PDA

View Full Version : Спешно! Гаджето на баща ми идва

MrUndaztood
08-27-2009, 10:10
Значи наще не са разведени,но живеят отделно - Варна и София.
Баща ми беше казал,че си има там приятелка,има дъщеря 8ми клас.Каза ми го преди седмица. Казах му ок,той си знае. Звучи приятна,още повече щом му търпи крещенията и обидите...та с него съм в София от 1 седмица и в Неделя ще си тръгвам,въпроса е че я извикал да дойде (от Варна е и тя) хванала автоса в 11 и ми казва чак сега при свършен факт. Просто не съм готов,а не знам какво да правя,като тя ще дойде след няколко часа. Не знам как да реагирам,срам ли ме е,или пък ... още повече като дойде тя нали си живеят двамата с него,тъй че трябва да живея и 3 дни, просто не съм готов,много съм и ядосан ... не знам как да реагирам,ако може някакви съвети,много съм ядосан,ама много :(

ElinoOor
08-27-2009, 10:14
доколкото разбрах тя в същото положение като теб :-o
не мисля че има от какво да те е срам,дай го спокойно и мило..все пак не знаеш какъв е човека от другата страна,за да си показваш рогата..
баща ти е доста несъобразителен :-o
но вече е късно да му мелиш сол на главата,през тия няколко часа премисли веднъж- два пъти и се успокой
за да може като дойде да реагираш абсолютно нормално с усмивка
:-o

mrtn
08-27-2009, 10:15
Еми бъди себе си и тя сигурно се чуди как ще те погледне! Дръж се нормлано все едно нищо не е станало и се дръж максимално добре с нея поне заради баща ти и тя ако се държи с теб така, както ти с нея може да се сприятелите! Така, че по спокойно я карай и не се впрягай толкова, просто няма за какво :) Успех!

mshark
08-27-2009, 10:32
Добре дошъл в клуба! Живота нема да ти се промени много. Само излизай малко повече и няма да ти се налага да я виждаш толкова често,само по някоя "Семейна вечеря" и тва е.Sorry за лошия късмет :-#

MrUndaztood
08-27-2009, 10:48
Да,но като ме запознае означава,че постоянно ще я развърта с мен. Както е приакзката "Много е добре,само да не е в твоята къща". Просто като съм отишъл в София значи искам да прекарам времето с него,а не с тях!
Звучи мила както казах,ама все пак ддз странно ми е ...

А и два дена да съжителствам с нея и както го знам колко отворен ми става като има друг,направо не знам... Отделно и много ще се спека ...

Направо искам да го пребия в момента,ама при свършен факт...автобуса и тръгнал в 11,той ми каза и ме пита в 11:30 "Ама нали няма проблем ако дойде" и накрая като си казах мнението,че нямам нищо против нея,ама за 1 седмица ще ,ми дойде много,тъй като знам горе-долу за нея от няколко дена (утре също ще се запознавам и с първата ми братовчедка (1г по-малка),много го искам)) ...

Уффф

YouCantStopMe
08-27-2009, 10:51
Е,както ти казваш.. свършен факт.
Все някак ще се изтраяте,бе.Бъди себе си.Може и да не е лошо,както го описваш.

vampire_girl_
08-27-2009, 10:56
Много кофти :/
Опитай се да я опознаеш,поне малко...
Не се карай с баща си ,но намери начин да му обясниш,че постъпката му не ти се нрави,за да знае за друг път.

mrafka
08-27-2009, 13:52
Просто запази спокойствие..тя няма да ти изяде..Да се надявами де.

Малии,, наще ако се разведат и да видя жената на баща ми---

:smt071 :smt062 :smt068

MrUndaztood
08-27-2009, 14:29
Лесно ти е на теб отстрани :(
5 часа трябваше да е тук,30 мин закъснявам,направо сърцето ми трепери мега здраво...
За тази седмица се запознах с чичо ми,страшно пекан човек,сега тя и утре 1-та ми братовчедка...ще се побъркам! :(

vampire_girl_
08-27-2009, 14:31
Пиши след запознанството,че ми е интересно :Р

experimental
08-27-2009, 14:32
изчукай я
дъщерята..

Dimana99
08-27-2009, 14:33
Свиква се!

MrUndaztood
08-27-2009, 14:36
изчукай я
дъщерята..

Майка ти май е прекалила с тревата в домашният кекс...а?

MrUndaztood
08-27-2009, 20:49
Благодаря за подкрепата!

