Влез

View Full Version : Помощ - майка ми разбра :(

experimental
08-25-2009, 06:29
Е .. време беше де мнгоо пъти дори съм се замислял да и кажа, но никога не съм събирал куража а и не знам какво точно да и кажа тъй като тя е от онези родители, които си мислят, че "от марихуаната се почва", демек след година ще съм на херц ... Проблема е, че е твърде консервативна изобщо не иска да проумее, че тревата не е това, което казват - че от нея пропадаш до дъното и не можеш да постигнеш целите в живота си защото се пристрастяваш и след време ставаш пропаднал наркоман. Моля ви посъветвайте ме как да и обясня, какви доказателства да и покажа, че марихуаната не е толкова вредна, че не само най-пропадналите пушат, как да и обясня, че това вече е нещо нормално и всеки втори пуши и не трябва да се приема като "наркоман"... Споделете как реагираха вашите и какво ви забраниха и вие какво направихте... някак си съм объркан в момента и не мога да мисля а преди дори си правих план какво да кажа и как да и го кажа сега просто си изгубих думите само и обясних най-основните неща за физическа зависимост и че марихуаната няма нищо общо с хероина и другите химии.

пп пуша отдавна и съм наистина голям ценител на марихуаната , но просто винаги съм си мислел, че няма как да разбере чувствам се адски виновен в момента защото тя бачка по цял ден а аз и харча парите за неща, които според нея са за "най-пропадналите", което далеч не е така

shoni7
08-25-2009, 07:19
..

experimental
08-25-2009, 07:30
тц не шмуркам, и върша доста смислени неща , и пуша за релаксация, кат се напуша излитам в друго измерение, проблемите изчезват и ми е много добре . Само че майка ми ми намери спейсбека и искам да поговоря с нея , да и обесня че не съм наркоман и че ми прави удоволствие да пуша и е съвсем безвредно, искам даже да и дам да пробва да види че е готино и релаксиращо, само че тя е съпер необразована и сега не ми говори мисли че съм абстинентен и е много гадно. И се чудя как да поговоря с нея, как да и обясна без да се скараме и без да почне веднага да ми казва че съм буклук, помогнете ми моля много съм го закъсал

sulley
08-25-2009, 09:05
Ами каквото й да й кажеш,няма особено да промени нещата,защото ти си я лъгал в очите,и то достатъчно дълго,за да се наскърби една майка.. :?
Пък тревата е и капака.. :shock:

Говори с нея открито,извини й се и останалото тя го решава,но ако бях на нейно място,щях да те накарам да се откажеш от тревата.

ShiningMoon
08-25-2009, 09:21
Майка ти не се тревожи само,че може да пропаднеш,замислял ли си се над вредата,която оказва пушенето на организма ти,позаинтересовай се и тогава говори,че е безвредно,дори да не се появят признаци,след време ще са на лице,а ти продължавай да релаксираш?Как ти хрумна пък,че е нещо нормално,това че много хора го правят,не го прави общоприето...а и наричаш майка си необразована,нали ти си много образован,мислиш ли че това е начина да се справиш с проблемите?... тръгнал да прави майка си наркоманка пфф,ама ако бях на нейно място просто нямеше да те търпя,единственото смислено нещо което видях бяха огризенията и чувството за вина,поработи върху вижданията ти за нещата,изрази от сорта "от тревата не се пропада","марихуаната не е толкова вредна","това вече е нещо нормално ","пуша отдавна и съм наистина голям ценител на марихуаната ","кат се напуша излитам в друго измерение, проблемите изчезват и ми е много добре ","ми прави удоволствие да пуша и е съвсем безвредно, искам даже да и дам да пробва да види че е готино и релаксиращо, само че тя е съпер необразована" не са изрази на човек,който има високи цели в живота...

experimental
08-25-2009, 10:00
1во искам отговор от някой компетентен който е пушил, а не е чел в уйкипедия че е смъртоностно :D 8-)

2. марихуаната е по безвредна от пиенето и пушенето на цигари, и не води до пристрастяване.

3. не четете кво пише по енциклопедийте и кво ви говорят в училище четете кадето трябва или направо опитайте :D
promena . org

4.Измислих как ще оправя нещата , довечера баба има рожден ден и ще се сабираме цялата фамилия да хапнем и пийнем за нейно здраве, ще кажа на леля аз да зготвя или поне да и помагам :). Запасил съм се с 30 грама и ще сложа половината като поправка за основното ядене, а кекса който много добре правя, маслото ще го запържа заедно с тревата и щя сложа и вътре да се пече. Би трябвало да стигне за 8-10 човека. Обстановката ще е свежа и забавна и като им кажа кво съм сложил в яденето ще им хареше и мама ще си промени мнението :) .Сигурен че ще го приемат добре и си заслужава да изхабя 50 лева за да им направя готино. :))) Баба ми е на 83 поне веднъж трябва да опита преди да си отиде от този свят :))))

GreenMimss
08-25-2009, 10:08
:lol: :lol: :lol: После да не пропуснеш да разкажеш как е минало :lol: :lol: :lol:

btw: ти не искаш да се откажеш, ти искаш просто майка ти да приеме, че пушиш, а като знам родители как мислят, май няма да стане и според мен те са прави де...

experimental
08-25-2009, 10:11
:lol: :lol: :lol: btw: ти не искаш да се откажеш, ти искаш просто майка ти да приеме, че пушиш, .

