View Full Version : Искам съвет.
teenmenie
08-28-2009, 09:13
Това лято преди да завършим ходихме на екскурзия със няколко класове и там се запознах с едно момче.След като се върнахме в Сф му поисках скайпа и вечертта си писахме и му казах че го харесвам.Той ми каза добре и от следващия ден като се срешнехме по коридорите нито здравей си казвахме нито се поглеждахме :( И аз го забравих, само от време на време си пишехме по скайп, но това се случваше много рядко.
Вчера той влиза в скайп и ми вика:
той:: Ima6 li si priqtel ? :S
аз: каза: mnee
той: каза: Iska6 li da se vidime nqkoi put ?
след което аз излезнах извън линия 8-) Бях уплашена или УчУдена по-скоро .. (още го харесвам)
Пп:Искам да ви питам, да тръгна ли с него след като той първи път не ми е обърнал внимание и вие как бихте постъпили в такъв момент?
Пп2:Майната им на запетайките 8-)
Много бързаш да "тръгваш" с него. Той ти е предложил да се "видите", не да ходите.
Излез с него, виж дали ще си паснете. После пиши тука какво е станало и ще ти дадем свет :D
Ами не според мен трябва до почувстваш загриженст и много друге неща, за да тръгнеш с някой. Опознай го и ако и той те харесва много и не крие нищо от теб давай!
Много бързаш да "тръгваш" с него. Той ти е предложил да се "видите", не да ходите.
Съгласен
Nellynka
08-28-2009, 09:30
Е,след като все още си го харесваш , излез и виж какво ще се получи :) и да ни споделиш :D
fire_cat
08-28-2009, 09:31
Амии може би в първия момент когато си му казала или не е изпитвал интерес към теб, или и той е бил доста учуден. Пробвайте да излезете и по-натам може и да се получи нещо.
За 6500+ мнения звучиш доста неопитна... Ако ти харесва - излезте и недей така да излизаш от линия, защото може да помисли, че го режеш. :)
Priceless
08-28-2009, 09:50
Е,след като все още си го харесваш , излез и виж какво ще се получи :) и да ни споделиш :D
Излез с него, опознайте се, виж дали ще ти пасне като човек и ако е така - не виждам какво би могло да те спре да бъдете заедно! :)
Излез с него, НО първо го опознай и после решавай дали ще се вземате или не ... 8-) 8-) :-P
MaLkaTa_LaDy
08-28-2009, 10:35
Пф... Тва ми изглежда малко странно. Преди не ти е обърнал никакво внимание, дори се е правел, че не те познава. А изведнъж иска да излизате. Може и да греша, но те приема за компромисен вариант. Или преди си е имал приятелка или някоя не му се е вързала. Но ако искаш излезте. Ама за тръгване вече да говорим, не става. Имай си едно на ум за него. =`]
teenmenie
08-28-2009, 10:37
Пф... Тва ми изглежда малко странно. Преди не ти е обърнал никакво внимание, дори се е правел, че не те познава. А изведнъж иска да излизате. Може и да греша, но те приема за компромисен вариант. Или преди си е имал приятелка или някоя не му се е вързала. Но ако искаш излезте. Ама за тръгване вече да говорим, не става. Имай си едно на ум за него. =`]
Това исках да кажа и аз . . .
loveisgonee
08-28-2009, 10:47
Съгласи се да се видите от срещата ще разбереш на къде ще потръгнат или не :-)
Така е.. Аз на мойта най- добра приятелка като и предлагам да се виждаме, да не искам да тръгвам с нея? :lol:
P.S. Един път да съм съгласен с LadyDi.
TheNewReligion
08-28-2009, 11:39
Може тогава да е харесвал някоя друга или ддз. Излезте двамата :)
denitooo13m
08-28-2009, 12:58
PLEASE DONT READ THIS. IM SERIOUS. YOU WILL BE KISSED ON THE NEAREST POSSIBLE FRIDAY BY THE LOVE OF YOUR LIFE.TOMORROW WILL BE THE BEST DAY OF YOUR LIFE. HOWEVER IF YOU DONT POST THIS COMMENT TO AT LEAST FIVE QUIZZESYOU WILL DIE IN 2 DAYS. NOW UV STARED READING THIS DONT STOP THIS IS SO SCARY.xSEND THIS TO FIVE QUIZZES IN 143 MINUTES WHEN UR DONE PRESS F6 AND UR CRUSHES NAME WILL APPEAR IN BIG LETTERS ON THE SCREEN. THIS IS SO SCARY CUZ IT ACTUALLY WORKS
1. Say ur name 10x
2. Say ur mom's name 5x
3. Say ur crushes name 3x
4. then paste this to 4 other quizs, if you do this your crush will kiss you on the nearest friday! But if you read this and did not paste this, then you will have very bad luck
teenmenie
08-28-2009, 13:08
Не ми оспамвай темата майна :x
teenmenie
08-28-2009, 13:17
какво да му кажа кат влезе в скайп :oops:
какво да му кажа кат влезе в скайп :oops:
Чи ти е спрял тока 8-) Ми не се поддавай на ухажване, за да видиш какви са му истинските намерения - вълка само козината си мени...
Или че ти е спрял нета :-D
teenmenie
08-28-2009, 18:44
ок Майна :D дано скоро да влезе в скайп и ще пробвам 8)
AraBella
08-28-2009, 18:51
Според мен,преди когато си му казала,че го харесваш,той се е изплашил и не е знаел какво да отговори или е харесвал друго момиче и не е искал да разбие сърцето ти,затова си е замълчал.А сега явно е погледнал с други очи на теб и е решил да ти даде шанс.Не му се връзвай веднага,а го опознай и след това прецени дали това,което чувстваш е истинско :)
Priceless
08-28-2009, 20:29
Според мен,преди когато си му казала,че го харесваш,той се е изплашил и не е знаел какво да отговори или е харесвал друго момиче и не е искал да разбие сърцето ти,затова си е замълчал.А сега явно е погледнал с други очи на теб и е решил да ти даде шанс.Не му се връзвай веднага,а го опознай и след това прецени дали това,което чувстваш е истинско :)
ООООООххххххххххх .. малинкии.... да ти имам вкусния аватар ! 8-)
Излезте, нищо не ти пречи. Но не някъде насаме, защото не го знаеш какъв е. Ако всичко мине супер излезте пак. Първо го опознай не се хвърляй по течението, защото ти го харесваш и не виждаш нещата от страни. Не се вманиачавай прекалено много, защото може да се окаже, че нещо те будалка (надявам се не) и после ще те боли. Успех се пак :)
GossipGirl89
08-29-2009, 00:35
За тръгване е още много рано да се говори. Момчето просто ти е предложило да се видите - излезте и после, според това какво се е случило на срещата, мисли за тръгвания :)
Мхм съгласна съм, той не ти е предложил да тръгвате, а да се видите, тъпо си напраила, че си излязла от скайпа, защото, той може да си е помислил нещо, сега ако още не сте говорили, му кажи, че ти е бил спрял нета или нш от сорта и ако имаш още чувства към него приеми поканата му да се видите. :)
Dimana99
08-29-2009, 10:06
Излез с него, виж дали ще си паснете. После пиши тука какво е станало и ще ти дадем свет :D
Точно така
ей не бъди толкова лесна .. объркай го ! ;дд
;)
teenmenie
08-29-2009, 11:01
Ами аз предполагам че ще каже:Искаш ли да тръгнеме (или нещо подобно) щом вече ме е попитал ти имаш ли си приятел и искаш ли да излезем ... :-D Ще му се извиня. :)
Недей така .. може друго да ти каже откъде знаеш, а и ти нали го харесваш що не искаш да тръгнете ?
AraBella
08-30-2009, 11:26
Дам...ще те черпя няколко малинки,щото ме кефиш :-)
Priceless
08-30-2009, 11:31
Ооо наистина лииии http://i.impulse.bg/social/bg/ui/emotions/icon_yay.gif
AraBella
08-30-2009, 11:56
Yep колко искаш :-P
DevilWish
08-30-2009, 12:21
Хм прави се малко на недостъпна ;) Поне не се показвай лесна.Като ти пише и веднага готова да тичаш по дире му- така не става ;) Объркай го малко ;) Остави го ,той да те търси.Той да ти пише по-мили неща и тн. ;)
Priceless
08-30-2009, 12:36
Yep колко искаш :-P
МНОГО ! :grin:
YourPoison
08-30-2009, 12:38
Съгласен
++
Вие още не се познавате ,а ще тръгвате вече.Хах......
sweetchef
08-30-2009, 17:38
Не ти е обарнал внимание,защото се е стреснал или оплашил като тебе(излезнала си от скайпа) :) Излезни с него,защо не щом още го харесваш :)
ANTIHUMAN
08-30-2009, 17:53
Не ти е обарнал внимание,защото се е стреснал или оплашил като тебе(излезнала си от скайпа) :) Излезни с него,защо не щом още го харесваш :)
Не си прав/а според мен! Не й е обърнал внимание защото е имал друга цел за една вечер! Тя не му е пуснала и отива при нашата авторка. За толкова много мнения за толкова малко време мислиш като ,,Новак'' ! Явно като си ги писала тези 7000 не си мислила много. Бройката е важна, а? :)
Аз не бих тръгнал с него, ако бях момиче! Ще те наебе и ще те остави!