PDA

View Full Version : Влюбена в ...к**вар

coolness
08-25-2009, 09:13
Здравейте...Така искам да ви разкажа моята история...просто не спирам да мисля за това и трябва да го споделя.
Всичко почна преди около месец...аз и една приятелка отидохме на вилата ми,където са баба ми и дядо ми.Бяхме ходили и миналото лято.Още миналото лято се запознахме с 1 момче,т.е той дойде да се запознае с нас,но после така и не го видяхме...до това лято.
Вечерта преди дискотеката бяхме седнали в кафето и тогава го видяхме.Той ни покани да седнем при неговата компаня ,говорихме си и т.н после дискотека...На следващия ден пак бяхме заедно,той пиййна леко (аз съм на 16,той почти на 19) аз също...и почна да обяснява как и двете с моята приятелка ни обича,танцуваше и с двете...и после обаче се целуваше с мене и точно 10 минути след като си тръгнахме от дискотеката,той писа смс на моята приятелка,че не знае какво му е направила,но е луд по нея :shock: иии това ме нарани,защото бях хлътнала по него..както и да е ,тръгнахме си и после след 1 седмица пак отидохме.Обадихме му се,че сме тук и той веднага дойде.Интересното обаче стана на следващия ден,когато моята приятелка говори с него и той и казал ,че съм се правила на недостъпна,а тфа наистина беше така,защото не исках пак да постъпи така с мен,защото бях още по-луда по него,но за беда 2 водки ии реших да му покажа кой се прави на "недостъпен" ии почнахме да танцуваме ,след това се натискахме на сепарето,бях просто на семдото небе от щастие,че съм с тоя човек и после каза да отидем на друго място "да си говорим глупости".Аз се съгласих ,просто ...влюбена.Отидохме в 1 къща,говорихме си ,целувахме се,настискахме се,коагто естествено дойде и въпроса за секс...аз го отрязах.Просто знаех,че е неправилно,че на другия ден ще съжалявам,че щях да се чувствам супер "лека"..а много ми се искаше с този човек.И въпреки че знаех ,че съм му сам оза бройката,че само иска да ме вкара в леглото,аз си позволих да се влюбя в него...и сега няколко дена след тази случка той дори не ми се обажда,а аз не мога да спра да мисля за това...
И в край на сметка се оказвам влюбена в човек,накойто не му пука за мен,който съм отрязала,но исках да бъда с него...И другата седмица пак ще отида там,защото не мога да не го видя,искам го безумно много,а не мога да го имам...

vagarious
08-25-2009, 09:17
Абе недей да ходиш пак там специално заради него.Сама си правиш всичко.Заблудена си и се самонараняваш.Спри се и се постарай като отидеш там, да не го срещаш. :-o

blabalbla
08-25-2009, 09:19
водката прави чудеса :)

fire_cat
08-25-2009, 09:24
Той нещо ви разиграва. Твоята приятелка ли харесва или тебе!?! Мисля, че не изпитва интерес към теб и трябва да спреш да му се натискаш. Ако те харесва - той сам ще си дойде при тебе.

Punisherrr
08-25-2009, 09:25
Ами отлюби се тогава.

Както казаха вече : ''Сама си правиш всичко.Заблудена си и се самонараняваш. ''

Толкова сте ми странни като се наклепате до уши в това ,в което не трябва...

coolness
08-25-2009, 09:26
Той нещо ви разиграва. Твоята приятелка ли харесва или тебе!?! Мисля, че не изпитва интерес към теб и трябва да спреш да му се натискаш. Ако те харесва - той сам ще си дойде при тебе.
Аз му се натискам?Той искаше да прави секс с мене :D

Hilary_
08-25-2009, 09:26
Абе защо сами вървите срещу себе си ??? :?

Защо ще ходиш?? За да се нараняваш още повече? Такива хора НЕ СИ ЗАСЛУЖАВАТ!!! :? Ехх винаги търчим по това, което не може да бъде наше или просто не е за нас ... :? Не го търси само ще си причиниш още повече ядове и болка ... :? Остави го ... намери момче, което ще те прави истински щастлива не заради това, че тичаш по него и ти пуска мухата от време на време, а защото те оценява като момиче като човек, с който иска да бъде ... :? успех мацка ...

teenems
08-25-2009, 09:27

точно, а според мен не харесва нито едната ,нито другата . ебава се само :?

marti93
08-25-2009, 09:27
ами щом знаеш че е ку**ар добре не си му позволила да се стига до секс , защото първия път е много важен (особенно за момичето) ,а на този как да му имаш вяра след като се натиска с теб ,пак пише смс на приятелката ти...ако го искаш му обясни че искаш сериозна връзка и много го харесваш ,но не си сигурна в чуствата му!не ти се обажда за да види дали си хлътнала и чака да му се обадиш.е недей ,задръж колкото и да те яде отвътре ,а като се срещнете се прави че онази вечер нищо не е станало ,бъди недостъпна ,така ще разбере че не си от онези лесните

fire_cat
08-25-2009, 09:50
Аз му се натискам?Той искаше да прави секс с мене :D

Еми още едно "доказателство" - той не те цени. Ти си знаеш, че за него си само поредната "бройка", но продължаваш. Все пак ако не желаеш да се отказваш, продължавай, но накрая това няма да свърши без последствия.

scanadal
08-25-2009, 09:51
Ми накарай го да се чувства "курва","употребен".Отиди при него,правете секс,зашемети го с уменията си,и по някое време стани и си тръгни.И на тръгване му кажи нещо като-"Жалко,че си мислех че си добър в леглото.А даааааа,и много ти е малък" :D После се фръцваш и го оставяш да се чувства като препикано мушкато.
Лелееее,ама ти сериозно ли си хлътнала по такъв боклук,който те има за една дупка в която да си го сложи :? Цинично,ама е истина.

08-25-2009, 10:35
scandal браво,на мнение съм,че е супер ограничено все момчетата да ни наричат и да ни карат да се чувстваме като курви. Като те също могат да бъдат използвани :D

И до авторката,мила съветвам те,най искрено...просто недей да се виждаш с него,намери си занимания там където живееш,отпиши го и гледай да го забравиш накрая,защото може да се влюбиш повече и тогава вече...не ти завиждам. Просто се спри на време,от зародиш. Била съм в подобна грешка и ако имаше някой който да ми даде този съвет,нямаше да съм преживяла доста лоши неща. Късмет!

KimBerLy1912
08-25-2009, 10:54
Не е възможно нормален човек да се влюби в друг нормален човек,при положение,че са се виждали 3 пъти :shock:

Искаш това,което не можеш да имаш-лапешки истории.... Сядай си на гъза,или излез се разкарай,и си набий в главата,че тва твойто не е любов,а детски каприз... И до къде само си се докарала заради него,не е истина...

PurpleDream
08-25-2009, 12:26
пф откажи се...

NaNa_SladuRana
08-25-2009, 12:57
и курварите са хора :D
а вие като сте му разбрали номерата защо му звъннахте втория път?!

Dimana99
08-25-2009, 13:53
Ами отлюби се тогава.

Както казаха вече : ''Сама си правиш всичко.Заблудена си и се самонараняваш. ''

Толкова сте ми странни като се наклепате до уши в това ,в което не трябва...

Много правилно...

Mereth
08-25-2009, 18:07
Какво като е кравар човека, няма срамна работа!

:grin:

Magic_Girl
08-25-2009, 19:09
Абе не мисли за него, намери си някой по-свестен и ще видиш как тоя ще ти изхвъкне от главата. :)

tuzaro
08-25-2009, 19:17
първо нема го обиждаш, момчето е оборотно кво да прави.
второ, нито ше си първата нито последната дето така се е влюбила
и така, важното е цицитe да са големи.

mitternacht
08-25-2009, 19:27
Твой проблем.

И как така става че се целувате веднага щом се запознаете (май такава беше историята) ииибааааа*и днешната младеж!

peteto_love
08-25-2009, 19:37
Мале,малее той е искал да се възползва от теб и имаш късмет ,че ти се е разминало ти искаш да идеш да го видиш...Защо? Да се възползва наистина? Я го забрави и се радвай,че не си сгрешила с него..Той само се е ебавал с вас двете и най-вече с теб... Не се занимавайс такива,хвани си един свестен...

Assshley
08-26-2009, 11:30
Оставяй го тоя . Откажи се от него сега,защото нагазиш ли още повече в лайната после трудно ще се измъкнеш .. демек ще ти е доста трудно да го оставиш и ще се самонараняваш още повече.От опит ти го казвам ;)

totik
08-26-2009, 12:16
Нищо ново под слънцето.Сори нo нe мога да те посъветвам .

slun4ice_90
08-26-2009, 12:26
първо нема го обиждаш, момчето е оборотно кво да прави.
второ, нито ше си първата нито последната дето така се е влюбила
и така, важното е цицитe да са големи. Няма друг,като теб... :shock: :lol: