View Full Version : "Любовен" садист ;[
sweetpunk
08-26-2009, 23:48
Незнам от каде да започна .. как да се изразя .. но мисля, че съм "любовен" садист!!!
Всичко започна когато скъсах с първата си любов .. След това ме беше страх да изляза с който и да е .. Просто се боях да не ме наранят отново ..
Е престраших се ...
От тогава излизам с момчета държа се добре .. НО когато почувствам, че той се привързва към мен и започвам да се държа кофти с него .. И го зарязвам по гаден начин .. Най - лошото, е че изпитвам удолствие от това, че ги наранявам.. Не го правя съзнателно, просто явно подсъзнателно искам да разберат как съм се почувствала аз! Забелязах го след 3-тата ми връзка ..
Въпроса ми е следния: на някой случвало ли му се е? Как го превъзмогна? И нуждая ли се от помощ или всичко ще се оправи след време?
thespark
08-26-2009, 23:51
ми аз бях от другата страна :D и така повече от година с 1 момиче накрая просто се обърнах простох и всичко и си намерих друга :) и сега съм щаслив накрая ти ще съжеляваш не те ;)
sweetpunk
08-26-2009, 23:54
ми аз бях от другата страна :D и така повече от година с 1 момиче накрая просто се обърнах простох и всичко и си намерих друга :) и сега съм щаслив накрая ти ще съжеляваш не те ;)
Знам, че ще съжалявам не искам да постъпвам така, просто както казах навярно подъзнателно ме е страх, че отново ще ме наранят ..
NamelessRomantic
08-26-2009, 23:54
Че за това никой от тук не може да ти помогне...само ти можеш да се откажеш от този си навик.Намери си някой към който да се привържеш дотолкова,че да не можеш да му го причиниш.Късмет.
sweetpunk
08-27-2009, 00:00
Че за това никой от тук не може да ти помогне...само ти можеш да се откажеш от този си навик.Намери си някой към който да се привържеш дотолкова,че да не можеш да му го причиниш.Късмет.
Благодаря, ще ми е нужен!
Харесваш ли си тялото ? Хора, които не си харесват тялото са садистични =)
sLadkaTa_LoRi
08-27-2009, 01:24
Аз се чувствах по същия начин.. и може би все още не съм го преодоляла напълно. С предишния ми приятел бяхме заедно много време и след като се разделихме сравнявах всеки следващ с него и никой не вярвах, че ще почувствам по начина, по който чувствах него. Но наскоро срещнах човек, с който нещата се получават и явно успявам да преодолея липсата на бившия. Предполагам, че и при теб ще се получи, когато срещнеш някой, който да те грабне ;)
Амиии разбери, че дори да им причиняваш болка този, който ти я е причинил няма да го нараниш ако ще и още 100 да скъсаш ... :? Нека другите не страдат заради един идиот ... НЕ ВСИЧКИ СА ТАКИВА!!!! :? Не се превръщай в това, което е бил той!!! Не си заслужава ... намери твоето момче и ще видиш, че ще те направи щастлива стига да му позволиш... :)
Щом осъзнаваш какво правиш,имаш напредък 8) Ние не можем да ти помогнем с нищо,всичко зависи от теб.Но да знаеш че като нараняваш хората,не печелиш нищо,времето няма да се върне.Може би ако намериш точния човек за теб,нещата ще се оправят...
Успех.
valdesbg
08-27-2009, 05:24
Трябва да се вземеш в ръце. Спри да бягаш по тъчлинията и да си намираш оправдания за страха. Момчетата с нищо не са ти виновни, че сте се разделили с първата си любов. Покажи воля и си наложи промяната.
Успех!
Лесно се превъзмогва - намираш си мъж с достатъчно пари, че да ти се налага да се държиш миличко с него за да ти купува парцалки и дрънкулки.
А ако слушкаш може и да задоволи садистичния ти нагон като ти поръча някоя средновековна маса за изтезания ;).