точно тва е нямам никва зависимост просто искам майка ми да приеме че си пафкам и да няаа проблеми :D

dessko
08-25-2009, 10:11
4.Измислих как ще оправя нещата , довечера баба има рожден ден и ще се сабираме цялата фамилия да хапнем и пийнем за нейно здраве, ще кажа на леля аз да зготвя или поне да и помагам :). Запасил съм се с 30 грама и ще сложа половината като поправка за основното ядене, а кекса който много добре правя, маслото ще го запържа заедно с тревата и щя сложа и вътре да се пече. Би трябвало да стигне за 8-10 човека. Обстановката ще е свежа и забавна и като им кажа кво съм сложил в яденето ще им хареше и мама ще си промени мнението :) .Сигурен че ще го приемат добре и си заслужава да изхабя 50 лева за да им направя готино. :))) Баба ми е на 83 поне веднъж трябва да опита преди да си отиде от този свят :))))

ммм не мисля, че ще реагират така... :D

POLLINA
08-25-2009, 10:16
бахти толкова са ми жалки ей такива дето не могат да си направят кефа ,ако не се нашмъркат или напушат като прасета :booooomb:
аз пък мога да си направя кефа по всяко време,дори не ми е нужно да съм пила,ама нали се сещаш то си е до човека...пък ти си "големия ценител на марихуаната" абее момче вместо да си губиш времето,като ни обесняваш колко е безвредна тревата,по-добре се стегни малко и си оправи живота!!!!
казвам го за добро

mArMaLaDkA
08-25-2009, 10:18
Тръгни си изкарвай сам парите, вместо да се чудиш какво да пушиш, бъркайки си в носа.

SummerRain
08-25-2009, 11:16
Марихуаната убива мозъчните клетки-неграмотното ти писане е доказателство за това.

ShiningMoon
08-25-2009, 11:34
Никой не казва,че непременно води до пристрастяване,в нея се съдържа вещество,което не може да бъде преработено от човешкия организъм,след като попадне в мозъка то започва постепенно да му влияе,след време намалява коефициента на интелигентност и отслабва паметта,най-добре обещай на майка си че ще спреш да пушиш и го направи..

dan40123
08-25-2009, 11:35
тва горе ако го направиш ше ми станеш идол честно ама увеличи дозата ако можеш де щото ако не се лъжа ще ти излезе скъпичко и питай баба си след това дали иска да и сготвиш пак :)

Boyd
08-25-2009, 12:01
:lol: :lol: :lol: btw: ти не искаш да се откажеш, ти искаш просто майка ти да приеме, че пушиш, .

точно тва е нямам никва зависимост просто искам майка ми да приеме че си пафкам и да няаа проблеми :D

Проблем е че дори и няма да разбереш как не мжеш без марихуана! Гледам ги тук из квартала такива като тебе.. наистина не приличат на нищо, познавам ги и знам че са само на трева и те казват, че не вреди и т.н., но преди приличаха на хора, сега мога да кажа, че ще са полезни единствено като материална база на Медицински университет!

POLLINA, харесва ми снимката на аватара ти, ако си ти - значи теб съм харесал.

experimental
08-25-2009, 12:34
Не е хора явно не ме разбрахте, аз съм си нормален човек не съм изтрещял наркоман. Не съм някав тапак само за тва да си мисли как да се напуши, напълно нормален съм като вас, занимавъм се с супер много различни неща и не ми трябва масур за да ми е весело, пуша 1-2 пъти на седмица понякога 1 в месеца, пробвал съм и няма проблем да не пуша 1-2-3 месеца , не съм някав глупав тип , с архелогия се занимавам надали на много изтрещяли тревомани ще им се одаде , просто искам да съм честен с майка си и да го приеме , много лесно е да се крия и да лъжа , но да кажа истината и да говорим за това е трудно за това пойсках съвет а вие ме изкарахте пропадняк.. и ме нахранихте всичките

SummerRain
08-25-2009, 12:52
Ами като си толкова нормален спри да пушиш трева. Защото това да се употребяват наркотици (Да, марихуаната Е наркотик, колкото и да се опитваш да ни убедиш в противното) не е нормално.
ПП.Изключително неграмотен си. :-x

SuMmEr_KiSS
08-25-2009, 13:12
Ами като си толкова нормален спри да пушиш трева. Защото това да се употребяват наркотици (Да, марихуаната Е наркотик, колкото и да се опитваш да ни убедиш в противното) не е нормално.

блабла...наркотик са и цигарите и алкохола и аз лично смятам за по- безвредно да се напушиш в края на седмицата и да се успокойш от проблемите си отколкото да пиеш като долна мастия всеки ден, да се бииш и да са излагаш на поразия! А пък за автора немислиш ли,че си голямо момче вече..?? Неможеш ли да обясниш на майка си ,че не си малкото момченце,което играеше в квартала ,а вече си пораснал мъж ,който сам си решава?? Пък за идеята да сготвиш с джонката е изкл. тъпа! Ще развалиш празника на жената и майка ти ще остане още по-разочарована! И за всички ще е за първи път...амии ако земат да повръщат кат луди?? НЕНЕ лоша идея ! ;) Успех.

experimental
08-25-2009, 13:20
ем казвам и че съм голям а тя продължава с простотийте че е отгледала нарком че ще умра и някви такива простотий дето е чула по скапаните медий

иначе аз често си готвя ако някой иска мога да му пейстна различни рецепти за кексове баници сладка етц. етц до сега не е имало странични ефекти :D

SummerRain
08-25-2009, 13:22

блабла...наркотик са и цигарите и алкохола и аз лично смятам за по- безвредно да се напушиш в края на седмицата и да се успокойш от проблемите си отколкото да пиеш като долна мастия всеки ден, да се бииш и да са излагаш на поразия! А пък за автора немислиш ли,че си голямо момче вече..?? Неможеш ли да обясниш на майка си ,че не си малкото момченце,което играеше в квартала ,а вече си пораснал мъж ,който сам си решава?? Пък за идеята да сготвиш с джонката е изкл. тъпа! Ще развалиш празника на жената и майка ти ще остане още по-разочарована! И за всички ще е за първи път...амии ако земат да повръщат кат луди?? НЕНЕ лоша идея ! ;) Успех.
А защо непушенето на трева е равно на ежедневно напиване-уж не пуша пък ми се губи тази блестяща логика? :-o
ПП. Твоят правопис също е на ниво първи клас.

SuNsEt
08-25-2009, 13:22
кат се напуша излитам в друго измерение, проблемите изчезват и ми е много добре .

Напротив.Проблемите чакат да бъдат решени.Те не изчезват.

