View Full Version : Прекалено къс бритон ..
значи искам да попитам следното : причиних си прекалено къс бритон при последната пострижка вчера . въпроса ми е , дали в оставащите 16-17 дни до 15-ти септември ще порасне поне малко.. ?
п.с - тъпи спамерски коментари и такива дето се праят на умни моля да я пропуснат тая тема , питам съвсем сериозно ;)
Ами би трябвало да се оправи малко.Една фр един път си го беше направила много къс и за окло 2 седмици вече беше по добре :)
g1rl4eto_
08-28-2009, 14:26
Би трябвало да ти порасне малко ако искаш си вземи и хининова вода :)
BoCupycake
08-28-2009, 14:26
Ами,зависи от косата.
Моя бритон расте за 2 седмици.Ако не ти порасне го вдигни нагоре.(Ще се получи с много топиране и лак.)
според мен ще ти порасне дори 2 см защото бритоните растът бързо
една приятелка за 1 месец бритона и порасна с 3 см .. нз то зависи и от косата :)
Моята коса по принцип си расте бързо , дано до 15-ти септември да се пооправи , все пак до тогава има 17 дни с днешния . Повече от 2 седмици предполагам , че ще стигнат да порасне с поне сантиметър .. Ако порасне с 1 см ще стане г/д добре .. Що се отнася до вдигането нагоре , изобщо не ми отиват такива прически..отива ми бритон и още ме е яд , че не казах на фризьорката какво точно искам .. Все пак дано се нормализират нещата до 15-ти , че иначе нз :(
П.С - Да оточня , че като казвам къс бритон , нямам в предвид , че изобщо нямам . Но по принцип ходя с бритон и сега ми се струва страшно къс.. Ако има някой който е имал такъв случай..нека пише или дори да е нямал казвайте какво мислите..
подстрижи го така:
http://www.nndb.com/people/725/000108401/brian-molko.jpg
хихи,но не на всеки би му отивало..
а бтв не можеш ли да го хванеш назад за 15?
толкова важен ден лие тва..
Според мен ще порасне max 1 см.
.. DeViL mAy CrY ..
08-28-2009, 17:17
Ще порасне според мен,пък ако не ти харесва дължината изправи го с преса ще се издължи малко
Оо,расте бързо.Аз в момента съм с бретон и когато го скъся след 2-3 седмици вече започва да ми влиза в очите и да ми пречи.
giveupbitch
08-28-2009, 17:38
Бритоните растат адски бързо. Моя го подстригах мн къс преди 2 месеца някъде,а вече мога да го лапна xD
и аз тъй .. вече мога да го лапна :D :D
Еми надявам се и на мен да ми порасне така бързо както и на вас . Вариантите с пресата и това да го хвана назад отпадат понеже преси и такива глупости не използвам , а хващането назад обезмисля всичко . На мен целта ми е бритона ми да скрива челото до някъде , аз ако исках да нямам бритон щях да го подстрижа още повече ...
MissInd3p3nd3nt
08-28-2009, 18:50
Ох моя веднъж му се случи същото ...само че много бавно растеше -февруари го постригах и март изобщо не беше пораснал,но не искам да те плаша ,защото си зависи от косата ,аз моя го хващах с фиби нагоре (едвам и така ставаше).По-горе са ти препоръчали хининова вода-не съм ползвала ,но много хора я хвалят за растеж,пробвай :)
IrRePlAcEaBlE
08-28-2009, 18:51
Моя израства за 1 седмица само! :o :-D Зависи от косата ти де, но мисля, че и твоя ще порасне до тогава. Има 2 седмици все пак! Спокойно!
lunichkaaa
08-28-2009, 18:53
На мен преди 1 година ми бяха подстригали доста къс бритона. След 1 седмица ми порасна. По принцип знам, че бретоните растат бързо...не знам, при всеки е различно.
Незнам и аз , дали няма някаква разлика при момчета и при момичета ? Дано и моя да е от бързоизрастващите , че незнам как ще се явя в такъв вид на 15-ти..тука ме плашат , че за 15 дена нямало да мръдне , дали има такава опастност ? А за тази Хининова вода дайте ми малко повече инфо , цена , как се използва , къде се продава .. И моля без съвети от сорта на ''вдигни я на бодлички'' , ''хвани я назад'' , нито ми отива прическа на бодлички нито искам да се правя на Елвис..просто искам да разбера ще мръдне ли бритона ми дори 1 сантиметър за 15 дни ..
хининова вода за 2 месеца резултата е 10 см (постригвах се иначе щеше да е повече) 8) смятай ;) :-)
и аз тъй .. вече мога да го лапна :D :D
:razz:
Sladurchoo
08-29-2009, 07:11
до 15 има повече от две седмици .. ще ти порасне спокойно .. те бритоните порастват бързо .. :)
а иначе и аз съм така .. сега го вдигам нагоре и слагам хининова вода .. :-D
хининова вода за 2 месеца резултата е 10 см (постригвах се иначе щеше да е повече) 8) смятай ;) :-)
Якоо абе да те питамм... само слушам за тази хитинова вода искам и азз :grin:
Я кажи откъде мога да си купя (дали се продава в аптеките) и колко приблизително струва ;-)
Ще съм ти много благодарна :-) :wink:
А и да не забравя.. за тез които разбират повече от мен - Коя марка поузвате за да знам коя наистина върши работа, а да не си купя боклук :?
Здрасти,амиаз си взех такава хининова вода ама не мисля че има някакав ефект а и може да е била някаква фалшиа но струваше нещо от порядака на 1,24лв..Начи на мокра коса малко тъака в шепата и я разнасяшпо коста,най-вече я втриваш в корените. :)
^ втриваш хининовата вода?че тя е вода,не се ли разтича?
^ На моята хининова вода пише да се втрива във косата. Какво пречи да я втриваш, нищо че е вода?
freegirl93
08-31-2009, 08:08
Зависи. Ако по принцип бързо ти расте косата ще порасне.Пробвай с хининова вода но не чакай драстичен резултат. 8)