Ами при някои боли при други не ,при някои има кръв при други не или тече , но малко.Ние не можем да ти кажем, защото при всеки е различно

Kajo
08-25-2009, 08:25
Може ли и аз да пусна 1 предложение , надявам се да ме одобрат имам добро CV :D :D :D :D ..... майтап ... Ако си под 15 си малка и щом мислиш, че не си готова не го прави . Това е от мен 8) ами ако е на под 15 едвали ще знае кфо е CV

бтв аа CV се учи в 7 клас :-P :lol: :lol: :lol:

По темата:Недей 8)

Rhype
08-25-2009, 08:38

БРАВО! От малка курветка ще ставаш - ето такива ви обичам най-много. :x Като ти дойде акъла в тиквата - тогава ще си готова :-x

tsoko
08-25-2009, 08:38
Щом не си готова значи си малка ;)

u3BaH3eMeH
08-25-2009, 08:39
Докъде стигнахме божкее ... на 13 мисли за секс . . . УЖАС ! :smt077 :smt077

t0d1t0
08-25-2009, 08:54
http://www.pic4ever.com/images/gaah.gifhttp://img.zamunda.net/pic/smilies/locked.gif

elit092
08-25-2009, 09:04
Докъде стигнахме божкее ... на 13 мисли за секс . . . УЖАС ! :smt077 :smt077

E какво говориш в една тема бях чела 4е нек'во момиче 1ви клас било праило секс.Тази си е закаснела направо :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D

lifelesscorpse
08-25-2009, 09:38
Няма да казвам нищо за годините ти,защото не те са главния ти проблем...Моя съвет е да изчакаш да се намери човека,който ще те обича,както и ти него,да си имате достатъчно доверие и бла-бла...Просто не го прави ей така за спорта,защото всички "съгрешили" по този начин сега съжаляват(не,не съм една от тях)...И това е...Ти сама си решаваш след всички дадени мнения по темата ти... ;)

Magic_Girl
08-25-2009, 16:04
Абе при всяка момиче е различно-при едни има кръв и болка, при други няма...Но ако с чувстваш малка почакай и когато мислиш, че си готова го направи. :)

bZzZ96
08-25-2009, 21:31
Виж сега , и аз съм на 13 , може би мнението ми няма да е от голямо значение , но все пак ще го дам.Мисля ,че си малка и НЕ ТРЯБВА ДА ГО ПРАВИШ ТОЛКОВА РАНО.Ами ти от сега като почнеш със секса на 22-23 ще ти омръзне . Няма да ти избяга спокойно.А и немога да рзбера ти самата като смяташ , че си малка защо изобщо трябва да питаш дали си..Прочети във форумите , влез и в сайта на cosmopolitan и още хиляди такива , поне да имаш обща сексуална култра, че като гледам си много зле в тази област . Тва е от мен.

bezsramnicata5
08-25-2009, 21:47
оф защо всички говорите за тъпите години ??? и аз съм на толкова -13 ще правя януари 14 , когато се почувства готова ще го направи... може да стане и на 17-18 и пак да не е готова... всичко зависи от психическото й развитие и от това как ще се държи с нея пратниора й ...

BlueFace
08-25-2009, 21:50
Щом питаш такива неща ..ДА МАЛКА СИ .ДАЖЕ ПРЕКАЛЕНО!! Изчакай още няколко годинки ;]

zagadkataa
08-26-2009, 08:50
всичко казано до сега е вярно ...
щом се чустваш малка значи си !
щом те е страх значи не си готова !
щом имаш много предложения , значи искат просто секс от теб !
щом се чустваш малка и не си готова значи ще те боли и ще тече кръв !
(не искам да те плаша ама според мен е така .. колкото по малка толкова повече болка забелязала съм го при много хора )
при мен болеше адски много и мн крав течеше .. и бях на 14 не съжелявам , но можеше и да изчакам малко !

rihanna_vivi
08-26-2009, 21:42
6tom se 4uvstva6 malka zna4i e taka poiz4akai malko :)

danito0
08-27-2009, 20:25
Щом не се чувстваш готова не го прави!
:)

kstanishev
08-27-2009, 21:08
има си лаф за това. "Чула жабата, че подковават воля и тя вирнала крак".

То малките на години в днешно време бързат да порастнат, ама не са наясно колко от каките им искат да са на тяхно място.

Вярно, за секса няма години вече. Тъпо е да кажеш "като станеш на 16 ще се е..ш!"

Нека всеки си го прави когато си иска, но да мисли, за да не съжалява после.

Все пак, ако забраняваме нещо, после ще са като пуснати от гората :D

Смея се, ама е тъжно...

uNvaLuabL3
08-27-2009, 21:13
Не го прави ;) рано ти е още..а и както казаха преди мен - направи го с някой който наистина обичаш, защото това е мн важен момент и ако е с някой на когото не държиш и не обичаш после ще съжаляваш много...

elit092
08-28-2009, 08:22
Мисля че всички и казваме едно и сащо .Не е ли време да се заключи тая тема :P :P :P

Vans4y
08-28-2009, 08:41
Какво значение имат годините??...Една приятелка се разви супер бързо и го направи в 6ти клас ии даже успява да свърши :shock:
Някой пък казват,че ще се развиеш и ще си готова за секс след 2 години като ти дойде за пръв път :? Незнам дали е вярно
Сама трябва да си прецениш 8-) ,но е ясно,че трябва да го направиш с човек,който обичаш!

mechtaq_za_teb
08-28-2009, 08:46
Щом задаваш такива въпроси, значи си малка. Стига сте бързали! Това не е като да отидеш на дискотека за 1-ви път. :-x

Ax3
08-28-2009, 09:32

Ахааа... с т'ва темата трябва да приключи мисля!

Neftochimic
08-28-2009, 10:52

а предложения за самообииство все още нямаш ли?
курва?!
на повикване?
мастия?!

iwancho
08-28-2009, 11:06
Ако някой те нае#е ще кажа на майка ти.

MaRiQn4eTYyY
08-28-2009, 11:08
6tom kazva6 4e ne si gotova i se 4ustva6 malka ne trqbva da pravi6 ni6to.ne ti pre4i da si detstvena.opredeleno 6te zgre6i6 ako sega pravi6 sex.ima vreme za vsi4ko ne barzai