View Full Version : ухото ми ;x
TheGirlNextDoor
08-25-2009, 20:56
значии..преи няколко дни си пробих ухото(меката част) и сега е много подуто..не знам кво да му правя да го мажа ли с нещо.. ;X
Ще съм много благодарна ако някои ми помогне :(
маййй беше с гентамицин... вече съм забравила.. и на мен ми беше супер подуто, защото съм алергична (тенекета... медицинските обици даже) мазах го всеки ден, след един месец си смених обицата и всичко се оправи :D
ми предполагам щом имаш дупка имаш и обица в нея та може или защото дупката е прясна или защото проявяваш алергия към метала от които е направена обицата и аз имах същия проблем , ама аз сама си пробих дупката ,направо с обицата, след известно време мина ако не мине махни обиците и си сложи от друг метал
надявам се да съм помогнала :)
EarthShaker
08-25-2009, 21:01
Baneocin по 1 път на ден мажеш
falshiwata
08-25-2009, 21:01
Ми нормално да ти се надуе.. ;) Някой казват да се пръска с дезодорант, но аз не мисля че е правилно.. :(
оф боже... ест,че се маже.... промивки със леко спиртче+антибиотиче... 5 от общо 7 дупки съм си пробивала сама...никога не съм имала проблеми
TheGirlNextDoor
08-25-2009, 21:18
и аз мислих да не е от обицата ..смених медицинската със сребърна..сега съм със златна халка.Мислих си другите две обици като са по-къси затова да ми се подува още повече.Иначе я промивам със спирт : ))
^^тази си я пробих почти сама..иначе с останалите не съм имала проблем : ((
mysterious93
08-26-2009, 08:12
и аз мислих да не е от обицата ..смених медицинската със сребърна..сега съм със златна халка.Мислих си другите две обици като са по-къси затова да ми се подува още повече.Иначе я промивам със спирт : ))
^^тази си я пробих почти сама..иначе с останалите не съм имала проблем : ((
сменила си ги?? то не трябваше ли да се стои с медицинската поне 1 месец? или тва беше за вторите дупки? :D
slynchoo
08-26-2009, 08:57
аз преди бях така и някой ми беше казал сутрин като се събудя преди да закусвам да го мажа с гладна плюнка (не се шегувам)
:D
аз преди бях така и някой ми беше казал сутрин като се събудя преди да закусвам да го мажа с гладна плюнка (не се шегувам)
:shock: а ако е нахранена плюнката :-o :lol:
Ако е нахранена няма да стане... 8-)
mysterious93
08-26-2009, 10:00
Ще повикаш някой дет не е закусвал още :D
Ще повикаш някой дет не е закусвал още :D
:razz:
да бе и аз го знам т'ва-като станеш преди да си измиеш зъбите а у и да си наплюнчиш пръста и да мажеш ухото :-D
Аз имам въпрос-дупката на хрущяла(горе) тези дни ме наболява доста;тъй като приятеля ми има многоо обици и казва,че и неговите го болят,възможно ли е да е нещо от сезона,знам ли ? :-o
да бе и аз го знам т'ва-като станеш преди да си измиеш зъбите а у и да си наплюнчиш пръста и да мажеш ухото :-D
значи трябва плюнката, с която се мажеш да е гладна и .... мръсна :shock: .... аз се мазах само с антибиотик.... никакви плюнки... :D
аз не съм имала проблеми досега и не съм се мазала с нищо :P таа никой ли не знае защо изведнъж почна да ме боли дупката :o
slynchoo
08-26-2009, 10:20
абе момиче просто казвам на мене какво ми помогна,ти като искаш се хили тука..доста мои познати са го пробвали и мн им помага.Това,че ти не си чувала за подобно нещо си е лично твой проблем. ;)
sunshine1
08-26-2009, 14:20
аз не съм имала проблеми досега и не съм се мазала с нищо :P таа никой ли не знае защо изведнъж почна да ме боли дупката :o
ако си ходила на басейн там разтварят във водата някакви глупости и раздразнява място което още не е зараснало поне така ми казаха в студиото където се пробивам всеки път когато си наумя някакъв пиърсинг :)
TheGirlNextDoor
08-26-2009, 18:13
и аз имам на хрущяла и с нея нямам дертове
Иначе не съм ходила на плаж..с медицинска не стоях,защото е много къса и ме боли ухото с нея.Пък и мен в момента не ме боли(освен ако не го натискам) само е подуто ;X
мерси на всички : )) :-)