zodaka
08-24-2009, 20:44
Здравейте.Аз съм на 15 години и съм 60 килограма.Преди 1 месец бях 70,но свалените килограми не ми проличаха там където исках т.е паласките.Ям здравословно права упражнения т.е коремни преси т.н,хода на фитнес по 3 пъти в седмицата и няма ефект!Остават си тези паласки.Консултирах се с един приятел на майка ми,който е диетолог и ми каза,че за да ги махна ще е много трудно тъй като костите ми са много меки имах рахит като малък и костите ми са само половината дори по-малко от това което тежа.Дори гръбнака ми се е изкривил от паласките.Кръста ме боли от най малкото пипане. :(.А и още един проблем имам,че ак остана толкова килограми,ще съм доста под нормата тъй като съм 1.70. Та имам въпрос.Ако можете да ми кажете някаква диета да кжеме за 2-3 месеца да сваля 10 килограма ,че да ми се урвносе слнината с костите т.е 25х25.Много мразя хляб и ако може да е безхлябна диета.Да се намалят до минимум виглехидрати,но не и течностите.Много ще съм ви благодарен.Дори ме е сртам на море и на басейна да се показвам такъв! :( .Отново благодаря предварително. :)