View Full Version : плс даите сьвет
AnoNim4e
08-24-2009, 11:47
значи,има едно момче,което мнг ми харесва,той сьщо си ме е набелязал,но някак си не може да се получи нищо ... виждаме се на ден за по 15 мин.,защото му е такава "работата",че постоянно обикаля квартала и единетвеното нещо което се е случвало м/у нас е по 1-2 целувки на ден и нищо повече.Попринцип сьм нямала такива проблеми,но сега нз как да подходя кьм него,нз какво да направя или какво да му кажа.Просто няма никакво развитие на нещата и тва ме побьрква ... плс дайте някакви сьветчета какво да направя ... :-)
Покани го да зилезнете някой ден само двамата ... и му кажи, че искаш нещата между вас да потръгнат, а не да седят на едно място!!! :-o
PurpleDream
08-24-2009, 11:58
Покани го да зилезнете някой ден само двамата ... и му кажи, че искаш нещата между вас да потръгнат, а не да седят на едно място!!! :-o
дам съгласна съм
casualhooligans
08-24-2009, 12:00
тегли му една майна! :razz:
GossipGirl89
08-24-2009, 12:09
дам съгласна съм
и аз
Като той не поема инциативата вземи нещата в свои ръце,то е близо до акъла.Може би той не е много сигурен какво исзпитваш ти към него и затова не се е решил.Както каза Хилари_ покани го да излезете някой път и си поговорете на тая тема ;)
aloveyou
08-24-2009, 13:04
Като той не поема инциативата вземи нещата в свои ръце,то е близо до акъла.Може би той не е много сигурен какво исзпитваш ти към него и затова не се е решил.Както каза Хилари_ покани го да излезете някой път и си поговорете на тая тема ;)
+1..
Май няма какво повече да се каже по темата..
Айде,черпя ви и двамата,само отидете на кафе най-сетне,та да се разберете. :lol:
Ou7taControL
08-24-2009, 19:03
накарай някоя твоя приятелка да си поговори с него уж защото самата тя е объркана дали ходите или не, но без да те намесва теб.. и той ще и каже дали наистина те харесва и иска да тръгнете, дали ще ти предлага и тн.. т.е. той ще си изрази неговата гледна точка, след което тя ще ти каже и ще разбереш сама за себе си развитие ще има ли или не..
това си е моето мнение :) :-)
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
верно ли паткаш кока, или това е само за фасон?
cookie66
08-25-2009, 18:40
Значи според мен дори и да нямам много опит в любовта ще ти кажа че и при мен беше така но просто си поговорете някой път за вас двамата и ще видиш дали наистина ти е хвърлил око това е от мен :)
Nellynka
08-25-2009, 18:42
накарай някоя твоя приятелка да си поговори с него уж защото самата тя е объркана дали ходите или не, но без да те намесва теб.. и той ще и каже дали наистина те харесва и иска да тръгнете, дали ще ти предлага и тн.. т.е. той ще си изрази неговата гледна точка, след което тя ще ти каже и ще разбереш сама за себе си развитие ще има ли или не..
това си е моето мнение :) :-)
Посредника е лайно! :x
Сама трябва да го разбере , не да праща шпиони.. :)
той кво само обикаля квартала като развалена жена майна, кажи му да спре.
Nellynka
08-25-2009, 18:48
ти пък развалена жена :-o като празна линейка се казва 8-)
ти пък развалена жена :-o като празна линейка се казва 8-) развалена жена=кyрва 8-)