View Full Version : Никога не умирам-сънища
ZaGadKkAa
08-26-2009, 07:14
Здравейте!Случвало ли ви се е да сънувате как скачате от висока сграда,мост,пирадамиа,изоб� �о нещо много високо..попринцип,като се скочи от тези неща човек умира!За пореден път скочих от строеж и в мемнта в ,който трябва да падна аз полетях..на вас случвало ли ви се е ..?
П.п-извинявам се,ако темаат не е за тук
Не, никога не съм сънувала такива неща.
mArMaLaDkA
08-26-2009, 07:28
А аз си мислих, че сънувам измишльотини. :D
Недей се филмира толкова, това е просто един сън.
Ако толкова ти е "спешно" да разбереш смисъла, търси в съновник.
ZaGadKkAa
08-26-2009, 07:51
аз не търся значението,не ми и трябва .. в темат5а си пише какво питах :P
GreenMimss
08-26-2009, 10:00
Аз вчера сънувах, че света свършва :lol: беше мн екстремно 8) 8)
mArMaLaDkA
08-26-2009, 10:29
^ Аз снощи и такъв филм гледах.
Искам си 2-та часа обратно. :(
Jumbie483
08-26-2009, 11:09
Аз сънувам, че падам от дивани, в дупки, спъвам се и залитам и всякакви такива :-o
Аз не съм сънувала, че съм скачала, но съм сънувала как някакъв луд психар ме прострелва право в тиквата. Не е много приятно! Иначе след като ме затреляха сънят си продължи. Не знам може да съм се съживила или нещо от рода не помня... 8-) 8-) 8-)
stealthyGirl
08-26-2009, 11:31
Помня, че снощи много силно се изплаших, че ще падна, ама не помня от какво. Определено не от нещо много високо. Но едва ли ще умреш, ако сънуваш, че умираш, а със сигурност няма да се случи и ако сънуваш повече от 8 секунди или колкото и да е!
Blackfish
08-26-2009, 11:46
Ами сънувала съм, че ме ухапва отровна змия, че се спъвам и падам, но да скачам от стради не :-o
Assshley
08-26-2009, 11:53
Сънувала съм,че буквално си излизам през терасата . :lol: Ама не умирам де..
PurpleDream
08-26-2009, 11:57
и аз сънувам да летя или да падам, сънувам и такива в които някой ме преследва да ме убие или някви подобни кошмари ама и аз не умирам :D
Не помня да съм сънувала да летя.Иначе много пъти съм сънувала,че съм на прага на смъртта едва ли не,едвам дишам и т.н. и накрая с 300 зора се спасявам.Няколко пъти май сънувах и как умирам... 8-)
sexa_na_kompleksa
08-26-2009, 15:46
По едно време много често сънувах, че се съпвам по едни стълби. xD И преди да падна се събуждам. xD
YourPoison
08-26-2009, 16:05
не съм сънувала такива неща или поне не помня .. ама това са само сънища рядко се сбъдват и такива неща
svetlidim
08-26-2009, 17:46
Аз също сънувам такива неща. Падане от сгради -> летене, или някой ме гони -> винаги му избягвам, или ако някой иска да ме убие -> винаги намирам начин да се спася. Дори съм убивала на сън, за да изляза жива. Никога не съм умирала и мисля че ако се случи може и да ми остави траен белег, защото просто не съм свикнала да губя (звучи ужасно клиширано!!). Имало е дори моменти когато бягам без сила и пак им избягвам. Просто съзнанието ми някак е програмирано, да ме спасява, защото аз м/у др много истински изживявам всичко, ако ме спипат не ми се мисли...
П.С. : Съновниците са глупост. Всеки сън трябва да се опитваш да го разгадаеш спрямо себе си и това какво ти се случва.
Имала съм и "ясновидски" сънища, смисъл разкриват ми неща от предстоящия ден, но го разбирам чак когато се случат.........
Веднъж сънувах, че скачам от сгради и се бия с някви нинджи..:D ама тиова е сън, не вярвам в тея съновници.
thelideto
08-27-2009, 14:47
Да
мии винаги е един и същи сън -падам от стълби,падам от скала и някой ме хваща... :-o
LittleFashionista
08-27-2009, 18:01
аз един път сънувах, че се женя за плюшен заек :D
Иначе и аз съм сънувала такива неща.Просто сън...
о0о аз съм санувала такива простотии.Ама моите са с по друго естество :razz: Така де сънувам,че някои ме преследва или бягам от нещо и трябва да скоча и си скачам 8) Също така и няко път се едно прескачам нещо на сън усещам се ае хлопа ми нещо 8)
Абе сънувах че скачам от неква планина или склон, и падах мн дулго и 1 секунда преди да падна се сабудих и ми беше некво яко. Друг път сънувъх как се сабъждам и всичко гори, излизам и гледам сичко разрошено и гори и гледам некви роботи и некви воиници, малии само 1 път съм го санувал мн як сън.
Converse333
08-27-2009, 21:57
Аз постоянно сънувам,че някакви лоши хора ме следят или на мен ми е наредено да ги следя.И постоянно се вкарвам в някакви филми.Последния път бях на един стадион и лошите бяха сложили някакви машинки,от които излиза огън по целия стадион и също снайперисти ме стреляха.Но аз не умрях. 8) 8-)
Гледам много "24" ии то си казва думата... 8-)
ArrowsOfDeath
08-27-2009, 22:59
В сън не може да се умре.
Почти всяка вечер сънувам такива сънища :? .Или пък някви дето върва по раба на няква пропаст и ми остава малко до като я минна и се затичвам обаче колкото и да тичам си стоя на едно място :-D обикновенно след такива сънища се кефя,че съм се събудил :-|
your_secret
08-29-2009, 11:33
А аз от няколко дена сънувам, че където и да отида има картинг писти 8-) А веднъж сънувах, че си карам карта по вода :shock: 8-)
Аз като сънувам, че падам по принцип се стряскам и се събуждам.
TeenSpirit
08-29-2009, 12:20
Казвали са ми, че ако сънуваш, че падаш и докоснеш земята ще умреш в съня си... а ако само сънуваш, че падаш, но не докосваш земята нищо няма да стане....
Таа... това са измишльотини ... поне 2 пъти съм сънувала, че падам и се удрям в земята...
Здравейте!Случвало ли ви се е да сънувате как скачате от висока сграда,мост,пирадамиа,изоб� �о нещо много високо..попринцип,като се скочи от тези неща човек умира!За пореден път скочих от строеж и в мемнта в ,който трябва да падна аз полетях..на вас случвало ли ви се е ..?
П.п-извинявам се,ако темаат не е за тук
и кво значение има дали си полетяла или не?