Готина е като характер (рускиня или нещо такова). Около 30-34. Закъсня с над 1 час и след 5часа направо като чуех някой още от първият етаж да стъпва и още повече е с токове, направо се побърквах,но вече като звънна звънеца... дойде направо ми подаде ръка,каза си имет,запознахме се. Там лиготиите с баща ми дето направо ми се повръща (мило,галене и т.н). После пък тръгна да чисти,нарпаво умрях от срам. Подреди ми дрехите :shock: смени и ми оправи леглото :shock:
Излезнахме тримата на ресотрант,говорихме,обсъжд ахме,забавно беше,после се ядосах,че за 17 години баща ми 1х не ме е завел на екскурзия и че искам някаъде на вън, тя пък ме подкрепи ?! и каза,че може да отидем 4-мата (С дъщеря й,която се оказа не 8ми а 5ти клас),баща ми пък се нави ?! за което много се ядосах,защото когато аз предлагах винаги ме овикваше и че нямало пари (Въпреки ч е.... да чукна на дърво). Тя пък взе да предлага и други места за ходене .... ?! ?! тук леко почна да ме гони параноята... щото 47г мъж с пари и собствен бизнес,на който и гък не смееш да кажеш (говоря за нея),говориш му мило,екскурзии,ала-бала .... нол все пак време има,а и са заедно от 6години уж...
Приятна за общуване жена.Леко ме подразни и че бях болен предхи седмица и си тръкнах с ръка няколко пъти носа и накрая ми даде салфетка "Искаш ли сълфетка" щото си мисли,че имам сополи ?!?!?!?!

УТре ще се запознавам с братовчедка ми и направо се моля всикчо да е наред и да си паснем като характери,стискайте палци мнго моля,ммного се притеснявам,че няма да си паснем :( :( :( :( :(

iiordanova
08-27-2009, 21:02
Спокойно. :)
Видя ли , че не е лоша жената. Сигурно се опитва да те спечели първоначално. А може би .. не.
За братовчедка ти не се притеснявай. Бъди себе си.
Ето ти видя сам , че приятелката на баща ти е добра ( за сега ).
Не се шашкай като видиш братовчедка си. :wink:
Успех от мен..!!
P.S. Да ти кажа , че и аз бих се подразнила от постъпката на баща ти , ама го е направил зареди приятелката си .. може би.
И това със салфетката е гадно.
Тя да не би да е някоя чистофайница. :-o

MrUndaztood
08-27-2009, 21:12
Спокойно. :)
Видя ли , че не е лоша жената. Сигурно се опитва да те спечели първоначално. А може би .. не.
За братовчедка ти не се притеснявай. Бъди себе си.
Ето ти видя сам , че приятелката на баща ти е добра ( за сега ).
Не се шашкай като видиш братовчедка си. :wink:
Успех от мен..!!
P.S. Да ти кажа , че и аз бих се подразнила от постъпката на баща ти , ама го е направил зареди приятелката си .. може би.
И това със салфетката е гадно.
Тя да не би да е някоя чистофайница. :-o

Абе като гледам е такава. Стана тема за мекици (не знам как) и направо "Олиииии моля ви се не не не направо като си помисля и се отвръщавам" някак .... бе много тъпо прозвуча,все едно я карам да яде хлебарки ... ма всеки с косура си.
Дано да провървят нещата. Някак ми е странно ... кофти и странно ... ддз що ... малко съжалявам и майка ми ... не знам, казал .съм им да си живеят както искат и да не ме занимават...
Много хора вкл и наще ми споделят много работи без дори да съм ги карал,просто всеки,с който говоря почва в 1 момент да споделя неща,с които друг не е споделял и особено някои раобти не са за казване и пще повече ме товарят ... като това с приятелката на баща ми,всички в обкръжението ни вкл и общото на семейството (вече май бивше),само аз до преди няколко месеца/седмици не знаех,а сега като змнам,ми е едно кофти,че трябва да се правя на ударен пред майка ми и всички,че всичко е наред,щото мразя да издавам това,което съм видял или ми е споделил някой ... :((((

Точно заради нея го направи,заради което се издразних,но пък още повече го насолих ккаъв "баща" е бил през тези години,тъй че сме квит....

Готина е като цяло,но ддз в нея има някакво "Но",което нещо ми е някак много странно... още повече факта,че баща ми май вече си мисли,че ще ми я мъкне навсякъде (нищо против,но искам да прекарам и време само двамата) доста ме притеснява,но ще изчакам да видя...

За братовчедка ми....благодаря дано дано

bebencetyy
08-27-2009, 21:45
съгласна съм със iiordanova :)

ам ше свикнеш със тази жена не е лоша поне така както пишеш :grin:
ше я изтърпиш някак :razz:

mArMaLaDkA
08-28-2009, 05:18
Пък дори и да не ти е приятно, след 2-3 дена ли, колко беше, си тръгваш и това е.
Голям човек си и ако не ти допада компанията й, просто не се събираш с баща си, когато и тя е там. Не си на 5, че да си длъжен да я харесваш.

D12Respect
08-28-2009, 07:55
Егоист......