И...според мен,ако продължаваш така,ще паднеш в очите на майка ти още повече.Релаксация вика. :D
Такива тревомани като тебе са ми жалки...просто се чуй.

SuMmEr_KiSS
08-25-2009, 13:24
пхах....ти си знаеш ;P НОО аз не бих хаахха..леле луд си. Еми тогассс майка ти като неразбира прей са ,че не я чуваш и си пуши да не ти пука ..ще се сърди ден-два седмица ще и мине все пак не си на 14 ,а на 24 нали? ;)

SuNsEt
08-25-2009, 13:33
пхах....ти си знаеш ;P НОО аз не бих хаахха..леле луд си. Еми тогассс майка ти като неразбира прей са ,че не я чуваш и си пуши да не ти пука ..ще се сърди ден-два седмица ще и мине все пак не си на 14 ,а на 24 нали? ;)

На 24 и живееш с ваще??? :shock:
Младите хора още на по 19-20 години гледат да се изнесат и да са самостоятелни.
Я си намери квартира и се оправяй сам.Майка ти има право да се оплаква от теб,след като живееш под нейния покрив.Нищо,че си на 24.
И тръгнал да ми пише във тийн форум...Тука 80% от хората,едва ли не, са по-малки от тебе.Къв отговор искаш? :-o

experimental
08-25-2009, 13:42
на 18 съм, и не живея с наще :D

Dimana99
08-25-2009, 13:43
Не си заслужава да се занимавате с тези глупости...

bloodyF
08-25-2009, 13:51

недей им казва :lol: ще те изхвърлят.. ;д

иначе съм пушила ,и да,забавно е ,но когато се пристрастиш е кофти ;/

stanislafchety
08-25-2009, 13:56
Майка ми и тя разбра че сам на амфетки и на масенца
ся си мисли че съм спряла ама нещо слабоо :lol:

UNITED
08-25-2009, 16:15
Кажи й,че неможеш да се отакжеш от марихуаната,че това за теб е като "лекарство" и тя ще те разбере :D .Абе верно,че вече си голям,земи работи нещо майкати се труди за да си копуваш наркотици :?.А и тва да сложиш на всички в яденето трева е ебахти тъпотията :shock: Баба ти може да гушне букета бре :-D

amk933
08-25-2009, 19:26
Така. И от кое не си зависим бе човек? Най-обичам тревомани дето ми обясняват колко е безвредна и как не води до пристрстяване. :lol: Първо ти си ценител на тревата и пушиш редовна за релаксация, ама не си пристрастен, не изобщо... #-o Ако не ти е известно има физическа и психическа пристрстност към дадено вещество. Това, че не изпадаш в абстиненция без да пушиш, което е признак за физическо пристрастяване (и не само това), не значи, че не си психически пристрастен, което в случая важи на 100%. Психически пристрастени са пушачите, алкохолиците, наркоманите, тревоманите и т.н. Като не си пристрастен що не спреш да пушиш? Няма да си навредиш много, не бой се. Та при този вид пристрастяване, важащо и за твоя случай въпросът стои на подсъзнателно психическо ниво. Няма какво да ти обяснявам, ясно ми е, че няма да го признаеш, защото ти самия не го осъзнаваш, най-малкото.

Така нека минем нататък. Марихуанта е пътят към тежкия арсенал! От психическото пристрастяване идва желанието и за още нещо, и за още нещо и още и още и още....Обикновено след това се минава на амфети, мотороли, екстазито, след това е хероинеца, докато не объркаш милилитрите и не похапнем житце и в чест на твоя милост. Марихуаната води до останалото, но и това няма как да осъзнаваш...

И четвърто изобщо не ми говори за вреди. Ти часовете по биология посещавал ли си изобщо? Анатомия, нервна система, главен мозък, неврони? Нещо да ти говори? Бял дроб, трахея, бронхи, алвеоли? Нещо да значи това за теб? Така. Първо марихуаната е 100 пъти по-вредна от цигарите, защото в цигарения дим не никотинът е проблема, ами катраните отделени при горенето на хартията. Сети ли си? Дааа, цигарите филтър имат, а марихуаната май не, а? Да не говорим че самата трева може да ти докара белодробен емфизем, което на прост български означава да ти разроши въздушните сакчета (алвеолите), през които се обменя кислород с кръвта. Ефекта - в начало кашлица, затруднено дишане, а накрая - храна за червеите! Ефектът върху мозъчната система, ако го знаеше нямаш да пушиш. Не става въпрос за психическото пристрастяване, него - настрана. Мозъчните клетки, нервните ти клетки, човеко, или така наречените неврони ЗА-ГИ-ВАТ! Това е истината. Само, че за разлика от останалите клетки, нервните умрат ли, няма връщане назад! Те не регенерират, като останалата соматична тъкън. Точка по въпроса! Ако искаш ми вярвай, ако искаш не - един ден, ако не е късно ще го осъзнаеш сам, че това ти летене в облаците е за сметка на собственото ти ментално и физическо здраве!

Със здраве! :)

peteto_love
08-25-2009, 20:14
Така. И от кое не си зависим бе човек? Най-обичам тревомани дето ми обясняват колко е безвредна и как не води до пристрстяване. :lol: Първо ти си ценител на тревата и пушиш редовна за релаксация, ама не си пристрастен, не изобщо... #-o Ако не ти е известно има физическа и психическа пристрстност към дадено вещество. Това, че не изпадаш в абстиненция без да пушиш, което е признак за физическо пристрастяване (и не само това), не значи, че не си психически пристрастен, което в случая важи на 100%. Психически пристрастени са пушачите, алкохолиците, наркоманите, тревоманите и т.н. Като не си пристрастен що не спреш да пушиш? Няма да си навредиш много, не бой се. Та при този вид пристрастяване, важащо и за твоя случай въпросът стои на подсъзнателно психическо ниво. Няма какво да ти обяснявам, ясно ми е, че няма да го признаеш, защото ти самия не го осъзнаваш, най-малкото.

