View Full Version : Пфуууу 4е съм тъм
kaisha30
08-25-2009, 09:15
Здравйте, има едно моми4е, което наистина харесвам и съм по4ти сигурен , 4е и тя мен ме харесва.Оба4е има един проблем има си гадже.Знае , 4е я харесвам,но порсто винаги ми казва да из4акам да скъсат с нейното мом4е.Просто полъдявам
П.П- моми4ето е с една година по-голямо от мен :( :(
blabalbla
08-25-2009, 09:17
Без повече такива изказвания!
Punisherrr
Punisherrr
08-25-2009, 09:20
1. Тя има гадже.
2. Тая те разиграва.
3. Очевидно знае да мисли само за нейния задник = как да и е добре на нея,независимо от другите.
4. Наистина ли харесваш такъв човек?
5.(продължение на 4.) Искаш да бъдеш с такъв човек?
6.(в случай,че не си достигнал до извода).. Ако бъдеш с такъв човек дали няма и зад твой гръб да каже на някой '' харесвам те,изчакай да скъсам с него)
Е,? ... толкова ли е трудно :-o
Пфуууу 4е съм тъм
Момко, я не ме копирай! За момичето- държи те на каишка и й играеш по свирката, моли се да не си й и резерва.
Не й се връзвай ... ползва те само за резерва ... :? :?
vagarious
08-25-2009, 09:34
1. Тя има гадже.
2. Тая те разиграва.
3. Очевидно знае да мисли само за нейния задник = как да и е добре на нея,независимо от другите.
4. Наистина ли харесваш такъв човек?
5.(продължение на 4.) Искаш да бъдеш с такъв човек?
6.(в случай,че не си достигнал до извода).. Ако бъдеш с такъв човек дали няма и зад твой гръб да каже на някой '' харесвам те,изчакай да скъсам с него)
Е,? ... толкова ли е трудно :-o
Напълно съм съгласна!!Не мисля, че искаш да си с такова момиче, колкото и да я харесваш. :?
ShtrudeL
08-25-2009, 10:59
Съгласна съм със заглавието на темата,каквото и да означава "тъм"
Ами убий си чувствата към това момиче и си намери друго (на теория лесно ,но на практика)
ShtrudeL
08-25-2009, 11:15
Ами убий си чувствата към това момиче и си намери друго (на теория лесно ,но на практика)
Правилно!
На гилотината ще е най-добре!
PurpleDream
08-25-2009, 11:37
най - вероятно...
aloveyou
08-25-2009, 11:58
Да`м и аз мисля така
Punisherrr го каза най-добре! Имай предвид, че ако един ден стане нещо между вас то тя ще ти разкаже играта. Ще те разиграва и ще те зареже за следващия на който му е казала да бъде на стенд бай докато скъса с теб. Винаги гледай от двете страни - каквото е направила с един, ще го направи и с теб!
За да провериш дали си само резерва или наистина има силни чувства към теб постави нещата в прав текст - или да къса с приятеля си до седмица (примерно), или да забрави за теб...
И между другото е тъпо да ги разделяш...
Здравйте, има едно моми4е, което наистина харесвам и съм по4ти сигурен , 4е и тя мен ме харесва.Оба4е има един проблем има си гадже.Знае , 4е я харесвам,но порсто винаги ми казва да из4акам да скъсат с нейното мом4е.Просто полъдявам
П.П- моми4ето е с една година по-голямо от мен :( :(
Първото ми гажде беше същото след 8 дена и теглих една майна 8-) 8-)
щот бях за ре 8-) 8-)
Щом си има гадже каквото и да направиш ще е безсмислено :)
kaisha30
08-25-2009, 16:45
Благодаря много.Извинете за заглавието :D триябваше да е ''тъп'' ама оплесках малко.А и x9xgxn хи4 не съм копирал не искам да се караме , но се заклевам , 4е не съм гледал от теб.Бълагодаря за разбирането
Правилно!
На гилотината ще е най-добре!
А ти ще изглеждаш доста добре под нея.
falshiwata
08-25-2009, 19:00
Така е.. :shock: :?