View Full Version : Моля ви прочетете това...
Ще споделя историята си с вас защото вече не издържам и тряя да споделя с някого...аз съм на 14 и имам сериозен проблем...всичко започна преди близо 2 год. когато харесах едно момче.той беше известен в даскало няколко фр го харесваха а аз бях просто едно срамежливо момиче...отначало не ме забелязваше но после започнахме да си говориме да се гушкаме но нищо повече защото аз бях различна-мен ме беше страх от първата целувка защото беше изключително важна за мен а той беше свикнал с тъпи к**ви за коит тфа нищй не означава...и все пак накрая се усмелих и го целунах и така започна сичко...ходихме 4 месеца и лятото дойде а аз отидох на море.той вече мислеше че ме обича както и аз него...отидох на море и направих мн глупава грешка с едно др момче (не се е стигало до секс,но станаха др неща).бях малка и реших че този флирт на морето означава нещо но грешах.върнах се в софия и казах на мойто момче че късаме защото мислех че той се държи ужасно(като го сравнявах с момчето от морето).и така 2 месеца бяхме разделени.той си стана същия женкар какъвто беше преди мен.но един ден си писахме в скъпе и започнахме да изливаме чувствата си и се окоза че той ми липсва както и аз на него...започнахме пак да се виждаме и постепенно се събрахме.след време при мн неприятни обстоятелства той разбра какво е ставало на морето и мм се ядоса стигна се до това да му се моля да остане с мен защото вече страшно мн го обичах накрая той се съгласи да ми даде шанс но сичко се промени от този момент той така и не забрави историята с морето и се карахме все повече и повече.но въпреки сичко се обичахме...или поне аз така си мисля защото той винаги е твърдял че страшно мн ме обича...в един момент нещй му стана и той стана др човек вече го нямаше моя \"мечо\" вече беше др... Силенцед започна постоянно да ме заплашва и в един момент осъзнах че вече съм с него заради страха ми от него а не защото го обичам...исках да се разделим защото вече не беше същотй но той откачи и започна още повече да ме заплашва за да ме задържи тогава тряяше пак да отида на море и аз заминах.през времето което бях там обмислях нещата и стигнах до решението че не мога така.там бях с най добрата ми фр и с дядо ми.последния ден от морето той дойде до там защото искашеда прекараме ноща на плажа и... ii да го направиме на плажа...вечерта излязохме аз той мойта фр и негоф фр но се скарахме и мойта фр и неговия фр се прибраха .останахме сами... и той започна с заплахите не ме пусна да се прибера цяла нощ и в гнева си си изгаси два фаса в каката ми...бях мн изплашена и се опитах да се държа добре с него за да избегна по лоши неща.но когато бяхме на плажа той искаше да получи своята нощ на плажа а аз просто не можех да му я дам тогава той откачи и пак започна да се държи зле но нищо не се случи и в крайна сметка рано сутринта аз се прибрах в квартирата където приятелката ми ме чакаше притеснена защото той не ми даваше да говора с нея за да не и кажа какво става докато бяхме навън през ноща.бях супер наплашена но и това отмина.докато един ден не стана по зле:за пореден път се опитах да му обясня че не искам да продължаваме така и че тряя да сложим край той ми каза да взема сичките ми подаръци от него сички картички и един огромен мечок koity ми подари и да отида в тях.беше ме страх но отидох...когато влязох в двора на къщата му той взе сички неща и ги изгори пред мен а докато ги гореше ме хранеше и дойде и ме удари...по късно същия ден отидохме в къщата и продължихме да се караме при което мен вече ме беше мн страх...тогава той ме викна на леглото където седеше той а аз отказах да отида и той ме заплаш и в крайна сметка аз отидох...той се озлобяваше все повече когато изведнъж започна да ме удря...навсякъде а аз му виках да спре...молех се...започнах да плача докато той продължаваше да ме удря и в един момент вече не ми оставаше въздох и започнах да се захлъсвам и тогава той спря...дълго се опитвах да си нормализирам дишане но без особен успех...обещах че ще направя всичко само и само да спре да ме бие...започнах да лъжа че сичко което съм говорила преди е било лъжа и че аз искам да сме заедно...а той ми повярва...