View Full Version : Открих как да манипулирам майка ми
balon4eee
08-28-2009, 12:41
Много се трогва като оправя спалнята ;] Само тва ми трябваше да разбера и не ми струва нищо да я оправя сутрин Така си гарантирам повишение на парите ;] Ех най-накрая разгадах тайната От дълго време следя кое е най-оферта да правя за да ми е изгодно и най после разбрах ..
ElinoOor
08-28-2009, 12:43
пък аз знам как да я изгоня от стаята..
понеже е със сумати алергии просто пръскам с първия дезодорант който ми попадне и тя излиза 8-)
balon4eee
08-28-2009, 12:46
хахаха :lol: Мойта като ми влезе в стаята почвам да и крещя "Напусни помещението,напусни помещението " 8-) и тя се отказва и се маха
хахаха :lol: Мойта като ми влезе в стаята почвам да и крещя "Напусни помещението,напусни помещението " 8-) и тя се отказва и се маха Аз мисля да си сложа знак на стаята- "Keep OUT!"
balon4eee
08-28-2009, 12:56
8-) 8-) 8-)
ElinoOor
08-28-2009, 13:03
хахаха :lol: Мойта като ми влезе в стаята почвам да и крещя "Напусни помещението,напусни помещението " 8-) и тя се отказва и се маха Аз мисля да си сложа знак на стаята- "Keep OUT!"
няма да стане.. аз по едно време бях облепила навсякъде с такива и нищо 8-)
TeenSpirit
08-28-2009, 13:20
Уоу... It's hard to believe ...
mArMaLaDkA
08-28-2009, 13:21
Имате нагли родителки, затова така се получава.
Аз и без да си облепям вратата с глупости пак рядко някой я доближава. 8-)
хахаа и мойта е така.... :lol: или като има примерно 1 дъска която не става за съдомиялнята щото е дървена и я измия и направо се разтапя 8-) 8-)
nicolepcd
08-28-2009, 13:51
Ебаси майките имате 8-)
Как ще ги маниппулирате бе срама няма те ли вие?! :-D 8) :P
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Dimana99
08-28-2009, 15:44
hah :-D
YouCantStopMe
08-28-2009, 17:00
С мойта проблеми нямам.Влиза в стаята да каже нещо и си излиза.Може да поиска да седне на компютъра понякога,ама аз й давам.Или просто ще седне на леглото да си поговорим малко. :-|
Converse333
08-28-2009, 17:02
Аз пък бях наказана за 2 седмици,измих чиниите 2 пъти и нашите решиха,че съм се променила и ми махнаха наказанието. :P 8-) Умна съм,нали? 8) :D
А аз ако открия как да манипулирам баща ми, то значи края на света е дошъл :D :D
balon4eee
08-28-2009, 18:55
А аз ако открия как да манипулирам баща ми, то значи края на света е дошъл :D :D
хаха има ги и такива
monkata95s
08-28-2009, 20:48
Тея ваще майки са е*аси захарните :D . Мойта се поразмеква (ама съвсем малко) , като измия чинийте , избърша прахта , сложа къщата в ред и сготвя :lol: . Направо ви завиждам !
(А ако бях по-умна и не оправях всеки ден , а 2 в годината сигурно и мойта щеше да се разтапя ...... ама к*р )
Ооо тва е велико..и аз го открих миналата седмица
през деня докато беше на работа, ми стана скучно и реших да оправя стаята си, ама така я лъснах че пода да оближеш..
и като се прибра майка ми беше в такъв възтрорг, че два дена не ми е викала за каквото и да е 8-)
bebe7o0oyYy
08-28-2009, 21:33
при мен, тр доста да се постарая и да излъскам навсякъде, за да може да получа едно ''Браво! '' и да съм освободена от домашни задължения за деня... завиждам ви :cry: 8-)
Тея ваще майки са е*аси захарните :D . Мойта се поразмеква (ама съвсем малко) , като измия чинийте , избърша прахта , сложа къщата в ред и сготвя :lol: . Направо ви завиждам !
(А ако бях по-умна и не оправях всеки ден , а 2 в годината сигурно и мойта щеше да се разтапя ...... ама к*р )ами горе долу ... не всички имаме късмет
Аз пък бях наказана за 2 седмици,измих чиниите 2 пъти и нашите решиха,че съм се променила и ми махнаха наказанието. :P 8-) Умна съм,нали? 8) :D
не
sexa_na_kompleksa
08-29-2009, 08:24
Много са лесни майките ви!
Как прозвуча само... :lol:
nefchi_bs
08-29-2009, 08:24
Аз каквото и да направя пак имам оставени 2 лева на масата в кухнята с бележка "Купи хляб,рестото е за теб" ... Наще са брутални :-o
lovercho93
08-29-2009, 10:20
нз аз на наще секи път се налага да им обяснявам, че моята стая е за два човека в ЕКСТРЕМНИ ситуации..и те пак..
balon4eee
08-29-2009, 12:43
Аз каквото и да направя пак имам оставени 2 лева на масата в кухнята с бележка "Купи хляб,рестото е за теб" ... Наще са брутални :-o
много гадно ... сега и аз съм в криза с финансите и направо не е лесто ...
lenito_sf
08-29-2009, 14:32
няма да стане.. аз по едно време бях облепила навсякъде с такива и нищо 8-)
Ако ще и знак с еднометрови букви да сложа тя няя го види.. :lol:
Влиза си се ено си е вкъщи :lol: :lol:
А защо само мойта майка не е захарна забога ?! 8-)
Ооо тва е велико..и аз го открих миналата седмица
през деня докато беше на работа, ми стана скучно и реших да оправя стаята си, ама така я лъснах че пода да оближеш..
и като се прибра майка ми беше в такъв възтрорг, че два дена не ми е викала за каквото и да е 8-) И мойта е така. :D
Имате нагли родителки, затова така се получава.
Аз и без да си облепям вратата с глупости пак рядко някой я доближава. 8-)
тва е по-лошо
Dimana99
08-29-2009, 17:04
Много са лесни майките ви!
Как прозвуча само... :lol: :lol: :lol: