View Full Version : ... не искам да разваля приятелството ни!!! :(
yoanamp3
08-25-2009, 14:26
Имам проблем. От много време харесвах едно момче, то беше най-добрия ми приятел и с него се познаваме от деца. Тази година бях в нов клас и разказах за него на мн хора на които се бях доверила да не издават това, че си падам по него, защото не исках да развалим приятелството си. Но наскоро спрях да го харесвам, защото го чувсвах повече като добър приятел.Тази година той ще е в моето даскало и много се страхувам, че някой от класа ми да не ме издаде и така той да ме намрази.
Моля посъветвайте ме нещо защото направо не знам какво да правя!!!! :cry: :cry: :-k
Ами нищо не можеш да направиш. Стоиш и чакаш да видиш какво ще стане.
yoanamp3
08-25-2009, 14:35
по принцип той ми се доверява. Наскоро една му казала нещо подобно , но той ми повярва че това е лъжа, защото сам знаеше, че тя е мн тъпа!
Да, ама като сме в едно училище, какво ли ще е...
vagarious
08-25-2009, 14:38
Ее спокойно бе.Ако се случи нещо от това, за което се страхуваш ще отричаш до последно и ще го обръщаш на шега и само на него да му обясниш как стоят/са стоели нещата.По-важно е той да знае истината и както казах-да заблудиш останалите. Ох, че много некадърно го обесних.Дано си ме разбрала. :)
Priceless
08-25-2009, 15:15
Абе имам опит в това :D По-добре му кажи ТИ, че в началото си го харесвала ... мисля, че ще е по-добре да го чуе от теб, а не от еди-кой-си .. Пък и ще ти олекне и няма да мислиш постоянно дали някой нещо ще му каже :-o
Спокойно , вие сте приятели ,а и да разбере къде е проблема ,нали си го харесвала преди . Офф я не се сдухвай за глупости :D
Той ще те НАМРА3И само ако е тъпчо като теб.
Нали вече не го харесваш? Казвай му, че преди си го харесвала, но е кофти че си го излъгала..и другия път да знаеш, че не всичко трябва да се разглася пред всички..но най-добре му кажи ако ти е приятел, би ти простил :) и успех !
Абе имам опит в това :D По-добре му кажи ТИ, че в началото си го харесвала ... мисля, че ще е по-добре да го чуе от теб, а не от еди-кой-си .. Пък и ще ти олекне и няма да мислиш постоянно дали някой нещо ще му каже :-o
+++ 8)
PurpleDream
08-25-2009, 20:50
не си сигурна, че някой ще му каже, а дори да му кажат какво толкова- казваш му, че е било моментно увлечение, щом ти добър приятел би трябвало да те разбере, няма да те намрази спокойно
YouCantStopMe
08-25-2009, 20:52
И защо да те намрази?Хах.Просто му кажи,че е било моментно и сега вече не го харесваш и искаш да си останете приятели.Успокой топката! 8-)
Escarina
08-26-2009, 01:23
Ти тъпа ли си? О.о
redpicasso
08-26-2009, 01:24
О, милата...с приятелството ви е свършено.
Не бе, ебавам се. Смисъл, ако си готина той винаги ще иска да те чука, не се притеснявай, от тази гледна точка няма да си развалите приятелството...ама ако си смеска между крокодил и морско свинче, ако разбере момчето нищо чудно те остави за известно време. Уж за да го забравиш ;)
dimitar_ak
08-26-2009, 05:30
Бъди спокойна. Ако разбере най-много да му сбъднеш мечтите. Нали знаеш за едни мъж какво е "най-добра приятелка"? Момиче, което намира за много готино, но не смее да й каже, че иска да я чука.
mechtaq_za_teb
08-26-2009, 06:59
Бъди спокойна. Ако разбере най-много да му сбъднеш мечтите. Нали знаеш за едни мъж какво е "най-добра приятелка"? Момиче, което намира за много готино, но не смее да й каже, че иска да я чука.+1 8-)
Бъди спокойна. Ако разбере най-много да му сбъднеш мечтите. Нали знаеш за едни мъж какво е "най-добра приятелка"? Момиче, което намира за много готино, но не смее да й каже, че иска да я чука.
Не всички са като теб. Не налагай мнението си.
dimitar_ak
08-26-2009, 09:38
Права си, че не са като мен. Аз "най-добри приятелки" нямам. Предпочитам една жена ако е готина да спя с нея, а не да точа лиги.
И за да разбереш, какво е приятелство между момче и момиче опитай това:
Избери си някой от приятелите си. След това си задай следния въпрос: Ако двамата сте сами в неговия апартамент някоя вечер, и ти се извиниш за да отидеш до тоалетната и се върнеш гола и го попиташ дали би искал да правите секс какво би направил той:
1. Ще ти каже, че не иска да рискува красивото приятелство, което сте изградили, с такъв мръсен плътски акт.
2. Ще приеме.
Помни, че това действа само ако си наистина искрена. Номер 1 разбира се е нещо, което мъжете чуват постоянно. Номер 2 е това, което вероятно ще се случи.
Права си, че не са като мен. Аз "най-добри приятелки" нямам. Предпочитам една жена ако е готина да спя с нея, а не да точа лиги.
И за да разбереш, какво е приятелство между момче и момиче опитай това:
Избери си някой от приятелите си. След това си задай следния въпрос: Ако двамата сте сами в неговия апартамент някоя вечер, и ти се извиниш за да отидеш до тоалетната и се върнеш гола и го попиташ дали би искал да правите секс какво би направил той:
1. Ще ти каже, че не иска да рискува красивото приятелство, което сте изградили, с такъв мръсен плътски акт.
2. Ще приеме.
Помни, че това действа само ако си наистина искрена. Номер 1 разбира се е нещо, което мъжете чуват постоянно. Номер 2 е това, което вероятно ще се случи.
Ако ти нямаш най-добри приятелки, аз имам приятели.
Не слагай хората под един знаменател. Не аз съм виновна, че на тебе ти бушуват хормоните и виждаш във всяка жена единствено...секс.
dimitar_ak
08-27-2009, 05:09
Пробвай с някой "приятел" това, което ти написах. Само после сподели резултата.
valdesbg
08-27-2009, 05:14
Митето е прав, Химера, защо се учудваш не знам. Всяко нормално момче мисли за секс с момичетата около него(освен гаджето, ако има такова). Просто не си го признава. А ако един мъж не милси за секс..значи нещо не му е наред.
Митето е прав, Химера, защо се учудваш не знам. Всяко нормално момче мисли за секс с момичетата около него(освен гаджето, ако има такова). Просто не си го признава. А ако един мъж не милси за секс..значи нещо не му е наред.
Чакай...Чакай малко. Аз не съм казала, че мъжа не трябва да мисли за секс и тем подобни. Казах, че съществува приятелство между момче и момиче. Не само аз си имам най-добър приятел, но и две от най-добрите ми приятелки също (като изобщо не са имали някакви интимни(напр. секс) изживявания...нито преди, нито след като са станали приятели. Вярвам на себе си и никой друг не може да ме убеди в противното. По простата причина, че съм го изживяла и все още го изживявам. Може би съм част от малкото изключения "приятелство между момче и момиче".
valdesbg
08-27-2009, 08:32
Хубу де, ама ти откъде си сигурна че приятеля ти не иска да прави секс с теб примерно. Щото истинско приятелство между момче и момиче може да има САМО след радялата им.
Познай защо :)
Priceless
08-27-2009, 08:38
Е Владко, примерно ако .. момчето и момичето не се привличат сексуално по абсолютно никакъв начин? :?