след около два часа той искаше да го направим аз бях прекалено изплашена за да откажа...после уж започнахме да оправяме нещата но мен вече ме беше страх от него ...отвращаваше ме като човек не можех да седя с него...две седмици след като се върнах от морето той искаше да отидем двамата на море за да прекараме онази една нощ на плажа.всеки път когато повдигаше темата аз се съгласявах за да избегна проблеми и тогава дойде време той да замине.плана беше той да отиде с техните и след няколко дни аз да пътувам до там,но когато той замина аз реших че няма да рискувам да лъжа наще и да отида някъде без те да знаят къде съм с риск той да ми направи нещо там и никoй да не знае.казах му по телла че няма да отида след което затворих и си изключих телла 2,3 дни не му дигах и не отг на смсите които ми пращаше и накрая той спря да ми пише.преди 2,3 дни се върна от море но все още не ме е потърсил... нз дали искам съвет от вас... по скоро не.имах нужда да споделя с някои защото вече откачам бях подложена на такъв психически тормоз.... не мога да повярвам че това се случва с мен...няма на кой да кажа,с кого да споделя и полудявам плача постоянно страх ме е от всички... имам чувството че полудявам.просто не мога да преживея сичко което стана и най лошото е че аз все още го обичам защото помня момчето в което се влюбих...но съм човек koity не може да е сам и това просто ме убива...неиздържам сама,не мога да буда сама...просто не мога ;( благодаря на всички които прочетата историята ми и си дадат мнението просто имам нужда от някаква подкрепа..
Редактирано от Punisherrr
Нека другия път е на кирилица.
mArMaLaDkA
08-25-2009, 04:44
Ебати психопата, братче! И е само на 14 години..
Да ме прощаваш, ама сама си си виновна. Показвала си му, че те е страх и си се тикала при него, въпреки, че си виждала, че е агресивен.
Сподели с приятелка, учител, родител или близък роднина, за да ти помогне. Не общувай повече с въпросното момче. Спри да си толкова наивна.
И какви "тъпи курви", като сте на по 14? По-вероятно е момиченцата да са просто заблудени, отколкото "курви".
az sum na 14 toi e na 17 i ne sum se butala pri nego prosto me be6e strah za6toto zapla6va6e da napravi ne6to na maika mi ili na ba6ta koity v momenta e operiran.sa6to ima6e zaplahi i za nai dobrata mi fr a za si4ko tova opredeleno si zaslujava6e da tarpq vsi4ko...
На мен лично ми настръхна козината докато го четох това...
Трябвало е да го скастриш още първия път, когато си е позволил да те заплашва...
Това което обичаш не е това което е той... обичаш един спомен, който може би дори не е истински... Нещо, което вече го няма (и може би никога не го е имало)... Отпиши го, изполирай се от него, забрави го и се опитай да продължиш напред, колкото и да е трудно, защото алтернативата е плашеща...
Казано на кратко - имаш две възможности...
1) Триеш го от съзнанието и живота си и продължаваш напред
2) Връщаш се при него и адът продължава
Никой не може да вземе решението вместо теб, никой не може да те измъкне от ада без ти да го желаеш... Дори да ти протегнат ръка, ти също трябва да протегнеш своята, за да я хванеш... От теб зависи, от теб и от никой друг... бори се!
valdesbg
08-25-2009, 05:15
az sum na 14 toi e na 17 i ne sum se butala pri nego prosto me be6e strah za6toto zapla6va6e da napravi ne6to na maika mi ili na ba6ta koity v momenta e operiran.sa6to ima6e zaplahi i za nai dobrata mi fr a za si4ko tova opredeleno si zaslujava6e da tarpq vsi4ko...
Насилих се да прочета това и съжалявам че го направих.
Момиче ти си И-Д-И-О-Т-К-А ама с големи букви. Друг коментар е просто излишен.
Ако прочета оня маймунски чаршаф, сигурно ще се убедя че темата е ебавка. Засега само го подозирам.
Bellatrix
08-25-2009, 06:40
По-добре сама, отколкото с малолетен психопат. Излизай с приятелки и гледай поне в идните няколко месеца вашите да знаят къде си, когато излизаш. И гледай да не излизаш мн-мн сама.
bmwsasho
08-25-2009, 06:45
Бих те посаветвал да го оставиш...посегнал ли ти е веднъж ще го направи отново :booooomb: ...явно ще ти е трудно, но опитай да го забравиш, намери си нов...
valdesbg
08-25-2009, 06:46
Поддържам си горния коментар :) До последната буква.
