View Full Version : Въпрос за момчета - свършването
LegacyOfLife
08-27-2009, 15:33
Скъпи момчета,
искам да ви попитам какво е точно чувството като свършвате?
След това чувствате ли се изморени,треперите ли? ..
Извинете,ако въпроса ми е тъп,но искам да знам ..
момиче съм и днес се измъчих да правя 40 мин свирка докато свърши..заболя ме устата и се изхвърли навън.След това беше малко странен .. и затова питам
:-)
JenataNaShefa
08-27-2009, 15:39
Уоу 40 мин. :shock: не се обиждай, но или ти не ставаш или той има проблем с еякулацията :-o
Spiridon
08-27-2009, 15:47
Треперим не, ами сякаш ни режат патките. Ужасно е! Ти си измъчила горкото момче 40 минути, жив ли е още? Той ще се чуства сякаш цял ден е копал картофите на нивата... :D
KokoDjambo
08-27-2009, 15:54
Нещо като все едно започваш да пикаеш ама много по яко усещане .Все пак нали знаеш,че едно пикане е половин eбане!?Ама две пиканета не правят едно eбане :) :) :)
А ти 40 минути свирка ,сигурно устата ти е седяла после с формата на кръгче :) :) :)
Емммммм...мноо яко 8) треперя ако мноо съм съм си играл преди това и държа от много време 8-) Твоя сигурно затова е станал странен :-D
усещането е ... все едно изхвърляш голям товар,но с доста голямо удоволствие :)
Dimana99
08-27-2009, 17:19
Леле 40 минути...
усещането е ... все едно изхвърляш голям товар,но с доста голямо удоволствие :)
+ минава няква топла вълна през цялото тяло :D
experimental
08-27-2009, 17:41
сигорно устата ти е станала като на мечка клитора
LegacyOfLife
08-27-2009, 17:55
Вместо да се чудите кой да измисли по-голяма тъпотия и да се заяждате,отговорете ми сериозно ..
Да,правих я толкова дълго,защото исках да доставя удоволствие на приятеля си,а не защото си умирам да го правя!! Престанете да пускате излишни коментари,темата не е за ебавка
:x
Вместо да се чудите кой да измисли по-голяма тъпотия и да се заяждате,отговорете ми сериозно ..
Да,правих я толкова дълго,защото исках да доставя удоволствие на приятеля си,а не защото си умирам да го правя!! Престанете да пускате излишни коментари,темата не е за ебавка
:x
човек,малко са сериозните хора във форума :?
Стани някоя сутрин в 8, гледай до 11 да си изпила 3-4 литра бира, стискай цял ден, някъде към 3-4 отиди да потичаш навън (да кажем 500 метра) после се върни и се изпишкай ;) ще изпиташ почти същия кеф ;) и не, не се ебавам
Не при всеки е еднакво, НО ако скъсаш с тоя пич, удари едно имейлче, такива мацки не са за изпускане :-)
kstanishev
08-27-2009, 21:20
Скъпи момчета,
искам да ви попитам какво е точно чувството като свършвате?
След това чувствате ли се изморени,треперите ли? ..
Извинете,ако въпроса ми е тъп,но искам да знам ..
момиче съм и днес се измъчих да правя 40 мин свирка докато свърши..заболя ме устата и се изхвърли навън.След това беше малко странен .. и затова питам
:-)
Принципно на мене ми се е случвало и половин час без свършване. Е, после се смилих над приятелката ми, че ми стана жал... Бяхме правили ако не се лъжа веднъж или два пъти вече секс преди това и се бях понатоварил. При мен поне всеки следващ път свършвам по-трудно, което е добре и за двама ни (акта се удължава). Мисля, че спокойно е можело да го подразниш малко, после да му седнеш отгоре и ако искаш след това пак да му правиш свирка... как да ти обясня, малко по-различно си е усещането на влагалището и определено възбужда повече :)
За това какво се усеща след свършване... бих казал задоволеност и лека умора (все пак да не забравяме, че при секс се горят и калории, нали така ;) )
favor_91
08-27-2009, 22:02
Това е чувство,което не може да се опише с думи...а иначе след това може да има умора и спад на настроението,така че нищо чудно гаджето ти да е бил кисел малко :)
Абе 2 часа направо.
Или приятелките ви не стават или вие не ставате.
Повече от 10, макс 20 минути, при свирка е тъпо и ненормално.
Всяко нормално момче/мъж при свирка, макс 20 мин да издържи.
Skype313
08-28-2009, 00:54
Абе 2 часа направо.
аз нека да съм пил 5 бири пък и цела нощ може да ми е прави :)
Абе 2 часа направо.
Е аз ти говоря, за нормално състояние..
То ясно че ако съм взел алкохол или линии, няма да свърша за 20 мин...
Абе 2 часа направо.
Е аз ти говоря, за нормално състояние..
То ясно че ако съм взел алкохол или линии, няма да свърша за 20 мин...
То моя нема да ми стане за 20 минути ако съм пил :lol:
Lol :D да му имам и свирката :D тоя пич се е стискал нарочно!
Стани някоя сутрин в 8, гледай до 11 да си изпила 3-4 литра бира, стискай цял ден, някъде към 3-4 отиди да потичаш навън (да кажем 500 метра) после се върни и се изпишкай ;) ще изпиташ почти същия кеф ;) и не, не се ебавам
+ точно :grin: :grin:
dimitar_ak
08-28-2009, 07:40
Lol :D да му имам и свирката :D тоя пич се е стискал нарочно!
Ей така се устискват 40мин. при свирка. Ако духащия е добър и 5-10мин. са много.