View Full Version : Какво да направя?
Здравейте, преди няколко седмици срещнах, една девойка, която има характер, подобен на моя и е момиче което винаги сам искал да имам.И тя ми даде скайпа си, и си пишем, че аз съм сремежлив, ама тя е по-срамежлива.И онзи ден и написах, че ми харесва и че държа на нея.Не бързам да и казвам, че съм влюбен в нея, щото не искам о този път да се развалят нещата, как да постъпя по нататък(мисля да и предложа да се видим някой ден)?
Как тъй ще се виждате?
По-добре цял живот по скайпа. По-практично и по-евтино.
И уебкамери и всичко си имате.
Priceless
08-25-2009, 18:38
Aма чакай сега .. Вие ИЗОБЩО виждали ли сте се на живо? :-o
Aма чакай сега .. Вие ИЗОБЩО виждали ли сте се на живо? :-o
Да
falshiwata
08-25-2009, 18:55
Покани я на кафе.. После и кажи че си прекарал чодесно и искаш пак да излезете.. :grin:
LittlePrincess
08-25-2009, 19:01
само аз ли мисля, че на кафе е тъпо ... както и да е излез с нея, а и щом сте се виждали..
как не се научихте да пишете "съм", толкова е трудно...
иначе направи мусака и я викни у вас да я нахраниш, след тва може и да я уплодиш
sladkata_bebz
08-25-2009, 19:16
Излезте някъде,дали ще е в парк или на кафе,няма значение.Ако ти хареса и кажи след срещата,че ти е било приятно и и предложи да се видите пак. ;)
vagarious
08-25-2009, 19:56
Излезте някъде,дали ще е в парк или на кафе,няма значение.Ако ти хареса и кажи след срещата,че ти е било приятно и и предложи да се видите пак. ;)
Мда..но не предприемай драстични мерки..смисъл да й го натресеш изведнъж "Мии влюбен съм в тебе" , че така мноого бързо ще изгориш, освен ако и тя не е ИнЛов в тебе.И така.Айде успех! :)
Намажи си филия с пастет и си направи мляко с какаЛо - следобедна закуска ...
иначе направи мусака и я викни у вас да я нахраниш, след тва може и да я уплодиш
Ако ислаш тебе ще оплодя
Ако ислаш тебе ще оплодяако се научиш да пишеш може да ти дам да го лигавиш, ама нема такива изгледи.
Dizziness
08-25-2009, 20:06
Лоууу, лоуууу... мъжки, много бързаш. Слушай сега мой, прави се малко на недостъпен, ние жените обичаме такива, стягай се :) бъде по-загадъчен и тя сама ще има интерес към теб, хубаво си направил, че не си й казал за любовта си, щеше да избиеш рибата :D
vasillenka
08-25-2009, 20:12
според мен я покани да излезнете някаде след което кажи че ти е харесало (естествено ако е вярно) и я попитай дали и на нея и е харесало и ако да я покани ма втора среща :) успех :wink:
хубаво си направил, че не си й казал за любовта си, щеше да избиеш рибата :D
"Каква любов, бе - просто секс" :D
Sladurchoo
08-25-2009, 20:20
аа недей бърза .. има време ..
прави се на недостъпен, за да и събудиш интереса :-D
така ще се държи още по-яко с теб ..
по нататъка вече може да и кажеш ама пак повтарям да не бързаш ..
успех :) :)
Grassh0pper
08-25-2009, 21:31
ако найстина е толкова срамежлива едва ли на кафе ще иска , но даже и да РЕШИШ да е попиташ , само не използвай някой банален израз ! Имаше някаква тема в този раздел за баналните изрази за канене на среща :wink:
thespark
08-25-2009, 21:32
викни я на кафенце :P
simba007
08-26-2009, 08:04
Тя кво мисли за теб?Има ли и тя някав интерес към теб?Ако питаш мен деиствай от крито и смело
Само не й казвай, че си влюбен в нея по скайп или че я обичаш като се видите за втори път (ако се видите).