Така нека минем нататък. Марихуанта е пътят към тежкия арсенал! От психическото пристрастяване идва желанието и за още нещо, и за още нещо и още и още и още....Обикновено след това се минава на амфети, мотороли, екстазито, след това е хероинеца, докато не объркаш милилитрите и не похапнем житце и в чест на твоя милост. Марихуаната води до останалото, но и това няма как да осъзнаваш...

И четвърто изобщо не ми говори за вреди. Ти часовете по биология посещавал ли си изобщо? Анатомия, нервна система, главен мозък, неврони? Нещо да ти говори? Бял дроб, трахея, бронхи, алвеоли? Нещо да значи това за теб? Така. Първо марихуаната е 100 пъти по-вредна от цигарите, защото в цигарения дим не никотинът е проблема, ами катраните отделени при горенето на хартията. Сети ли си? Дааа, цигарите филтър имат, а марихуаната май не, а? Да не говорим че самата трева може да ти докара белодробен емфизем, което на прост български означава да ти разроши въздушните сакчета (алвеолите), през които се обменя кислород с кръвта. Ефекта - в начало кашлица, затруднено дишане, а накрая - храна за червеите! Ефектът върху мозъчната система, ако го знаеше нямаш да пушиш. Не става въпрос за психическото пристрастяване, него - настрана. Мозъчните клетки, нервните ти клетки, човеко, или така наречените неврони ЗА-ГИ-ВАТ! Това е истината. Само, че за разлика от останалите клетки, нервните умрат ли, няма връщане назад! Те не регенерират, като останалата соматична тъкън. Точка по въпроса! Ако искаш ми вярвай, ако искаш не - един ден, ако не е късно ще го осъзнаеш сам, че това ти летене в облаците е за сметка на собственото ти ментално и физическо здраве!

Вси1ко друго е излишно..Не мога да разбера,защо хората си съсипват здравето и си мислят,че си "решават проблемите" с отрови.
Точно задълбочават ги,защото като се напушиш и избягаш за малко от тях,не ги решаваш,а си вредиш..

n3v3r4z
08-25-2009, 21:33

Максимално изчерпателен отговор! Не мога да проумея какво удоволствие ви доставя марихуаната #-o ... Всички се оправдавате с това "летене из облаците" и изчезването на проблеми ... :lol: Колко сте наивни просто не е истина ... и кои проблеми изчезват ... тея в главата ли ?!? #-o Значи сте готови да жертвате здравето си, за да се развеселите временно ... Вие приятели нямате ли ?!?! Излезте, разхождайте се, забавлявайте се ... много по-добре може да си прекара така човек, а и остават добри спомени ... Въобще не мога да понасям хора, които пушат или шмъркат да ми повтарят, че не вредяло и не били зависими ...

ZaGadKkAa
08-25-2009, 22:34
1во искам отговор от някой компетентен който е пушил, а не е чел в уйкипедия че е смъртоностно :D 8-)

2. марихуаната е по безвредна от пиенето и пушенето на цигари, и не води до пристрастяване.

3. не четете кво пише по енциклопедийте и кво ви говорят в училище четете кадето трябва или направо опитайте :D
promena . org

ще надруса цялата рода! :lol: :lol: :lol: леле човек отдавна не се бях смял така.тфа,че баба ти има рожден ден не означава,че треа ги надрусаш и гледай да не получи някой сурдечен удар ил иад се пристрастят..елел леле :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

experimental
08-25-2009, 22:45
ами зотвих им пиле с картофи вместо магданоз тева и кекс, обстановката беше много забавна и приятно но пак не намерих сила да кжа на наще :))

и все пак ме похвалиха за доброто готвене (от малък съм спец) и почти всички си сложиха допителни. Това беше най веселия рд на баба ми , ще го направя традиция да готвя манджа с марихуана за рд то й

а вир тапаци прости некъдърни не ме разбрахте, 1во искарвам си вече сам парите, 2ро не искам да ми обяснявате дали да се откажа или не, искам просто някой да ми даде савет как да го обясна на майка ми и как да кажа на близките ми !

еефета от манджите оше ме държи

amk933
08-25-2009, 22:47
ами зотвих им пиле с картофи вместо магданоз тева и кекс, обстановката беше много забавна и приятно но пак не намерих сила да кжа на наще :))

и все пак ме похвалиха за доброто готвене (от малък съм спец) и почти всички си сложиха допителни. Това беше най веселия рд на баба ми , ще го направя традиция да готвя манджа с марихуана за рд то й

а вир тапаци прости некъдърни не ме разбрахте, 1во искарвам си вече сам парите, 2ро не искам да ми обяснявате дали да се откажа или не, искам просто някой да ми даде савет как да го обясна на майка ми и как да кажа на близките ми !

еефета от манджите оше ме държи

Че тя майка ти знае, какво има да и обясняваш? Тревоман си и т'ва е. 8)

experimental
08-25-2009, 22:54
да , ама искам да не ми се кара и да сме си приятели и да си споделям, най много обичам мама си и не искам да се карам с нея ! няма да спра тревата но искам да я накарам да не ми се сърди и да ме приема нормално такъв какъвто съм - пич

UNITED
08-25-2009, 23:02
да , ама искам да не ми се кара и да сме си приятели и да си споделям, най много обичам мама си и не искам да се карам с нея ! няма да спра тревата но искам да я накарам да не ми се сърди и да ме приема нормално такъв какъвто съм - пич

Бахти пича,да пушиш марихуана ако е гъзарско аз съм трамвай :? Така е,че не получи отговори каквито искаше но всеки се опита да ти даде съвет а ти ни обеждаш :? :x .Кажи на мйака си,че държиш на нея,че си същия както преди с разликата,че сега тя знае тайната ти.Кажи и,че я убичаш и не искаш да се карате,обещай и нещо хубаво или и купи някой подарак за да се размекне :D ейтва е и на мен ми се е случвало да обяснявам на майакси за някои неща и така съм правил :oops: ПОМАГА,ПРОБВАЙ :)

Liar
08-25-2009, 23:31
Трудно ще е да я убедиш,но може да и покажеш това:
http://www.fenomenibg.com/modules/news/article.php?storyid=98
http://www.fenomenibg.com/modules/news/article.php?storyid=156

NoOneElse
08-25-2009, 23:36

Ми като я обичаш толкова много, спри да пушиш мой...То и твоето "летене в облаците" има край, по-добре се приземи на земята докато има време, че туко-виж , станало късно.

