Влез

View Full Version : за что аджеба ни требе тая либоф?

yummykebap
08-29-2009, 01:34
докато си стоя ази в тоалетнята, огледах тоалетната хартия, която беше на сърчица и се замислих нещо:
защо, някой да ми каже, всичките се филмирате толкова?
като има храна,вода и мир, защо се лепиме всички подир гъзо на първата/първият видяна/видян?

гледам аз този форум - абе тука все едно и също се повтаря - "тоя ме заряза за оная к.рва" "няма радост" "коя да вземеме - високата дето е плоска или ниската дето има цомби?"

нема ли по-смислена работа нормалния човек?

Със тая ваш'та любоф, аз си бърша седалищните части!

Seattle
08-29-2009, 01:49
:grin: :grin: :grin:

Cut
08-29-2009, 02:00
В национален форум не е хубаво да се пише 'по селски',на латиница, както и на всякакви диалекти.

Python5
08-29-2009, 02:06
Честно казано, аз и гъза не бих си избърсал с "любовта", която се обсъжда в този раздел.

x9xgxn
08-29-2009, 06:55
докато си стоя ази в тоалетнята, огледах тоалетната хартия, която беше на сърчица и се замислих нещо:
защо, някой да ми каже, всичките се филмирате толкова?
като има храна,вода и мир, защо се лепиме всички подир гъзо на първата/първият видяна/видян?

гледам аз този форум - абе тука все едно и също се повтаря - "тоя ме заряза за оная к.рва" "няма радост" "коя да вземеме - високата дето е плоска или ниската дето има цомби?"

Като го видях, ми се досра, даже.

LovelyGirl
08-29-2009, 06:58

Аз не мисля, че има.Дори да преуспее, да се издигне, да направи всичко, за което е мечтал човек, ако няма някого до себе си - не би бил напълно щастлив.

Мое мнение!

x9xgxn
08-29-2009, 07:00
Върнах се от кенефа.

Послепис: аз па си имам мама и тате до себе си.

JustAnotherGirl
08-29-2009, 07:09
Върнах се от кенефа.

ти хубаво си ги имаш ама няма вечно да са с теб

x9xgxn
08-29-2009, 07:25
Върнах се от кенефа.

Ти май не усети, че иронизирам хората като мене- 14-16 годишни (че вече щукат и 10-годишни, даже :D), дето тъкмо сме се научили да си бършем гъза сами, още ходим при мама, тати, деди и тем подобни за парички, живеем при родителите си и ходим на училище, но опяваме на целия свят как сме намерили човек, с когото ще изживеем края на дните си заедно и как няма други и тя/той е единствената/единственият и няма смисъл да живеем, ако бъдем отрязани. Разбирам да са някакви 20-годишни, примерно, дето живеят и работят сами, ама таквиз кат' мене, дето вече ще се самоубиват, защото някакво лапе духачка (фикционалният човек, с когото трябва да си прекарат до края на дните заедно с неразделна любоф), ги е отрязала, т'ва е само за гъза ми.

haritov
08-29-2009, 07:25
Това,че някой го зарязали или тем подобни си е част от любовта!

Ама ако твойта мама и баща ти не се бяха обичали ти нямаше да пишеш тая тема!

x9xgxn
08-29-2009, 07:27
Па те от писане в Тийнпроблем на 14-15 години не вярвам да са ме създали.

JustAnotherGirl
08-29-2009, 07:29
Върнах се от кенефа.

Ти май не усети, че иронизирам хората като мене- 14-16 годишни (че вече щукат и 10-годишни, даже :D), дето тъкмо сме се научили да си бършем гъза сами, още ходим при мама, тати, деди и тем подобни за парички, живеем при родителите си и ходим на училище, но опяваме на целия свят как сме намерили човек, с когото ще изживеем края на дните си заедно и как няма други и тя/той е единствената/единственият и няма смисъл да живеем, ако бъдем отрязани. Разбирам да са някакви 20-годишни, примерно, дето живеят и работят сами, ама таквиз кат' мене, дето вече ще се самоубиват, защото някакво лапе духачка (фикционалният човек, с когото трябва да си прекарат до края на дните заедно с неразделна любоф), ги е отрязала, т'ва е само за гъза ми.

айде ся да се не убиждаме аз кат съм на 16 и кво?!

x9xgxn
08-29-2009, 07:32
Теоретически погледнато, това, че си на 16, означава, че си с една година по-голяма от мене. Практически означава, че аз съм с 1 година по-малък от тебе. Къде е обидата в това?

Adda
08-29-2009, 07:35
Ти избърса ли се все пак преди да дойдеш, да се регистрираш и да напишеш първото си мнение тук. Поздравления, вероятно това е и най-смисленото ти дело през целия ти живот. Следващия път просто не си купувайте тоалетна хартия с рисунки по нея. И не си интересен/интересна. Никак!

aquapark
08-29-2009, 07:43
въри си купи тоалетна хартия на хуй-чета поне кат си бършеш газа да ти е убо

haritov
08-29-2009, 07:51

И кво да напрая?

JustAnotherGirl
08-29-2009, 08:02

И кво да напрая?

Отвори му компот от сланина и сушени сини сливи

haritov
08-29-2009, 08:40

И кво да напрая?

Отвори му компот от сланина и сушени сини сливи

Имам само сладко от сланина :oops:

darvorezbata
08-29-2009, 09:06
ИМАМ КОНПОД ОТ МЕШАНА СКАРА

lovercho93
08-29-2009, 09:18
Върнах се от кенефа.

1. родителите ти са направили ОГРОМНА грешка като са те родили;
2. ако не престанеш да философстваш и на 20,30,40 няма да си хванеш аверка;
3. като си я хванеш чак тогава ще видиш какво е и ще спреш да пълниш форума с тия простотии; :smt012 :smt012

haritov
08-29-2009, 09:22
ИМАМ КОНПОД ОТ МЕШАНА СКАРА

Яж си го!

yummykebap
08-29-2009, 09:47
Ретарди, окепазихте темата ми. Само така. :booooomb:

haritov
08-29-2009, 09:51
Ретарди, окепазихте темата ми. Само така. :booooomb:
Голяма тема голямо нещо!Предлагам те за Нобелов лоуреат!