Влез

View Full Version : Как да предразположа девствената си приятелка?

sgdimov
08-26-2009, 08:09
Здравейте, приятелката ми е девствена, а аз досега несъм имал вземане даване с девствено момиче. Ходим вече 5 месеца и вчера поговорихме доста сериозно с нея на тема секс и тя смята, че вече е наистина готова да го направи. Та мисълта ми е как да процедирам, че да не я нараня (поне не повече от необходимото), защото наистина я обичам и считам за голяма отговорност това, че се е решила аз да съм и първият :)

Заглавията на темите трябва да са описателни.
Редактирано от Punisherrr

Midi4ka
08-26-2009, 08:12
Здравей :) Може ли да те попитам на колко години сте само? Иначе от теб се изисква да я предразположиш,да си внимателен и нежен и естествено С ПРЕЗЕРВАТИВ! Айде Успех от мен! ;)

GabisiTa
08-26-2009, 08:13
Бъди много нежен и внимателен, не бързай. Дълга любовна игра, за да я предразположиш достатъчно. Мисля, че това е най-важното. Разбира се, не забравяйте и за презервативите. Успех! Дано да мине добре :)

elit092
08-26-2009, 08:21
Бади мн нежен а не груб тва е най важното

AntonMakarenko
08-26-2009, 08:41
Всъщност veroiatno tia трябва да те пази, защото може и ти да се нараниш, е най често самочувствието, но случват се идруги травми...та умната.

Magic_Girl
08-26-2009, 09:03
Ох, за вас няма и търсачка? Има много такива теми..
Все пак бъди нежен, внимателен с нея, тя ще се отпусне и ще станат нещата.

vampire_girl_
08-26-2009, 09:15
Внимавай,не бързай,не я притискай,ако случайно се откаже в последния момент.
Покажи и че я разбираш,и че оценяваш,че ти се доверява.

KpbCTHuKbT
08-26-2009, 09:19
Покажи, че можеш да бъдеш търпелив, с любовна игра се позанимавайте повечко и след това както си му е реда. ПРЕЗЕРВАТИВ ОНЛИ!

Успех!

sladkata_bebz
08-26-2009, 09:34
Както казаха преди мен трябва да обърнеш внимание на любовната игра.Много целувки,прегръдки,опипвани я,пръстчета,езичета и т.н.Важно е да бъдеш внимателен и да не бързаш.Ако се откаже,не го приемай лично.Покажи и,че разбираш и ще изчакаш,колкото е нужно.

Ползвайте презервативи!

Skype313
08-26-2009, 10:15
а ве чакай е още 5 месеца и тя сама ше си го търси хахаха

dadatinko
08-26-2009, 10:23
Абе какви любовни игри ръгай ръгай и тва е то...

swatch
08-26-2009, 13:16
всички забравяте най-важното - налей и няколко питиета преди това...

bloo
08-26-2009, 13:26
зависи какво е момичето.. дали ще й допадне нещо по-диво или нещо по-старомодно и обикновенно.. 8-) :]

например за мен е добре първо да й предложиш няколко питиета [ама да не я накъркваш и да я правиш пианде :D ] ..след това да си поговорите там за нещо си, ти да я целунеш и малко по-малко да станат нещата..но преди да я наръгаш няма да е зле малко да я полижеш за да се възбуди повече 8-)
иначе може и нещо по-така... абе не знам не знам.. трябва да си прецениш сам по характера й.. :]

martini
08-26-2009, 13:41
Всеки си има предпочитания и мнение,но аз не мисля,че за девствената ти приятелка ще е по-добре да е пийнала преди това.Първият път поне трябва да не е под влиянието на алкохола,а тя да съзнава какво правите,да го иска и най-вече на другия ден да си го спомня....

swatch
08-26-2009, 13:58
нееее не бива да я праща в алкохолна интоксикация :) просто 2-3 коктейлчета да отпусне нервната система

BePoHuKa
08-27-2009, 05:07
Понеже всички отговори горе долу са еднакви и не ти казват стъпка по стъпка какво да направиш аз ще го направя, за да те улесня на макс тъй като и аз съм била девствена и знам как би предпочело едно момиче да протече първия и път.

