View Full Version : раздвоена...
Здравейте,както може би знаете сам на 12,и майка ми заедно с приятеля и работят в IT,аз идвам тук ваканциите.Мама замина,преди 6 години,предните години се връщаше по често,сега последните 2-изобщо не е.Като по-малка-6-7 годишна,изобщо не плачех,казвах си мама отива там,за да изкарва пари,за да сме добре всички.Да обаче сега като по голяма,всякаш не разбирам това.На летището плача като бебе,все едно не разбирам.Чудя се защо е така,всякаш не разбирам защо е дошла тук! След като завърша,ще идвам тук,а ние с баба ми сме си страшно привързани.Тя казва,че ще се обеси,като замина,и не блъфира.Баба ми е способна на всичко.Или ще влезе в лудница,или наистина ще се обеси.Адски ми е тажно,всякаш сам раздвоена-от една страна баба и дядо,които много обичам,от друга-мама и приятелят и,които също много обичам.Не знам дори защо пиша тук,може би за да се успокоя,за да потърся съвет...Сажелявам за грешките,ползвам кирлизатор. :( :(
Ако бях на твое място бих заминала при майка си .. защото там ще получиш много по добър начин на живот.. много по добро образование ;)
Пък и майката и детето трябва да са много по близки от бабата и детето..
П.с. едва ли баба ти ще се обеси.. просто блафира.. може наистина да и е много гадно ако заминеш но малко ме съмнява да прибегне до самоубийство
Jumbie483
08-24-2009, 10:42
Когато стане време да заминеш, говори с дядо ти. Не ми се вярва баба ти да се самоубие заради едното ти заминаване :shock:
thelideto
08-24-2009, 11:01
И аз бих избрала да зимина с майка ми,а за баба ти ми се струва малко тъпо да не те пуска да отидеш при майка си ,защото иначе ще се самоубие.Поговори с баба ти и разбери какво не й позволява да те пусне. :)
iiordanova
08-24-2009, 11:05
Да , поговори с дядо си .. както казаха преди мен.
Майка ти ще ти осигури много по-добър и хубав начин на живот.
Баба ти не би трябвало да се държи така , защото знае , че там ще си по-добре. Ех .., едва ли чак ще се самоубие , но все пак може да говориш и с нея. Дано да те разбере.
Успех.
:P
Не,не че не ме пуска,а просто и е много мъчно.
Snickers
08-24-2009, 18:05
Нали си много зряла за въсзрастта си?(така претендираш, поне, хахха)
Тогава защо не поговориш с нея, като зрели хора?
Хах.