Svalkata
08-26-2009, 15:38
Здрасти...абе,и моята не е лесна.. :D Значи,преди имах мн дълга коса, равна и чуплива,но беше много изтощена и декември някъде се подстриигах нещо като на етажи. сега пак ми е дълга косата,но ми стана ужасна,защото одолу е чуплива,а отгоре има един пласт права коса и е някаква ужасна,като изтощена,а не цъфти...много е гадно,защото като се изправя,седи ужсно,а отдолу косата ми си е добре.Когато не съм изправена,не си личи чак толкова много,но като се вържа,седи грозно...а и не само тогава..не знам дали ме рабирате,надявам се.. :D Иии,искам да си направя някаква прическа,по-скоро да не седи така.Утре най-вероятно ще ходя на фризьор и ще й обясня,но дали ще може да се направи нещо с таи гадна коса..вече ми лази по нервите...не искам да се подстригвам късо,но може би това ще е единственият вариант...а може би и тогава няма да се оправи. Как мислите? :D
P.S. изправям се много рядко,а този пласт коса изглежда изтощен, по краищата особено,а другата ми коса не... :-o
P.S. изправям се много рядко,а този пласт коса изглежда изтощен, по краищата особено,а другата ми коса не... :-o