View Full Version : Help хора, ще ме бият ;(
Здравейте!Всеки божи ден излизам с приятели пред блока и често се караме.Обаче преди няколко дни се скарахме адски жестоко с едно момиче и сега този скандал прерасна в катастрофа.Това момиче вика сестра си да ни крещи вчера, а днес дори удари едно момиче.Но не в това е проблема.Цялото и семейство е толкова възпитано, че ни подслушва по цял ден!И така не можем да правим нищо без те да ни видят!Днес наприказвах разни глупости за сестра и тя май ме чу.Утре не знам какво ще става, страх ме е да изляза от вкъщи.Между другото аз съм на 12, а въпросната 'побойничка'-на 20.Моля Ви за съвет какво да направя, защото не мога да спра да мисля за това, а не ми се иска да живея в страх. :( Благодаря Ви предварително.
your_secret
08-29-2009, 22:35
Защо не кажеш поне на майка ти, въпросната "побойничка" едва ли ще я нашамари и нея..
Защо не кажеш поне на майка ти, въпросната "побойничка" едва ли ще я нашамари и нея..
Ами всъщност аз вече го направих, но тя не може да ме придружава навсякъде. :( Тая с цялото и възпитание, култура и злоба ще ме издебне (както ме шпионира всеки ден) и ще ме направи на нищо.Много се притеснявам. :(
balon4eee
08-30-2009, 00:29
Начи ... купуваш си бокс , спрей за очите там и електрошок ... ако я видиш че се е засилила към тебе на 2 см от лицето и пръскаш спрея , фрасваш и 1 як през лицето с бокса и като падне на земята и пускаш 1 електрошок и е до там
колко ми е познато тва и тия яко моШните дет се отварят на 10-11-12 годишни пикли 8-) кажи на майка ти...ако не направи нищо по въпроса отиди у тях и кажи на майка и..иначе ще си изядеш шамарите като стой-та-гледай :lol:
Баси :D Тая по що се занимава с малки момичета да я еба :?
lenito_sf
08-30-2009, 09:53
Момиче ти нямаш ли по-големи познати на които до кажеш.. братовчеди.. не й се връзвай на тая,много добре ги познавам тия видове дет на думи са СУПЕРМЕН ,а видят ли те навън с някой горедолу колко тях ,по-ниско от тревата падат ..
Пък ако е толко важна най-много да ти плесне 2 шамара..споко няма да умреш .. :)
Biskfitka
08-30-2009, 10:00
Пък ако е толко важна най-много да ти плесне 2 шамара..споко няма да умреш .. :)И що трябва момичето да и се оставя...о.О
AraBella
08-30-2009, 10:33
Каква е тая побойничка дето се занимава с 12 годишни момичета бе.Тегли й една майна и кажи на майка си да я пресрещне с точилката,да видиш как бързо ще се окопити :D
lenito_sf
08-30-2009, 11:16
Пък ако е толко важна най-много да ти плесне 2 шамара..споко няма да умреш .. :)И що трябва момичето да и се оставя...о.О
Ам погоре в поста ми съм написала точно това... :shock:
YouKnowImBetterThanYou
08-30-2009, 11:33
Ако се чувстваш застрашена по някакъв начин и знаеш, че ако те хване сестрата ще ядеш як пердах просто бягай. Все пак имаш крака!
Ако се чувстваш застрашена по някакъв начин и знаеш, че ако те хване сестрата ще ядеш як пердах просто бягай. Все пак имаш крака!
ами да, като я видиш да се приближава към теб и щом не можеш да й отвърнеш поне бягай. Няма да стоиш и да чакаш да ти насини лицето. А и не разбрах дали ти е съседка или не? Ако знаеш кдъе живее кажи на майка ти да отиде до тях и да говори с родителите й.
Biskfitka
08-30-2009, 12:49
Ам погоре в поста ми съм написала точно това... :shock:Аз говоря за тия два шамара,дето каза.Да,няма да умре,а на оная 20 годишната ще и стане навик... :)
NotMyEmergency
08-30-2009, 12:56
Начи ... купуваш си бокс , спрей за очите там и електрошок ... ако я видиш че се е засилила към тебе на 2 см от лицето и пръскаш спрея , фрасваш и 1 як през лицето с бокса и като падне на земята и пускаш 1 електрошок и е до там
+1 :-D