1. Лобовна игра! - тя може да включва пръстчета, но ти предлагам да не са повече от 2 и да не са много навътре освен ако не желаеш с пръсти да разкъсаш химена. Започни с нежни целувки по врата, после по коремчето и така надолу надолу. Направи и един минет и пробвай с пръстчета, но много нежно, плавно и бавно за да не я стреснеш!!! Питай я през цялото време как се чувства, следвай израженията ти и като цяло всичко, което може да ти подскаже как се чувста тя и дали това, което правиш й харесва.

2. Ако тя пожелае да ти върне услугата с оралните ласки - супер, но не я насилвай още първия път.

3. Попитай я дали е сигурна нежно на уше и ако каже да, то може да започнете. Препоръчвам ти да си държиш презерватива наблизо, защото когато тя знае какво ще стане може да се притесни и ако те чака 2 часа да намериш презерватива ще се притесни още повече.

4. Кажи и, че всичко ще е наред и този момент ще е наистина специален. Настрой я психически! Бъди самоуверен, сякаш знаеш със сигурност, че ще и хареса и държиш всичко под контрол.

5. Препоръчвам мисионерска за първи път. Процедирай много бавно с плавни движения! Прегърни я, нека усети топлината на тялото ти. Можеш и да я целуваш страстно за повече възбуда. Преди да го вкараш си поиграй малко с нея като го движиш по котето й. След това го вкарай леко (по-малко от средата особено ако ти е по-дълъг) и наблюдавай израженията й. Виж дали е притеснена, дали я боли, попитай я как се чувства и започни да вкарваш и изкарваш само главичката. След това го вкарай до средата и пак я попитай как се чувства.

6. В случай, че я заболи не се притеснявайте и двамата, това е напълно нормално и имай на предвид, че и тя няма да усети кой знае каква болка. Ако текне кръв, пак не се притеснявайте. Нормално е!

7. В зависимост от това как се чувства тя можеш да определиш колко дълбоко и колко бързо да го вкарваш. Питай я как се чувства, кажи й , че я обичаш и наблюдавай израженията на лицето й!

УСПЕХ!!! :)

therichbitch
08-27-2009, 22:39
Е няколко теми нагоре Вероника е написала такава тема, гледайте малко поне!

BePoHuKa
08-27-2009, 22:40
Е няколко теми нагоре Вероника е написала такава тема, гледайте малко поне!Не той човека не е виновен, защото аз темата я написах след като прочетох неговата. :)

Sworty
08-27-2009, 23:29
От алкохола няма смисъл, по-добре я предразположи както казаха преди мене с целувки, прегръдки, някаква романтична атмосфера и такива неща. Трябва и да се радваш, че момичето ти има толкова вяра и да не я разочароваш.
Ползвай и презерватив !!!
Успех :)

Ax3
08-28-2009, 04:39
Ох, за вас няма и търсачка? Има много такива теми..
Все пак бъди нежен, внимателен с нея, тя ще се отпусне и ще станат нещата.

Абе я ми кажи само едни и същи теми ли да се въртят... няка хората да пишат! Пич любовната игра... целъвки милувки... м/у другото има тема на BePoHuKa където го пише как става номера за първия път... намери я нова е!

mechtaq_za_teb
08-28-2009, 08:05
Първият път за момичето трябва да бъде малко по-различен от другите пъти... Трябва да има любовна игра, за да я възбудиш. Галене, целуване... всичко да става бавно и нежно. Първо пробвай с пръстче и чак тогава минете към същинската част. И да, ще я боли. Това няма как да избегнеш. :) Успех!

Vans4y
08-28-2009, 08:51
нееее не бива да я праща в алкохолна интоксикация :) просто 2-3 коктейлчета да отпусне нервната система
2-3?Много уе,ако не държи на алкохол дори няма да си спомня първия си път :-D

therichbitch
08-28-2009, 12:23
Е няколко теми нагоре Вероника е написала такава тема, гледайте малко поне!Не той човека не е виновен, защото аз темата я написах след като прочетох неговата. :)
аа ок, моя грешка,sorry