Влез

View Full Version : СПОДЕЛЯМ

RoCkSpOt
08-29-2009, 22:25
Значи аз съм момчето което ревеше което искаше да се самоубива заради момичето на живота му което всичко даваше за нея ...никога не й давах зор за секс или за нищо защото беше малка ... тя имаше мн повече пари от мен аз се сдухвах ... и сега разбрах че се забива с некъв мн хуваб с много пари ... и тя е казала представяш ли си да ме изчука и да да не е хубав ... а тя беше момичето което казваше че няма да се ебе че не я интересуват парите че не я инт колко си хубав и такива неща ... тя е на 14 ... И НАИСТИНА СЕ ЧУСТВАМ ПРЕДАДЕН,ИЗМАМЕН И КАКЪВ ЛИ НЕ ... 8 месеца кво ли не правих за нея ревал съм нищо и нищо обичах я с цялото ми сърце... И СЕГА ЩЕ СЕ ЕБЕ С НЕКЪВ ДЕТ НЕ ГО ПОЗНАВА ... не ме яд че не съм я ебал не ми е до секса просто е супер гадно да разбереш,че човек да се подиграва с теб ... явно парите са 1 от главните неща ... любовта за нищо я нямат и обичам те го казват като здрасти ... смело казвам че за мен в мойте очи стана курва а наистина МНОГО Я ОБИЧАХ !!! Знам че имам много правописни грешки но в момента съм адски ядосан ... мн ми е гадно ... и аз си се занимавам вече с др момиче но като разбрах това :cry:

Jeuelle
08-29-2009, 22:30
Понякога ми идва да ви удуша чрез интернет, но като се сетя , че все пак си го изживявате и ....

Със всеки са се подигравали :)
Въобще не трябва да разбира, как се чувстваш - само това не.
Ядосвай се , крещи , удряй (възглавница, стена , себе си 8-) ) , но на никой не показвай какво ти е .
Запази си достойнството :) .

Jeuelle
08-29-2009, 22:31
Току-що асимилирах частта със съмоубиството.

Ти нормален ли си?!?!?
Кое момиче ще иска до себе си приятел със разхлабени нерви?!?!?

TheNewReligion
08-29-2009, 22:36
Ще спре да ти пука.

gentlelover
08-29-2009, 22:38
Е.... сега прятел... ти се занимаваш с друго момиче пък, като си разбрал... :wink:

Факт е, че живееме в матерялен свят... това бавно ни убива "тийнските" (не ми мрънкайте измислям си думи много често 8-) ) прятни моменти :wink:

Пич не очаквай истинска лиюбов от 14ет годишна... (много хора ще ме намразят за тези ми думи... :-D )

По - ведро и не се вживявай до такава степен :wink:

Живей сега, че после като те натисне живота е тегаво ейй... :)

LadyDi
08-29-2009, 22:41
Аман от теб. От де черпиш тоя творчески потенциал...

Hilary_
08-29-2009, 22:42
Сама ще се осъзнае ... не си заслужава да се ядосваш за такъв "човек" като тая пикла ... :? :?

thespark
08-29-2009, 23:22
просто я забрави ;)

l0lz
08-29-2009, 23:39
Ще спре да ти пука.

w0sh
08-29-2009, 23:39
Кой от двама ви е по-висок последно?

Dimana99
08-29-2009, 23:41
просто я забрави ;)

gentlelover
08-29-2009, 23:42

Тва беше първият ми пост и аман от мене пууууу.... :D от дълбините на главата ми ;)

w0sh
08-29-2009, 23:45

Тва беше първият ми пост и аман от мене пууууу.... :D от дълбините на главата ми ;)

Не става дума за тебе.
Тука всеки страда от желание за внимание.

Hilary_
08-29-2009, 23:50
Не става дума за тебе.
Тука всеки страда от желание за внимание.

true ... :? :?

NamelessRomantic
08-30-2009, 00:28
Брат,това че малката е ку**а и е пикла е ясно.Вече друг е въпроса,че ти постъпваш грешно като го преживяваш така.Поговори с някой приятел който ще те разбере и това е.Ако в тебе така бушуват емоции ми вземи се една офис боксова круша или дори една възглавница и млати там ебаси!Пф...запази с и достойнството малко,успокой се...Не си първия,няма да си и последния.На мен ми се случи едно към едно същото,но просто говорих дълго,ама дълго с един двама от най-добрите ми приятели и това беше.Недей само спами тук,няма кой да ти помогне.

Seattle
08-30-2009, 02:04
любовта за нищо я нямат и обичам те го казват като здрасти

Съжелявам че си попаднал на такъв човек. :o

anonimchetou
08-30-2009, 05:51
лапето не си играе обаче.. заеби не си заслужава..

valdesbg
08-30-2009, 08:51
В предната тема ти казах каквото имам. Сега ще добавя - малка, жалка душичка си ти. Ревльо, по друг начин казано.

Прави каквото искаш.

И си вземи номерче :)

GD
08-30-2009, 09:05
Не си заслужава да ревеш на всяка с която ходиш това поне съм го разбрал обичаш заради какво заради нищото мислиш че й пука не. Шом се пояеи някой с хубава кола и пари те зарязват. И ти трябва да ревеш като магаре пфффф мраза такива момичета :booooomb: :booooomb: :booooomb: