View Full Version : GoLqM PrBlEm
CiLuFkAa
08-25-2009, 12:30
има едно момиче което обичам итя ме хвана в изневяра. Прости ми но се скарах с най-добрия ми фр и брат и иска да ме бие.... какво да правя???
Редактирах мнението ти,за да не е на латиница.
Прочети правилата и спазвай правилата на форума : http://www.teenproblem.net/f/pravila.html
Ако нямаш кирилица, следващия път използвай това : http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php
Punisherrr
Още един опит и ще получи директен бан. Така ми се струва :)
vagarious
08-25-2009, 12:35
Нали ти е простила - кво толкова!?
С приятелят ти ще се сдобрите, усещам го :-D
А като искат да те бият - бий ги и ти..
:x :x :x :x
има едно момиче което обичам итя ме хвана в изневяра. Прости ми но се скарах с най-добрия ми фр и брат и иска да ме бие.... какво да правя???
първо .. не можеш да обичаш "изневерявайки" ... :? :? :razz:
второ ... с най - добрия ти приятел (ако е такъв) ше се упраите ... :-o
трето ... за брат й .. защо не говориш с него ?? :?
Dizziness
08-25-2009, 20:30
Мухахаха, кретен. :D Кухо лапе си ти. Слушай сега кака си! 8) Най-добрият ти пр е идиот... надали ще се оправите, той те мрази. :shock: Мацката е куха лейка, щом е казала на брат си, уаааааааа, мамини момченца. И накрая... легни да си поспиш, дребо, а утре ще се събудиш... :-) много по-тъп от днес! :-o
първо .. не можеш да обичаш "изневерявайки" ... :? :? :razz:
второ ... с най - добрия ти приятел (ако е такъв) ше се упраите ... :-o
трето ... за брат й .. защо не говориш с него ?? :?
само с третото не съм съгласен... с времето ще му мине - не се притеснявай ;)
redpicasso
08-26-2009, 01:27
Изневяра...кво, хвана те да се гушкаш с друга ли? Пич ти не знаеш за кво ти служи патката бе...
Escarina
08-26-2009, 01:28
По един кавал на брата и "най-добрия" ти приятел. Ти си кух.
Мухахаха, кретен. :D Кухо лапе си ти. Слушай сега кака си! 8) Най-добрият ти пр е идиот... надали ще се оправите, той те мрази. :shock: Мацката е куха лейка, щом е казала на брат си, уаааааааа, мамини момченца. И накрая... легни да си поспиш, дребо, а утре ще се събудиш... :-) много по-тъп от днес! :-o
Ти изобщо к'во дириш в този форум? Един нормален (или дори средно тъп) отговор не видях от тебе. Всичките са пълен шит. За к'во си тука? Да сдухваш лапетата още повече? На колко години си? Не мога да те сложа в нито една възрастова категория. Искаш да си куул ли? Нека ти кажа нещо откровено - дразниш.
kindergarden
08-26-2009, 09:39
тоя брат и да маане да те пребие и да ти каже довиждане :D
buntar90
08-26-2009, 10:47
ако я обичаше нямаше да изневериш поне според мен
скарал си се с приятел-на кой не му се е случвало да ти имам проблема
брат и иска да те бие- ми ако имах сестра и някой и беше разбил сърцето така щях да му откъсна главата ( това , че ти е простила не означава че не я боли)
с 2 думи -сам си си виновен и се вкарвяш в някви филми
CiLuFkAa
08-26-2009, 13:32
oh mn mi e gadn0 :(
oh mn mi e gadn0 :(
Ти от добро не разбираш..... Прочети 1вия си пост какво ти е написал модератора...
ShtrudeL
08-26-2009, 13:34
Самоубий се.
YouCantStopMe
08-26-2009, 13:34
Ем..честито. :)
Май само аз у тоя форум чета новините.
Кой друг освен ония тийн бездарници, дето правят онова сериалче ще измисли подобно нещо.
Очевидно е че работата е фейк. Момче с ник Цилуфка.
О боже.
О боже.
това, че ти не харесваш никове от този род не значи, че половината тийнове не ги харесват ... :? :? Виж какво става в импулс и всички подобни ... :? И както обичам да казвам ... жалко, но факт! :-o :?
^^ И аз чета новините - не си единствен,спокойно ;)
А филмчето не беше толкова зле ама айде ...
По темата:Да не мислите да се възползвате от някой от съветите тук във втората част на филма,а-а-а?! 8-)
О боже.
това, че ти не харесваш никове от този род не значи, че половината тийнове не ги харесват ... :? :? Виж какво става в импулс и всички подобни ... :? И както обичам да казвам ... жалко, но факт! :-o :?
Прочети вчерашните новини и ще видиш че съм прав.
