View Full Version : НЯМА ЛЮБОВ
И кво да прайм нали има пиене и храна друго не ми трябва стига сте се тръшка ли за тъз любов и с нея и без нея слънцето ще изгрее тва е важното другото са излишни лигавения 8)
Има любов, има любов и само тя остана тази любов ... ля-ля-ля :-D
thespark
08-28-2009, 22:04
лъжеш се :)
Priceless
08-28-2009, 22:04
Еми май трябва да се съглася с Faces ;)
MaLkaTa_LaDy
08-28-2009, 22:06
The show must go ooooooooon... 8)
LovelyGirl
08-28-2009, 22:08
..зная нов живот ми дава.. :-D
Има любов, бе :)
Priceless
08-28-2009, 22:09
Ае ко ми са лигавите с тая Камелия. Славито е истината !! Няяяма любоооов .. не намерих любоооов 8) 8-)
Има бой, е*ане и сръбска музика!
Priceless
08-28-2009, 22:14
Има да .. до момента, в който някой реши, че вече не му е интересно ;)
Или до момента на някой му се доиграе и тръгне да си търси повод как да се отръпне настрани а всички знаем че повод за това най лесно се намира :)
ОФ, ай стига, моля ви се. Знайте вие на по 15 години кво е любов. Баси латиносериалите дет сте се вкарали.
Priceless
08-28-2009, 22:18
Или до момента, в който не почнат да те побъркват със шибаната си ревност толкова много, че да ти се иска да ги удариш с нещо тежко, за да се съвземат малко !!!
Да или пак е много кофти като толкова си заслепен от собствената си ревност че обвиняваш човека до себе си в същото :)
JustAnotherGirl
08-28-2009, 22:26
Има бой, е*ане и сръбска музика!
ей тва е лаф мен ако питате ще заменя срабското с метал , но тва е др вапрос :D
Има, ама няма..Намират се 2-3 късметлии.
А верно ли не знаех ... :razz: :razz: :razz:
SiNiStEr
08-28-2009, 22:47
не думай....
ShtrudeL
08-28-2009, 22:49
ХА! Мойта тема има повече страници!
Смърфовете победиха!
И аз съм на това мнение но както казва пичагата има ядене,пиене,курви :D :D :D
NamelessRomantic
08-28-2009, 23:23
Темата е пределно ясна
Ми сетиш че няма...
idiot.
balon4eee
08-29-2009, 00:35
Има, ама не за всеки.
GossipGirl89
08-29-2009, 00:37
Депресарска тема.
Любов има. Друг е въпроса, че повечето попадате(ме) на неподходящи и оттав си правите(ме) грешни изводи :)
mechtaq_za_teb
08-29-2009, 05:32
Има любов. Мое мнение 8-)
LovelyGirl
08-29-2009, 06:55
Нужно ли е някой да е обичал или да обича, за да смята, че има любов?
Да, аз обичам, но не заради това мисля, че има любов.
Винаги съм го мислила.
anonimchetou
08-29-2009, 07:08
има любов.. но дали ще дойде при нас . . . дали ще разберем че това е любовта а не поредното увличане.. дали ще я задържим.. или по-точно дали можем да я задържим.. е друг въпрос според мен поне : )
Като няма да се бесим ли? :lol:
Това нащо не е любов а просто симпатия или още казано "ученическа любов" има време за всичко !!! Кво ми се палите, че някой ви е зарязал ии аййдее няма любовв !!! Лъжете се много !! Това, че харесвате някой, дори и много не значи, че го обичате !!! Ами тва дето го изпитвате към близките кво е ?!?! Ааа ?!?! Не е ли любов !?! Щото без момчето или момичето може да живеете, дори и да страдате, че го нямате, ами ако нямахте родители и бяхте САМИ ?!?! АА?!?! Не е ли по- страшно ако нямате майка и баща на която да кажете доброутро, или по- малки брат или сестра на които да се скарате, като направят беля?? Замислете се кой от двата израза "САМ/А" е по- лош!! Бъдете доволни, че имате семейство, защото някой го нямат и те най- добре могат да кажат, какво е да си сам !!
KroelaDevil
08-29-2009, 09:04
искаш да няма любов!? любовта си съществува ама ти искаш да повярваш че я няма за да не те боли! щото от любовта само 30% са хубави... останалите 70% са болка! тва че при теб все още я няма не значи че и другите страдат. и аз искам да я няма скапаната любов... ама я има и не моа да напрая нищо!
DoomShadow
08-29-2009, 09:15
Любов има!Но става тей че я губиш в един момент!
ОТ ИЗГУБЕНАТА ЛЮБОВ ОСТАВА САМО БОЛКА И САМОТА, ОГРАБЕНА ДУША, РАЗБИТО СЪРЦЕ И ВЪПРОСЪТ "ЗАЩО???". НО ПО-ДОБРЕ Е ДА Я ИЗГУБИШ, ОТКОЛКОТО НИКОГА ДА НЕ СИ Я СРЕЩНАЛ!
А АЗ СЪВСЕМ НАСКОРО Я ЗАГУБИХ :smt022 :smt022 :smt022 :( :( :(
DoomShadow споко пак ще я срещнеш :) :) не се палете толкова !! :?