SummerRain
08-26-2009, 07:23
Пич бил... :lol: :lol: :lol:

LadyDi
08-26-2009, 08:03
Еййй, пиле с картофи и трева !!!
:grin:

monkata95s
08-26-2009, 10:52
Ахаха ти си ебати лудия човече :D :D :D :D Мисля , че няя втори . Да си надрусаш семейството :D :D :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: Напрао ме сасипа . Напраиго като традиция за всяка неделя с по-голяма доза . майкати ще ти се израдва като рабере . Кулинарче ....

Kajo
08-26-2009, 12:15
4.Измислих как ще оправя нещата , довечера баба има рожден ден и ще се сабираме цялата фамилия да хапнем и пийнем за нейно здраве, ще кажа на леля аз да зготвя или поне да и помагам Smile. Запасил съм се с 30 грама и ще сложа половината като поправка за основното ядене, а кекса който много добре правя, маслото ще го запържа заедно с тревата и щя сложа и вътре да се пече. Би трябвало да стигне за 8-10 човека. Обстановката ще е свежа и забавна и като им кажа кво съм сложил в яденето ще им хареше и мама ще си промени мнението Smile .Сигурен че ще го приемат добре и си заслужава да изхабя 50 лева за да им направя готино. Smile)) Баба ми е на 83 поне веднъж трябва да опита преди да си отиде от този свят Smile))

виж до къде водят наркотиците 8-) 8-) 8-) ии бтв НЕДЕЙ ! :razz: :razz:

mArMaLaDkA
08-26-2009, 12:41
Отвори си нова тема - "101 неща, които можем да приготвим с марихуана".

Brunetkaa
08-26-2009, 18:03
Започни сам да си изкарваш парите и тогава карай майка си да мисли противното.Най-малкото- харчиш парите на родителите си за неща, които те категорично не одобряват. Не мисля, че си пропаднал, но не е нужно да се успокояваш с марихуана, за да се чувстваш по-добре. :) Може да не е толкова вредна колкото алкохола и цигарите, но не е полезна..така че не ти е нужна, а щом не си пристрастен-се откажи.

amk933
08-26-2009, 18:14
^А защо си мислиш, че не е пристрастен? То няма наркоман дето си го признава... Не им е толкова силна психиката...

Ами, ако беше мое дете, и ти бях баща нямаш да се прибереш в къщи докато не видя, чист кръвен тест за наркотици. Сещаш ли се? Майка ти много прави... И като не искаш да ти се кара толкова и да сте приятели, помисли дали майка ти и собственото ти здраве или марихуаната са по важни. И няма как да те приема нормално докато не я спреш - няма родител, който приема наркоманизацията за нещо нормално, което е разбираемо. Да гледаш като детето ти е дрогирано, не е най-приятната гледка :?

experimental
08-26-2009, 21:48
ае хора сам си изкарвам парите и сам си живея нащи нищо немогат да ми кажат или да ме накажат проблема е че много обичам майка си никога не сме се карали и сега ми е много крива, не ми пука неказания безпаричие т.н просто искам да се сдобрим с майка ми в общи линий и да си нямаме проблеми, тя е супер разбран човек но някой я е наплашил с тая трева и проблема е голям

Иначе за парите аз си работя като архелог и зимам прилични пари

много сте неадекватни бе

amk933
08-26-2009, 21:54
ае хора сам си изкарвам парите и сам си живея нащи нищо немогат да ми кажат или да ме накажат проблема е че много обичам майка си никога не сме се карали и сега ми е много крива, не ми пука неказания безпаричие т.н просто искам да се сдобрим с майка ми в общи линий и да си нямаме проблеми, тя е супер разбран човек но някой я е наплашил с тая трева и проблема е голям

много сте неадекватни бе

Абе ти четеш ли? Казах ти следното: Избери: собственото ти здраве и приятелството на майка ти или марихуаната. Майка ти с право се притеснява за теб. Кое не е за притеснение? :-o

SummerRain
08-27-2009, 07:51

много сте неадекватни бе

Абе ти четеш ли? Казах ти следното: Избери: собственото ти здраве и приятелството на майка ти или марихуаната. Майка ти с право се притеснява за теб. Кое не е за притеснение? :-o
Ама моля ти се...марихуаната не вреди, само помага да си пич... :?

thefreak93
08-27-2009, 08:32
Здравей. Не ми се четат всички постове, така че пиша с риск да ти кажа нещо вече казано. Нвм. В момента на майка ти й е криво и е съвсем нормално. Току що е разбрала, че синът и употребява вещество, за което тя всеки ден чете във вестниците и гледа по новините колко е вредно, как хванали еди-кой-си да зарибява малките и т.н. Естествено е да е разстроена. Но ти можеш да й кажеш, че я обичаш, че вече си избрал този начин на живот и марихуаната не е толкова вредна в по-малки количества. Намери й някакви материали да прчете. Например в някои държави марихуанана е легална за лечебни цели срещу депресия, да се забави развитието на рак и т.н. Тя просто живее с една различна представа и си мисли, че чаделът е трамплин към хероина, метамфетамина и останалите по-тежки наркотици. Дай и малко време и всичко ще е наред. Надявам се да съм ти помогнала.

П.С. Пиша ти като човек, който също почти всеки ден пуши и напълно те разбирам. Успех и спокойно, всичко ще бъде наред с майка ти. :)

thefreak93
08-27-2009, 08:36
А! Току-що видях, че някой ти е пратил Промена. Ей там ще намериш материалите, за които споменах. :)

3oPuTy
08-27-2009, 12:55
Хах смешник (с извинение) :lol: Знаеш ли,колко хора познавам,които говореха като теб "Никога няма да опитам нещо различно от трева!" "От тревата не можеш да се пристрастиш!" и т.н.Е вярно пичовете не се пристрастиха - пушеха всеки ден по 1-2 пъти поне просто ей така за кеф ... (да бе,да) Ама к'во стана после?!Тая трева почна да не им влияе ... Ефекта й беше същия като ефекта от обикновена цигара и на края решиха да почнат с нещо по-"яко" ... ЛСД,амфети,глупости и лека,полека стигнаха до помпите ... Ся трима от тия познати са в комуни някъде из България,другия е на някви хапчета от около година,а едно от тия момчета го намериха умряло със спринцовка,забита във вените :?

Както и да е :) Това беше леко отклонение от темата :) ,а сега по нея:Обясни на майка си,че си пушил 1-2 пъти ей така от любопитство и готово ;) Ако тя пак не ти повярва й кажи да те заведе да ти направят тест за наркотици и готово ;) (ама гледай преди това поне седмица да не пушиш :-D )

NoOneElse
08-27-2009, 16:56
Ако тя пак не ти повярва й кажи да те заведе да ти направят тест за наркотици и готово ;) (ама гледай преди това поне седмица да не пушиш :-D )
Ааа, до колкото знам, теста за трева хваща до 3 месеца, не съм сигурен, така са ми казвали....

experimental
08-27-2009, 17:37
белина в урината и теста си ебава майката :P

thefreak93
08-27-2009, 18:31
След като майка ти не те издържа финансово, знае със сигурност, че пушиш коз, какъв е смисълът да ти прави тестове? По-скоро й обясни, че не е толкова вредно колкото си мисли. А това за историята с минаването на по-силно си зависи от човека. :)

inasne
08-27-2009, 18:47
А майка ти пуши ли (цигари ;д) ? Ако да,можеш да обясниш,че тва е същото като цигари,само че по-безвредно. :) Или деазнам,нещо от тоя род.Можеш да й кажеш колко я обичаш и не искаш да се държи гадно заради няква трева.Просто си поговорете. ;)

amk933
08-27-2009, 18:58

Хахахаха. Ама един косъм и ще ти извадят наркотичната хронология от години насам. И не го ли с белина ще залееш? Колко си наивен. Да не мислиш, че лаборанта няма да забележи и няма да помоли за нова проба. Направи го това да видм после какво ще обясняваш на майка ти за белината. Или нея ще и сипеш в колата, че не е вредна? :-o

bug1965
08-27-2009, 19:33
:shock: OMG :shock:

monkata95s
08-27-2009, 21:53
Хахахаха. Ама един косъм и ще ти извадят наркотичната хронология от години насам. И не го ли с белина ще залееш? Колко си наивен. Да не мислиш, че лаборанта няма да забележи и няма да помоли за нова проба. Направи го това да видм после какво ще обясняваш на майка ти за белината. Или нея ще и сипеш в колата, че не е вредна? :-o

До колкото разбрах той говори за тестовете които се продават по аптеките , а не за такъв по лаборатории и така нататъка .
Човек най-простото решение е да откажеш тревата ! Нима пушенето ти е по-важно от здравето и от семейството ??? Не казвай как тревата не била вредна . Да може да не е чак толкова вредна колкото я изкарват по медиите и колкото са цигарите или алкохола , но е ВРЕДНА!!!

ElinoOor
08-28-2009, 00:46
ти не си стока..
жената работи, за да те храни,да те облича.. а той ходи да пуши..
:?

balon4eee
08-28-2009, 01:54
аз мойта я напуших наппимер и няяям грижи от тогава по въпроса с лошото марихуана хаха 8-)

LadyDi
08-28-2009, 06:23
Пий белина! Полезна е!

dimitar_ak
08-28-2009, 07:16
Майка ти е права. Марихуаната е въвеждащ наркотик. Сега ти е готино да се напушиш, но скоро няма да е и ще потърсиш нещо по-силно. По наклонената плоскост си вече. Спри се или си попилей живота. Ти решаваш

thefreak93
08-28-2009, 07:23
ОМГ! Как ми е писнало от коментари като горния! Познавам хора, които от години пушат марихуана, харесва им и не искат да минават, дори да опитат по-силен наркотик. Хмм, странно, а?
Препоръчвам ти да не слагаш белина, ами помоли някой приятел, който не е пушил и не е друсал нищо да ти даде малко урина. Сложи я в презерватив и си го пъхни в гащите, за да е топла. Само внимавай да не са спука или развърже презерватива, че тогава малко кофти ще стане. 8-)

dimitar_ak
08-28-2009, 07:28
Употребата на марихуана може да представлява проблем за хора, активно занимаващи се с дейности, зависещи от краткотрайната памет, например ученици и студенти. Има данни, че при ежедневна употреба може да се наблюдава сериозен спад на интелектуалните възможности, който не изчезва при прекратяване на употребата.

Това обезсмисля спора ми с хора употребяващи марихуана.

buffalo88
08-28-2009, 07:30
Тука обаче всичките се извъдихте големите разбирачи.Добре вие като пиете и пушите не сте ли наркомани?Алкохола и никотина са най-пристрастяващия наркотик и са много по-опасни от марихуаната.Защо изобщо нападате момчето като вие повечето съм сигурен ,че сте по-големи наркомани и от него?Изобщо тука повечето говорите за нещо ,за което само сте чели,нямате си идея даже какво е.. просто някакви жалки консервативни мнения.

