Влез

View Full Version : Уж за проба ?

va0461
08-28-2009, 21:41
Сигурно това не е първата таква тема и за това се извинявам ако се повтаря :)
Та исках да попитам предимно момичетата .. аз съм момиче и имам много приятелки които твърдят че биха спали с друго момиче (само така уж за проба) и аз съм се замисляла дали мога да го направа , но ми е малко странно (трудно ще се престраша :D) , а и какво - отиваш при някое момиче или жена и казваш : аа токова ... искаш ли да правиме секс тази вечер :D вие какво мислите против или за сте за такава "проба"? какво бихте напрвили ако някое момиче ви предложи ? Малко тъпо стана ама маи ще ме разберете :oops:

marsella
08-28-2009, 21:48
Ами аз не бих се навила :D Има си момчета за това :P

LovelyGirl
08-28-2009, 21:51
Аз не бих предложила, просто защото не ме влече идеята, а и момичетата :Д
А, ако на мен някоя ми педложи ще ми стане супер странно и много неудобно 8-) Е, все пак тактично ще откажа и ще гледам да го обърна на базик някак си..абе деда знам не съм се замисляла за този вариант :-D

Lincheto
08-28-2009, 22:20
не бих предложила.. и бих отказала ако ми предложат :-D не ме превличат жени просто

но иначе нямам против тея експерименти :D

Biskfitka
08-28-2009, 22:38
Бих предложила и не бих отказала 8-) НЕ съм лесбиика.Само за специални хора може.. 8-)

Passi0n
08-28-2009, 22:40
1во: то не става така да кажеш на някое момче напримен :Ай да правим секс" и т.н. и 2во: не бих го направила, защото секса не е начин на запознанство или поддържане на някакви взаимоотношения.Ако искаш секс - е ми намери си приятел... не е нужно на целия град да се мяташ само и само да пробваш с еди кой си как е...Пълни простотии :?

Amateur
08-28-2009, 22:59
Курвенска работа :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

mechtaq_za_teb
08-29-2009, 05:36
Не знам... зависи. На този етап не бих опитала.. имам си приятел и не ми трябват такива експерименти. Но ако в дадена ситуация ми се иска, бих се навила. :-D

BePoHuKa
08-29-2009, 05:42
Ъм...тактично ще откажа :D Ще се направя на луда или нещо от сорта..не ми се е случвало :D На базик само, но никоя със сериозни намерения. 8-)

Cut
08-29-2009, 06:06
Малко звучи като американски тийн филм.
Не мисля,че бих предложила или приела.Засега нямам съмнения в сексуалността си.Твърдо хетеро.

LovelyGirl
08-29-2009, 06:46
1во: то не става така да кажеш на някое момче напримен :Ай да правим секс" и т.н. и 2во: не бих го направила, защото секса не е начин на запознанство или поддържане на някакви взаимоотношения.Ако искаш секс - е ми намери си приятел... не е нужно на целия град да се мяташ само и само да пробваш с еди кой си как е...Пълни простотии :?

Алоо, прочети пак темата.Къде видя момчета :)

hamilcar
08-29-2009, 06:59
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=267090

Ето тема по този въпрос.