View Full Version : Какви са ви уменията ??
sweety_blondy
08-28-2009, 09:35
Здравейте :)
На всеки се е случвало да остане сам вкъщи,родителите да са на почивка или в командировка :) Какво си готвите като сте сами ? Без баби и т.н .. :)
Знам,че повечето са на моята възраст ( 17 години ) и нямат кой знай какви умения в кухнята .. :) Някой ядат вънка (дюнери,хамбургери) .. :) Но все пак искам да ви попитам какво бихте си направили,когато все у дома :-P
SummerRain
08-28-2009, 09:47
Гювечета.По ястията не съм голяма специалистка още, предпочитам да правя сладкиши.
Biskfitka
08-28-2009, 09:54
Не мога да готвя много,но нещата, които мога стават много хубави :oops: -банички ,спагети,картофи ии салати :lol: 8-) а и пица..
adizitk1
08-28-2009, 10:21
Много неща - любимите ми гъби в масло, яйца под всякаква форма, ориз, всякакви гювечета, спагйети, картофи, боб, леща, сандвичи ест... хм... разни бебешки храни, корнфлейкс, зеленчуци... абе всякви глупости :grin:
Аз само картофи мога да си пържа и всякакъв вид яйца..не си падам по готварството :-D
когато съм сама си готвя омлет,сандвичи си правя,но не си готвя някакви големи гозби.Тъпо ми е просто да готвя за себе си.Когато наще се връщат запрятам ръкави и готвя хубави ястия(пиле, ,овчарски пай' и някви по-интересни),салата,че и до десерт стигам понякога(кексове,кремове) 8-)
Ама да си готвя и да си ям сготвеното сама :? по-хубаво е като е споделено ;-) :)
ElinoOor
08-28-2009, 11:58
попринцип всичко мога да сготвя,ако не знам как се прави (рядко могат да ме изненадат така 8-) ) просто ще погледна рецептата и ще експериментирам..
досега не е имало издънки 8-)
често готвя лазаня и яйца по флорентински.. и заради братовчеда мусака 8-)
на мнение съм че мно'о хубаво си готвя пък и ми е любимо занимание..
п.п. на 14 съм :oops: :lol: 8-)
Купувам си от вън, може би..
Иначе си печа кюфтенца, кепабчета..
vagarious
08-28-2009, 12:24
Мале аз само бъркани яйца мога да си правя.Нищо друго.. :D :D :D :D :D :D :D
mArMaLaDkA
08-28-2009, 12:32
Мога да правя спагети, макарони, бъркани яйца, яйца на очи, омлети, филийки с нещо, крем и бисквитена торта, хах.
Други неща не съм експериментирала, за момента нямам и желание.
Помня последната катастрофа твърде добре.
мии мусака,супи,салати,сандвич ,всичко което се прави на фритюрника,яйца,спагети със сос,макарони,кекс,торти...
TeenSpirit
08-28-2009, 13:30
Когато съм сама си правя нещо бързо и лесно... не виждам смисъл да готвя разни сложни, бавни манджи само за себе си...
veseto0o0o0o
08-28-2009, 14:03
Ами ... :oops: Не знам да готвя много,много само си спомням, че последният път, когато готвих аз щях да запаля къщата .. 8-) и от тогава наще не ми дават да пипам печката .. :-D :D
аз си правя салатки, супички ама такива по-леснички и най-важното ТРЯБВА ДА СЪМ НА КЕФ 8-) иначе другооо другооо .. пържени яйца, пици, таратор и така общо взето :) не съм спец в кухнята ама ги умея някой нещица :D :)
GreenMimss
08-28-2009, 18:16
ммм, общо взето по- лесни неща 8-) ... яйца (всякакви), омлет, супа, ориз,спагети, макарони, сладкиши, пържени филиики, пържени картофи, салати, сандвичи :-D
Мразя да готвя ... а и не мога :?
Последно си варих картофи за салата и на края ги метнах през терасата право в казана :lol:
Иначе като цяло мога да правя различни сандвичи,принцеси,салата ... а и картофено пюре (стига да сваря картофите като хората :razz: )
А иначе аз почти винаги хапвам навън (без значение дали нашите са си вкъщи или ги няма) :) Предимно ходим с приятели в една бирария и хапваме пилешки хапки,пържени картофи,риба,нещо на скара,салати и т.н. :)
amazonian
08-28-2009, 20:05
Нещата,които най-много съм готвила са фасул и кекс :grin: .Иначе ако имам рецептата мога да приготвя всичко :).