Стелче, а ти не се обади нали...Сърдя ти се :D
bebity12340
08-25-2009, 06:53
Значи казваш, че вече не те е търсил ?? ... Така ли ???
vampirekiss
08-25-2009, 06:59
Май е ебавка,а ако не е значи авторката много кухо е постъпила във всеки един момент.1 е на 14 и си има приятел,който от написаното съдя,че е по-голям от нея;2 защо не е казала каква е работата на техните?(до колкото разбрах явно не е де);3 защо изобщо толкова време го е държала този.)Да,тя каза,че я е било страх,ама в самото начало май не са стояли толкова зле нещата.И при това какво толкова може да направи на нея или на близките й.Ако е мега психо онзи,то има и полиция .
Няма какво друго да правиш вече-режеш го и това е!Мога да ти кажа,че почти 99% съм сигурна,че само ти ги приказва такива,а ти му се вързваш.
На 14 момчето ,а когато било на 12 било известно в даскало.А за женкарЯ да не говорим.Много сте забавни тук :grin: :lol: :D
mysticinside
08-25-2009, 08:23
Яд ме е че прочетох това нещо до край.И по скоро ме е яд че има такива кухи лейки като тебе дето седят при някакъв пиклио дето им дирижира живота.Алоооо балоните ако той продължава така ти какво?Ще живееш в страх ли.А къде са родителите ти.Нещастника е угасил фас в теб а ти си траеш?!?!?!?!?!Е това какво е?!Извинявай пълна простащина.Бягай и говори с родителите си и се оттърви от тая напаст- защото ще става много по зле.На 14 години си и той те бие?! Какво по дяволите е това.Предполагам ваще не ти посягат пък тръгнал там някакъв си.А и да не забравя на 14 години все още едва ли разбираш какво значат тези две думички Обичам те ;)
П.С. Извинявам се за грубите думи които използвах, но съм прекалено възмутена.
bebity12340
08-25-2009, 08:40
Най ме е яд че е УДАРИЛ МОМИЧЕ :shock: И все пак както каза mysticinside вземи да говориш с родителите си .. може да ти се стори детинско, но има и неща за които се говори с тях !!! :shock: :shock: :shock:
fire_cat
08-25-2009, 09:37
Трябвало е още когато е започнал да се държи грубо с тебе да го зарежеш. Това, което е правил, е ужасно. Не разбирам как си могла да търпиш подобно нещо. По-добре кажи на родителите си и стой на разстояние от него. Надявам се да оправиш нещата.
vagarious
08-25-2009, 09:48
Намерил ти е слабото място, а именно заплахите отнонсно родителите ти и приятелката ти.Вижда, че се страхуваш и опитва с агресивност да получи своето.И в крайна сметка какво става - получил го е.Извинявай, в по-голямата част от историята ти - ти сама си си виновна.Защо не си прекратила всичко още преди да е започнало!?Защо по дяволите като сте толкова малки не споделяте с родителите си!?Защо се страхувате от това!?Аз също съм адски възмутена :shock:
TheNewReligion
08-25-2009, 10:22
Леле...чак ми настръхнаха килотите. :shock: Много ми е интересно обаче как дядо ти те е пуснал навън в 1 часа през нощта, когато си била на 12....с момче на 15. 8-)
loveisgonee
08-25-2009, 10:40
Когато бяхме на 14 най-добрата ми приятелка /тогава сега вече не чак толкова :D / се влюби в едно момче отначало всичко беше перфектно докато започна да й забранява да излиза с нас /с приятелките й/ , да ходи където и да било освен в тях .. след това започна да ми се обажда да казва не мога ела ела еди къде си и да плаче по телефона отивах а тя беше с подута глава... синя на няколко места.Тя получаваше същия тормоз който и ти обаче в големи количества и системно всеки ден .. и колкото и да й говорехме,че не си заслужава... получаваше и същите заплахи за родители и приятели...и това продължи близо 5 години... докато не му се наложи да замине за чужбина .. обаче вярвай ми това не беше края .. заплахите и всичко продължаваше.. известно време и накрая спряха.Тя се събра с момче което мн държи на нея и прави всичко за нея... и сега е щастлива ...., но тя преживя ад. Не го пожелавам на никого .. ужасно е дори да го гледаш...
