View Full Version : Да се намеся ли ако си скараг жестоко?
Напоследък има големи проблеми между нашите и майка ми е решила да гони баща ми, защото бил бисексуален.. намерила някакви снимки и смс-и.. Ако се скарат какво да направя бихте ли ме посъветвали :( Аз ве искам да се разделят :(
Трай си и да се намесиш ме съмнява, че ще можеш да промениш нещо.
Намеси се ! Длъжна си да се опиташ да запазиш семейството си макар и после да няма резултат ! Кажи им заради теб да не се карат и разделят,че ги обичаш и абе измисли нещо. :(
П.С-Ако бях на мястото на майкати и аз щях да го изгоня (нищо лично) !
MrUndaztood
08-29-2009, 17:32
Не бъди като майка си - не се меси в чуждите работи. 100% всичко,което ще кажеш ще искаш да е с добър умисъл,но всиочко става и вместо да помогнеш ИМА и вероятност да влошиш рабоитте.Остави ги да се разберат.
Майка ти е отвратителна.Да си вре в чуждите неща...нямам думи. Да вземе сега и баща ти да провери телефона и
GreenMimss
08-29-2009, 18:04
Аз не бих се месила.
NeverTheSame
08-29-2009, 18:34
Не е уместно..най-много да усложниш положениетоx]
gree_girl
08-29-2009, 20:58
Ако наистина искаш да не се разделят - намеси се. Все пак ти си най-скъпото в живота им, направи нещо да не се разделят, щом искаш. Но ако си останат заедно дали ще ти е хубаво? Няма да са в добри отношения, просто като съквартиранти, ако останат заедно заради теб. Щом няма любов, а само отрицателни чувства .. помисли си дали и тогава няма да ти е кофти.
BaBsYyY_SeXyYy
08-29-2009, 21:12
Ако наистина искаш да не се разделят - намеси се. Все пак ти си най-скъпото в живота им, направи нещо да не се разделят, щом искаш. Но ако си останат заедно дали ще ти е хубаво? Няма да са в добри отношения, просто като съквартиранти, ако останат заедно заради теб. Щом няма любов, а само отрицателни чувства .. помисли си дали и тогава няма да ти е кофти.
+1
Pliok0019
08-29-2009, 21:34
По-добре мълчи.