SummerRain
08-28-2009, 08:58
Тука обаче всичките се извъдихте големите разбирачи.Добре вие като пиете и пушите не сте ли наркомани?Алкохола и никотина са най-пристрастяващия наркотик и са много по-опасни от марихуаната.Защо изобщо нападате момчето като вие повечето съм сигурен ,че сте по-големи наркомани и от него?Изобщо тука повечето говорите за нещо ,за което само сте чели,нямате си идея даже какво е.. просто някакви жалки консервативни мнения.
Представи си пък, че не всички пушат и пият, а? А това, че е модерно хората да се правят на либерални и нормалните и разумни мнения се заклеймяват като консервативни-е това е причината да сме на това дередже и всичко да е извън контрол в милата ни страна.

adizitk1
08-28-2009, 10:43
Аз засега не съм пробвала трева, обаче от името на човек, който е пушил и пуши цигари в момента мога да ти кажа, че от марихуаната наистина лесно се залита към твърдите наркотици, така че, няма нужда да й говориш глупости на майка ти, че било напълно безвредно и нормално. Та на мен майка ми като разбра, че баща ми ми е давал цигари, тя изпадна в истерия, бе момче :shock: осъзнай се малко :x

D12Respect
08-28-2009, 10:59
Аз засега не съм пробвала трева, обаче от името на човек, който е пушил и пуши цигари в момента мога да ти кажа, че от марихуаната наистина лесно се залита към твърдите наркотици, така че, няма нужда да й говориш глупости на майка ти, че било напълно безвредно и нормално. Та на мен майка ми като разбра, че баща ми ми е давал цигари, тя изпадна в истерия, бе момче :shock: осъзнай се малко :x
До там ли изпадна :lol:
Ако толко ти се пуши излъжи ги че ще я спреш и гледай повече да не те хващат

adizitk1
08-28-2009, 11:11
До там ли изпадна :lol:
тцтц колко време се чудих кво има в предвит тоя и накрая се сетих да погледна кой е :? не виждам нищо изпаднало в мнението ми, мисля, че по-изпаднало е да оставаш на поправителен :?
а колкото до твоето мнение - не мисля, че да лъжеш родителите си е най - не изпадналото нещо :?

l0lz
08-28-2009, 12:00
Не, че и харчиш парите за неща за най- пропадналите, просто си харчиш парите за глупости. Тва е.. По- добре си купи някоя дрешка или нещо такова, излез с приятели, но това е лично мое мнение.

experimental
08-28-2009, 16:24

това направих излъгах майка ми че спирам, и че няма да барна повече сдобрихме се . Не го направих за да отърва кужуха а за да е спокойна мама :)

Значи много глупости изписаха хората който не са запознати с темата а само са чели някви тапотий.

Аз пуша от 3 години и никога няма да мина на по твърдо, нямам никаква зависимост и въобще не съм тъп , дори мисля че масура ми стимолира мисленето. Имам приятели който пушат от 10 години вече и никога не са опитвали по твърдо, имат си семейства вече , програмисти архелози , архитекти.

А в компанията ни имаше 3 момичета и 2 момчета който не искаха да пушат, и се правеха на утрепани, сега тия 3 патки са на амфетки, щото някой пич ги е накарал в дискотеката да шмрукнат по една линия.

Ако някой мод види , моля да изтрие темата че ми писна от комерсиалните ви философски простотий.

пп една капка белина в урината скрива в-вото което търсят по лабораторийте. много хора са го правили и са минавали с този номер.

Spiridon
08-28-2009, 17:10
Викаш на 18 години си, а вече си архелолог така ли? Нещо ВУЗ, това онова нема ли? 8-)

experimental
08-28-2009, 17:21
Викаш на 18 години си, а вече си архелолог така ли? Нещо ВУЗ, това онова нема ли? 8-)

мне аз няма да уча архелогия :D , чичо ми е архелог и от 6 годишен ходя по раскопки, всяко лято, и съм доста по навътре в нещата от студентите, особено като идват на практика им казвам кво да копат и им обяснявъм :D

Spiridon
08-28-2009, 17:27
Аха, викаш шефче си от малък още а? А нали се сещаш, че никакъв археолог не си без образование, а прост общак? :smt064

experimental
08-28-2009, 17:34
да разбирасе навсякаде е така, просто много добре съм запознат как седи ситуацията с архелогията в България и не искам да се прецаквам и аз това ще уча нещо с компютри, софтуер хардуер няма значение квото успея да влезна. Мен ми се работи всъщност архелогия но наще не ми дават "стигало един в вкъщи" :D

Spiridon
08-28-2009, 18:01
Ми то за хардуер май се избират някакви инженерни специалности, а софтуера доколкото знам се създава и разработва от програмисти и IT специалисти. Така че двете неща са доста далеч едно от друго като насока. А пък за археологията както и да стоят нещата в България, не можеш да се занимаваш сериозно без съответното образование в тая област. :o

3oPuTy
08-28-2009, 18:04
Мамка му бе ... 100 пъти написа тая дума и нито веднъж не я написа правилно ... Няма дума "архелог" ... Има АРХЕОЛОГ!!!

Spiridon
08-28-2009, 18:13
Е не му се сърди де, сигурно е дръпнал някои масур да се разтовари и пропуска по някой друга буква. :razz:

experimental
08-28-2009, 18:18
Е не му се сърди де, сигурно е дръпнал някои масур да се разтовари и пропуска по някой друга буква. :razz:

даже 2

бе искам да си живея в Ямайка и да си пуша weed4e всеки ден :-)

Spiridon
08-28-2009, 18:30
По-вероятно е много скоро да си лежиш на някое меко креватче и да ти боцкат системи във всички възможни крайници... :(

JaCkSpAr0y
08-28-2009, 19:38
Избрал си грешния път ! Сега остава само да и се извиниш и да изчакаш .

remix1912
08-28-2009, 21:11
Ти си пълен малоумник ако си мислиш че марихуаната е по-безвредна от цигарите или пиенето.И също напълно вярно е че от тревата се почва.Искал да даде на майка си да опита.Абе иди се застреляй някъде.Тва че не била вредна само себе си можеш да лъжеш.Това е наркотик,да и цигарите и алкохола са наркотици,но не те правят да изглеждаш като бавноразвиващ се и да се хилиш като магаре.

bebe7o0oyYy
08-28-2009, 21:59
абе ти не обяснявай, че марихуаната не води до пристрастяване :lol: :lol: ти за кво мислиш, че се правят всичките тия кампании против наркотиците .. едва ли е щоту хората нямат кво друго да правят ... :-o аа иначе.. 100% съм сиг, че майка ти няма да приеме добре новината .. а тва с тревата в яденето .. як номер , амаа по-добре не го опитвай :D 8-)

CaSsIe
08-28-2009, 22:11
Значи съжалявам, ама това общоприето ваше схващане, че марихуаната е супер безвредна, не се пристрастяваш и всякакви подобни са супер простотии. Я се огледай, ако твоите приятели не са пропадали пред очите ти заради "безвредната трева" (както моите) то тогава те разбирам, че не можеш да осъзнаеш какви глупости говориш. Ти от майка си какво очакваш да ти каже? "Давай пуши си харчи ми парите, които ги бера по дърветата от улицата и не си скъсвам задника от работа за да ги изкарам." Ценител на тревата :D Успя да ме разсмееш. Осъзнай се по- добре.