DevilWish
08-27-2009, 08:11
Абсолютно ;)
Не, не ми се случвало и вероятно, ако започна връзка с човек, с твоя проблем ще се откажа много бързо. Прости на човекът, който те е наранил, забрави всичко и продължи напред. Не можеш цял живот да си отмъщаваш. Бих те посъветвала, ако не можеш да контролираш това което причиняваш на партньорите си да прекратиш имането на връзки за известно време.
Priceless
08-27-2009, 08:19
И като нараняваш другите хора ... това ще нарани ли ... него ? Не наказвай другите за грешките на някой друг ;)
ми то и аз май съм такава и точко като тебе се чувствах странно,но аз не го преодолях като намерих момчето,а като си дма ясната сметка,че рискувам щастието си да нараня някой който не го заслужава.щом осънзаваш че го правиш значи скоро ще справиш с проблема ;) Успех!!
Моите съфорумци много вярно те насочиха,така е.
Превъзмогни тази любов,ако трябва и страдай за нея,но просто се освободи от лошото.И след това няма как,ще трябва да се хвърлиш с главата напред,ако искаш отново любов.
Успех и от мен.
явно все още обичаш това момче и смяташ че и следващия ще те нарани ,е спри да мислиш и се пусни по течението и да се надяваме че ще се получи
therichbitch
08-27-2009, 13:43
станала си мъжемразка,отиди на психолог /говоря сериозно,не се ебавам, ако нещата се задълбочават.../
sweetpunk
08-27-2009, 18:04
станала си мъжемразка,отиди на психолог /говоря сериозно,не се ебавам, ако нещата се задълбочават.../
Xax интересна идея "мъжемразка" .. Ако беше така, поне аз т'ка си мисля нямаше да излизам с мъже, а с жени .. :o
therichbitch
08-27-2009, 19:24
не, тогава щеше да си лесбийка, мъжемразките според мен точно така правят, привлича ги някое момче, занимават се с него и после го нараняват (поне това е моето разбиране), това че мразиш мъжете примерно, не значи,че може без тях /когато си хетеро естествено/
sweetpunk
08-27-2009, 20:00
не, тогава щеше да си лесбийка, мъжемразките според мен точно така правят, привлича ги някое момче, занимават се с него и после го нараняват (поне това е моето разбиране), това че мразиш мъжете примерно, не значи,че може без тях /когато си хетеро естествено/
Не мразя мъжете .. дори вече не мисля и бифшия ми за боклук .. Осъзнавам, че неможе вечно да сме заедно .. Но въпреки това пак наранявам другите :o .. Предполагам, че ще стане както казват другите, че ми трябва някой който да ми помогне да се влюбя отново и да мъ се доверя .. :)
Всичко се връща бейби, само трябва да мине нужното време, за да си наранената отново ти :?
Познато..
Аз ще те посъвятвам някак да опиташ да превъзмогнеш страха и да допуснеш някой по - близо до себе си. Заслужава си да опиташ. Не може да живееш в страх.. все някога пак ще си наранена - живота е такъв.
А и наистина другите няма да помогнат да се почувстваш по - добре или да отмъстят на първата ти любов. Затова превъзмогни всичко и продължи напред, без да се замисляш за миналото..
А и вярвай, все ще се намери някой, които да ти завърти главата, когато най - малко очакваш, дори пак да правиш обичайните "номерца".
therichbitch
08-27-2009, 23:35
Не мразя мъжете .. дори вече не мисля и бифшия ми за боклук .. Осъзнавам, че неможе вечно да сме заедно .. Но въпреки това пак наранявам другите :o .. Предполагам, че ще стане както казват другите, че ми трябва някой който да ми помогне да се влюбя отново и да мъ се доверя .. :)
успех, миличка, в много гадно положение си :( , но колкото и да мразя клишетата: "времето лекува"