View Full Version : На плажа?как?
iwhswgrs
08-24-2009, 08:04
Значи примерно съм сам на плажа и дадена мацка ми харесва и как да я заговоря..смисъл какво да напрвя какво да и кажа??? плс кажете
dimitar_ak
08-24-2009, 08:07
http://pickup-project.net/
rozovsluncho
08-24-2009, 09:56
Еми просто я заговори.. Здрасти как си... ала бала..
Официално те обявявам за най-полезния погребител в целия сайт :) Не знам откъде намираш такива полезни сайтове, но да знаеш, че скоро може да ми станеш идол :-D
ShtrudeL
08-24-2009, 11:20
Хвърли и пясък в очите. Така поне буквално ще остане заслепена от начина по който си подходил.
П.П Тъпа тема. *тъпа емотка*
Zaharinka
08-24-2009, 11:21
Оф ми отиваш здравей бля бля нормални неща...Не се ли се запознавал с момиче преди? 8-)
Почерпи я диня.
Или мастика.
iwhswgrs
08-24-2009, 11:32
Оф ми отиваш здравей бля бля нормални неща...Не се ли се запознавал с момиче преди? 8-)
не :neutral: :cry: :cry:
dimitar_ak
08-24-2009, 11:36
Здравей и как си са много тривиални. На плажа може да мине всичко особено ако си с компания. Оферта за игра под предлог че ви трябват още хора, покана за по питие, някаква закачка за тена й. Всичко става. Въпроса е не само да я заговориш но да задържиш вниманието й по-дълго.
Това за пясъка в очите ме разби .. :razz:
Ми каквото и да правиш,само моля те моля те не казвай "Искаш ли да се запознаем?" :shock:
Миии отиваш при нея и я питаш "Извинявай струваш ми се загоряла ... искаш ли да те намажа с плажно масло?? " и вкарваш неква супер яката усмиФка ... :lol: :lol: :lol:
Не сериозно ... ми запознаваш се така както принципно ... :-o
Не е толкова трудно ... :?
1. Искриш ярко като слънцето. Искаш ли да поистоиш до мен, за да добия тен?
2. Кърпата ти подхожда перфектно на моята, свободно ли е мястото до теб?
3. Дължиш ми 1 сладолед, толкова си гореща, че разтопи моя.
4. Имаш ли нещо против да галасувам за теб в конкурса Мис Плаж?
5. Толкова ли е горещо тук, или се дължи на теб?
6. Добре че вече имам тен, така няма да забележиш как се изчервявам, докато ти говоря.
7. Искаш ли да те предпазя от озоновата дупка?
8. Би ли се преместила от другата страна на кърпата ми? Не мога да откъсна очи от теб, а не искам да изгоря само от ляво.
9. Мисля, че ми дължиш почерпка, загубих на волейбол, защото мислите ми бяха само за теб.
10. Знам доста лафчета за свалка, но при вида ти ги забравих всичките. Защо не започнем простичко "Как се казваш?".
Да,доста оригинално :shock:
По темата:Ако си неспособен да завържеш един прост разговор,по-добре не се и опитвай...
Официално те обявявам за най-полезния погребител в целия сайт :) Не знам откъде намираш такива полезни сайтове, но да знаеш, че скоро може да ми станеш идол :-D
Официално ви обявявам и двамата за идиоти, простаци, безгръбначни човешки същества, чиято липса на добродетели ги е довела застрашаващо близо до прехода към по-низше еволюционно стъпало.
Официално ви обявявам и двамата за идиоти, простаци, безгръбначни човешки същества, чиято липса на добродетели ги е довела застрашаващо близо до прехода към по-низше еволюционно стъпало.
ахахах айде още един Господ ... :razz: :razz: :razz:
iwhswgrs
08-24-2009, 13:14
По темата:Ако си неспособен да завържеш един прост разговор,по-добре не се и опитвай...
добре де какво ще рече"един прост разговор" ..то мога да отида да кажа здрасти как си и то тя ще ми даде някакъв отговор и сичко до там.. кажи примерно ти как би постъпил..
п.с. тука няма ли някое момиче което е било заговаряно да каже..
добре де какво ще рече"един прост разговор" ..то мога да отида да кажа здрасти как си и то тя ще ми даде някакъв отговор и сичко до там.. кажи примерно ти как би постъпил..
п.с. тука няма ли някое момиче което е било заговаряно да каже..
Ми действаш според обстоятелствата...какво сега искаш да ти скалъпиме някакъв измислен разговор ли?Трябва да изглежда естествено,да ти идва отвътре иначе ще те разкара още от самото начало.Бъди изобретателен.Мисли. :-o
BlackRose93
08-24-2009, 13:58
8. Би ли се преместила от другата страна на кърпата ми? Не мога да откъсна очи от теб, а не искам да изгоря само от ляво.
е това е мн яко :D
iwhswgrs
08-24-2009, 15:33
Здрасти :)
Как си? (отговаря нещо)
тука казвам нещо и аз нз кво и после примерно:
Днеска голяма жега пък знамето червено ела ако искаш да пием по нещо отсреща да се поохладим(имайки предвид някое от тези кафета дето са по плажа) тва ся как ви се струва???
falshiwata
08-24-2009, 15:40
1. Искриш ярко като слънцето. Искаш ли да поистоиш до мен, за да добия тен?
2. Кърпата ти подхожда перфектно на моята, свободно ли е мястото до теб?
3. Дължиш ми 1 сладолед, толкова си гореща, че разтопи моя.
4. Имаш ли нещо против да галасувам за теб в конкурса Мис Плаж?
5. Толкова ли е горещо тук, или се дължи на теб?
6. Добре че вече имам тен, така няма да забележиш как се изчервявам, докато ти говоря.
9. Мисля, че ми дължиш почерпка, загубих на волейбол, защото мислите ми бяха само за теб.
10. Знам доста лафчета за свалка, но при вида ти ги забравих всичките. Защо не започнем простичко "Как се казваш?".
:D
therichbitch
08-24-2009, 15:48
ами не знам, но аз поне хич не обичам заучени фразички като по- горните, някак си неестествено звучат, трябва да е нещо оригинално, за да ме грабне, но сам да си го е измислил, но виж -от друга страна- аз съм сравнително умна :D и затова, а ако попаднеш на някоя по- тъпичка, и тия лафчета ще свършат работа, даже ще е очарована :lol: :lol: :lol: :lol:
Хвърли и пясък в очите. Така поне буквално ще остане заслепена от начина по който си подходил.
П.П Тъпа тема. *тъпа емотка*
Понякога наистина много ме радват изказванията ти :lol:
Някой май не е спал достатъчно :-P
Не,той и да спи достатъчно пак ще си е зъл гений 8-) 8-)
dimitar_ak
08-25-2009, 05:44
Аз нямам против да съм на ниското стъпало и да мога винаги да си намеря нещо за вечерта. Ти си стой сам на високото. Отстъпвам ти го.
Dollystar
08-25-2009, 07:24
И аз това съм го забелязала