Леле къв е тоя :shock:
Майко направо настрхнах, тия най-ги мраза :@@@@@@@@@@@
Са ме е яд.. за такова момиче като теб !
Ебаси психопата, такъв беше и баща ми затова се възмотих от истоята ти, докато не станах на 15 и му счупих главата, сега е мирен само бой им трябва на тия малумни !
Нищоне си длъжна да търпиш -запомни това!
Яд ме е че прочетох това нещо до край.И по скоро ме е яд че има такива кухи лейки като тебе дето седят при някакъв пиклио дето им дирижира живота.Алоооо балоните. [...] А и да не забравя на 14 години все още едва ли разбираш какво значат тези две думички Обичам те ;)
П.С. Извинявам се за грубите думи които използвах, но съм прекалено възмутена.
Алоооо, кой ти каза, че на 14 не можеш да обичаш? Ако ти не си могла, това е отделен въпрос. Имам една позната, която беше в същото полежение. Не можеше да каже на никого, а той я заплашваше, че ако каже нещо на някого ще убие майка й. Тогава настъпва паника и просто не знаеш какво да правиш. Искаш съвет от някого, а в повечето случаи ти остроумничат някакви като тази тука. Тя (Познатата) беше много дълго време в тази ситуация, но просто се отдели от него, обичаше го, но просто каза "КРАЙ" и той го разбра (доста късно) по неговия си начин. Сега тя си има приятел и мисля, че се обичат, а и доста сладко изглеждат заедно. Намери някой, който да те подкрепя и да ти помага. Не прави нещата сама. Приятел, родител...просто някой, който знаеш,че няма да те остави до самия край!
П.П. (към някои хора): Извинявам се за грубия език, но съм доста възмутена от някои коментари.
Wall of text crits you for OVER 9000
stanislafchety
08-25-2009, 13:43
посегнал ли ти е веднъж ще го направи отново ...явно ще ти е трудно, но опитай да го забравиш, намери си нов...
dan40123
08-25-2009, 13:56
тоя като е на 17 не виждам по какъв начин може да те заплаше с бой ли??
кажи на ваще или пък на неговите родители ако са психопати има полиция нарича се подаване на сигнал за насилие тва е решението.
Bellatrix
08-25-2009, 14:23
Поддържам си горния коментар :) До последната буква.
Стелче, а ти не се обади нали...Сърдя ти се :D
Ще ти звънна като се прибера :D Сега съм от компютъра на братовчедка ми чат-пат :D
Как че те забравя, бе ей :D
yoanamp3
08-25-2009, 15:25
трябвало е да го зарежеш още от началото... ПО някакъв начин той те е използвал пез повечето време. Ти каза че се си обещала да направиш така че никога повече да не те бие. Смяташ ли че най-доброто, което си могла да направиш е да го лъжеш през цялото време! Не се ли досети че рано или късно той ще разбере за това и нещата ще се влошат повече. И защо той като те е викал при него ти си се хващала в клопките му като си правела всичко което ти е казвал!!! Едва ли е щял да те набие ако си била отишла в стаята му!!!
Много съжалявам че прочетох това... и ако продължаваш така напред в живота ще се сблъскаш с страшно по големи проблеми... :(
леле ... кФи хора имаа :smt120
mysticinside
08-25-2009, 18:05
ChimeRa - не си права .Как ще го обича той я млати като теле в железница и я посинява от всякъде а тя си трае.Има разлика между страх и обич и то голяма.Както други писаха тя сама си е виновна.Това със заплахите относно родителите също са глупости
по простата причина че те са много по големи с голям опит в живота и едва ли някакъв 17 годишен поплювко може да ги нарани!Момичето го е страх-това е истината.И понеже всички 14-15-165 годишни (като години и аз) се милят за велики и не споделят с родителите заради това има хора изпаднали в това положение.(аз споделям) :)
Следващия път, след като учите в даскало що е то параграф, може и да ти прочета трогателната история.
Wall of text crits you for 24905409540 points of damage.
You die.