П.П. В днешно време всеки втори се самоубива, както всеки втори пуши трева. Обясни на майка ти как и това е безвредно и как всеки втори го прави и ти няма как да останеш по- назад. Предполагам, че си и ценител на хубавите ножчета за бръснене. Или може би на удобните первази на прозорци с идеален наклон за самоубийци. Ти си знаеш

YouKnowImBetterThanYou
08-29-2009, 13:33
Най-глупавото, което можеш да направиш е да тръгнеш да информираш родителите си за личния си живот и да се опитваш да ги образоваш с лекции, че нещо не било вредно, ами и напротив - дори полезно и си голям ценител (наркоман). Първо защо ще занимаваш майка си и баща си с разни треви и ще се мъчиш да им отваряш очите по темата. Безмислено е, те са на възраст, ни най-малък шанс има да почнат да пафкат изведнъж, че да им пука, а и най-основното в случая е, че от одавна си имат изградено мнение по въпроса. За тях наркотиците са си за наркомани, най-малкото което би станало е да им се вдигне кръвната захар от притеснение. Второ, щом чувстваш необходимост да им споделиш, то значи определено имаш гузна съвест, че криеш нещо такова от тях, следователно усещаш може би до някаква степен, че има някаква вреда.

lenito_sf
08-29-2009, 14:28
бахти толкова са ми жалки ей такива дето не могат да си направят кефа ,ако не се нашмъркат или напушат като прасета :booooomb:
аз пък мога да си направя кефа по всяко време,дори не ми е нужно да съм пила,ама нали се сещаш то си е до човека...пък ти си "големия ценител на марихуаната" абее момче вместо да си губиш времето,като ни обесняваш колко е безвредна тревата,по-добре се стегни малко и си оправи живота!!!!
казвам го за добро

Съгластнааа !!!
Не са ти нужни опиати за да си щастлив :)
Иначе аз на мястото на тебе бих провела един сериозен разговор с майка ми :)

deni15
11-01-2009, 20:37
и марихуаната си е наркотик не може да кажеш че е като цигарите щом са я забранили значи има за какво :)

Nakadah
11-01-2009, 21:24
Е .. време беше де мнгоо пъти дори съм се замислял да и кажа, но никога не съм събирал куража а и не знам какво точно да и кажа тъй като тя е от онези родители, които си мислят, че "от марихуаната се почва", демек след година ще съм на херц ... Проблема е, че е твърде консервативна изобщо не иска да проумее, че тревата не е това, което казват - че от нея пропадаш до дъното и не можеш да постигнеш целите в живота си защото се пристрастяваш и след време ставаш пропаднал наркоман. Моля ви посъветвайте ме как да и обясня, какви доказателства да и покажа, че марихуаната не е толкова вредна, че не само най-пропадналите пушат, как да и обясня, че това вече е нещо нормално и всеки втори пуши и не трябва да се приема като "наркоман"... Споделете как реагираха вашите и какво ви забраниха и вие какво направихте... някак си съм объркан в момента и не мога да мисля а преди дори си правих план какво да кажа и как да и го кажа сега просто си изгубих думите само и обясних най-основните неща за физическа зависимост и че марихуаната няма нищо общо с хероина и другите химии.

пп пуша отдавна и съм наистина голям ценител на марихуаната , но просто винаги съм си мислел, че няма как да разбере чувствам се адски виновен в момента защото тя бачка по цял ден а аз и харча парите за неща, които според нея са за "най-пропадналите", което далеч не е така

поредното жалко българче

elito0o0o0
11-01-2009, 21:58
Ух лелее... иди се прегледай ! :? Много е зле работата.. :(

iiirish
11-02-2009, 07:57
УЖАС! :shock: :shock: :shock: за първи път чувам, че марихуаната трябва да се приеме като нещо нормално :shock: егати представите дето имате за света :shock:
според мен няма защо да й обясняваш на майка ти, че хората като теб не са пропаднали, защото ти сам достатъчно си пропаднал щом смяташ, че наркотиците са нещо нормално :shock:

Hurtmore
11-02-2009, 09:19
Вие пък, от къде изкопахте темата на Ванката... едва ли му пука за мнението на някой от тук :D
Поздрави ;DDD
http://vbox7.com/play:6213b024

Rhype
11-02-2009, 14:48
От тревата се затъпява - лични наблюдения над приятели и познати :)

SK0RP10N
11-04-2009, 16:09
Баща ми например знае, че пафя и няма нищо против.Той също го прави от време на време, препоръчва на вои приятели, когато имат главоболие или са просто хронично изморени да изпушат един масур и ще ги поотпусне.Даже ми е възложил задача да диря кокаин, като си дойде в България, че иска да шмъркаме заедно

deni15
11-04-2009, 18:26
Баща ми например знае, че пафя и няма нищо против.Той също го прави от време на време, препоръчва на вои приятели, когато имат главоболие или са просто хронично изморени да изпушат един масур и ще ги поотпусне.Даже ми е възложил задача да диря кокаин, като си дойде в България, че иска да шмъркаме заедно
Да ти имам бащата :P

pi4man
11-04-2009, 19:05

Първо според мен си късметлия че още живееш във вас и второ като ше се правиш на разбирател на тая тема почети първо, а не говори на другите "чели в уикипедия". За твое сведение от марихуаната ти изгарят мозъчни клетки май бяха около 10 пъти повече от при пушенето на цигари :(

пс: нищо лично :P