YourPoison
08-29-2009, 09:39
има лЮбов .. просто някои не са я намерили още ..; )
ImmortalForever
08-29-2009, 11:06
Привет, колега!
Lincheto
08-29-2009, 11:29
искаш да няма любов!? любовта си съществува ама ти искаш да повярваш че я няма за да не те боли! щото от любовта само 30% са хубави... останалите 70% са болка! тва че при теб все още я няма не значи че и другите страдат. и аз искам да я няма скапаната любов... ама я има и не моа да напрая нищо!
правилно.
Neopitom3na
08-29-2009, 11:31
има любов, просто трябва да те намери :wink:
cinderella_gugutka
08-29-2009, 11:36
има любов,но за да я намерим трябва да минем през някои други фази на любовта за да сме подготвени за истиската.знам 4е е понякога доста гадно,но такъв е живота, а не любовта :)
JenataNaShefa
08-29-2009, 12:02
Или до момента, в който не почнат да те побъркват със шибаната си ревност толкова много, че да ти се иска да ги удариш с нещо тежко, за да се съвземат малко !!!
Съгласна !
По темата, няма любов. Има дълбока привързаност и всеотдайност, в един момент не виждаш смисъла в каквото и да било и решаваш, че вече не си влюбен. Всичко е една голяма емоция и колкото по-силна е тя толкова по-влюбен мислиш че си (падаш от високо) !
Ъм като отминат емоциите идва навикът.
Не се терзайте, любов няма !
Съгласна !
По темата, няма любов. Има дълбока привързаност и всеотдайност, в един момент не виждаш смисъла в каквото и да било и решаваш, че вече не си влюбен. Всичко е една голяма емоция и колкото по-силна е тя толкова по-влюбен мислиш че си (падаш от високо) !
Ъм като отминат емоциите идва навикът.
Не се терзайте, любов няма !
И туй го рече на базата на какъв опит?
ShtrudeL
08-29-2009, 12:18
Айде като няма любов си стойте сами и не пускайте после ревливи теми. Даже може да станете гейове и лесбийки.
стига с тия тъпи заключения като няма любов..
това, че теб не те е споходила не означава, че я няма !
детска му работа .. :?
JenataNaShefa
08-29-2009, 14:43
^^ Личен опит и убеждения
Assshley
08-29-2009, 14:53
И кво да прайм нали има пиене и храна друго не ми трябва стига сте се тръшка ли за тъз любов и с нея и без нея слънцето ще изгрее тва е важното другото са излишни лигавения 8)
Мнооого вярно . :-D
producenta
08-29-2009, 15:20
бе ква любов живота е бира метъл секс и булфлеет
Прекланям се пред богатия ти житейски опит и мъдрите ти убеждения...
zagadkataa
08-29-2009, 22:35
аа според него няма .. може би не я е испитал .. за това така да мисли :)
TheNewReligion
08-29-2009, 23:56
Не знам как си поел/а риска да пуснеш тази тема...В момента я четат 4 влюбени момичета.
KoRnFlAkE
08-30-2009, 05:45
има, бе.
vampirekiss
08-30-2009, 08:56
има,има.Любовта има много лица и тя не се изразява само в това да обичаш човек от срещуположния пол.
LoveRetroMusic
08-30-2009, 08:56
Това, че ти не си я намерил не означава, че няма. 8-)
JenataNaShefa
08-30-2009, 09:40
Много ти е неуместна иронията, не можеш да знаеш колко богат е личния ми опит и на базата на какво съм изградила убежденията си !
Ако това, което съм казала не се препокрива с твоето мнение е по простата причина, че хората и гледните им точки са различни. Всеки има свои разбирания за нещата (било то изградени на базата на личен опит или на странични наблюдения) .
Няма нужда да се хапеш, като не си съгласна просто си замълчи.
Айде със здраве :)
Много ти е неуместна иронията, не можеш да знаеш колко богат е личния ми опит и на базата на какво съм изградила убежденията си !
Ако това, което съм казала не се препокрива с твоето мнение е по простата причина, че хората и гледните им точки са различни. Всеки има свои разбирания за нещата (било то изградени на базата на личен опит или на странични наблюдения) .
Няма нужда да се хапеш, като не си съгласна просто си замълчи.
Айде със здраве :)
Аз изобщо не споря с теб. Това, в което вярваш си е твоя работа. Аз просто те попитах на базата на какъв опит казваш, че няма любов, ти ми се дървиш насреща - личен. Ми много ясно, че е личен.
Ама нейсе, ще мине време и ще се научиш да водиш разговор.
valdesbg
08-30-2009, 10:39
Di, нали знаеш какво прави магарето на моста?
По темата:
Поредния (успешен) опит за провокации и подклаждане на спорове.
Жалко!
Di, нали знаеш какво прави магарето на моста?
Аз знам, аз знам!
http://vbox7.com/play:b296d437
Priceless
08-30-2009, 10:44
^^ Ооофффф .. това е гадноооооооооооо :? :? :?
Ауууу, гаден клип, гаден, гаден, гаден!
Горкото магаренце!!!!
Стана ми жал... Пу, деба, мангалите
LittleDude
08-30-2009, 10:57
няма! 8) вече се убедих
differentbynature
09-01-2009, 09:35
Няма разбира се.. никой не е готов на всичко за теб :) любовта е само по филмите.. искаше ми се да вярвам в любовта де :-o