:x
ChimeRa - не си права .Как ще го обича той я млати като теле в железница и я посинява от всякъде а тя си трае.Има разлика между страх и обич и то голяма.Както други писаха тя сама си е виновна.Това със заплахите относно родителите също са глупости
по простата причина че те са много по големи с голям опит в живота и едва ли някакъв 17 годишен поплювко може да ги нарани!Момичето го е страх-това е истината.И понеже всички 14-15-165 годишни (като години и аз) се милят за велики и не споделят с родителите заради това има хора изпаднали в това положение.(аз споделям) :)
Добра възраст. ~ Добре де. Тука се лигавя.
По въпроса: не си го изживяла, така, че недей да се правиш на голям философ. Аз съм го видяла с очите си и знам за какъв ужас става на въпрос. И какво искаш да кажеш с това "какво може да им направи някакъв си 17 - годишен"? Тук ще те оставя сама да поразсъждаваш. Той може да направи много неща. Хора всякакви!
mysticinside
08-25-2009, 18:38
По въпроса: не си го изживяла, така, че недей да се правиш на голям философ. Аз съм го видяла с очите си и знам за какъв ужас става на въпрос. И какво искаш да кажеш с това "какво може да им направи някакъв си 17 - годишен"? Тук ще те оставя сама да поразсъждаваш. Той може да направи много неща. Хора всякакви!
Айде само не ми казвай че не съм го изживяла имам по-голяма сестра и получаваше заплахи от гадже вече бившо.Изрази като "майка ти ще те целува студена" и "Ще лежиш 2 метра под земята" бяха най-леките , а курва беше като поздрав!Това че е малка и уплашена не значи че родителите и не могат да и помогнат.Ние се обадихме в полицията и след това нямаше проблеми!Без нападки към мен моля те! Не говоря за неща в които не съм компетентна, но тук поне имам някаква представа за нещата
Magic_Girl
08-25-2009, 19:06
Това е като психо-трилър. Не знам, аз си мисля, че след лъжата ти всичко се е влошило и тогава е показал какъв е всъщност..
loveisgonee
08-25-2009, 22:24
Айде само не ми казвай че не съм го изживяла имам по-голяма сестра и получаваше заплахи от гадже вече бившо.Изрази като "майка ти ще те целува студена" и "Ще лежиш 2 метра под земята" бяха най-леките , а к***а беше като поздрав!Това че е малка и уплашена не значи че родителите и не могат да и помогнат.Ние се обадихме в полицията и след това нямаше проблеми!Без нападки към мен моля те! Не говоря за неща в които не съм компетентна, но тук поне имам някаква представа за нещата
mysticinside виж какво Chimera изобщо не се заяжда с теб просто си казва нейната гледна точка и точно след като казваш,че сестра ти е иззживяла този ужас много добре знаеш закакво става въпрос .. , с Chimera за жалост гледахме този филм на ужасите от близо и сме чували същите думи,които и вие със сестра ти.Никой не казва,че за едни е било по болезнено, а за др не ... Chimera просто каза,че неможеш да кажеш,че на 14 неможеш да обичаш и че като си под влияние на заплахите не можеш да мислиш само за себе си... и не си мисли,че те нападам за нещо не е така :-)
redpicasso
08-26-2009, 01:42
Мърла, е така става като сте затворени и задръстени. И ще не му направи една свирка на тоя, да си оставиш зъбките по кура му? :D
Баси кви сте кухи, заеби...
Научете се да контактувате, споделяте бе мама му стара...вие приятели нямате ли?! Пф, кликни ТУК - Real Life (http://www.teenproblem.net/f/login.php?logout=true)
Айде само не ми казвай че не съм го изживяла имам по-голяма сестра и получаваше заплахи от гадже вече бившо.Изрази като "майка ти ще те целува студена" и "Ще лежиш 2 метра под земята" бяха най-леките , а к***а беше като поздрав!Това че е малка и уплашена не значи че родителите и не могат да и помогнат.Ние се обадихме в полицията и след това нямаше проблеми!Без нападки към мен моля те! Не говоря за неща в които не съм компетентна, но тук поне имам някаква представа за нещата
mysticinside виж какво Chimera изобщо не се заяжда с теб просто си казва нейната гледна точка и точно след като казваш,че сестра ти е иззживяла този ужас много добре знаеш закакво става въпрос .. , с Chimera за жалост гледахме този филм на ужасите от близо и сме чували същите думи,които и вие със сестра ти.Никой не казва,че за едни е било по болезнено, а за др не ... Chimera просто каза,че неможеш да кажеш,че на 14 неможеш да обичаш и че като си под влияние на заплахите не можеш да мислиш само за себе си... и не си мисли,че те нападам за нещо не е така :-)
Тенк ю, че си й разяснила нещата, защото аз щях да го направя по-тъпия начин . 8-)
mersi mn na si4ki koit si davat mnenieto.a za tezi koit si mislqt 4e e ebavka-moga da vi kaja samo 4e naistina otstrani zvu4i kat nqkfa sapunka i nz dali i az bih povqrvala ako pro4eta ne6to takova no vse pak e istina.