О боже.
Прочети вчерашните новини и ще видиш че съм прав.
http://www.teenproblem.net/news/s/14724.html
http://www.forumammo.com/cpg/albums/userpics/10062/roflcopter.gif
MakeMeLaugh
08-26-2009, 14:23
^ Щруделе,
А ве ти няма ли да спреш с излишните си коментари?!
Priceless
08-26-2009, 14:24
^ Щруделе,
А ве ти няма ли да спреш с излишните си коментари?!
И аз това се питам всеки ден, но уви .... :? 8-)
Понеси си последствията.
Всъщност, я по-добре се метни отнякъде, ще услужиш на целия свят.
w0sh ии за тия "дето са информирани" ... "простете", че не следя всичко случващо се ... ще отида да се самоубия някъде!!! :?
П.С. мм нее излъгах няма да се самоубивам ... :razz: :razz:
CiLuFkAa
08-26-2009, 14:45
Mili4uk aide utre da se vidim v na6eto kafence...6te pogovorim,sujalqvam ne znaeh 4e me obi4a6 tolkova no ti mi izneveri...
(Ps: ot tvoqta registraciq sum,pomnq ti o6te parolata) .. :*:*
Mili4uk aide utre da se vidim v na6eto kafence...6te pogovorim,sujalqvam ne znaeh 4e me obi4a6 tolkova no ti mi izneveri...
Ако те цитирам ще ме дават ли по този неземен интернет сериал?
Ае,навит съм 8)
Абе вие за кирлица чували ли сте ??? :-x
П.С. Миличка айде да си се разбирате за кафенцето ама не тука ... :?
П.С.2 Вкарахме се много злобно у филмите ... :razz: :razz:
http://i223.photobucket.com/albums/dd275/New_CraZy_Ivan/Weisheiten/LegendaryFail.jpg
Yeah винаги съм искал да бъда филмова звезда :D Как ми е аватара...ами подписа :D
Ще има ли пищящи фенки?
А в АйЕмДибИ ще ме има ли?
CiLuFkAa
08-26-2009, 14:51
Mili4uk,haide da se vidim sled 2 4asa v na6to kafence... 6te pogovorim i 6te se razberem... :* 4akm te sled 2 4asa v kafeto :*
Стига спами бе засенчваш ми постовете и няма да влязат в кадър :D
Кое е вашето кафене?
+++
айде и ние ше дойдем ... :razz: :razz: :razz:
Кое е вашето кафене?
+++
айде и ние ше дойдем ... :razz: :razz: :razz:
Да,да! Мога да бъда част от декора ако искате! Правя също и палачинки!Освен това и комисионната ми е малка така че се възползвайте! :D
valdesbg
08-26-2009, 15:00
Хубу де, що продължавате да държите темата на 1 страница?
Разбра се че е ебавка.
Хубу де, що продължавате да държите темата на 1 страница?
Разбра се че е ебавка.
Владо айде с нас в кафето :D
Щото искаме да ни дават по телевизора.
Nellynka
08-26-2009, 15:51
аз мога да правя мусака , може ли да учваствам :-o :D :D
Със сигурност може да ми сготвиш една.
Nellynka
08-26-2009, 16:05
Със сигурност може да ми сготвиш една.
Проблем - никакъв.Мисля да ги подкупвам - ако участвам по една мусака на човек от екипа ха-ха :D :-D
Починете си де.... :D
Да, някои от вас влязоха в кадър с постовете си. Надявам се, че авторите нямат против... Хайде живот и здраве на 11ти Септември ще гледате целия филм. И засега не го гласете за сериал. Това изказване по медиите не е много точно. Ще видим как ще продължи занапред. :)
Мале,колко се смях на коментарите Ви.Много сте готини,да знаете ! :-) Мартина(РОЗИ)
ако я обичаше нямаше да изневериш поне според мен
скарал си се с приятел-на кой не му се е случвало да ти имам проблема
брат и иска да те бие- ми ако имах сестра и някой и беше разбил сърцето така щях да му откъсна главата ( това , че ти е простила не означава че не я боли)
с 2 думи -сам си си виновен и се вкарвяш в някви филми
+1
извинии се на момичето , а за приятеля ти ако ти е истински приятел ще се сдобрите,а за брат и на гаджето ти е сигурно ще те посрита
thelideto
08-27-2009, 15:58
Обичаш я ама изневяра аа :?
DevilWish
08-27-2009, 16:02
Е те на трейлъра на филма вече се видяха в техното кафе, ама сервитьорката ги оправи :D
Тази тема, когато Мартина я вижда, тя изобщо си помисля, че могат да се сдобрят. Сервитьорката в кафето е вече в последствие, защото тя не е убедена... Ама повече не разказвам :-)