Влез

View Full Version : Въпрос към момичетата

acer666
08-30-2009, 00:36
Защо предпочитате да правите свирки, отколкото да правите анален секс?! :-o

Seattle
08-30-2009, 01:37
Е не съм момиче, но подозирам че е свързано с болката в дупето :D
поне така съм чувал.

acer666
08-30-2009, 01:45
Голяма дилема - болка или гнусотия :D

Впрочем, до сега от мен, никоя не се е оплакала, дори за втори или енти път не е нужно да питам и да ги навивам... :-D Въпроса е да знаеш какво правиш, тогава болка няма! Това е деликатно място и не е просто "Ръганье!" - иска се подход... :)

Seattle
08-30-2009, 01:52
Що да е гнусно, кат е чист?

Не съм правил анален така че не знам кое и как, но една бивша беше казвала че най безболезнено било под душа, а и по малко миришело :-D

acer666
08-30-2009, 01:58
Е колкото и да е чист, все пак си е х*й, а и като им свършваш в устата :shock:

Не съм фен на фелациото. За мен това е най малкото гнусно и обидно за момичето...

Под душа не е никак добра идея, поне на мен не ми харесва. Водата не върши работа. Трябват си овлажнители.

Seattle
08-30-2009, 02:10
Наскоро имаше 1 тема където се обсъждаше къде свършват момчетата, или къде им се иска, и се оказа че повечето момичета не им пречило ако им свършиш в устата, даже някои им било приятно. :-D

Хайде да дадем думата на дамите, да видим какво ще кажат те по темата 8)

BePoHuKa
08-30-2009, 04:20
..

acer666
08-30-2009, 08:01
Личното ми впечатление (а и не само моето) е такова - като им кажеш за анален секс те гледат като че искаш да ги убиваш :o И "О не,не, не, не! Не отзад!"

А после като пробват... вече друго говорят :D

martini
08-30-2009, 08:17
При всяко момиче е различно.Аз лично предпочитам оралния секс през аналния.Даже от двата практикувам само него.Не съм избирала м/у болката и гнусотията.Това е глупаво.Като не ти е приятно,не го прави.Не ме е гнус и никой не ме е карал насила.А за аналния секс,не ми допада,има болка и ме ни харесва.Всеки си преценява кое му доставя удоволствие.

mariellaC
08-30-2009, 10:05
1. щот да ви е гадно
2. щот повечето незнаете как да си поискате
3. щот докато свикнеш чувството не е приятно
4. щот повечето мъже не знаете че тряа да е нежно и внимателно и мислите че просто ръгаш там и на теб да ти е кеф пък че момичето го прави само за да те задоволи не мислите нали

Punisherrr
08-30-2009, 11:19
При всяко момиче е различно.Аз лично предпочитам оралния секс през аналния.Даже от двата практикувам само него.Не съм избирала м/у болката и гнусотията.Това е глупаво.Като не ти е приятно,не го прави.Не ме е гнус и никой не ме е карал насила.А за аналния секс,не ми допада,има болка и ме ни харесва.Всеки си преценява кое му доставя удоволствие.

Съгласна.

И сега като дойдат мъжагите с умната реплика ''а устата да не е предназначена за свирки''. Е,не е предназначена,но поне в това няма дискомфорт и го приемам като нещо допустимо и приятно,докато аналния секс не се връзва изобщо с представите ми за...аз си знам за какво изживяване.
(и не - не е нужно да съм пробвала всяка щуротия,за да си знам границите. ;) )
Не ви споря на опитните,че много боли - ок,разбрахме,че зависи... или че не носи удоволствие - ок,също разбрахме и че след време всичките,с които сте спали са се навили и сега не могат да живеят без анален... е ок е всичко това,НО на някои хора представите за приятно изживяване са други. ;) Това е от мен..

DollDaggaBuzzBuzz
08-30-2009, 11:38

LUDVIGCHO
08-30-2009, 14:33
Напълно се съгласявам с момичетата който не искат вси пак се прави по взаймно съгласие а относно гнусотията там за свирките :-D еи шшшшшш селио това, че ти несе къпеш и миеш и ти мирише патката незначи, че при всички е така а отнасна Александра кфо да я коментираме сами виждате и прицинявате колко селска кифла е тово и харесвало онова :o пръсна муцуната ИЗВИНЯВАЙ КОТЕ МА ТИ СИ К ЧИСТА СЕЛСКА КУРВА :razz:

LUDVIGCHO
08-30-2009, 14:38
Alexandra93 <--- Извинявай за обидите един въпрос и отговори честно

Кое Би предпочела при положени , че си правила секс 1-път в живота си и никога неси правила анален секс и неси лапала нечия патка КОЕ БИ ПРЕДПОЧЕЛА ЗА НАЧАЛО ДО ТИ ПРЪСНАТ ДУПЕТО ИЛИ ДА Врътнеш една ? :?

Ax3
08-30-2009, 16:48
Що да е гнусно, кат е чист?

Не съм правил анален така че не знам кое и как, но една бивша беше казвала че най безболезнено било под душа, а и по малко миришело :-D

Аде бе гнусотия :D Страх ги е да ни лапнат ли какво?

sweetchef
08-30-2009, 17:07
Защото повече боли! :)

therichbitch
08-30-2009, 21:04
абе то и от свирката може да заболи, ама не мацката ест :D :D :D :D

amk933
08-30-2009, 21:05

Опитът е най-добрият учител, виждам... 8-)

Bixel
08-30-2009, 21:20
за предпочитане е да ги боли устата а не гъза

therichbitch
08-30-2009, 22:04

Опитът е най-добрият учител, виждам... 8-)
а неее, нямам аз такива изстъпления
засега :-D

dundichka
09-10-2009, 21:44
има си дупка където да се ръга .. :-P :-P

seduction1mplex
09-10-2009, 21:52
Предпочитам орален да правя пред анален понеже през устата ми не излизат фекалии (: От свирките няма да ми се развисне дебелото черво и няма опастност да се наакам и да ме разнасят наляво надясно (: За орален секс не е нужно да си бутам тръби в задника за клизми (: Достатъчни ли са тея причини?