BaBsYyY_SeXyYy
08-26-2009, 09:37
Мацка, изобщо не е трябвало да си мълчиш... Бие те? Я у лево! Мисля, че наистина трябва да го зарежеш, дори да го издадеш, защото сега се държи така, пък да не говорим като порасне... Явно има проблем момчето... И има нужда от помощ, определено.
Бреййй чудно ми е как може да си помислиш,че хлапак на 17 години може да направи нещо на майка ти,на баща ти или на най-добрата ти приятелка ... :lol: :lol: :lol:
Като цяло темата е добре измислена - браво ;) Може да направиш някоя съпунка по нея :lol:
А ако случайно темата не е ебавка (за което се съмнявам много) - е ти си ебааати мижавия червей ... Как може да го оставяш да те бие и т.н. :? Толкова ли нямаш уста да споделиш с родителите ти?!А и те не виждат ли,че краката ти са изгорени или че си бита?! ... А може би и те са безотговорни като дядо ти,който те е пуснал да скиташ цяла вечер с няк'во момче,което най-вероятно не познава ... :?
ако това е истинска история.моят съвет е да спреш да се страхуваш и да кажеш всичко на родителите си,защото да живееш в страх неможеш да продължава.докато става всичко това трябва да се държиш нормално с него,за да заподозре.сама избери само на 1 родител ли д акажеш.това е моят съвет.дано да съм помогнала :)
BondageLady
08-27-2009, 13:41
Научете правописа бе пикли :?
thelideto
08-27-2009, 15:56
Родители имаш ли ?..
mechtaq_za_teb
08-28-2009, 07:07
Не знам дали темата е ебавка... но ако не е така намери начин да спреш да контактуваш с него. Сподели на някого... родители, някой приятел, който да ти помогне... дори полиция. Седейки и правейки това, което той иска, не постигаш нищо.
Кажи на родителите си и нека това да се вземе под съд! Дори и да не е пълнолетен той няма право да ти налага тормоз!! Аз се чудя, защо още не си го направила ! :(
anonimchetou
08-29-2009, 14:16
тоя е някъв психопат ... трябва да му забранят филмите с насилие че започва да ги практикува в живота ;х като цяло опитай се да не мислиш за него.. се едно не е бил.. и не мисли за момчето в което си се влюбила защото и да го търсиш едва ли ще го откриеш според мен.. той е друг.. хората се променят или просто е бил такъв от самото начало.. но го е показал по - късно..
111111111
08-29-2009, 18:19
Зейнах,честно... Кажи на вашите,тоя е психясал,не знаеш до къде може да стигне в лудостта си!
lifelesscorpse
08-29-2009, 20:18
Няма да те обиждам или каквото и да било...Надявам се,осъзнала си грешките си...Просто,ако все още не си направила нищо по въпроса,те съветвам да поговориш с ваще и да им кажеш всичко от-до...С приятели и приятелки недей споделя нищо...Само ще се набуташ в още по-големи филми...Айде от мен това е и успех с психясалия...
(П.П.Относно някои от горните коментари за това,че той е само на 17 и не може да им направи нищо...-в голяма грешка сте!!!Хората за колкото и силни да се мислят са все пак доста чупливи създанийца(не само физически)...Това,че родителите й са по-големи и на възраст и опит няма кой знае какво значение...Както и да е...)
Жалко е, че си му давала да те бие , къде ти е инстинкта за самосъхранение. Как няма да има домашно насилие като от 17 годишни почват да бият момичета. Надявам се никога да не позволяваш това да се повтори и да се отърсиш от случилото се. Успех!
zagadkataa
08-29-2009, 22:02
ужас и аз настрахнах когато го четох .. той е изруд от класа бе как можеш още да го обичаш :? нзз кво да ти кажа просто ... :shock: